25 Temmuz 2009 Cumartesi

Simena Otel Villas/Kemer Antalya Otelleri




Simena Otel & Villas / Simena Village Oda Özellikleri: 59 toplam villa, 450 toplam yatak, 119 otel odası, 12 delux suit, 3 özürlü odası, 107 standart oda, 20 villa oda, 39 villa. Bahçe, dağ manzarası var.

Detaylar: Direk telefon, balkon, minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu tv, merkezi klima, duş, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, banyoda telefon.

Bilgi: Merkezi klima ve ısıtma, bahçe, tv köşesi, oyun odası, internet bağlantısı, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, jeneratör, telefonla doktor, ücretli bebek bakıcısı, ücretsiz otopark.

Boş Zaman ve Spor:

Açık havuz, kapalı havuz, ısıtmalı havuz, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness center, aerobik, masa tenisi, disko, animasyon programı, tenis, mini futbol, voleybol, basketbol, çocuk oyun alanı, dalış okulu, parasailing, muz, jet ski, kano, rüzgar sörfü.

Yeme ve İçme Ultra herşey dahil, kahvaltı salonu, kafeterya, lobi bar, snack bar, havuz bar, sahil bar, restaurant bar, Açık büfe servis. 1 balık restoran. 300 pax açık, 250 pax kapalı toplam kapasite. Türk Mutfağı, İtalyan Mutfağı.

Şirket Toplantıları: 2 toplantı odası (470 max. kapasite). Tepegöz, perde, beyaz tahta, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, fax, klima, ışık sistemi. En büyük salon kapasitesi 320 pax, En büyük alan 326 m2.

Adres: Kemer 10 km. Antalya Hava Alanı 70 km. Şehir merkezinde, özel plaj.

Phaselis Princess Otel/Antalya Otelleri



Phaselis Princess Otel 341 toplam oda, 710 toplam yatak kapasitelidir.

Oda Özellikleri:Odalarda telefon, müzik yayını, balkon, minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, küvet, banyoda telefon bağlantısı, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Genel Özellikleri: Phaselis Princess Otel’de merkezi klima, merkezi ısıtma, bahçe, televizyon odası, oyun odası, kuaför, market, hediyelik eşya dükkanı, jenaratör, doktor veya hemşire, ücretsiz park gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Spor & Eğlence: Phaselis Princess Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, ısıtmalı yüzme havuzu, su kayağı, sauna, masaj, fitness salonu, masa tenisi, disco, gece klübü, spor animasyonu, tenis, plaj voleybolu, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, dalış okulu, banana, jet ski, kano, rüzgar sörfü, mini klüp, gimnastik gibi sçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme:Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kafeterya, lobby bar, havuz bar, plaj bar, teras bar, snack-bar, 2 a la carte restaurant bulunmaktadır.

Konum: Phaselis Princess Otel Kemer’e 15 km, Antalya Havaalanına 70 km uzaklıktadır..

Assos Mercan Motel



Motelimizde 13 oda mevcuttur. Odalarımızdan yedisi tek katlı betonarme, altısı ahşap bungalovdur. Ahşap odalar iki yataklı, diğer odalar üç yataklıdır. Bütün odalarımızda banyo, klima ve sıcak su bulunmaktadır. Motelimiz 4200 m²’lik çam ve zeytin ağaçlıklı bir bahçenin içinde ve deniz kıyısındadır. Özel plajımızda şemsiye ve şezlonglarımız mevcuttur. Motelimizde ayrıca kablosuz Internet (wireless) bağlantısı ücretsiz sağlanmaktadır. Televizyon ve müzik yayını olmayan motelimizde lüksü değil, doğallığı, sıcaklığı ve huzuru sağlamayı amaçlıyoruz. Açık mutfağımızda hazırlanan yemek ve mezeleri verandamızda yerken dost sohbetleri ile keyif ve huzuru birarada yaşayacaksınız.






İLETİŞİM



Tel : 0 286 721 70 60



Kadırga Koyu Behramkale Assos Ayvacık Çanakkale



info@assosmercanmotel.com




web:http://www.assosmercanmotel.com/

24 Temmuz 2009 Cuma

Bodrum Gümüşlük Paradise Garden Apart




Paradise Garden Apart; 3 blok 12 aparttan oluşan bir aile işletmesidir. Apart otelimiz 1999 senesinde açıldığından beri Tunçay ailesi tarafından işletilmektedir.
Yarımadanın en sakin tatil beldelerinden olan Gümüşlük koyunda bulunan apart otelimiz,Sükunet ve huzuru bir arada sizlere sunan gürültüden uzak mütevazi bir işletmedir.
Özenle bakılan bir bahçenin ortasında, havuzu ve isteğe göre ev yapımı Ege yemekleri sunan mutfağı ile hizmetinizdedir.






Toplam 12 aparttan 6 adedinde yatak odalarında klima vardır.Apartlarımızın oda düzeni aşağıdaki gibidir.
Her apartta 1 yatak odası 1 salon mutfak ve 1 banyo tuvalet bulunmaktadır.
Yatak odasında 2 adet 1 kişilik yatak.Salonda 1 adet çekyat.

Mutfak kısmında bir adet mini buzdolabı ve yemek pişirmek için gerekli tüm malzemeler mevcuttur.
Her apartta elektrikli termosifon olup sürekli sıcak su bulunmaktadır.
Alt katlardaki odalarda salondan çıkılan ve havuza bakan balkon bulunur.



İLETİŞİM VE REZERVASYON...


E-mail : info@paradisegardenapart.com
Adres : Gümüşlük / Bodrum
Telefon : +90 252 394 41 41-42
Fax : +90 252 394 41 41

23 Temmuz 2009 Perşembe

Sapanca Villa Sapanca Evleri


Sapanca dev ve doğal bir bahçe ve Villa Sapanca da tam merkezinde.
İster trekking ister sörf ister kano yapın ama gün sonu yorgunluğunuzu tertemiz evimizdeki sıcacık jakuzide, şömine başında, veya havuz başında keyif yaptıktan sonra kaz tüyü yastık-yorgan ve çift kişilik ortopedik yataklarda uymanın keyfi ile tamamlayın...



İkramımız olan bitki çaylarınızı ve kahvelerinizi ücret ödemeksizin keyfinize göre dilediğinizde kendiniz hazırlayarak için...
Göl Kıyısına, restaurant - kafelere ve çarşı merkezine 100 metre mesafede şehir konforunu aratmayan country tarzındaki 4 odalı keyifli olduğuna inandığımız evimizi paylaşıyoruz.
İkiz triblex olan evin bir tanesini kendimize diğerini ise “ Ev Pansiyonu” olarak misafirlerimize ayırdık; her birinin kendi özel banyosu bulunan odalarımızı kiralıyoruz.
Evimizde Pansiyondan ziyade Butik Otel Konforunda ve dahi bir yakınınızın evindeymiş gibi hissedeceğinizi düşünüyoruz.




