11 Temmuz 2009 Cumartesi

Tülce Pansiyon Çeşme/izmir Pansiyonları

Tülce Pansiyon Çeşme


Fiyatı : 30 TL
Yeri: Çeşme



Ayrıntılı Özellikler:
FİYAT KİŞİ BAŞI GÜNLÜK FİYATTIR.

PANSİYONUMUZ ANTİK YUNAN GÖRÜNÜMLÜ OLUP EGENİN İNCİSİ AYAYORGİ KOYUNA 10 DAKİKA YÜRÜME MESAFELİDİR.
ÇEŞME MERKEZE 300 METRE DİR.

KLİMALI ODALARIMIZ DA MEVCUTTUR. SICAK SU 24 SAAT VARDIR.

APART ODALARIMIZ DA MEVCUTTUR.

KAFETERYAMIZ HİZMETİNİZDEDİR.

Güzel ÖZDERE/ İzmir'in İncisi/İzmir Pansiyonları

Güzel ÖZDERE - İzmir'in İncisi



Tarih sayfaları , Beldemizi Hititler döneminde ;” Kasura ” ,İyonyalılar’da ;” Dioshieron ” ,Osmanlılar ‘ da ; ” Kesre ” ye taşırken , 1960′lı yıllarda şimdiki adı ” ÖZDERE ” ile tanışmıştır .
M.Ö. 5000 yıllarına uzanan İzmir Kentinin bir parçası olan Özdere , 28 ulusu bereketli topraklarında bağrına basmıştır İklimi ve Doğası ile “UygarlıklarınBeşiği ” olan Ege’nin şirin bir kıyı beldesidir.
Günümüzde , 40 km.lik sahil şeridi ile Ege’nin masmavi sularıyla kucaklaşan Özdere, 55 km.lik alan üzerinde kışın 15.000 , yazın 100.000 üzeri nüfusu ağırlar …
İzmir ili , Menderes İlçesinin , Bakanlar Kurulunca onaylı tek Turizm Beldesidir . Belde içerisinde kıyıdan çeşitli uzaklıklardaki irili , ufaklı otel , motel ,tatil köyü ve pansiyonları , ev pansiyonculuğu ile toplam yatak sayısı 9000′i aşmaktadır. Türk Hava Kuvvetleri ve Merkez Bankası Eğitim Kamplarının yatak sayıları toplamı 3500 civarındadır .
Kalemlik Milli Parkı ise eşsiz güzelliği ile kamping ve günü birlik turizme hizmet vermektedir .
Turizm , Halkın en önemli gelir kaynağıdır . Tarım(mandalina) , Hayvancılık , Balıkçılık ise diğer uğraş alanlarıdır.İnce kabuğu ,çekirdeksiz ve mis kokulu dünyanın en iyi ” SATSUMA” mandalinası,Dünya Ülkelerinin sofralarını süsler .
Tarihi Ören Yerlerine yakınlığı kadar , Adnan Menderes Hava Limanı ve Selçuk_ Efes Hava limanına , Kuşadası ve Çeşme Deniz Limanlarına yakınlığı Özdere’yi kara ve deniz yolları ile Dünyaya açılan bir pencere haline getirmiştir.
Denizi ile , sahili , kumu ile , güneşi , ormanı , havası ile Özdere yaşanılası görülesi bir yerdir…
Günümüz itibarı ile toplam tesisin 100′e yaklaşmış olması , 35 yıllık süreçte 10.000 yatak kapasitesini geçmesi Özdere’yi önemli bir cazibe merkezi yapmıştır. Yöre,gerçek bir doğa cennetidir
YEŞİLİN VE MAVİNİN HER TONUNU BURADA GÖRMEK VE YAŞAMAK MÜMKÜNDÜR .
Güneşin eşsiz güzellikte batışını , renklerin cümbüşünü , Özdere akşamlarında doyarak yaşayabilirsiniz.
Doyumsuz bir tatil beldesidir Özdere . İster denizine aşık olun , ister ormanına , isterseniz dantel gibi koyları iletertemiz , pırıl , pırıl denizine …Veya ister su altı avcılığına ilgi duyun , ister kara avcılığına . Özdere size göre yaratılmıştır . Her mevsim , her zevke uygundur .Üstelik , etrafındaki turistik ve tarihi yerlere ve İzmir’e çok yakındır.
Özdere sınırları içindeki koylar ve sahil kesiminin uzunluğu 40 km civarıdır..
Sahilin kıyıya düz gitmemesi , girintili , çıkıntılı bir çok koylar oluşturması , sahil kesiminin ve kumunun çok kaliteli bir yapıya sahip olması , denizinin temizliği turistlerin ve tur operatörlerinin de dikkatini çektiğinden körfezin karşı kıyısında bulunan Kuşadası’na gelen yerli ve yabancı turistlerin büyük bir bölümünün yat turları ile Özdere sahillerine gelmesine ve burada denize girmesine sebep olmaktadır …

