Brüksel Turu Belçika Turları | uygun oteller
uygun oteller: Brüksel Turu Belçika Turları

7 Temmuz 2009 Salı

Brüksel Turu Belçika Turları

Brüksel Turu /Belçika

Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali önünde buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerini takiben Amsterdam''a hareket. Yerel saat ile 17:30''da varış ve otelimize transfer.Geceleme otelimizde. Sabah kahvaltısı sonrasında Brüksel şehir turu.Bu turumuzda;Kraliyet Sarayı,Çin ve Japon evleri,Grand Place,Magna Capice,Borsa Binası, Atomium ve Heysel Stadyumu görülecek yerler arasındadır.Tur sonrasında Paris''e hareket.
Varışı takiben panoramik Paris şehir turu.Bu turumuzda;Eiffel Kulesi,Champs Elyees, Louvre, Napolyon''un mezarı görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.

Sonraki gün sabah kahvaltısı sonrasında tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız ekstra düzenlenecek olan Montmarte Ressamlar tepesi, tekne ile Seine nehri ve Eiffel Kulesi turuna katılabilirler. Akşam dileyen konuklarımız Lido Show turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

Sonrakki gün sabah kahvaltısı sonrasında serbest zaman.Arzu eden konuklarımız ekstra düzenlenecek olan Disneyland turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

Sonrakki gün sabah kahvaltısı sonrasında Lüksemburg''a hareket.Şehir turu ve geceleme otelimizde.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi