11 Aralık 2009 Cuma

Mersin Merkez Otelleri

Mersin Hiltonsa

Nobel Otel Mersin

Otel Sultaşa Merkez

Taksim International Otel

Mersin Hiltonsa Mersin Merkez Otelleri




Ana Sayfa

Akdeniz'in mavi sularına bakan Mersin HiltonSA, palmiye ağaçlarıyla çevrili nefes kesen bir manzaraya sahiptir. Havalimanına 45, şehir merkezine 5, Serbest Bölge ve Liman'a 7 dakika uzaklıktaki otel, merkezi bir konuma sahiptir. Her biri balkonlu ve deniz manzaralı odalar her tür ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanmıştır.

Aktiviteler

Türkiye'nin en önemli iş merkezleri arasında yer alan Mersin HiltonSA her türlü kolaylığın sağlandığı manzaralı ve ferah odaları, otel içindeki spor imkanları, restaurant ve toplantı salonları ile konuklarını kaliteli hizmet ile buluşturuyor.
22'si süit, 186 oda
Executive & Business Katları ve Executive Lounge
Tam donanımlı Business Center
Her türlü organizasyona imkan veren 8 toplantı odası ve açıkhava mekanları
Kış aylarında resepsiyon düzeninde tek mekanda 525 kişi, yazın havuzbaşı yemek ve danslı davetlerde 850 kişi kapasitesi
Greenhouse Restaurant, Ginger Restaurant ve Zest Bar
Sağlık Kulübü dahilinde yüzme havuzu, tennis kortları, fitness center, sauna, buhar odası ve masaj odaları
Tüm odalarda ve ortak alanlarda Wi-Fi
Mersin HiltonSA'da dügün ve organizasyon alternatifleri

Restaurant Bar

Greenhouse Restaurant

Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeklerinde yerel ve uluslararası mutfaklardan en leziz örnekler açık büfe ve a la carte olarak sunuluyor.Yazlık terası da bulunan restoranda akşam yemekleri için temalı geceler düzenlenmektedir.

Ginger Restaurant

Asya mutfağının birbirinden leziz tatlarını en iyi şekilde sunun restaurant konuklarına sıradışı bir akşam yemeği deneyimi yaşatıyor.

Zest Bar

Sıcak atmosferi, zengin içki çeşitleri, kokteylleri ve alkolsüz seçenekleriyle Zest Bar sevdiklerinizle beraber keyifli bir akşam için ideal.

İletişim
MERSİN HILTONSA
Palmiye Mahallesi 1225 Sok. No:1 33110 Mersin
mersin.hilton.com sales.mersin@hilton.com
T: 0324 241 5000 F: 0324 241 5040





  • Detaylı Bilgi için:Mersin Hiltonsa


  • Nobel Otel Mersin Merkez Otelleri


    Hakkımızda

    Otelimiz 1968 yılında Mersin' in en gözde yerinde kurulmuştur. Otelimiz her zaman konforu, hijyeni ve müşteri mutluluğunu ön planda tutmuştur. Sizlerin rahatı ve huzuru bizim için her zaman her koşulda önemlidir.

    Otelimiz Mersin Otogarına yaklaşık 3 km uzaklıktadır, en yakın havaalanı Adana' da olup yaklaşık uzaklığı 70 km' dir.

    Nobel Oteli Kalite Politikamız

    Faaliyetlerimizde müşteri memnuniyetine odaklanarak, müşteri isteklerini beklentilerinin de üzerinde karşılamak

    Kalite seviyemizi daima yüksek tutmak

    Daima yeniliklere ve yenilenmeye açık olmak

    Sizlere hizmet veren personellerimizin eğitimini sağlamak

    Sektörümüzle ilgili yasa ve yönetmeliklere uygun çalışmak

    Müşteri memnuniyeti, Nobel Oteli' nin bu denli hızlı ve güvenli yükselişinin temelinde yatan en değerli ilkedir.

