26 Kasım 2009 Perşembe

Korykos Otel Erdemli Mersin


Ana Sayfa

Hotelimiz teras katıyla birlikte 5 katlıdır. Şubat ayında yapılan tadilatla hotelimiz baştan aşağıya yenilenmiştir. Tarihi ve kültürel mirasımızın kesiştiği Kızkalesinde bulunan hotelimiz, siz değerli konuklarımıza en keyifli ve rahat tatili sunuyor.

Odalar

Hotelimizde standart odalardan 26 adet vardır, toplam 44 yataklıdır. Tüm odalarımız yarım balkonludur. Odalarımızın tamamında wireless (kablosuz) internet bağlantısı, spleet klima, televizyon, telefon, ayarlanabilir ışık sistemi mevcuttur. Tüm odalarımız evinizin konforunu aratmayacak rahatlıkta olup, siz değerli konuklarımızın hizmetine sunulmuştur.

Restorant

Otel binası içerisinde olan kapalı restaurant 90 kişilik kapasitededir. Fakat bu sayıyı aşan talep ve organizasyonlarda cam bölmelerle ayrılan lobby ile birleşerek oturma düzeninde 150 kişi kapasiteye de ulaşabilmektedir.Sıcak, soğuk klima sistemi olan kapalı restaurantımızda uluslararası, yöresel ve tamamı tecrübeli ahçı ve servis personelimiz tarafından hazırlanan açık büfelerde müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

Plaj

Hotelimiz; Türkiye'nin ender plajlarından olan, tamamı ince deniz kumu ile kaplı Kızkalesi plajına 30 metre mesafededir. Plajda Jetski, deniz bisikleti, paraşüt hizmetleri gibi aktiviteler bulunmaktadır. Deniz sığ olup 150 mt gidilse dahi insan beline ulaşmayan derinliği ile özellikle çocuklu aileler için idealdir.

Hakkımızda

Hotelimiz 2007 yılının mayıs ayında yaptıgı çok geniş kapsamlı tadilatla, baştan aşağıya kadar yenilenerek, yeniden Türk turizmine hizmet etmeye başladı. Kurulduğu günden beri siz değerli misafirlerimizin ve değerli acentalarımızın katkılarıyla her geçen gün kendini yenileyerek doğu Akdenizde parlayan bir yıldız oldu.

Otelimiz Mersin iline bağlı Erdemli ilçesinin KIZKALESİ beldesinde hizmet vermektedir. Adana Havaalanına 120 km (yolların tamamı otoyol ve duble yoldur) Mersin iline 60 km, Erdemli ve Silifke ilçelerine 25 km mesafededir.

Hotelimizde 26 oda, 44 yatak, 24 saat sıcak su, spleet klima, wireless (kablosuz) internet bağlantısı, uydu yayını, denize 30m mesafe, açık büfe, Amerikan bar, otopark ve kameralı güvenlik sistemi mevcuttur.

Amacımız, hotelimize konuk olan misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak, onlara hayal ettikleri tatili yaşatmak ve kendilerini evlerinde gibi hissettirmektir...

Hotelimizin web sitesinde KIZKALESİ ve TARİHİ YERLER bölümünde anlatılan tüm tarihi yerler, inanç ve kültür merkezlerinin kesişme noktasındadır. Buralara turlar düzenlenen turlara katılarak tatilinizi sadece denize girerek ve dinlenerek değil; doğa, deniz ve tarihi yerleri de gezerek ülkemizin keşfedilmemiş güzelliklerini inanç ve kültür hazinelerini de görerek daha da anlamlı hale getirebilirsiniz.

Sizleri doğu akdenizin incisi KORYKOS HOTEL'e davet ederken, ülkemizde turizmin sadece Antalya, Çeşme, ve Bodrum` dan ibaret olmadığını görmenizi diler saygılarımızı sunarız.

İletişim

Tel : +90 (324) 523 22 12
Fax: +90 (324) 523 27 44
Adres: Kızkalesi - Mersin/TURKEY
E-mail : info@korykoshotel.com
E-mail : bilgi@korykoshotel.com
Msn - : msn@korykoshotel.com


  • Detaylı bilgi için:Korykos Otel
  • Mersin Enerji Otel Erdemli Mersin


    Ana Sayfa

    Akdeniz sahili boyunca uzanan, temiz kumsalları,
    portakal ve limon bahçeleri, tarihi eserleri ile Türkiye’nin gözde kentlerinden birisi olan, Mersinde bulunan MERSİN ENERJİ OTELİ yeşilin maviyle buluştuğu bir noktada tüm doğa güzellikleriyle iç içe bir tatili modern hizmet anlayışıyla, sizlere sunmaktadır.
    Otelimiz, mersin şehir merkezine 10 dakika, havaalanına (Adana) 45 dakika uzaklıktadır.
    Tamamı eşsiz deniz ve havuz manzaralı odalarımızda üst düzeyde konfor ve kaliteyi evinizin sıcaklığı ile sizleri bekliyor.
    Otelimize girdiğiniz anda rahat ve sıcak bir yuva tarafından kucaklanacak, amaca yönelik detaylara hayran kalacaksınız.
    Otelimizin usta aşçılarından damak zevkinize hitap eden yemeklerimiz ile, kapalı alanı 650, teras 250 kişi kapasiteli restoranın yanı sıra loby bar ve havuz bar ile hayatın tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor.
    Eşsiz kumsal ve denizin yanı sıra açık havuz da maviyle kucaklaşmak için bir alternatif…
    Otelimiz her türlü sportif faaliyet ihtiyacını karşılayacak şekilde dizayn edilmiştir.
    Basketbol, Beach Voleyball, Masa Tenisi gibi kara sporlarını yapabilir. Ayrıca Yüzme Havuzları, Jetski, Banana, Rüzgar Sörfü, Kano, Deniz Bisikleti, Tekne Turları ve Dalış Kulubü gibi etkinlikler ile eğlenceli vakit geçire bilir, Spor Salonu ve Sauna da formunuzu koruya bilirsiniz. MASAJ HİZMETLERİ , FITNES CENTER ve TÜRK HAMAMInda kış dönemini stresini üzerinizden ata bilirsiniz.

    Otel Hakkında

    Otelimizde; tamamı eşsiz deniz ve havuz manzaralı, 8 süit, 8 juniur süit olmak üzere toplam 176 oda bulunmaktadır. Otelimizin 176 odasında da aradığınız konforu bulacağınızdan emin ola bilirsiniz.


    Ayrıca kıymetli eşyalarınız için resepsiyonumuzda EMANET KASALARIMIZ da mevcuttur.
    TEK KİŞİLİK ODALAR
    -Split Klima
    -Telefon
    -Wıreless
    -Balkon
    -TV (Uydu Yayını)
    -Minibar
    -Saç Kurutma Makinası
    ÇİFT KİŞİLİK ODALAR
    -Split Klima
    -Telefon
    -Wıreless
    -Balkon
    -TV (Uydu Yayını)
    -Minibar
    -Saç Kurutma Makinası
    ÜÇ KİŞİLİK ODALAR-SUİT
    -Split Klima
    -Telefon
    -Wıreless
    -Balkon
    -TV (Uydu Yayını)
    -Minibar
    -Saç Kurutma Makinası

    Servisler

    3 Adet konferans salonumuz, 300 kişi kapasiteli olup, çağın gerektirdiği modern ekipmanları ve alternatifli oturma düzeni ile kongre ve seminer için deneyimli kadrosuyla hizmet vermektedir. Ayrıca, balolar, gala yemekleri ve düğün organizasyonları için 1000 kişiye hizmet vere bilecek kapasitededir.

    Otelimiz her türlü sportif faaliyet ihtiyacını karşılayacak şekilde dizayn edilmiştir.
    Basketbol, Beach Voleyball, Masa Tenisi gibi kara sporlarını yapabilir. Ayrıca Yüzme Havuzları, Jetski, Banana, Rüzgar Sörfü, Kano, Deniz Bisikleti, Tekne Turları ve Dalış Kulubü gibi etkinlikler ile eğlenceli vakit geçire bilir, Spor Salonu ve Sauna da formunuzu koruya bilirsiniz. MASAJ HİZMETLERİ , FITNES CENTER ve TÜRK HAMAMInda kış dönemini stresini üzerinizden ata bilirsiniz.