İletişim
Canan Dirican
Telefon: 264 582 22 55 - 505 785 45 46 ( 09.00 - 22.00 )
E-Mail: info@villasapanca.com - cdirican@villasapanca.com
Adres: Rüstempaşa Mahallesi, Özkum Caddesi, Seymen Sokak No:3 Sapanca/SAKARYA
web:http://www.villasapanca.com/

Akkum Oğuz Pansiyon


Pansiyonumuz 2004 senesinde hizmete girmiştir.Pansiyonumuz Akkum'dadır.Cennnet-Cehenneme 3 km, Akyar'a 2 km, Kızkalesi'ne 500 m'dir.
Ev pansiyonumuz 4 kişiliktir.Pansiyonumuzda TV,KLİMA, BUZDOLABI, BANYO, WC, MUTFAK bulunmaktadır.Her türlü mutfak ev malzemeleri temin edilir.
Pansiyonumuz YAZ-KIŞ hizmet vermektedir.
REZERVASYON;
EV: 0324.723 33 88 CEP:0535 363 13 35

Polanezköy'de Pansiyon, Restaurant, Kendin Pişir Kendin Ye



Polonezköy - Adampol ... Bir taşra atmosferinde yemek yemek, trafik kargaşasından uzak bir yürüyüş yapmak istiyorsanız, İstanbul Beykoz ilçesinin bu şirin beldesi Polonezköy'de birkaç saat geçirebilirsiniz. Türkiye'de Polonyalıların yaşadığı bu köy, sosyolojik ve coğrafi açıdan, ilk duyuşta insana biraz çarpıcı geliyor. İşte burası İstanbul'un en güzel sürprizlerinden biridir.






İstanbul'un arka bahçesinde doğanın yeşilini korumayı başardığı, insanın gerekli saygıyı gördüğü nadir yerlerden biridir Polonezköy. Köye gelmeden, etrafı çam ağaçları ve yeşilliklerle çevrili yollardan geçerken kendinizi bir anda İstanbul'un kalabalıklığı, gürültüsü ve stresinden arınmış hissedersiniz. Köye hemen girişte sizi kilise ve mezarlık karşılar.






Yüz metre kadar sonra köyün ufak meydanına geldiğinizde, burada kiralanmayı bekleyen atlarla karşılaşırsınız. Aynı zamanda faytonla bölgede gezi imkanı da mevcuttur...







Polonezköy'de hafta sonu tatili, günübirlik gezi, piknik, mangal keyfi, kaliteli ve lüks restoranlarda akşam yemekleri, düğün ve muhtelif partiler gibi pek çok imkanı değerlendirebilirsiniz.






5 kilometrelik yürüyüş parkurunda dört mevsim yürüyüş, koşu ve bisiklet sporları yaparak tabiat parkı olan doğal ortamda sağlıklı bir dinlence ve hafta sonu tatil imkanlarından yararlanabilirsiniz... Ayrıca Türkiye'de ilk olan BMX parkurunda bisiklet sevenlerle eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz...

BozcaAda Ebruli Pansiyon /Çanakkale


Tüm güzellikleri anlatmak ne kadar zorsa Bozcaada'yı da anlatmak o kadar zordur. Bozcaada anlatılmaz aslında, onu anlamak için orda onu yaşamak gerek. Abartı gibi olmasın ama Bozcaada'nın çözülemeyen bir sırrıdır bu. Bir gelen mutlaka bir daha gelir. Öğle bir sırdır ki!!! Bir daha gelmem ayrılanlar bile bir yılı beklemeden ikinciyi gelmişlerdir mutlaka. İşte Bozcaada'nın çözülemeyen sırrı da burada...






Otelimiz 9 odadan oluşmaktadır. Otel kapasitesi 22 kişi olup temiz ve şık mekanımızda kahvaltı servisimiz bulunmaktadır.Her zaman kullanabileceğiniz sıcak su ve internet bağlantısı ve klima bulunmaktadır.
Siz değerli misafirlerimizin memnuniyeti bizim esas amacımızdır. Memnuniyetinizi dostlarınıza, şikayetlerinizi bize iletmeniz dileğiyle...
Tehennes'in Tenedos'unda geçmişle bu günü birlikte yaşayarak, büyük şehirlerin stresini üzerinizden bir günde atmanız mümkündür.






Ebruli Otel



Alaybey Mah.



Namazgah Cad. No:39



Bozcaada / Çanakkale







Tel: 0 (286) 697 88 43
0 (542) 564 63 90
0 (544) 724 86 90



E-mail:iletisim@otelebruli.com



web:http://www.ebrulipansiyon.com/

mersin Boğsak İntermot Motel



Mersin - Antalya (E24) karayolu üzerinde 102. Kilometrede bulunan, sıfır deniz Motel - Lokanta ve Plajımız, güleryüzlü ve çalışkan personelimiz ile aile ortamında zengin mutfağı, geniş - rahat - balkonlu, hepsi deniz manzaralı - klimalı - banyo - tuvaletli - minibarlı - telefonlu odaları ile kendinizi evinizde gibi hissettirecektir.
Motelimiz 61 adet çift kişilik ve 4 süit oda ile siz seçkin ailelere, bu tabiat harikası BOĞSAK Koyunda, yeşille - mavinin buluştuğu 330 Metrelik şahane ve temiz kum plajı ile 42 seneden beri zevkle hizmet etmektedir.







E-Posta: info@intermot.com.tr
Posta Adresi: İntermot Boğsak Motel, Taşucu



Boğsak Mevkii Mersin Turkey
Motel Telefon: +90 324 7436161 - 2 - 3 - 4
Motel Fax: +90 324 7436004



2009 SEZON FİYATLARI
AÇIKLAMA 1 Kişi 2 Kişi 3 Kişi
Oda Kahvaltı 97,00 TL 139,00 TL 178,00 TL
Yarım Pansiyon 132,00 TL 209,00 TL 283,00 TL
Tam Pansiyon 167,00 TL 279,00 TL 388,00 TL
2 Gün Kalanlara İskonto 5%
3 Gün Kalanlara İskonto 10%
4 Gün Kalanlara İskonto 15%
7 Gece Kalanlara Haftalık Özel İskonto 20%
FİYATLARIMIZA 8% K.D.V. DAHİLDİR

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Edirne Enez Balcı Apart Motel




Apart motelimiz Enez sahilinde villalar bölgesinde çam ormanları ile deniz arasında eski Osmanlı Kervansarayı (İngiliz Kışlası) önünde 1998 de hizmete girmiştir.
21 apart daire ve dubleks villalar.
Ayrıca tek ve çift yataklı odalar.
Her apartta 2 yatak odası (1 çift + 2 tek kişilik yatak) olup ilave yatak verilebilir.
Oturma Salonu, Komple Mutfak, Buzdolabı dahil her türlü mutfak eşyası, uydu anteni ve televizyon mevcuttur.
24 saat sıcak su.