    “KALİTE” bir yaşam tarzıdır. “KALİTE” tasarlanır, üretilir, kontrol edilir ve geliştirilir. “KALİTE” tüm çalışanların gönüllü desteği ve sorumluk bilinci ile sağlanır ve sürdürülür. Takım ruhu içerisinde şirket ve birim hedeflerine ulaşmak için çalışırız.

    Hizmetlerimiz

    Konaklama

    Otelimiz Avrupa standartlarına göre dizayn edilmiş olup, müşterilerimizin rahat, huzurlu ve güvenli bir konaklama yapması ön planda tutulmuştur. Otel müşterilerimiz için otel oto parkı bulunmaktadır.



    Bar
    Günün yorgunluğunu üzerinizden atmak ve eğlenceli bir akşam mı geçirmek istiyorsunuz ? En seçkin ve kaliteli içkilerden oluşan, deneyimli barmenlerimizin olduğu barımıza bekliyoruz.

    Düğün
    En mutlu gününüzde sizleri ağırlamaktan gurur duyarız. Seçkin canlı müzik eşliğinde en leziz ikramlarımızla hizmetinizdeyiz.

    Odalarımız

    Oda Özellikleri

    Bir Kişilik

    Split Klima
    Banyo
    WC
    LCD 82 Ekran TV
    Minibar
    Direk Telefon
    24 saat sıcak su
    Kablosuz internet
    Uydu yayını ( Arap ülkeleri, Avrupa ülkeleri ve Türkiye
    Yatak çarşafları, yastıklar ve havlular günlük değiştirilir.
    Günlük kullanımlık terlikler
    Oda kapıları elektronik kart sistemlidir.

    İletişim

    Telefon Numaramız

    (0324) 237 77 00
    (0324) 239 00 00 Pbx

    Fax Numaramız
    (0324) 231 30 23

    E-Mail Adresimiz

    pr@nobeloteli.com

    Adresimiz

    İstiklal caddesi No: 73 / Mersin


  • Detaylı bilgi için:Nobel Otel

  • Otel Sultaşa Merkez Mersin Otelleri



    Ana Sayfa

    Sultaşa Otel Mersin'in en iyi 4 yıldızlı oteli olarak ününü gözler önüne seriyor.

    Çukurova'nın en büyük şehri antik Mersin'in kalbinde yuvalanmış Sultaşa Otel, geniş kapsamlı iş toplantıları, işlevsel odaları, resmi ziyafet mekanları, restoranları, fitness ve eğlence olanaklarıyla konukları için birinci sınıf barınma hizmetini ve diğer hizmetlerini sizlere sunuyor.

    Bunlara ek olarak, Akdeniz'in eşsiz güzelliğini keşfetmek isteyen konuklarımıza deniz ve macera turları düzenlemekten zevk alıyoruz.

    Macera arayan konuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bütün bünyemizi de sürekli yeniliyor ve modern hale getiriyoruz.
    Sutlaşa Otel'de yakın olmak, tek gayemiz. Müşterilerimize, onların ihtiyaçlarına ve tabii ki onların şehirdeki ilgi noktalarına yakın olmak.

    Turizm, iş, kültürel etkinlikler, eğlence, alışveriş. İstediğiniz her şey otele sadece birkaç metre uzaklıkta. Sultaşa Otel; havuzları, su geçitlerini ve değirmenlerini, birçok kafeyi, balık restoranlarını, koşu alanlarını, bisiklet yollarını ve sizi bekleyen birçok heyecan verici etkinliği bünyesinde bulunduran en uzun sahil yolunun yanında yer almaktadır.

    Ayrıca Mersin içinde ve çevresinde bazı gözde eğlence programlarını öne çıkaran şaşırtıcı eğlence paketlerini de bir araya getirdik. Daha fazla bilgi edinmek için paketlerimiz ve programlarımız için bize danışabilirsiniz.