    İletişim

    Yeşilyurt Mahallesi Paşa Sokak No:116 Aşağı Tömük ERDEMLİ/MERSİN
    Telefon 0324 547 73 03 Fax 0324 547 73 02
    Mail mersinenerjiotel@gmail.com

    info@enerjiotel.net


  • Detaylı bilgi için:Mersin enerji Otel
  • Kilikya Otel Erdemli Mersin



    Ana Sayfa

    Otelimiz 1990 yılında KALE TURİZM SAN.TİC.İHR.İTH A.Ş.' nin sahipliğinde Türk turizmine hizmet etmeye başladı. Kurulduğu günden buyana siz değerli misafirlerimizin ve değerli acentalarımızın katkılarıyla her geçen gün kendini yenileyerek Doğu Akdenizde parlayan bir yıldız oldu.

    Amacımız, Otelimize konuk olan misafirlerimize en iyi hizmeti vermek, onlara hayal ettikleri tatilleri sunmak ve kendilerini evlerinde gibi hissettirmektir. Kısacası ilkemiz AMATÖR RUHLA PROFOSYENEL HİZMETTİR.

    Otelimiz Mersin iline bağlı Erdemli ilçesinin KIZKALESİ beldesinde hizmet vermektedir. Adana havaalanına 120 km (yolların tamamı otoyol ve duble yoldur) Mersin iline 60 km, Erdemli ve Silifke ilçelerine 25 km mesafededir.
    6' sı KİNG suit (iki yatak odası+1oturma odası) ve 69 standart odadan oluşan Otelimiz denize sıfır olup KIZKALESİNE en hakim konumdadır.

    Otelimiz web sitesinde KIZKALESİ ve ÖREN YERLERİ bölümünde anlatılan tüm tarihi yerler, inanç ve kültür merkezlerinin ortasındadır. Buralara turlar düzenlenmekte bu turlara katılarak tatilinizi sadece denize girmek ve dinlenmek değil doğa, deniz ve tarihi yerleri de gezerek ülkemizin keşfedilmemiş güzelliklerini inanç ve kültür hazinelerini de görerek daha da anlamlı hale getirebilirsiniz.

    Sizleri doğu akdenizin parlayan yıldızı MERSİN KIZKALESİ'ne KİLİKYA HOTEL'e davet ederken, ülkemizde turizmin sadece Antalya'dan ibaret olmadığını görmenizi ve yaşamanızı diler saygılarımızı sunarız.

    Odalar

    Otelimizde 6 king suite 69 standart oda bulunmaktadır.

    SUITE ODALAR
    Suite odalar denizi cepheden gören yatak odanızdayken bile KIZKALESİNİ ve denizi seyredebilecek eşsiz bir manzara hakimiyetine sahiptir. Balkonlar çok geniş olup havuz, deniz, kumsal ve kızkalesi sanki ayaklarınızın altında gibi hissedersiniz.

    Tüm odalarımız da olduğu gibi Suite odalarda yeni dekore edilmiş, sanki bir apart veya evinizin odasındaymış gibi tasarlanarak misafirlerimizin hizmetine sunulmuştur. Suite odalarda iki ayrı yatak odası (1 ebeveyn için Frencbed yataklı oda diğeri çocuklar için 2 Twin yataklı oda) ve bir oturma odası bulunmaktadır. Oturma odasında; oturma grubu (açılır kapanır cinsten) 51 ekran Televizyon, spleet klima, 37 ekran televizyon, dört kanal müzik yayını ve telefon mevcuttur. Suite odaların banyolarında ise hilton lavobo, asma klozet, duş teknesi ve duşakabin, telefon, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