50 m genişliğinde 4 km uzunluğundaki Altınkum plajına 100 metre mesafede,
Geniş ön ve arka balkon, Barbekü,
Çocuklar için çim bahçe, uydu anteni ve televizyon,
Sadece şahsi eşyalarınızı alıpgelebilirsiniz.
Botanik bahçesi içinde temiz, evinizdeki rahatlığı bulabileceğiniz, huzur içinde bir ortam
Günlük 30 ila 150 TL arasında değişen fiyatlarla hizmet verilmektedir.






İLETİŞİM



İngiliz Kışlası Önü Enez, Edirne
TEL:
0 284 821 44 25
TEL/FAX:
0 284 821 44 94
GSM:
0 533 269 23 79

Enez İnci Apart Motel



iNCi APART MOTEL ENEZ iLCESi SAHiLiNDE 10 ADET DUBLEX ViLLA 20 ADET DAİRE'DEN OLUSMAKTADIR HER DUBLEX ViLLADA 6 YATAK DARELER 5 YATAK BULUNMAKTADIR.




- DiGiTAL TV YAYINI
-CİFT BANYO
-BUZDOLABI,MUTFAK GERECLERi, VE 24 SAAT SICAK SU BULUNMAKTADIR.
160 YATAK KAPASiTESiNE SAHiP OLAN OTELiMiZDE AYRICA;
- CAFE-BAR
-YÜZME HAVUZU
-MARKET, OTOPARK BULUNMAKTADIR.
İrtibat ve Rezervasyon:
İNCİ APART MOTEL
ENEZ ALTIN KUM SAHILI
REZERVASYON TELEFONU : (0284) 821 47 67- 821 53 53


CEP TELEFONU : 0532 231 04 37
0532 230 20 55


mailto:inci_ltdQhotmail.com

Sapanca Villa Sapanca Evleri/Sakarya



Sapanca dev ve doğal bir bahçe ve Villa Sapanca da tam merkezinde.
İster trekking ister sörf ister kano yapın ama gün sonu yorgunluğunuzu tertemiz evimizdeki sıcacık jakuzide, şömine başında, veya havuz başında keyif yaptıktan sonra kaz tüyü yastık-yorgan ve çift kişilik ortopedik yataklarda uymanın keyfi ile tamamlayın...



İkramımız olan bitki çaylarınızı ve kahvelerinizi ücret ödemeksizin keyfinize göre dilediğinizde kendiniz hazırlayarak için...
Göl Kıyısına, restaurant - kafelere ve çarşı merkezine 100 metre mesafede şehir konforunu aratmayan country tarzındaki 4 odalı keyifli olduğuna inandığımız evimizi paylaşıyoruz.
İkiz triblex olan evin bir tanesini kendimize diğerini ise “ Ev Pansiyonu” olarak misafirlerimize ayırdık; her birinin kendi özel banyosu bulunan odalarımızı kiralıyoruz.
Evimizde Pansiyondan ziyade Butik Otel Konforunda ve dahi bir yakınınızın evindeymiş gibi hissedeceğinizi düşünüyoruz.




İletişim
Canan Dirican
Telefon: 264 582 22 55 - 505 785 45 46 ( 09.00 - 22.00 )
E-Mail: info@villasapanca.com - cdirican@villasapanca.com
Adres: Rüstempaşa Mahallesi, Özkum Caddesi, Seymen Sokak No:3 Sapanca/SAKARYA
web:http://www.villasapanca.com/


2009 Oda Fiyatlarımız

Balıkesir Gönen Toplu Aile Pansiyonu



Soğuk kış günlerinde hem stres atmak hem dinlenmek hem de sağlıklı olmak adına kaplıcaya gitmeye karar verdiniz.Fakat nerede kalacağınızı kestiremiyorsunuz.Kalacağınız tesis bakalım bütçenize uygunmu?Eğer tercihiniz Balıkesir gönen olursa sizleri kaplıcalar diyarı yeşil gönende Toplu aile pansiyonuna davet ediyoruz.




Yaz kış müşterilerine hizmet veren toplu pansiyon sıcak ve güleryüzlü hizmeti ile sizlere bütçenize uygun bir kaplıca tatili imkanı sunuyor.Her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde dizayn edilen pansiyonda 24 saat sıcak su ,kolorifeli apart ve odaları ile sizleri bekliyor.Ulaşım bakımından da kolay olması toplu pansiyonu cazip kılmaktadır.Pansiyonda isteğe göre kahvaltı bulunmakta olup ayrıca internet salonu mevcuttur.Huzurlu bir kaplıca tatili için sizleri Toplu aile pansiyonuna davet ediyoruz.

Gökova Deniz Yıldızı Psnsiyon


6 odası olan pansiyon 15 misafiri ağırlayabilecek kapasitededir. Odalarının 4 tanesi klimalıdır.Aslında, serin ve nemsiz havasından dolayı, özellikle alt kat odalarında klimaya bile gerek yoktur.Bütün odalarında duş ve tuvalet mevcuttur. İnanılmaz muhteşem bir Gökova Manzarasına sahiptir.Denize uzaklığı 50 Metre ve Denizin Rengi gerçek Turkuaz



Büyük şehrin gürültüsünden sıkıldıysanız, huzurlu ve sessiz bir ortamda tatil yapmak istiyorsanız, bu, bakir koy ve doğal güzellik,tabi ki Günaydın Deniz yıldızı Pansiyon sahipleri sizleri bekliyor.



Ayrıntılı Bilgi ve Rezervasyon için lütfen bizi arayınız.

Telefon No : 0 252 339 21 15

GSM ; 0 535 202 28 35

Gemlik Ada Pansiyon/Bursa


Pansiyonumuz denize sıfır konumumuz 120 metrekare çay bahçesi sahil güneşliğiyle minder şeslonklarıyla siz müşterilerine hizmet etmekten sonsuz mutluluk duyuyoruz.

Pansiyonumuz huzur içerisinde bir tatil geçirmek istiyenlerin buluşma noktasıdır. Biz bu güzellikleri sizinle paylaşmak için sizleri Ada Pansiyonuna bekliyoruz.

Odalarımız 2,3 ve 4 yataklıdır. 2 Kişilik odalarımız 50 YTL, 4 Kişilik odalarımız 75 YTL dir.
Kahvaltı isteğe bağlı olup 10 YTL kişi başına ilave edilir.