    Sultaşa'da bulunduğunuzda, okuma odasının sükuneti içinde zamanınızı harcayabilir, bahçenin keyfine varabilir ve deniz kenarında yürüyüş yapabilirsiniz. Bir de hayatı Akdeniz'in eşsiz manzarasıyla, fantastik barlarla, su sporlarıyla ve özel akşam yemekleriyle hayal edin. Yalnız olmadığınızı hayal edin.

    Son söz olarak, Sultaşa Otelin şu ana kadar şehrin en gözde kesiminin ilgi odağı olduğunu söylemekten de gurur duyarız.


    Konaklama

    Konuk Odaları

    Tek, çift ve üçer kişilik seçenekleriyle konuk odaları üç tiptir. Huzurlu ve rahatlatıcı yaşam alanları sağlamaları için şık bir şekilde döşenmiş ve cömertçe tasarlanmış bütün odalarımız, farklı yatak seçenekleri ve manzaralarıyla sizlere sigaradan uzak bir ortam sunuyor(sınırlı sayıda odalarımız sigara içmeyen misafirlerimiz için tasarlanmıştır). Ayrıca erişilebilir bir otel olması da düşünülmüştür. Her odada sizi dışarı çıkıp Mersin'i izlemeye ve temiz hava almaya davet eden özel balkonlar bulunmaktadır; manzaramız Yat Limanı ve Otelin ön avlu ve bahçesini içerir.

    Suit

    Süit odamız, ağaçlarla süslenmiş güzelliğin içinde Sultaşa'nın konforunu ve Yat Limanı ile Mersin Kültür Parkının muhteşem manzarasını size sunuyor. Kahvenizi içerken oturduğunuz yerde güneşin doğuşunu ve batışını izlemenin zevkine varabilirsiniz.

    Özel Odalar

    Sultaşa Otel, balayı çiftleri için özel odaları, tekerlekli sandalyedeki konukları için kolay kullanılabilir odaları, sigara içmeyen konukları için odaları ve daha birçok oda seçenekleriyle sizleri bekliyor.

    Tesisimizdekiler

    İster yoğun iş temposunda tüzel kişi olun ister sadece dinlenmeyi arzulayan konuğumuz olun, Sultaşa Otel iş ile eğlenceyi mükemmel bir şekilde birbirine yediren size uygun bir mekandır. Toplantılara, dinlenmeye, yeni tadlar denemeye ve eğlenceye dair aradığınız her şeyi bulacaksınız.

    Esnek toplantı alanı ve geniş toplantı tesisiyle hiç şüphesiz ki Sultaşa Otel, tüzel aktivitelerin ve toplantıların tek adresidir. Şık balo salonları ve YEMEK SERVİSİ vermekten gurur duyuyoruz. Düğünler ve diğer özel organizasyonlar için.

    Kaldığınız süreç içerinde lezzetli menüsüyle, Sultaşa Otel kahvaltı, öğle ve akşam yemeği için sıcak bir atmosfer sunuyor. Arkadaşlarınızla bir akşam kokteyli için ya da yeni tatlar denemek için iyi bir nokta. Yoğun toplantı gününüze veya gezi maratonunuza bir fincan taze Türk kahvesiyle başlayabilirsiniz.

    Sultaşa Otel, sizin rahatlığınız için iş merkezleri, yüksek hızda kablosuz internet bağlantı erişimi ve fitness salonuyla konuklarına ücretsiz hizmetler sunmaktan gurur duyuyor. Böylece programınıza enerji katma imkanını yakalayabilirsiniz.

    Ayrıca sizlerin gevşemesi için birçok alternatif öneriyoruz. İster ılık Olimpik havuzumuzda ferahlatıcı bir dalış yapın ister saunalarımızın birinde buhar banyosu yaparak zamanınızı öldürün, Sultaşa Otel, boş zamanlarınızda en gözde etkinliklerinizi yapabileceğiniz bir mekandır.