    STANDART ODALAR
    Otelimizde standart odalardan 69 adet vardır. Tüm odalar balkonlu (12 adet balkonsuz) ve deniz manzaralıdır. Odalarımızda 1 frencbed 1 de twin yatak bulunmaktadır. Suite odalarda olduğu gibi tüm odalarımız 2006 yılında dekore edilmiştir. Odalarımızın tamamında spleet klima, televizyon, minibar, dört kanal müzik yayını, telefon, ayarlanabilir ışık sistemi mevcuttur.
    Yeni dekore edilmiş banyolarda ise asma klozet, asma lavobo, duşakabin, duş, telefon, saç kurutma makinasi bulunmaktadır, Ayrıca otelimizde gelen şehir suyu tesise arıtılarak ve ultraviyole sisteminden geçirilerek mikroplardan ve her türlü kirliliği önlenerek verilmektedir.

    Restaurant

    LALE RESTAURANT

    Otel binası içerisinde olan kapalı restaurant 150 kişilik kapasitededir. Fakat bu sayıyı aşan talep ve organizasyonlarda Cam bölmelerle ayrılan lobby ile birleşerek oturma düzeninde 250 kişi kapasiteye de ulaşabilmektedir.Sıcak, soğuk klima sistemi olan kapalı restaurantımızda uluslararası, yöresel ve tamamı tecrübeli ahçı ve servis personelimiz tarafından hazırlanan açık büfelerde müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

    TERAS RESTAURANT

    Açık restaurantımız otelimizin bahçesinde olup havuz başı servisleri ile de desteklenerek 450 kişi kapasitede hizmet vermektedir. Müşterilerimize, yaz akşamlarında bahçede ağaçların altında otantik bir ortamda, havuz başı servislerimizle ve tamamı Bolu Mengenli ahçılarımızın hazırladığı leziz açık büfelerimizi çeşitli animasyonlar ve canlı müzik eşliğinde sunmaktayız. Akdeniz akşamlarının verdiği huzur ve ışıklandırılmış KIZKALESİ manzarası akşam yemeklerine ayrı bir renk katmaktadır. Açık restaurantımız müşterilerimize sabah kahvaltılarına da bahçede otantik bir ortamda hizmet vermektedir.

    Havuz Ve Plaj

    Yetişkin Havuzu
    Otel binamızın önünde açık restaurantımızın yanında olan yetişkin havuzumuz, 220 Ton su kapasiteli derinliği 120 cm den başlayarak 180 cm’e kadar uzamaktadır.
    Ayrıca Havuzların suyu tatlı su ile doldurulmakta olup filtre sistemiyle günün 24 saati temiz tutulmaktadır. Gündüzleri güneşlenme terası olarak kullanılan havuz başı akşamları ise misafirlerimizin yemek yerken tercih ettikleri bir mekan haline gelmektedir.

    Mini Havuz
    Yetişkin havuzumuzun yanında bulunan mini havuzumuz, küçük çocuklar için tasarlanmış olup derinliği 45 cm.dir. Ayrıca mini havuzun suyu tatlı su ile doldurulmakta olup filtre sistemiyle günün 24 saati temiz tutulmaktadır.

    Jakuzi Sistemi : 6 kişi kapasiteli, Vücut bakımı ve sağlıgını birarada sunan zevk ve eğlenceyi birleştiren en güzel yollardan birisi olan jakuzi sistemimiz sizlere sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.Vücudunuzun ritmini düzenleyecek, sizi tazeleyecek jakuzi konforu mevcuttur.

    Aqua Park
    Yetişkin ve çocuklar için tesis edilen, bahçemizden havuza entegre su kaydırakları ile siz misafirlerimizin hoşça vakit geçirebileceği imkanlar sunmaktadır.

    PALM BAR
    Otelimizin bahçesinde ve havuza yakın olarak bulunan barımızda fastfood mutfağı ile misafirlerimize öğle yemeklerinde aperatif yiyeceklerin yanında ızgaralar ve yöresel yemekler sunulmaktadır. Günün her saatinde alkollü, alkolsüz ve sıcak-soğuk içecekler sunulan barımız aynı zamanda havuza ve plajdaki misafirlerimize de hizmet vermektedir.