Maritim Otel Grand Azur Muğla/Marmaris Otelleri

Maritim Otel Grand Azur




Maritim Hotel Grand Azur - Marmaris Otelleri - Otel Marmaris - 5 Yıldızlı Oteller

Konum
Şehir Merkezine Yakın, Sahilde, Marmaris
Oda ve Yatak
289 Oda, 250 Standart Oda,3 Engelli Odası, 3 Sigara İçilmeyen Oda, 1 Executive Oda, 6 Bağlantılı Oda, 1 Kral Dairesi, 25 Suit
Oda Özellikleri
Telefon, Direkt Telefon , Banyo , Banyoda Telefon, Saç Kurutma makinası, Yangın Alarmı , Minibar , Uyandırma Servisi, Kasa, Balkon, 24 Saat Oda Servisi , Müzik Yayını, Merkezi Klima
Oda Manzarası
Deniz Manzarası , Bahçe Manzarası
Yeme İçme
3 Restaurant Kapalı kap:460, Açık kap: 340, Pastane, Snack Bar, Palmiye 1 Restaurant, Palmiye 2 Restaurant, Gourme Restaurant, 90kişilik., Lobi Bar, Havuz Bar, Plaj Bar, Restaurant Bar, Vitamin Bar, Night Club, Türk, Uluslararası, Vejetaryen, Deniz Ürünleri Mutfakları
Konaklama Tipi
Yarım Pansiyon
Toplantı
3 Toplantı Salonu Toplam kap: 400,Maks (m2/kap):315/350, Min (m2/kap):55/25, Masa Mikrofonu, Işık Sistemi, Video, Sahne, Kürsü, Müzik Yayını, Projektör Perdesi, Barkovizyon, Klima
Hizmetler
Sağlık Odası , Çocuk Bakımı , Uyandırma Servisi , Internet , Kuru Temizleme , Çamaşır ve Ütü Servisi , Jeneratör
Aktivite ve Rekreasyon
1 Açık Yüzme Havuzu ve Çocuk Bölümü, 1 Kapali Yüzme Havuzu Çocuk Havuzu, Su Kaydırağı, Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Fitness Merkezi, Kuaför, Solaryum, Çocuklar için oyun alanı ,TV Odası, Gece Klübü
Spor
3Tenis Kortu, 3 Aydınlatmalı Tenis Kortu, Masa Tenisi, Bilardo, Bisiklet, Soft Animasyon
Yakındaki Aktiviteler
Dalış Okulu, Su Sporları, Aquapark

Intermar Otel Marmaris/Muğla Otelleri

Intermar Otel





ODA&DETAYLAR: İntermar Otel Özellikleri; kima, ısıtma, Tv. müzik yayını, mini-bar, direkt telefon, duş-wc, saç kurutma makinası, balkon mevcuttur..

YEME&İÇME: İntermar Otel in Kahvaltı Salonu, 100 kişilik kapalı ve 150 kişilik açık restorant, Snack Bar, 3 Bar (Pool, Lobby, Junction) olanakları bulunmaktadır..

GENEL ÖZELLİK&HİZMETLER: 24 Saat oda servisi, resepsiyonda kasa, kuaför, açık otopark ve Jeneratör olanakları İntermar Otelde misafilerine sunulur..

SPOR&AKTİVİTELER: İntermar Otel in Açık havuz, çocuk havuzu, Tv. salonu, masa tenisi, bilardo, bisiklet olanakları bulunur..

TOPLANTI&KONFERANS: Marmaris İntermar Otel de 40 m2 lik toplantı salonu mevcuttu..

KONUM: Marmaris Otel İntermar konum Şehir merkezinde olup, Dalaman havaalnına 96 km. mesafededir..

Club Armar Otel Marmaris/Muğla Otelleri

Club Armar Otel


Sınıfı:4 Yıldızlı - Bölge: Muğla / Marmaris

Club Armar, 143 toplam oda, 350 toplam yatak, 2 kral dairesi, 6 suit oda, 7 junior suit, 1 özürlü odası, 118 standart oda, 9 aile odası. Havuz, bahçe, dağ, şehir manzarası var.