İLETİŞİM

12.durak Büyük Kumla GEMLİK \ BURSA
Tel:0224 5390303 - Fax: 0224 5120140 Cep :0532 3240856

Web:http://www.adapansiyon.net

Dikili Önder Pansiyon/İzmir


İzmir'in şirin ilçesi dikili'de tatiliniz geçirmek istiyorsunuz ama nerde kaça kalınır bimiyorsanız.Sizlere uygun fiyatları,nezih ortamı ,denize yakınlığı ile Önder pansiyonu öneririm.Odalarında 24 saat sıcak su,kablosuz internet,açık büfe kahvaltı imkaı sunan önder pansiyon dikili'de ki adresiniz.




İLETİŞİM VE REZERVASYON

Adres : İsmet Paşa Mh. Uğur Mumcu cd. 40 Dikili / İzmir / Türkiye
Tel : +(90)232.671 46 80

Şarköy Sedef Motel


Sedef Motel, şehir merkezine ve deniz kenarında, tümü denize bakan, balkonlu, hazuvlu 24 saat sıcak sulu, kılimalı ve televizyonlu, 33 odalıdır. Geleneksel Türk yemekelri ile tam ve yarım pansiyon, acık ve kapalı restorant olanağı, özel araba parkı ve özel plajı mevcuttur. Ailelerin huzur ile kalabileceği bir moteldir.




Şarköy; İstanbul'a 220 km, Edirne'ye 210 km, Gelibolu'ya 50 km uzaktıkta, şarapları, deniz ürünleri ve geniş kumsallaı ile ünlü bir beldedir.




OTEL FİYATLARI


1 Kişi Oda + Kahvaltı = 35 Ytl


1 Kişi Yarım Pansiyon = 45 Ytl




İLETİŞİM VE REZERVASYON




Rezervasyonlarımız:Tel: 0282 518 10 94 - 518 13 02


Adres:Sarıcapaşa Cad. İskele Meydanı Şarköy


Web:http://www.sedefmotel.com/

Saros Erikli Yiğit Pansiyon


Saroz Erikli 'De Kendi Evinizin Sıcaklığında Bir Mekan, Pansiyonumuz da Saros Körfezi'nin en güzel koylarından Erikli Koyunda denizin hemen yanında hizmet vermektedir. Erikli'nin altın kumlarında ve masmavi denizinde, hayallerinizdeki tatili İstanbul'a 2,5 saat uzaklıkta yaşamak için sizleri bekliyoruz.







Amacımız sizlere bu tatil beldesini tanıtmak güzel ve unatamayacağınız bir tatil geçirmenizi sağlamaktır. Erikli geniş sahil şeridi tertemiz kumu berrak denizi doğa yapısı ve deniz altı zenginliği ile dünyada ender rastlanan kendi kendini temizleyen körfezi ile tam anlamıyla cennet köşesidir

Kızkalesi Rain Otel





Otelimiz sıcak ortam, ahşap dekorasyon, gürültüden uzak , sahile 60 m uzaklıktadır.




Şık, konforlu 18 oda 40 yatak kapasiteli odalarımızda hiçbir ayrıntıyı atlamadık:


telefon, duş; split klima sistemi (soğuk ve sıcak) , ortopedik yataklar, uydu TV, TV’den radyo yayını mevcuttur. Ayrıca dileyen misafirlerimiz için sigara içilmeyen odalarımız da mevcuttur.




Sahilde otelimize ait şezlong ve şemsiyelerimiz bulunmaktadır.




-Tüm odalarda split klima ve ortopedik yatak mevcuttur.


- Direkt telefon hattı,


- Uydu tv yayını,


- Duşakabin- Balkon mevcuttur.


- Odalarımız ahşap dekorasyon ve sıcak bir ortama sahiptir.


İLETİŞİM VE REZERVASYON

GSM: +90 535 321 5416

Tel: +90 324 523 2782

Fax: +90 324 523 2783

web: www.rainhotel.com

e-mail: rain.hotel@hotmail.com

Atakent Susanoğlu Tolya Otel


Güneşli Türkiye’nin güneyinde,Antalya-Mersin arasında doğanın tüm güzellikleriyle 2000 yıllık tarihin birleştiği yerde,sizlere küçük bir cennet yarattık.Bu cennetin adı “TOLYA HOTEL”.Rahat ve modern ulaşım olanaklarıyla Adana Havaalanı’na sadece 150 km.mesafede Adeniz’in en güzel koyu ve balıkçı köyü olan Atakent’de (Susanoğlu) kurulu.30 oda,70 yatak,7 suit,1 balayı odası,bütün odalarda split klima,24 saat sıcak su,uluslararsı görüşmelere açık telefon,fax sistemi, deniz manzaral geniş balkonlar, suit ve balayı odasında TV ve mini bar.Ayrıca yüzme havuzuda bulunan otelde,Türk ve dünya mutfağının özenle sunulduğu ve yemek yemenin zevke dönüştüğü 120 kişilik restaurantı, çiçekler arasındaki havuzlu çay bahçesi, geniş lobisi, sohbetin ve dinlenmenin zevkli köşelerinden TV odası, lobi ve restaurant’taki Amerikan Barı, 40 kişilik toplantı (seminer) salonu . 0 deniz, şifalı kumsalı ve diğer tüm özellikleriyle sizlere en iyisini sunmak için tüm içtenliğiyle sizleri karşılamaktadır. HOTEL TOLYA “Unutamayacağınız bir tatili”yaşayacağınız yerdir.Yat turlarının düzenlendiği,Kıbrıs’ın karşısındaki tam 35 km’lik altın kumlu bir kumsal şeride sahip bu küçük cennette, Akdeniz'in masmavi pırıl pırıl suları ve diğer güzel özellikleriyle kucak açmış sizleri bekliyor. GeIeneksel Türk misafirperverliğiyIe TOLYA HOTEL'de sizleri karşılamaya hazırız.TOLYA HOTEL,Rüyalarınızdaki tatilin gerçeğe dönüştüğü yerdir. İYİ TATİLLER...!
TEL: 0 324 722 2144
FAX: 0 324 722 2145
GSM: 0 532 625 4390
ADRES: Susanoğlu Mah.Atakent SİLİFKE / MERSİN
WEB: http://www.tolyahotel.com.tr/
E-MAİL: info@tolyahotel.com.tr

Milas Ören Otel Motel Apart Ve Pansiyonları

HALUK MOTEL : 0.252.5323357 www.otelseyirdefteri.net / aliatilla.seyirdefteri@gmail.com

KERAMOS MOTEL : 0.252.5322250 CEP: 0535.9550445
www.hotelkeramos.com / ınfo@hotelkeramos.com

NUR MOTEL : 0.252.5322390 / 0.252.5322839
nurmotel@hotmail.com

KARDELEN MOTEL : 0.252.5322678 / CEP : 0.505.4312409 - www.orenkardelen.com

DENİZ YILDIZI MOTEL : 0.252.5322844 - www.oteldenizyildizi.net

KAPLUMBAĞA BUTİK HOTEL : 0.252.5322226 – 0.252.5322263 - CEP : 0.555.496660 0- www.kaplumbagahotel.com - kaplumbagahotel-oren@hotmail.com