    BAHÇEMİZ
    Misafirlerimiz, denize ve plaja sıfır olan bahçemizde, Akdeniz ikliminde yetişen çeşitli ağaçların otantik ortamında çimler üzerine atılmış minderlerde güneşlenme yanında eş ve dostlarıyla aperatif yiyecekler, içecekler alabildikleri gibi oyun oynayabilir veya nargile keyfi yapabilirler.

    PLAJ HİZMETLERİ
    Otelimiz; Türkiye'nin ender plajlarından olan, tamamı deniz kumu ile kaplı Kızkalesi plajına sıfır konumdadır. Plajımızda şemsiye , şezlong ve minder hizmetleri ücretsiz olarak verilmektedir. Deniz sığ olup 150 mt gidilse dahi insan beline ulaşmayan derinliği ile özellikle çocuklu aileler için idealdir.

    Aktiviteler

    Animasyon:
    - Su Sporları ve Su Oyunları
    - Aquapark aktiviteleri
    - Beach Wolley
    - Tüm gün ücretli masaj servisimiz vardır.

    Düğün organizasyonu
    Otelimizde, havuz başında 600 kişilik yemekli yada kokteylli düğün hizmetleri verilmektedir.

    Toplantı ve Kongre Hizmetleri
    Kokteyl, konferans ve toplantılar için çok amaçlı 200 kişilik toplantı salonu ve ekipmanları ( Barkovizyon, Tepegöz, Flyp Chart, DVD, ses ve ışık tesisatı )
    (Bu hizmetimiz 2007 sezonunda faaliyete girecektir.)

    Spor Aktiviteleri

    Su Sporları
    Yetişkin havuzu, Mini Havuz ve Aquapark’da yapılan su sporları.

    Sağlık Hizmetleri

    Otelinizde yeni işletmeye açılmış olan Sağlık Kulübümüzde, bulunan fitness salonu, Türk hamamı, şok duş, sauna, fin hamamı(buhar banyosu), masaj odaları, jakuzi ile rahatlatıcı bir tatil için gereken her ayrıntı düşünüldü .

    Türk hamamı : Otelimizde hijyenik, rahatlatıcı, ferah ortama sahip olan türk hamamını, 8 kişi aynı anda kullanabilmektedir.Ayrıca 3 kişi’nin aynı anda kullanabileceği göbek taşı mevcuttur. Hamamdan yararlanmak isteyen konuklarımız, kese, köpük masajı, yağ masajı, spor masajı, sırt masajı, , ayak-sırt-kol masajı, ve kombine masaj ile bedenlerinin ihtiyaç duyduğu tüm bakımlarla rahatlarken, stresten arınıyor.

    Sauna : Otelimizde hijyenik, rahatlatıcı, ferah ortama sahip olan saunamız 15 kişi kapasitelidir. Ayrıca saunamızda televizyon sistemi, sauna sonrası özel dinlenme odası, vücudunuzu zinde tutmak amacıyla şok duş, soyunma kabin ve dolapları mevcuttur.
    Tüm sauna duvarlarının iç ve dış yüzeylerinde 17 mm. budaksız fırınlı extra çam lambiri kullanılmaktadır. Dışarıdan görülmeyen gizli çivi ve vida montajı ısı kaybını önlemek amacıyla mineral yün ve alüminyum folyo sayesinde etkili bir izolasyon sağlanmıştır.
    Hava Sirkülasyonu için, hava akımı ayarlayabilen havalandırma kanalı
    Abachi ( ayous ) ağacından yapılmış oturma grubu , baş ve sırt yaslama aksesuarları, taban ızgarası, ısıtıcı korkuluğu ünitesi



    Jakuzi Sistemi : 6 kişi kapasiteli, vücut bakımı ve sağlıgını birarada sunan zevk ve eğlenceyi birleştiren en güzel yollardan birisi olan jakuzi sistemimiz sizlere sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.Vücudunuzun ritmini düzenleyecek, sizi tazeleyecek jakuzi konforu mevcuttur.