Oda Detayları: Balkon, uydu tv, split klima, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, banyoda telefon.

Genel Özellikler: Merkezi klima, tv köşesi, oyun odası, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, market, kuyumcu, 24 saat oda servisi, jeneratör, doktor, ücretli bebek bakıcısı, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilmez.

Spor&Rekreasyon: Açık havuz, çocuk havuzu, ısıtmalı (kapalı) havuz, Türk hamamı, sauna, masaj, masa tenisi, bilardo, bunların bazıları ücret karşılığıdır..

Yeme İçme: Herşey dahil, havuz bar, garden bar. 1 alakart restoran. Dünya Mutfağı.

Toplantı ve Kongre: 1 toplantı odası . Perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, fax, ışık sistemi, bilgisayar, internet, telefon. En büyük salon kapasitesi 350 pax.

Green Nature Resort Spa Marmaris/Muğla Otelleri

Green Nature Resort Spa


Otel Bilgileri: ODA&DETAYLAR: Birbirinden farklı 365 resort odaları ve 265 club odalarıyla sizlere konforu sunmaktadır. 2 adet engelli odası mevcuttur. Odalar, havuz, bahçe ve orman manzaralıdır. Maximum 2 yetişkin ve 1 çocuk kapasitelidir. Odaların tamamı halı kaplı olup; küvetli banyo, merkezi klimalı, direk telefon, kiralık kasa, mini bar, saç kurutma makinesi, uydu yayınlı tv, tv'den müzik yayını mevcuttur. SERVİS&HİZMETLER: SPA & Güzellik merkezi, fitness center, çocuk kulübü, internet, merkezi klima, uydu yayını, müzik yayını, bahçe, tv odası, oyun odası, kuaför, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, kuyumcu, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, bebek bakıcısı, otopark mevcuttur. YEME&İÇME: Green bar, alkollü/alkolsüz içecekler, sıcak büfe, fast food, gözleme, pasta, kek, çay, kahve saati, herşey dahil amphi bar, snack bar, coffee break, lobi bar, a la carte restaurant, açık büfe hizmet veren green restaurantın yanısıra, Türk ve Dünya mutfaklarından örnekleri tadabilirsiniz. Çocuklar için mini snack büfe ve özel çocuk büfesi yer almaktadır. SPOR&E?LENCE: 4 adet açık yüzme havuzu, aquapark, kapalı yüzme havuzu, sauna, jakuzi, buhar banyosu, Türk hamamı, kuaför, masa tenisi, voleybol, basketbol, dart, boccia, aerobik, tenis kortu, fitness center, havuz oyunları, mini kulüp, şezlong, şemsiye, bilardo, masaj, dalış okulu, İnternet, SPA & Güzellik Merkezi, animasyon, anfi tiyatro, mini disko, oyun bahçesi imkanları mevcuttur. TOPLANTI&KONFERANS: Toplam 720 kişilik 2 adet toplantı salonu bulunmaktadır. En büyük kapasite, 520 kişilik ve 480 m2'dir. Ekipmanlar; Sahne, Konuşma Kürsüsü, Masa Mikrofonu, Kablolu Kablosuz Mikrofon, Müzik Yayını, Projeksiyon, Video Kayıt Sistemi, Projeksiyon Perdesi, Barkovizyon, Işıklandırma Sistemi, Flip-chart, Yazı Tahtası, Lazer Pointer, Cd Çalar, Dvd. KONUM: Marmaris Siteler mevkiinde, şehir merkezine, İçmeler'e ve Marmaris'e 3km, hava alanına 90 km mesafededir. Denize 500 metredir. Genel plaj üzerinde konumlandırılmıştır.

Adres : Siteler Mah.Armutalan / Marmaris / Mugla

Sheraton Voyager Antalya otel Resort Spa

Sheraton Voyager Antalya otel Resort Spa



Yeni ciftler için Özen gösterilmiş otellerden biri olan Sheraton Voyager Antalya otel Resort Spa, yeni ciftlere göre bir oteldir eşsiz manzarasıyla göz Kamaştıracak derece güzel ve indirim yapılmaktadır...


Sheraton Voyager Antalya Hotel, Resort & Spa sizi Konyaaltı Plajı'nın ve Bey Dağları'nın eşsiz manzarasıyla karşılıyor. Kendinizi Antalya'nın merkezinde hissedeceksiniz. Yemyeşil parklarda yürüyüşler yapabilecek, yüzme havuzlarımızda ve Akdenizin serin sularında serinleyebilecek, Antalya'nın tarihi mekanlarını görebilecek, lezzetli yiyecekler ve spa hizmetimizle şımarabileceksiniz. Sheraton Voyager Antalya Hotel, Resort & Spa'daki balayınızda kendinizi özel hissedeceksiniz

Büyükada Konaklama/İstanbul Adaları Konaklama

Büyükada Konaklama



ODALARIMIZ

Kurumsal müşteriler ,tatil amaçlı seyahat edenler ve günü birlik seyahat edenler için 24 odamız bulunmaktadır. Bütün odalarımız ferah ve konforludur.
Oda Kahvaltı hizmet vermekteyiz.Kahvaltı " AÇIK BÜFE " dir.

MİSAFİRLERİMİZ ÜCRETSİZ WIRELESS SİSTEMİNİ LOBBY VE RESTAURANT DAHİLİNDE KULLANABİLİRLER.

Odalarımız Standart ve Büyük Oda olmak üzere iki tiptir.
Büyük Oda Sayısı : 8
Standart Oda Sayısı : 16

Büyük Odalarımız ilave yatak ile maksimum 3 kişiliktir.
Standart odalarımız maksimum 2 kişiliktir.

ODA YERLEŞİMLERİ

Büyük odalarımızın 5 i Deniz 3 ü Ada manzaralıdır.
Standart Odalardan 2 si Deniz 14 ü Ada manzaralıdır.



Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi
Mini bar
Split Klima Sistemi
Işıklı masaüstü alanı
Saç kurutucu
Dahili Telefon
Duman detektörü
İlave edilebilir yatak

Adalar Pansiyon/istnabul Pansiyonları

Adalar Pansiyon


DUYURU:
PANSİYONUMUZLA TOLGA BABÜR DERİN'İN BİR İLİŞİĞİ KALMAMIŞ OLUP, YENİ SEZONDA PANSİYON SAHİBİ VE İŞLETMECİSİ ZİYA MUTLUSOY TÜM REZERVASYON VE İDARİ İŞLERLE İLGİLENECEKTİR.

SAYGILARIMIZLA,

ADA PANSİYON YÖNETİMİ
S.Ziya MUTLUSOY

Hoşgeldiniz..
İstanbul'un doğal kalmış ve kalbinde bulunan adalarımızdan ; Büyükada 'da sizlere huzurlu bir tatil ve dinlenme imkanı sağlayan pansiyonumuz 6 yıldır hizmetinizdedir. Kaliteli hizmet, temizlik,uygun fiyatlar,güleryüz, ve huzur bulacağınız pansiyonumuzda sizleri ağırlamaktan mutlu olacağız..

Menümüzden; hizmetlerimizle ilgili tüm detayları alabilir,resim galerimizdeki resimlerle pansiyonumuzu inceleyebilirsiniz.. Ziyaretçi defterine yazacağınız her konu ile yakından ilgilenerek, iletişim formu ile göndereceğiniz tüm maillere en kısa sürede cevap vereceğiz.

Yeni İletişim Telefonumuz:
0530 545 40 05

Ağva Gül Pansiyon/İstanbul Pansiyonları

Ağva Gül Pansiyon





Pansiyonumuz ailelere yönelik hizmet vermektedir

Evli çiftler ve sadece bayanlardan oluşan gruplar

Konaklayabilir.



Pansiyonumuz Ağva merkezde olup iki apart villa içindeki oda ve dairelerden oluşmaktadır.

Her iki apart villa’da plaja 100 metre uzaklıktadır.



apart odalar iki ve üç kişiye

daireler ise dört,beş,altı ve sekiz kişiye kadar konaklama imkanı sunmaktadır.



Oda ve dairelerde kendi içinde müstakil olarak;

Uydu tv (modül girişli)

Mutfak (mutfak gereçleri dahil olmak üzere )

Çift kapılı buzdolabı

Banyo - wc , 24 saat sıcak su, balkon

İstikbal ortopedik ikiz yataklar bulunmaktadır.



Her iki villa’daki teras katlar özellikle ahşap tavanları ve terasta barbekü keyfi ile hoş bir ortam sunmaktadır.

Bahçede kamelya’da dinlenirken de barbeküyü kullanma imkanına sahipsiniz.



Ağva Gül Pansiyon : kuzey cad.no :18 Ağva

Telefon : 0216 721 81 37

Mobil : 0537 453 88 58

Kinaliada Pansiyonlar/İstanbul Pansiyonları

kinaliada pansiyonlar



Kınalıada adını, ada toprağının kızıla çalan renginden alıyor. Artık pek bu rengi görmek mümkün değil; ama Kınalıada’ya yaklaşırken, neredeyse adayı çepeçevre saran kumların rengini hemen görüyorsunuz. Bir de tabii adanın güzelliğine pek de yakışmayan televizyon vericilerini.