    Fiyatlar

    Oda Tipi Fiyat
    Tek Kişilik 80 USD
    Çift Kişilik 120 USD
    Ekstra Yatak Ücreti 20 USD
    * KDV ve kahvaltı dahildir.

    Hizmetler

    Düğün

    Eşsiz denizi ve Mersin Kültür Parkı manzarasına ek olarak şefimizin bulunmaz aşçılığıyla Sultaşa Otel düğününüzü size özel hale getirecek. Siz ve konuklarınız muhteşem bir düğünden, şık bir mekanda bulunmaktan ve göz alıcı büfelerimizden birinde yemek tercih etmekten hoşnut kalacaksınız. Dikkatli planlama uzmanlarımız konuklarınızı belirlenmiş mükemmel mekanlarda ağırlayarak sizi büyüleyecekler.
    Bunun yanı sıra, otelimizde kalmanızdan olabildiğince keyif alabilmeniz için kendini hizmete adamış personelimizle Sultaşa Otel, rahat bir konaklamanın tek adresidir.
    Hayal ettiğiniz düğünü yaşamanız için yardım etmemize izin verin..


    İş Toplantıları

    Yıllardır, Sultaşa Otel siyasetçiden ünlülere ve müzik yıldızlarına kadar birçok kişinin isteğini cevap vermektedir. Zengin mirasımız, görkemli atmosferimiz ve seçkin servisimiz tüm toplantı hizmetlerini karşılayacak düzeydedir.
    Mersin'in kalbinde konuşlanan tek Otel olmasının verdiği ayrıcalıkla ve kusursuz standardından dolayı toplantı salonumuz; konferanslar, resepsiyonlar, balolar ve akşam yemekleri için ideal buluşma noktasıdır. İster büyük ister küçük gruplar için toplantı planlıyor olun, Sultaşa Otel profesyonel hızı ve uygun servisiyle size yardımcı olacaktır. İhtiyaçlarınızı karşıladığımızı garanti etmek için toplantı ve organizasyon çözümlerinden hangisinin size uygun olduğunu karar vermek amacıyla lütfen aşağıdaki fırsatları gözden geçirin.

    •. Olabildiğince geniş toplantı alanı
    . Her toplantı odasında yüksek hızlı internet erişim imkanı
    . U masa düzeninde 30 kişilik küçük toplantı salonu
    . Tiyatro düzeninde 100-150 kişilik büyük toplantı salonu
    . Tüm toplantı ekipmanlarının ücretsiz temini
    . Görsel hizmetler sunabilecek materyaller
    . Internet ve video eşliğinde konferans verme şansı
    . İş merkezinde tam hizmet
    . Dört ana yemek ve tatlı
    . Her işlem için konferans yöneticisi
    . İyi aydınlatılmış çalışma alanları
    . Ofis malzemeleri
    . Yüksek hızda internet erişimi


    •SAĞLANAN EKİPMANLAR
    . Sinevizyon
    . TV - Video
    . Yazı tahtası
    . Perde
    . Telsiz mikrofon
    . Ses düzeni
    . Fotokopi, fax gibi destek hizmetleri
    . Telsiz telefon
    . Kağıt, kalem, dosya hizmeti
    . Kablolu internet
    . Tepegöz
    . Görsel materyal sergileme alanı

    Mezuniyet Baloları

    Sultaşa Otel, seçkin kişiler ve mezuniyet baloları için mükemmel bir mekan.
    Unutulmaz bir geceyi hiç hayal ettiniz mi?
    Buluşma noktamızda şaşırtıcı ziyafetlerin yanı sıra lise-üniversite öğrencileri, onların mezuniyetleri ve seçkin geceleri için en önemli akşamı düzenleyebilirsiniz.
    Dekorun, masa düzeninin, masa görünüşünün gecenin atmosferiyle uyumlu olması için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Sizinle birlikte davetlilerin bütün beklentilerini ve programın tüm gereklerini dikkate alarak bütün aktiviteleri düzenliyoruz.
    Her şey Dahil Balo Paketi:
    Ücretler, en az 150 kişiden oluşan balolarda kişi başına göre düzenlenmektedir ve aşağıdakileri içermektedir:

    HER ŞEY DAHİL BALO PAKETİ
    The following prices are per person based on a minimum of 150 persons and include the following:

    •Dört ana yemekten oluşan akşam yemeği (Lütfen menü hakkında bize danışın)
    •Seçmeli ziyafet menüsü
    •Havuz başı, bahçe, disko, bar, balo salonu mekan alternatifleriyle
    •Gece 03.00 a kadar uzatılabilen bar eğlencesi
    •Canlı müzik & disko
    •Güvenlik
    En yakın zamanda sizi Sultaşa Otelde ağırlamak için dört gözle bekliyoruz. Bu süreç içerisinde ek bilgiye ihtiyaç duyarsanız, lütfen satış departmanını aramakta duraksamayın.


    MASAJ ve SAUNA

    Yüz bakımı Masaj, maskelerle ve toniklerle yüzü canlandırıcı maskeler.

    ManikürPedikür - El ve ayaklarınız için Sutlaşanın doğal, lüks bakımı.

    Vücut Bakımı Yağlar, deniz yosunları ve bitki özleri içerikli vücut maskeleriyle vücudu arındıran ve canlandıran bakımlar.

    Kozmetik Uygulamalar: Kaş ve kirpikleri bitki özlü boyalarla hafifçe boyama.

    Balmumu:- Çeşitli balmumu hizmetleri.

    Masaj Uygulamalar ve dersler.

    Rahatlatıcı Masaj
    Vücudunuzun her köşesini, beyninizi ve ruhunuzu rahatlatıp, dinlendiren yatıştırıcı masaj. Özellikle hindistan cevizi ve sardunya çiçeği özlerinden elde edilen yağlarla formüle edilmiştir.

    Ferahlatıcı Masaj
    Mango ve greyfurt içeren yağlarla cildinizi temizlemek, yatıştırmak ve sıkılaştırmak için ferhlatıcı masaj. Beyninize uyarıcılar göndererek ve aklınızı boşaltarak, görünümünüzü ışıltılı hale getirecektir.

    Romantik Masaj
    Yasemin özlü frangipani ve nane karışımından oluşan egzotik karışım, ruhunuzu harekete geçirecek, vücudunuzu ve zihninizi dengeleyip dinginliği size geri verecek.

    Rahatlatıcı Aromaterpi Masajı:
    Aromatik yağların özünü kullanarak yapılan oldukça yumuşak, rahatlatıcı masaj. Yağlar, bitkiler, kökler ve yapraklardan elde dilmiştir. Yumuşakça uygulayınır.

    Boyun ve Omuz Masajı
    Birçok insan için boyun ve omuzlar stresin ve tansiyonun kendini gösterdiği noktadır. Stresi ve tansiyonu azaltmak istiyorsanız, boyun ve omuz masajı sizin için ideal.
    Saç kesimi saç derisine şampuanla masaj yapılmasını, kesimi, kurutmayı ve şekil vermeyi içerir. Saç boyaması, perma, dalga yapma da "spa"mızda bulunabilir uygulamalarımızdır.
    Spa paketlerimiz Gün boyu veya günün belli saatlerinde rahatlama ve tedavi olma amacıyla bir çok hizmeti birleştirerek sizlere sınırsız hizmet veriyor.
    Haftanın yedi günü açığız. Lütfen Sultaşa Otel'le irtibata geçiniz.


    Aktiviteler

    Mersin'e Türkiye'deki en ılıman iklim bahşedilmiş ve Mersin el değmemiş doğayla kuşatılmıştır. Böyle özellikler, yılın herhangi zamanında Mersin'i açık hava güzelliğinden dolayı çekici kılmaktadır. Heyecan verici geniş bir seçenekler listesi ziyaret edenleri beklemekte.