AÇELYA MOTEL : 0.252.5323462

YILTUR MOTEL : 0.252.5322114 - www.gunesaskin.com

CLUB POMALİN OTEL : 0.252.5322065 / CEP : 0.533.7722204 / 0.532.3462767 - www.clubpomolin.com

ALNATA HOTEL : 0.252.5322813 - www.alnatahotel.com - alnatahotel@hotmail.com

KARAYEL APART : 0.252.5322581 / CEP : 0.535.7193840

DEFNE APART : 0.252.5323536 / CEP : 0.535.8274418 - keramoslu@ttmail.com

ÖREN APART : 0.252.5322120 / CEP: 0.505.2925983 - www.orenapart.com

AYRILMAZ APART : 0.252.5322866 CEP : 0.549.5322866

MANOLYA APART : 0.252.5323036 CEP: 0.533.6113980

ÖNER APART : 0.252.5322237 CEP: 0.532.7118344

PİCOLA APART HOTEL : 0.252.5322049 CEP: 0.535.6668008 - www.pıccaloapart.com

GÖKSU PANSİYON : 0.252.5322112

MARTI PANSİYON : 0.252.5322029 CEP: 0.538.4719596

FENER PANSİYON : 0.252. 5322167

GÜLER İŞ MERKEZİ APARTLARI : 0.535.6201312

ÖREN İŞ MERKEZİ APARTLARI : 0.252.5322862 CEP: 0.533.8124759

Bodrum Gümüşlük Kilimci Apart


Bodrum'un mavi bayraklı incisi gümüşlük koyunda bulunan otelimiz bu yaz size evinizin rahatlığında nefis bir manzara eşliğinde enfes bit tatil için çok uygun fiyatlarla hizmet veriyor.

Plajın ortasında yer alan apart önünde kumsalı ile hizmet vermektedir.KİLİMCİ APART yöreyi tanımak isteyen yerli ve yabancı turistlere dinlenme barınma imkanı sunan şirin apart-moteldir.Apartların hepsinin içinde Mutfak olup odalar ferah ve deniz manzaralıdır.Apartların büyüklükleri farklıdır.Kimi 1,kimisi de 2 yatak odalıdır.1 adet 3 yatak odalı dublex apartta bulunmaktadır.




Apartların hepsinde 24 saat sıcak su mevcuttur.mutfaklarda buzdolabı ile birlikte her türlü kap-kacak , televizyon ve uydu sistemi mevcuttur.her 3 günde bir çarşaf havlu değişimi yapılmaktadır.her türlü temizlik hizmeti verilmektedir.şimdiden huzurlu keyifli iyi tatiller


Resepsiyon & Fax : +90 252 394 30 10
Gümüş Mağzası : +90 252 394 30 60
Cep : +90 532 693 44 35- + 90 553 693 44 35
E-Posta : info@kilimciapart.com

web:http://www.kilimciapart.com


2009 YAZ SEZONU KİLİMCİ APART FİYAT LİSTESİDİR………
MAYIS-HAZİRAN TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL EKİM
NO 1 2 yatak odalı 4 kişilik 100 ytl 150 ytl 100 ytl
NO 2 1 yatak odalı 2 kişilik 80 ytl 110 ytl 80 ytl
NO 3 3 yatak odalı 6 kişilik dolu dolu dolu
NO 4 1 yatak odalı 2 kişilik 80 ytl 110 ytl 80 ytl
NO 5 2 yatak odalı 4 kişilik dolu dolu dolu
NO 6 2 yatak odalı 4 kişilik 100 ytl 150 ytl 100 ytl

21 Temmuz 2009 Salı

Antalya Çıralı'da Bungalov Evlerde Tatil


BLUE PARADİSE PANSİYON
Antalyaya 80 km Kemere 35 km yeşil ile mavinin buluşma noktası olan bozulmamış doğası ve Türkiyenin en güzel kumsalına sahip, hiç sönmeyen khimairanın ateşi ve caretta ve carettaların ev sahipliğini yaptığı Çıralıda, Kumsala 100 m uzaklıkta, portakal ve limon ağaçlarıyla bezenmiş Pansiyonumuz
7 normal oda 2 adet bungalow ile hizmet vernektedir. Pansiyonumuz 1995 yılında açılmış olup 12 yıldır faaliyet gösteren.bir aile işletmesi olup size evinizi aratmayacak aile sıcaklığına sahiptir.
Pansiyonun sahibi Mehmet bey 20 yıllık turizm tecrübesini kullanarak size en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor.
Portakal ve limon ağaçları tamamen doğal reçel,peynir zeytin ve köy ekmeği ile muhteşem kahvaltınıza eşlik edecek.İsterseniz kahvaltı sonrası bahçemizdeki hamak ve şezloglarda uzanıp kuş sesleri huzur verici sesleri eşliğinde dinlenme imkanı.Akşam yemeğinde yöresel ev yemeklerinin tadına varacaksınız.
Pansiyonumuzun 9 odası vardir. 5 odasi 3 kisilik (1 çift + 1 tek kişiläk yatak)- 2 oda sı 4 kişilik (2 çift kişilik yatak) 2 odasi da 2 kişilik bungalowdan oluşmaktadır.
Odalarımızda Duş, tuvalet, klima ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır .
Blue paradise pansiyon Antalya/Çıralı
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ....

Bungalow Evlerde Tatil



Gürhan'ın Adrasan'da denize 50 mt uzaklıkta 6 adet Bungalov evi var. Bungalovların önünde geniş balkonu içinde klima, fön makinesi, banyosu ve WC mevcut.
Uygun fiyatlarla konaklama yapabileceğiniz alternatif bir yer. Adrasan sahilinde bir bahçede yer alan Gürhan'ın bungalovları ekonomik fiyatlı tatil yapmak isteyenleri ağırlamakta.
Bahçesindeki yer alan ağaçların arasında kurulmuş hamaklarda kavurucu sıcaklarından uzak, kuş sesleri ve tatlı bir esintinin yapraklardaki melodileri arasında araç gürültülerinden uzak sessiz dingin bir ortamda dinlenip kitabınızı okuyarak keyifli anlar yaşayıp dinleneceksiniz.Bungalovlarımız markete 30 mt, manava 100 mt, internet cafeye 200 mt, dalış okuluna 300 mt mesafededir.