Kınalıada’ya ulaşmanın en kolay yolu, Sirkeci ve Bostancı’dan kalkan şehir hatları vapurlarına binmek. Yaklaşık bir buçuk saatte bir olan vapurları kaçırırsanız, Kınalı’ya giden motorlara binebilirsiniz.

Kınalıada, İstanbul’a en yakın ada. Bu yüzden eski adı da ilk anlamına gelen Proti’ymiş. Gerçekten de Bostancı’dan vapura bindikten 25 dk. sonra, Kınalıada’nın plajlarındayız.

Kınalıada demek, plaj, deniz ve güneş demek. Diğer adalardan çok daha uzun plajları var, Kınalı’nın. Ama tesis pek fazla değil. Sanki, ada halkı da dışardan çok fazla ziyaretçi gelsin istemiyor gibi. Bir tek, Ayazma Plajı’na kurulu Kamos tesisi var.

Kınalıada, trafikten uzaklaşmanın tek yolu; çünkü burada, adalarla özdeşleşen fayton dahi yok. Tek alternatifleriniz, yürüyüş ya da bisiklet. Ya da eğer beklerseniz iskelenin önünden kalkan belediye minibüsleri.

İskeleye indiğinizde eğer şanslıysanız, belediyenin minibüsünü yakalayabilirsiniz. Ama bu sadece, gidişte söz konusu. Dönüşü yine, yürüyerek yapmanız gerekiyor. Kısacası, Kınalı’ya gelince yürümeyi göze almak gerekiyor. Tabii vaktinizi tamamen iskele civarında geçirmeyi planlamıyorsanız ya da iskelenin solundaki bisikletçilerden kendinize uygun bir tane seçmediyseniz.

Biz minibüse atlayıp, adanın tek tesisi sayılabilecek, Ayazma Plajı’na doğru yol alıyoruz.

Yolda dantel gibi işlenmiş birkaç ev dışında, diğer adalardaki gibi, pek fazla tarihi bina yok. Daha çok yeni binalar var, hep etrafta; ama çiçekler içinde yine de gezmeye değer, Kınalı Sokakları.

Minibüs sizi, adanın tam arkasındaki Ayazma-Kamos tesislerinin tam önüne kadar getiriyor. Haftasonları ise, daha keyifli bir seçeneğiniz var. Buraya, tekneyle gelmek. Sonra ister denize, ister havuza girersiniz.

Ayazma Kamos Tesisleri’ne giriş haftaiçi 10, haftasonu 15 milyon. Hem Kınalıadalılara hem de dışardan gelenlere hizmet veriyor tesis.

Genelde Ayazma’ya gelenler memnun. Ada olduğu için, zaman zaman her aradığınız yiyecek içeceği bulamayabilirsiniz. Bir de minibüsü kaçırırsanız, uzun ve yokuşlu bir yürüyüş sonunda buraya ulaşıyorsunuz. Ama otomobilden, trafikten uzak olmak, bunlara değer gibi geliyor. Çünkü Kınalı’nın havası bir başka temiz.

Ayazma Koyu’nda, Kamos tesislerinin yanında, bir de halk plajı var. Ama şezlongları ve şemsiyeleri ile diğer tesisleri pek de aratmıyor.

Ayazma’dan çıkıp, daha tepelere doğru yöneliyoruz. Toprak bir yokuş var önümüzde. Galiba biraz daha serin; bir günde gelmek lazım, Kınalıada’nın tepelerine.

Kınalıada’nın en yüksek tepesine kurulu Hristos manastırı, Bizans İmparatoru Romen Diyojen’in sürgün yıllarında yaptırdığı bir manastır. Zaten imparatorun mezarı da manastırın önünde. Yalnız buraya, 15 dk’lık bir yokuştan çıktıktan sonra vardığınızı da hatırlatalım.

Tarihte hep sürgün için gelinmiş adalara… Kalan tarihi binalar da hep sürgün hikayaleri ile dolu. Romen Diyojen’in Hristos Manastırı, sadece cumaları halka açık, bunun dışında manastır özel izinle geziliyor. Bir de “Şu güzel manzaraya karşı oturacak, birkaç bank olsa burada” dedirtiyor, insana doğrusu.

Su Sporları Kulübü, Kınalıada’nın simgelerinden. Buradaki olimpik yüzme havuzu, her yıl birçok yarışa sahne oluyor.

Kınalıada Su Sporları Kulübü, üyelik sistem ile çalışıyor. Üyelerin yanında, misafirler de tesisten yararlanabiliyor. Su sporları yapan gençler, çoğunlukta; tabii kulüpte.

Kulüp çıkışında kapıda şemsiyesi ile pırıl pırıl bir dondurma arabasını görünce, Dondurmacı Yücel’in yanına gidiyoruz hemen. Meşhur gül şeklindeki dondurmasını yapıyor, bize.

“Gerçek meyvelerden, eski usulde yaparım dondurmamı” diye anlatıyor, Dondurmacı Yücel.

Dondurmamızı yiyerek, tekrar iskeleye doğru ilerliyoruz. Kınalı’nın en eski lokantası Mimoza, tam denizin üstünde.

İskelenin solundaki son derece modern olarak inşa edilmiş “Camii”yi görmeden dönmeyin.

Biz, bir de dönmeden Kınalı’nın çarşısına girelim diyoruz. Esnaf da biraz pahalı olduğunu kabul ediyor, Kınalıada’nın.

Bir yandan motorcular müşteri toplamaya çalışırken; bizim vapur da iskeleye yanaşıyor.

Kınalıada’da kalacak hiçbir yer yok. Bu yüzden akşam olunca, ya son vapuru kaçırmadan şehre dönmek, ya da diğer adalara gitmek gerekiyor.

Adaların en küçüğü, İstanbul’a en yakını ve üzerindeki televizyon yansıtıcıları ile “görüntü” açısından en “kirli” olanı.

kinali1 Kınalıada İstanbulSayfiye olarak kullanılan adaların en küçüğü olan Kınalıada, yaz aylarında müthiş bir ziyaretçi akınına uğrardı.

İstanbul’a en yakın ada olması nedeniyle, vapurla bölgeye gelenler, serin sularla bir an önce kucaklaşmak için sabırsızlanırlar ve vapurun yanaştığı ilk iskelede kendilerini atarlardı.

Marmara, temiz bir deniz olduğu zaman durum böyleydi. Şimdi ise adalılar bile deniz yerine, kulüplerinin veya evlerinin havuzlarında serinlemeyi tercih ediyor.

Ziyaretçi sayısı azalsa da, ada yine farklı… Amaç adaya gelmek, deniz bahane. Vapurlar eskisi kadar olmasa da yine kalabalık…

Kınalıada’da fayton yok. Aslında olmasına gerek de yok. Çünkü bir ucundan, diğer ucuna en çok 20-25 dakikada ulaşmanız mümkün. Yine de üşengeç ziyaretçiler için Ayazma Plajı’na yaz aylarında motor çalışıyor.

Bütün yollar aynı yere çıkar

kinalimap Kınalıada İstanbulİskelenin tam karşısındaki ikiz Sirakyan evleri, adanın mimari özellik ve güzellikteki tek yapısı. Sol taraf balıkçı barınağı ve çay bahçelerine uzanıyor. Sağ tarafta ise plaj var. Adanın arkasına geçmek için en pratik yol doğru karşıya geçmek, tepeyi tırmanmak ve Hıristo Manastırı’nın bulunduğu yeşil çayırı aşıp Ayazma Plajı’na inmek.

kinali2 Kınalıada İstanbulGerçi sağ taraftaki yol da sizi menzile götürür ama biraz dolambaçlıdır. Üstelik mahalleler arasından çamlığa çıkan ilk yol sessizliği ile sizi büyüler. Tabi yokuş tırmanmaktan yana sıkıntınız yoksa…

Diğer adalara göre daha sarp yamaçlardan ve küçük koylardan oluşan kıyı şeridi ile çok sayıda insanın aynı alanı paylaşabilmesine izin vermez. Buna en uygun alanda da zaten Ayazma Plajı yer almaktadır.

Ayazma Restoran

KinaliAdaAyazma3 Kınalıada İstanbulBirkaç yıl öncesine kadar salaş bir kır kahvesi görünümünde olan Ayazma Restoran, ansızın silkindi ve “lüks” bir görünüme kavuştu.

KinaliAdaAyazma2 Kınalıada İstanbulBu da yetmemiş olmalı ki, dünün “kır kahvesi”, artık plajı, havuzu, saunası, barları, jimnastik salonu ile bir “tesis” olarak hizmet veriyor.

KinaliAdaAyazma1 Kınalıada İstanbul Yiyecek olarak hamburgerden balığa, kebaptan et ızgaraya kadarçeşit çok. Cuma ve cumartesi akşamları ise yemeğinizi canlı müzik eşliğinde yemeniz mümkün.

Tel: 0 216 381 69 13 – 0 216 381 61 95

10 Temmuz 2009 Cuma

Spor Salonları/ Sporun Faydaları

SPOR SALONLARI

Formda kalmak için, kilo vermek için veya stres atmak için spor salonlarına ihtiyacınız olabilir. Nedeniniz her ne olursa olsun, spor yapmak güzeldir ve hayatın yoğun stresi arasında bir spor salonuna gitmek sizi fazlasıyla rahatlatabilir. Peki stres atmak için gideceğiniz spor salonunu ararken gereksiz yere stres yapmaya gerek var mı?

bravoo! ile artık istediğiniz yerlerde hangi spor salonları var kolaylıkla bulabilecek, arzu ettiğiniz bölgedeki spor salonlarının arasından dilediğinizi tercih edebileceksiniz.

bravoo! Hayatınızı Kolaylaştırır.

Arama konunuz ile ilgili kategori başlıkları ve bu konuda hizmet veren işletmelerin bulunduğu bölgeler aşağıda sıralanmıştır. İlgilendiğiniz başlığa tıklayarak aradığınıza kolayca ulaşın!

Solaryum Bronzlaşma

Solaryum


Havaların düzelmesiyle birlikte kollarımız, bacaklarımız görünür olmaya başlayınca bir bronzluk hevesi doğar içimizde. Tatile belki de Ağustos veya Eylül ayında çıkacaksınız, bu kadar süreyi beyaz bir ten yerine bronz bir tenle geçirmek istediğinizde imdadınıza solaryum yetişiyor. Sizler için solaryum ile ilgili bilgiler topladık. Solaryum ile bronzlaşmak niyetiniz varsa, sitemizi incelemenizde fayda var.

Aslında bronzlaşma olayı, insan cildinin ultra viyole ışınların zararlı etkilerine karşı kendini korumak için tepki vermesidir. Sonuçta güneşten veya solaryum cihazından alınan ultra viyole ışınlarına uzun süre maruz kalmak yaşlanma etkilerini artırır ve "malign melanoma" adındaki bir tür cilt kanserinin gelişimini de hızlandırır. Bu sebeple, güneş veya solaryum seanslarını dozajında tutup, belki daha az bronzlaşıp, daha çok sağlıklı bir cilde sahip olmak tercihimiz olmalıdır.

Solaryum, son zamanlarda oldukça fazla ilgi gören, sağlık ve estetik ile yakından ilgili bir konudur. Bronz bir tenin kişiyi ne kadar canlı, dinamik ve güzel gösterdiği bir gerçektir. Ancak hemen her konuda olduğu gibi, solaryumu kullanırken de dikkat edilmesi gereken kurallar vardır. Bunun yanısıra, bugün dünyada solaryumun faydası ve zararı konusunda tartışmalar hala sürmektedir.

Sitemizin amacı, insanlara sağlık ve estetik sunan bu cihazların doğru kullanımına katkıda bulunmak ve solaryumdan yararlanmak isteyen kişilere solaryum merkezlerini toplu olarak sunarak rehberlik etmektir.

Sitemiz, konunun uzmanı olan kişilerin yapacakları katkılara da açıktır. Çeşitli haber, makale ve araştırmalarınızı kendi isminiz altında yayınlanmak üzere bize gönderebilirsiniz.

Sitemizin toplumumuza ve bu sektöre faydalı olması dileğiyle, bronz günler...

Solaryum İstanbul - Ankara - İzmir - Bursa firmalarının yer aldığı, solaryum makinalari ve fiyatları konusunda rehber site.

Şişli Amerikan Lazer İstanbul/Şişli Güzellik Merkezleri

Şişli Amerikan Lazer İstanbul/Şişli




Şişli Amerikan estetik ve sağlık Merkezi advanced –dermatech lazer epilasyon kliniğinin işbirliği ile kurulmuştur.
Bugüne kadar internetteki web sitemiz vasıtasıyla 200.000 kişiye ulaşarak lazer epilasyon konusunda bilgilendirdik.

Kliniğimizde yanlız lazer epilasyon cihazları kullanılmaktadır.

Dermatoloğumuz tarafından konsültasyon ve deneme uygulamaları yapılmaktadır.