    Fin hamamı(buhar banyosu): Otelimizde hijyenik, rahatlatıcı, ferahlatıcı, özel aromalı buhar sistemine sahip olan fin hamamı 5 kişilik kapasiteldir. Buhar banyosunun en bilinen iki özelliği baskı ve stresi azaltır , rahatlatır. Yoğun Buhar bulutları sizi sağlıklı ve stressiz bir yaşama taşıyarak kozmetik ürünlerinin aksine doğal bir gençleşme sağlar.Yorgunluğunuz buharlaşıp kaybolsun. Buhar banyosu sonrası özel dinlenme odası mevcuttur.



    Masaj salonu : Otelimizde köpük masajı, yağ masajı, spor masajı, sırt masajı, , ayak-sırt-kol masajı, ve kombine masaj ile bedenlerinin ihtiyaç duyduğu tüm bakımlarla rahatlarken, stresten arınıyor.

    Fıtness-center: Otelimizdeki fitness-center da yürüyüş bandı, bisiklet, barfix, agırlık ekipmanları ile eğitmen nezaretinde bedeninizi zinde tutun.

    Vitamin bar : 20 kişi kapasiteli vitamin bar ile spor ve aktivite sonrası vücudunuzu zinde tutacak doğal ve zengin içeceklerden faydalanabilirsiniz.

    İletişim

    KİLİKYA HOTEL
    KIZKALESİ - MERSİN

    Tel.: 90 324 523 21 15 (pbx)
    Fax: 90 324 523 20 84
    Hotel GSM : 0533 383 68 18 - 19

    kilikya@kilikyahotel.com
    info@kilikyahotel.com
    ali@kilikyahotel.com



  • Detaylı bilgi için:Kilikya Otel
  • Olbios Marina Resort Otel Erdemli Mersin

    Havuz Plaj

    Yarı olimpik jakuzili havuz, çocuk havuzu ve su kaydırağı ile serin suların keyfini yaşayabilirsiniz.
    Plaj havlusu hizmetimiz bulunmaktadır.

    Odalar

    Otelimizde, 56 Standart Oda, 12 Junior Suit, 8 Family Suit ve 8 Suit bulunmaktadır.
    Odalarımızın hepsinde:
    Split Klima
    TV
    Saç Kurutma Makinası
    Mini Bar
    Kasa
    24 Saat sıcak su mevcuttur
    Küvet
    Odaların Özellikleri
    Standart Oda:
    2 tek kişilik ya da 1 çift kişilik yatak ve banyo bulunmaktadır.
    İsteğe göre ek yatak veya bebek yatağı konulabilir.
    2+1 kişi konaklayabilmektedir.
    Bahçe ve/veya havuz, deniz manazaralı.
    Junior Suit:
    1 Oda, 1 salon ve 1 banyodan oluşmaktadır.
    4+1 kişi konaklayabilmektedir.
    Havuz, deniz manzaralı
    Family Suit:
    2 Yatak odası ve 1 banyodan oluşmaktadır.
    4 kişi konaklayabilmektedir.
    Bahçe, deniz manzaralı
    Suit:
    2 Yatak odası, 1 salon ve 1 banyodan oluşmaktadır.
    4+2 kişi konaklayabilmektedir.
    Havuz, deniz ve/veya deniz manzaralı.

    Restorant

    500 kişilik açık, 250 kişilik kapalı restoranımızda, yaz sezonu boyunca müzik eşliğinde açık büfe kahvaltı, 5 çayı ve akşam yemeği hizmeti sunulmaktadır.
    Özel gruplarınız için restoran bahçesinde 500 kişiye kadar brunch ve barbekü partileri düzenlenmektedir.

    Aktiviteler



    600 kişilik açık hava antik tiyatromuzda yaza özel sürpriz etkinliklerimizle keyifli anlar yaşarsınız.

    Etkinlikler

    120 kişi kapasiteli salonumuz, toplantı ekipmanlarıyla (Barkovizyon ve perdesi, flipchart yazı tahtası, ses düzeni, ışık düzeni, tepegöz) hizmetinizdedir.