DETAYLI BİLGİ İÇİN WEB SİTESİNİ ZİYARET EDİNİZ




BUNGALOV FİYATLARI

Haziran 20-Eylül 10

tarihleri arasında

Tek kişi Oda Kahvaltı 55 YTL
Çift kişi Oda Kahvaltı 75 YTL
Extra yatak Oda Kahvaltı 25 YTL
Tek kişi Yarım Pansiyon 75 YTL
Çift kişi Yarım Pansiyon 110 YTL
Extra yatak Yarım Pansiyon 40 YTL

Antalyada Adrasan Bungalow Evler


Portakal bahçesi Antalya şehrinde Adrasan'da beldesinde portakal ağaçları arasında kurulmuş ağaç evlerden oluşan çok güzel bir aile işletmesidir. Tesisimiz 13 oda 30 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.



Portakal ağaçları ve rengarenk çiçekler arasında yer alan içleri geniş ve tertemiz olan bungalovlarımızda konaklama yapmaktan zevk duyacaksınız. Bungalovunuzun camından uzanıp portakal koparacak ve ferahlatıcı portakal ve çiçek kokularını duyarak balkonunda kitabınızı okuyacak, keyifle içeceğinizi yudumlayacaksınız.
İster serin klimalı odanızda ister portakal ağaçları arasındaki köşklerde veya hamaklarda uzanarak huzur içinde doğayı dinleyerek gerçekten dinlenmek ne demek burada yaşayacaksınız.

2009 BUNGALOV ODA FİYATLARI

Standart Bungalov Büyük Bungalov
Oda kahvaltı Tek kişi 65 TL 85 TL
Oda fiyatıdır çift kişi için toplam ücret Çift kişi 100 TL 125 TL
İlave kişi başı ücretdir Ek yatak 30 TL 40 TL
Yarım Pansiyon Tek kişi 75 TL 95 TL
Oda fiyatıdır çift kişi için toplam ücret Çift kişi 120 TL 150 TL
İlave kişi başı ücretdir Ek yatak 45 TL 55 TL



İLETİŞİM VE REZERVASYON


Çavus Beldesi Deniz Mahallesi
Adrasan-Kumluca-Antalya


Tel: 0 242 883 1122
Gsm:0 532 276 9750



info@portakalbahcesi.com



web:http://www.portakalbahcesi.com/

Olymposta Ucuz Bungalow Evler


Sheriff Olympos Pansiyon , içinde duş ve tuvaleti bulunan iki-üç kişilik Bungalowlar , iki-dört kişilik ağaç evler ve tüm pansiyona hizmet veren ahşap restaurant ve bardan oluşmaktadır.

Sheriff Olympos Pansiyon , özgün ahşap barı , ateş başı sohbetleri ve her geceye farklı bir renkkatan gösterileri ve konserleriyle misafirlerine eşsiz Olympos geceleri sunmaktadır.

Sheriff Olympos Pansiyon ,güleryüzlü personeli , animasyon ekibi ve pek tabi nam-ı diyar Serifiyle 365 gün hizmetinizde...




bungalov ev fiyatları 30-40tl arasında




Rezervasyon Tel: 0 242 892 13 01


FAX: 0 242 892 13 02
mail : info@olympos.biz
Gsm :0532 725 50 27(Halil KARATAŞ)


web:http://www.olympospansiyon.com/

Olympos Kadiri's Ağaç Evler


Kadir's Tree Houses Ağaç evleri, jugle kamp ile yörük obası kırması orjinal ve espirili bir yer. Tekirova'nın Olympos mevkiinde kurulu bulunan tesis, macera ruhunu henüz yitirmemiş gezginler için ideal bir mekan. Torosların ayağında, harikulade güzel doğa içinde, dere kenarında, çam ağaçları üzerine kondurulmuş bir dizi derme çatma ahşap ev. Uluslararası Backpacking camiasında müthiş popüler olan Kadir's Yörük Tree Houses Ağaç evleri, geçen yıl o kesimin gözde dergilerinden TNT'de yeryüzünün en iyi hosteli seçildi. Tesiste atmosfer sıcak ve candan, yemekler ucuz ve kaliteli. Denize Olympos haraberleri içinden 2 km yürüyerek veya ücretsiz servisten yararlanılarak ulaşılıyor.






20 yıl önce bir kaç evle yapımına başlanan Kadir's Yörük Tree Houses Ağaç evleri, bugun 300 kişiye hizmet verebilen, 100 bungalow, 15 kabin ve 10 dorm odadan oluşan bir komplex olarak karşınızda.






Adres: Kadir's Yörük Top Tree House Olympos / ANTALYA



Tel: +90 (0)242 892 12 50Cep: +90 (0) 533 354 99 41



Cep 2: +90 (0) 505 935 44 53



Fax: +90 (0)242 892 11 10



E-mail: treehouse@superonline.com

Kemer Çıralı AliBaba Pansiyon


Huzurlu ve neşeli bir tatil için,Antalya,Kemer,Çıralı,Olympos Chimaera’da sizi bekliyoruz…

Alibaba Pansiyon 1998 yılında kurulmuştur.15 oda 35 yatak kapasiteli,portakal ve dut ağaçlarının içinde bulunan bir Aile pansiyonu olup,bütün odalarında Wc Duş ve klima bulunmaktadır. Denize uzaklığı 80 metre,Olympos antik kentine 800 metre Yanartaş (Chimaera) ya ise 650 metre mesafededir.



Temiz havayı içinize çektiğinizde,dalga ve kuş seslerini duyduğunuzda Çıralı köyünde bulunmaktan ve tatiliniz için doğru seçim yaptığınızdan emin olacak ve tüm sevdiklerinizinde burayı görmeleri gerektiğini düşüneceksiniz.
Yediğiniz köy yemeklerinin tadını başka hiçbir yerde bulamayacaksınız.Yemeğinizi yedikten sonra çay içebilir, okey,tavla,satranç,masa tenisi oynayabilirsiniz.Eğer oyun oynamak istemiyorum derseniz,çıralı’da yürüyüşe çıkabilir veya Deniz kenarında uzanıp dalga seslerini dinleyip huzur bulup eğlenebilirsiniz.


ALİBABA PANSİYON

ÇIRALI / KEMER / ANTALYA


Tel:0090 242 825 7031

Gsm: 0090 532 2007616

Gsm: 0090 543 618 9660



Email : alibaba@alibabapension.com

Msn: alibabapansion@hotmail.com

Olympos Vadi Pansiyon


Vadi Pansiyonmuz Olimpos'ta Denize Oldukca Yakın Pansiyonlardandır. Sizde Samimi Bir Ortamda Rahat Ve Huzurlu Bir Tatil Yapmak İstiyorsanız Bizi Aramanız Yeterli


Pansiyonumuz 10 Yıldır Faliyette Olup

Misafirlerimizi Aile Üyelerimizin Yardimi İle Ağırlıyoruz.