    Mersin'in muhteşem güzelliğini keşfetmenin en eğlenceli yolu, şehri ve civarını çevreleyen bisiklet yollarını takip etmektir. Sıcak yaz günleri yüzme havuzların serin bir dalış yapmak ya da otele sadece birkaç mil uzaktaki kırlık arazilerde sessizce bisiklet sürmek size bağlı.

    Mersin dışındaki ve içindeki dağ yürüyüşleri, otel dışındaki maceralarınız için oldukça mükemmel bir farklılık halini alıyor. Toros dağlarında gözde yerler keşfedebilirsiniz. Balık çiftlikleri, şehrin muhteşem manzarasıyla dağ eteklerindeki restorantlar, yolunuz üzerindeki patikalardaki çok sayıda kuş çeşitleri.

    Yerel rehberler, öncelikli gezilecek yerleri ziyaret etmeniz için size yol gösterebilir. Mersin bu özellikleriyle oldukça ünlüdür.

    Mersin aynı zamanda, özellikle tuzlu sudaki balıkçılık başta olmak üzere birinci sınıf balıkçılığıyla bilinir. Tutulduğu gün en çok satılan balık- tabi ki tutulduğu gün olma oranına göre değişir. Yönlendirilmiş ya da kendi tercihinizle kiralanan botlar, yat limanı ve diğer çevre marinalardan temin edilebilir.

    Deniz altındaki bitki hayatını, renkli mercanların dünyasını ve yoğun yosun ormanını keşfedin. Gemi enkazları; ahtapotlar, denizyıldızları ve diğer yaban deniz hayatının evi halini almıştır. Mersin'in içinde ve çevresinde yer alan Bot kiralama işletmeleri ve teçhizatçılar malzeme temin edebilir, ders verebilir, turlar düzenleyebilirler.

    Sahil boyunda Suyla gelen güzelliği tadın. Ve mersin'i farklı bir bakış açısıyla keşfedin. Bot kiralama merkezleri ve tur şirketleri görülmeye değer yerleri görmeniz, deniz seyahati yapmanız, doğa turuna katılmanız ve akşam yemeklerinizi denizde tatmanız için sizlere hizmet veriyor.

    Faaliyetler

    Türk Hamamı
    Sahil Parkı
    Yamaçparaşütü
    Yat Kiralama
    Su Kayağı
    Dalış
    Yüzme
    Treking
    Alışveriş


    Restaurant Bar


    Sultaşa Ocakbaşı Restoran & Kafeterya
    Dream Cafe & Bar
    Oda Servisi
    Alem Bar
    Rüya Restaurant - Kahvaltı Salonu

    İletişim

    Bizimle İletişim Kurun
    Sorularınız mı var? İstediğiniz her an bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.

    Tel: +90 324 3412000
    Faks: +90 324 3412270
    E-Posta: sultasa@sultasaotel.com


    Adres
    Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, MERSİN / TÜRKİYE

  • Detaylı Bilgi için:Otel Sultaşa
  • <>

    8 Aralık 2009 Salı

    Taksim International Otel Mersin Merkez Otelleri









    Ana Sayfa

    Gözünüz yüksekteyse Taksim International Mersin Otel doğru adres... Şehrin merkezinde ve tümşehir manzarasına hakim.

    Taksim International Mersin Hotel, 52 katıyla, Avrupa'nın en yüksek binalarından biri. Ama bizim yükseklik iddiamız başka...

    Biz yüksek konfordan bahsediyoruz...

    Burayı yüksek yaşamayı sevenler için tasarladık...

    Odalar

    Daima en iyisini isteyenlerdenseniz, Taksim International Mersin’de isteğinize ve ihtiyacınıza göre hazırladığımız her biri son derece şık ve konforlu odalarımızda doğru yerde olduğunuzu hissedeceksiniz.