    İletişim

    OLBIOS MARINA RESORT HOTEL
    Kumkuyu Kasabası - Erdemli, Mersin
    Tel: +90.324.525 90 00
    Fax: +90.324.525 84 95
    E-posta: info@olbios.com



    23 Kasım 2009 Pazartesi

    Silifke Otelleri

    Mediterranean Resort Otel

    Tolya Otel

    Calamie Otel

    Mia Resorts Pinepark Holiday Club Otel


    Silifke


    Silifke, Mut'a 73 km , Mersin'e 85 km ve Gülnar'a 70 km mesfede Toroslarla Akdeniz arasına kurulmuş Mersin'e bağlı ilçedir. 2008 yılı toplam nüfusu 112.565 dir.şehir merkezi nüfusu 50.327 dir

    İlçe çok fazla göç almamakla birlikte ilçede ikamet edip de Adana nüfusuna kayıtlı 1.420 , Konya nüfusuna kayıtlı 940, Ankara nüfusuna kayıtlı 473 , Hatay nüfusuna kayıtlı 704 , Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı 629, Karaman nüfusuna kayıtlı 547, Osmaniye nüfusuna kayıtlı ise 481 kişi bulunmaktadır.

    Calamie Otel Silifke Mersin


    Ana Sayfa

    Silifke'nin Narlıkuyu Beldesinde, tarih, doğa ve denizin bütünleştiği bir noktada bulunan otelimiz CALAMIE,

    Mersin şehir merkezine 55 km, Adana Şakir Paşa Havaalanına 130 km ( 1 saat 15 dk.) ve Silifke'ye 19 km mesafede olup, Cennet - Cehennem çöküğüne ve Astım - Dilek mağarasına 3 km mesafededir.

    Odalar


    Standart oda

    Hotel Calamie'nin odalarında split klima, WC/Bath, halıflex, ortopedik ikiz yatak direkt telefon,
    mini bar, digital satellite uydu kanallı TV, balkon ve 24 saat sıcak su mevcuttur.

    Suit oda

    Hotel Calamie'nin odalarında split klima, WC/Bath, halıflex, ortopedik ikiz yatak direkt telefon,
    mini bar, digital satellite uydu kanallı TV, 24 saat sıcak su mevcuttur.

    Family oda

    Hotel Calamie'nin odalarında split klima, WC/Bath, halıflex, ortopedik ikiz yatak direkt telefon,
    mini bar, digital satellite uydu kanallı TV, balkon ve 24 saat sıcak su mevcuttur.

    Aktiviteler

    Organizasyonlar

    Hotel Calamie sizlere havuz keyfini yaşatırken, gece ve gündüz nişan, düğün, kokteyl ve mezuniyet balolarınız için hizmet vermektedir.


    Yüzme Havuzu

    Hotel Calamie'nın Yazlık açık restaurant ( 250 kişilik ), jakuzili yüzme havuzu ve havuz başı snack bar.

    Restaurant Bar

    Muhteşem Akdeniz'in mavisinin eşsiz manzarası karşısında günün yorgunluğunu atacağınız Teras Restaurant & Barımız lezzetli yemekleri ile sizi ve misafirlerinizi ağırlamaya hazırdır.

    Yeniden dekore edilen Teras Bar'ımızda sıcak bir atmosferde dinlenme olanağı sağlar.

    Yiyecek İçecek

    Türk ve dünya mutfağı lezzetlerinden oluşan özgün mönüsü ve Deniz ürünlerinin en tazesi ile Restaurantımız, yemek keyfinin ve Akdeniz'in doğal manzarası ile birleştiği özel bir mekan.

    Oyun salonu

    Hotel Calamie' da Günün tatlı yorgunluğunu bilardo, satranç, okey, dart vb oyunlarla salonumuzda atabilirsiniz.


    İletişim


    Atatürk Caddesi No: 1 Narlıkuyu / Silifke / MERSİN
    Tel: +90 (324) 723 30 61 ( 4 Hat )
    Fax: +90 (324) 723 30 65
    E-mail: info@hotelcalamie.com

  • Detaylı bilgi için:Calamie Otel
  • About me

    Şarkı Sitesi