ÖZELLİKLER

Pansiyonmuzda 8 adet Banyolu Ve Klimalı , 2 Kişilik Bungalow , 5 Adet Ağaç Ev Mevcuttur. Ayrıca Siz Müşterilerimizin Rahat Bir Ortamda Dinlenmesi Ve Eğlenmesi İçin 3 Adet Çardak Oturma Yeri , Güzel Ve Mütavazi Bir Yemek Avlusu

Mini Bar Ve Hamaklar İle Sizlere Daha İyi Hizmet verebilmek İçin Değişik Fikirlerimizi değerlendiriyoruz .


Bungalow Odalar

Bungalow Odalar Klima,Banyo,Tuvalet 24 saat sıcak su

Çift Kişilik Odalar

Tekkişilik Odalar

Tekkişilk Odalarmız Klima, Banyo ,Tuvalet ,24 saat sıcaksu

Çift Kişilik Odalarımızda İlave Yatak Konulabilir. Klima,bBanyo,Tuvalet,24 Saat Sıcak su


Pansiyonumuzda Yarım Pansiyon Uygulaması yapılmaktadır.

(Oda+Kahvaltı+akşam Yemeği )

Öğle Yemeği İçin Mufağımız Sorunsuz Bir Şekilde Siz Değerli Müşterilerimize Hizmet Vermektedir.

İLETİŞİM

Yazır Köyü / Kumluca /ANTALYA

Tel : 0 242 892 13 67

Gsm : 0 535 483 00 52

E-mail : info@olymposvadipansiyon.net

Çıralı Kemer Sahil Pansiyon


Bir yanında antik Olympos kenti diğer yanında Yanartaş ile değişik medeniyetleri ve güzellikleri barındıran yaklaşık 5 km kumsalı ile eşsiz bir doğa harikası olan Çıralı şirin bir köydür. Burada sahile yumurtalarını bırakan caretta caretta kaplumbağaları, köydeki kooperatif tarafından (Ulupınar Köyü Çevre koruma Geliştirme İşletme Kooperatifi), her akşam çıralı sahilini boydan boya denetlenerek koruma altına alınmışlardır.
Bölgede az sayıda otel ve çoğunlukla otel konforunu aratmayacak pansiyonlar bulunmaktadır.Yiyecek olarak Akdenizin güzel deniz ürünlerinin yanında tamamıyla doğal olarak hazırlanan ev yemekleri gözlemeden etli ekmeğe kadar bir çok yemek çeşidini tadabilirsiniz.
Çıralı yı gelip gördüğünüzde büyüleyici bir atmosferde samimi konukseverliği tadacaksınız. Akdeniz yaşam tarzını hissedebileceğiniz, sakin huzurlu ve özel bir tatil yaşayacaksınız.




Pansiyonumuz denize sıfır olup,Çıralı-Yanartaş olarak bilinen ve Akdenizin en gizemli sahillerinin olduğu bölgededir. Pansiyonumuzun her odasında duş, tuvalet, sıcak su ve klima vardır. Odalarımız 2 ve 3 kişiliktir. Ayrıca çadır kiralama ve kamping hizmeti de verilir. Bir adet ortak kullanım için mutfak mevcuttur.
Huzurlu, gürültüden uzak, ekonomik ve gerçekten dinlenebileceğiniz bir tatil için bizi arayın.
Pansiyonumuzun önünden Kumluca' ya ve Kumluca Antalya ana yoluna kadar dolmuş kalkmaktadır

Telefonlarımız: 0242 8257091 ve 825 7092
GSM: 0532 597 56 58 ve 0537657 1367

Web:http://www.sahilpansiyon.com/

İrfan Aile Pansiyonu/Manavgat Antalya


Pansiyonumuz 1994 yılında kurulmuştur. Antalya'nın Manavgat ilçesi Çolaklı Beldesinde denize 500 metre uzaklıktadır.

İrfan Aile Pansiyonu gürültüden ve araç trafiğinden uzak.Denize ve Akdenizin eşsiz kumsalına yakın bahçesinde ağaçlar,üzüm asmaları ve çiçeklerle süslü. Yılın yorgunluğunu atmaya müsait huzurlu bir aile pansiyonudur.

Tüm Odalarda klima, televizyon, 24 saat sıcak su, kablosuz internet, pansiyonumuza ait özel otopark,çiçeklerle süslü balkon ve eşsiz manzarası bulunmaktadır. Güler yüzlü hizmet anlayışımız sizi evinizdeymişsiniz gibi hissettirecek. Memnuniyet, temizlik ve kalite anlayışını ön planda tutarak ayrıcalıklı bir tatili yaşatmak için siz değerli konuklarımızı bu eşsiz mekanımıza bekliyoruz.

Restaurantımızda konuklarımıza kahvaltı açık büfe olarak verilmektedir. Kahvaltıda tamamen taze ve bahçemizden toplanmış domates,biber,salatalık, zeytin, yumurta, peynir, tereyağı, süt, bitki çayları,roka, tere ve meyve ikram edilmektedir.

Akşam yemeğinde de kendi pide salonumuzda yapılan birbirinden güzel ve leziz pide ve lahmacun çeşitlerimizle irfan aile pansiyonunda tatilinizi tam bir ziyafete dönüştürmekte oldukça iddialı.

Yemekten sonra dev ekranlı televizyonumuzun bulunduğu salonumuzda isterseniz Digitürk’te birbirinden güzel filmleri seyredebilir; yada maç zamanları maçları seyredebilir veya geniş ferah ve klimalı internet kafemizde vakit geçirebilirsiniz.

İLETİŞİM

telefon : 0242 763 67 62

e-mail : irfan-aile-pansiyonu@hotmail.com

ADRES

Çolaklı Beldesi Tilkiler Mevkii Jandarma Kamp Yolu Üzeri Manavgat/ANTALYA

Antalya Çıralı Rose Pansiyon


Akdenizin saklı cenneti çıralı - olympos da tatil düşünürseniz sizleri evinizin huzur ve güveninde keyifli bir tatil ortamı sunmaktan gurur duyacağız




Pansiyonumuz 18 oda 48 yatak kapasiteli olup siz müşterilerimize konforu ve aile ortamını sunmaktayız. Bütün odalarımızda klima bulunmakta olup denizin mavisi,doğanıin yeşili, 2800 Yıllık tarihi ile 2003 yılında dünyanın en iyi sahili seçilmiş çıiralıi - olympos da sizi bekliyoruz.




Rose Pansiyon 3200 metrelik çıralı - olympos sahiline 100 Metre mesafede , Olympos antik kentine 1 km, Hiç sönmeyen ateş yanartaş (chimaera) ya ise 800 metre mesafededir. Tekirova ya 20 km, Kemer 35 km , Antalya havaalanına 100 km mesafededir.




Bahçemizde bulunan hamaklarda saatlerce uzanıp bu derin sessizlik ve yeşil cennet içerisinde kafanızı dinleyebilir ya da kitap okuyabilirsiniz.




Kendinizi rahat ve huzurlu bir ortamda hissetmenizi sağlamak için leziz ev yemeklerinin ve mezeleri denemelisiniz. Restoranımızda konuklarımızın arzularına göre hazırlanan öğle ve akşam yemekleri sunulmaktadır.




Masanıza gelen her türlü meyve veya sebze hormonsuz ve doğal olarak yetiştirilmektedir. Sabahları kahvaltıdaki ev yapımı reçeller, köy yumurtası, bal, tereyağı, süt ve bir çok şey ile kahvaltınız tam bir ziyafete dönüşmektedir.

Finike Baykal Pansiyon


Bütün bir yılın yorgunluğunu atmak, şehrin gürültüsünden uzak, sakin,temiz, güvenli bir tatil mi yapmak istiyorsunuz? Dinlenirken eğlenmek, tarih ve doğa ile içiçe yaşamak, yaşamanın tadına varmak, sizce nasıl bir duygu? İşte dünya kenti Antalya'nın şirin ilçesi Finike sizi kucaklamaya hazır. el değmemiş doğası, şirin koyları ile unutamayacağınız bir tatil imkanı...


Pansiyonumuz, 10 oda 30 yatak kapasiteli olup, odalarımızda balkon,duş/wc, split klima,minibar,Uydu Tv, telefon bulunmaktadır.Aynı zamanda otelimizde kablosuz internet hizmeti wireless mevcuttur.Talep edilmesi durumunda misafirlerimiz resepsiyondaki emanet kasamızdan yararlanabilirler.Ayrıca lobby bar ve bahçemizdeki snack bar her zaman hizmetinizde olacaktır.Pansiyonumuz sahilde denize sıfır olup, bütün odalarımızdan Akdenizin o eşsiz güzelliğini doyasıya seyretmek mümkündür.Sahilimizde siz değerli müşterilerimizin kullanımına ait şezlong ve şemsiyelerimiz bulunmaktadır.Ayrıca mutfağımız müşterek kullanıma açık olup değerli müşterilerimiz tarafından kullanılabilmektedir.

Antalya Karaca Pansiyon


Sizlere turizm cenneti Okurcalardan'dan 30 adet bungalow tipi klimalı ve konforlu odaları, geniş bahçesi, hamakları ve sakin ortamı ile her türlü konforu sunmaktadır. Çam ,portakal,limon,muz ağaçlarının çevrelediği geniş bahçemiz ve denize sıfır mesafemiz ile sizlere doğa ve denizin keyfini bir arada sunuyoruz.
Sahilin Tadını Çıkarmak İçin Sadece Birkaç Adım Atmanız Yeterli..
Karaca pansiyon ailesi sizlere her türlü imkânı sunmakta ve müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Sahildeki şemsiye ve şezlonglarımız sizlerin plaj keyfini sunmakta,yüzme havuzu ve çocuk havuzu ile tüm yorgunluğunuzu atacak aktiviteler sunmaktadır. Pansiyonumuzun çevresinde muz bahçeleri mevcuttur.Geniş bahçemiz ve güvenli ortamımız sizlere ve çocuklarınıza hitap ediyor.




Tel.: +90 242 527 42 50


Gsm: +90 537 235 58 38


E-Mail : info@karacapansiyon.com


Adres : Okurcalar - Alanya/Antalya

Antalya Çıralı Uğur Pansiyon


Pansiyonumuz dut ve portakal bahçesi içerisinde yer alan 12 bungolowdan oluşmaktadır. Bahçemiz içerisinde salıncaklar, hamaklar, şark köşeleri, masa tenisi, voleybol sahası ve önümüzde yer alan geniş alanda 2 adet futbol sahası bulunmaktadır.
Siz huzur içerisinde şark köşelerinde otururken veya şezlonglarda yada hamaklarda uzanıp kitap okurken veya uyurken çocuklarınız bahçemiz içerisinde güven içerisinde koşup oynayabilirler. Kullandığımız sebze ve meyveler kendi bahçemizde doğal olarak yetiştirilip size sunulmaktadır. Ayrıca kahvaltılarımızda ev yapımı 6 çeşit reçel, köy yumurtası, tereyağ mevcuttur. Sahilde şezlong ve şemsiyelerimiz siz müşterilerimizin kullanımına açıktır.Dünyada nesli tükenmekte olan caretta carettaları bu sahilde görebilme şansınız var. Onları yumurtalarken veya denize giderken ay ışığı altında izliyebilirsiniz....

ODALAR:
Doğa ile denizin muhteşem uyumunun yaşandığı tahrip edilmemiş ve bozulmamış güzelliği ile tıpkı bir cenneti andıran Çıralı'nın büyük bir bahçe içerisine kurulmuş bungalowların yer aldığı pansiyonumuz huzur içerisinde bir tatil geçirmek isteyenlerin buluşma noktasıdır. 3 kilometrelik plajimizin istediğiniz yerinde denize girebilir, arzu ederseniz hemen önümüzdeki Olympos'un en sakin bölümünüde kullanabilirsiniz. Ayrıca gece 12'den sonra sahile yumurtlamak için gelen caretta carettalari yada yavrularının yumurtadan çıkıp denize gidişini izleyebilirsiniz. Bizce bu güzelliği mutlaka yaşamalısınız!!
İLETİŞİM
Çıralı / Kemer / Antalya / Türkiye
E-mail: info@ugurpansiyon.com
Tel: +90 242 825 70 25
Fax: +90 242 825 70 24

Antalya Kemer Emek Pansiyon


Odalarımız ikişer ve üçer kişilik olarak tasarlanmış olup istenildiği taktir de bir çocuk yatağı atabilmekteyiz.



40 kişilik restaurantı ile güne güzel başlamanın adımı sabah kahvaltınız ve diğer romantik ve lezzet dolu saatler mutluluğunuza şahit olacak.



Ala Carte menümüzden tadacağınız lezzetler, müthiş dağ ve deniz manzaraları ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla tatilinizi unutulmaz kılacaktır.



Emek Pansiyon’da gün boyu misafirlerimizin yararlanabileceği masatenisi, bisikletler ve çocuklar için de “green park” bulunmaktadır..Ayrıca konuklarımızın isteklerine göre günlük tekne turları (boat tour) düzenlenmektedir.. Keşfedilmemiş ıssız koylarda deniz, doğa ve tarihle kucaklaşacaksınız..Gidebileceğiniz günlük turlar:
CENEVİZ
SAZAK
ÇOBANLİMANI
ÜÇ ADALAR
PHASELİS
MAGARALAR



TELEFON NUMARAMIZ
0 242 825 7032



FAKS NUMARAMIZ
0 242 825 7210



GSM NUMARAMIZ
0536 391 1554



E-POSTA ADRESIMIZ
orhan@emekpansiyon.com.tr

About me

Şarkı Sitesi