    Mersin Otelimiz 149 standart oda, 4 engelli odası, 54 köşe suit, 18 sigara içilmeyen oda, 2 kral dairesi ve 19 junior suit'i ile toplam 246 oda ve 639 yatak kapasitesi ile hizmet vermekte…

    Toplam 246 odamızda;

    24 saat oda servis Yangın Güvenlik Sistemi
    Uluslararası direkt telefon Uydu, TV ve Müzik yayını
    Küvet ISDN bağlantısı
    Saç Kurutma Makinası Merkezi Isıtma & Soğutma
    Mini bar Deniz ve dağ manzaralı odalar



    Siz değerli misafirlerimiz için yüksek memnuniyeti sunuyoruz...

    Restaurant

    Damak lezzetine önem veriyorsanız, Taksim İnternational Mersin'in Restoranının zengin menüsü tam ağzınıza layık…
    Sabah açık büfe servisi ve usta aşçılarının hazırladığı A La Carte lezzetleri ile her yemek sizin için tadına doyulmaz ziyafetlere dönüşecek…
    Havuzda serinlerken Pool Barımız ya da sıcak sohbetleri gerçekleştireceğiniz Looby Barımızda içkilerinizi yudumlayabilirsiniz.
    Eğer yükseklerde yaşamayı seviyorsanız İşte size keyfin zirvesi…

    Taksim İnternational Mersin'in en üst katında bulunan Taksim Bar'da tüm şehri ayaklarınızın altına serdik. Canlı müzik
    eşliğinde içkinizi yudumlarken, muhteşem şehir manzarasının da keyfini çıkarın diye…

    Toplantı

    Kariyerini her geçen gün daha da yükselten iş dünyasının profesyonelleri olan siz değerli misafirlerimiz için 24 saat kesintisiz internet bağlantısına kadar her türlü donanımını düşündüğümüz toplantı odaları ve konferans salonları hazırladık.

    Farklı organizasyonlarınız için farklı imkanlar ve farklı toplantı çözümlerimiz:

    Salon İsmi M2 Kokteyl Tiyatro Sınıf U Masa Banket Konferans
    Antique Balo ve
    Konferans Salonu 595 1000 760 380 700
    Paşa Toplantı Salonu 279 350 180 140 70 160 80
    Mersin Toplantı Salonu 333 650 400 250 125 320 150
    Tower Toplantı Salonu 245 425 300 150 112 240 105
    Boardroom Toplantı Salonu 14
    Ankara Toplantı Salonu 96 100 70 45 26 70 35
    İstanbul Toplantı Salonu 112 100 85 45 32 70 40

    Açık otoparkımız 40, kapalı otoparkımız 75 araç kapasitelidir.

    Aktiviteler ve Servisler


    Aktivitelerimiz :


    Açık yüzme havuzu
    Çocuk havuzu
    Sauna
    Masaj
    Fitness Center


    Servislerimiz :

    Uyandırma servisi
    Business Center
    İnternet
    Kuru temizleme
    Emniyet kasası
    Jeneratör

    İletişim


    Adres : Taksim International Mersin Otel
    Kuvay-i Milliye Cad.No:107 MERSİN

    Tel : 0324 336 10 10 Faks : 0324 336 07 22

    E-mail : mersin@taksimotelcilik.com.tr

    Otelimizin Adana Havalimanı’na 60km, Uluslararası Mersin Limanı ve Mersin Serbest bölge’ye 3km uzaklıkta plan konumu
    sayesinde sizi iş dünyasının kalbi sayılabilecek bir yerde ağırlıyoruz. Kolayca ulaşabilmeniz,işlerinizi en iyi şekilde yaparak
    toplantılarınızdan en yüksek verimi alabilmeniz ve Taksim İnternational Mersin’den yüksek memnuniyetle ayrılmanız için…

    About me

    Şarkı Sitesi