Medikal cilt bakımı:

Son yıllarda gelişen ilaç ve kozmetik teknolojisi medi-kozmetik olarak adlandırılan yeni biri grup oluşturmuştur.Medi-kozmetikler cilt kalitesini arttırıp kalıcı ve uzun süreli etkiler sağlar ve geleceğe yönelik kazanımlar vaat eder. Oysa kozmetikler sadece günlük bakım ve kısa süreli bir konfor sağlar. Medi-kozmetik ürünlerin klinik bakımları özel eğitimli estetisyenler tarafından gerçekleştirilebilir ve ürün satışlarıda kliniklerde ve eczanelerde yapılır. Klinğimizde dünyanın en yaygın medi-kozmetiklerinden MD Formulation-Neo Strata ve GUINOT kullanılmaktadır.
Medikal Cilt Bakımı
Akne Tedavisi
Leke Tedavisi
Kimyasal Peeling


ADRES:
Halaskargazi Caddesi Teyyareci Mehmet Ali Bey Sk.
Papatya Ap.No:1 K:3 D:3/A 34360 Şişli İSTANBUL
Tel: 0(212) 231 61 62
Fax: 0(212) 231 54 34



İletişim Formu
Sorularınız ve bilgi almak istediğiniz herhangi bir konu için lütfen aşağıda bulunan formu doldurunuz.

9 Temmuz 2009 Perşembe

2009-2010 Av Yılı Uygulamalar /Av Turizmi

2009-2010 AV YILI (1 Nisan 2009-31 Mart 2010)


AV TURİZMİ UYGULAMALARINI İÇERİR İLKELER

I. AVINA İZİN VERİLEN AV HAYVANI TÜRLERİ ve CİNSİYETİ

a- Yaban keçisi (Capra aegagrus aegagrus, Wild goat, Bezoarwild, Bauguetin)
b- Çengelboynuzlu dağ keçisi (Rupicapra rupicapra anatolica, Anatolian chamois, Gamse-Gamswild, Chamois)
c- Kızıl geyik (Cervus elaphus, Mideastern Red Deer, Red Deer, Rothirsch-Rotwild, Cerfrouge)
d- Ceylan (Gazella subgutturosa, gazelle, gazelle, gazelle)
e- Karaca (Capreolus capreolus, Reo deer, Reh, Chevreuil)
f- Yaban domuzu (Sus scrofa, Wild boar, Wildschwein, Sanglier)
g- Melez yaban keçisi (Hybrid ibex, Hybrid wild goat)
h- Tilki (Vulpes vulpes, Fox, Fuchs, Renard).
ı- Çakal (Canis aureus, Jackal, Schakal, Chacal dore)

Yukarıda belirtilen av hayvanlarının dışındaki av hayvanı türlerinin av turizmi kapsamına alınması, avına izin verilecek sahalar, kotalar, ücretleri, katılım payları ve avlanma koşulları daha sonra belirlenip ilgililere duyurulacak ve “www.milliparklar.gov.tr” internet adresinde yayınlanacaktır.
Yaban domuzu, tilki ve çakal dışındaki türlerin erkek bireyleri avlanacaktır.
Çengelboynuzlu dağ keçisinin erkek ve dişi bireyleri avlanabilecektir.

II. AVLANMA TARİHLERİ, SÜRESİ ve AVLANMA ZAMANI

Av hayvanı türlerine göre belirlenen avlanma tarihleri Tablo:1’de yeralmaktadır.
Yerli avcılar birbirini izleyen beş gün; yabancı avcılar birbirini izleyen on gün süreyle avlanabileceklerdir.
Kotası ihale edilen sahalarda, yerli ve yabancı avcılar birbirini izleyen on gün süreyle avlanabileceklerdir.
Yaban domuzu bek avı hariç diğer av hayvanlarının av organizasyonları, avlanma zamanı içinde yürütülecek ve tamamlanacaktır.

Tablo: 1 Avlanma Tarihleri/Dönemleri


AV HAYVANLARI Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık
Karaca 01.05.2009 31.10.2009
Kızıl geyik 01.09.2009 31.12.2009
Ceylan 01.08.2009 31.12.2009
Yaban keçisi 01.08.2009 31.03.2010
Melez y. keçisi 01.08.2009 31.03.2010
Çengelboynuzlu d. k. 01.08.2009 31.12.2009
Yaban domuzu sürek avı 01.09.2008 20.02.2010
Yaban domuzu bek avı 01.04.2009 31.03.2010
Yaban domuzu bek avı (**) 30.03.2009 31.12.2009
Çakal 15.08.2009 31.01.2010
Tilki 01.10.2009 31.01.2010

About me

Şarkı Sitesi