8 Mayıs 2010 Cumartesi

Burcu Kaya Otel Kapadokya



Tarih, Coğrafya ve Kültür’ün özenle bir araya geldiği Kapadokya’daki eviniz Burcu Kaya Otel’e hoş geldiniz.

Burcu Kaya Otel’de zaman, geçmiş ile bugün arasında büyüleyici ve konforlu bir serüvene dönüşür.

Otelimiz tam 20 yıl önce sizleri konuk etmek tutkusuyla itinayla hazırlandı. Güvenilir, sıcak ve profesyonel kadrosuyla birlikte tam 20 yıldır sizlerle sizi paylaşmak ise en büyük gururumuz oldu.

Zamanın Kapadokya’da gezindiği dingin ve büyüleyici anları yaşamak için her zaman hazırız.

Odalar

Odalarımızda telefon, tv, minibar, wireless (kablosuz internet), klima, uydu yayını, kasa, küvet ve saç kurutma makinası bulunmaktadır.

Restorant

Özenle döşenmiş, dünya mutfağından çeşitli yerli ve yabancı içkilerin bir arada olduğu bar’ımızda tarihin ev sahipliğinde keyifli sohbetleri mutluluk dolu paylaşımlara dönüştürebilir, açık ve kapalı restoranlarımızda Ürgüp'ün zengin ve verimli topraklarındaki ekolojik tarım alanlarında yetiştirdiğimiz doğal ürünlerle hazırlanan yöremiz mutfağının en leziz örneklerini tadabilirsiniz.

Aktiviteler

Burcu Kaya Otel’de gün doğumunu unutulmayacak bir balon turu ile karşılayabilir, yüzme havuzumuzda peri bacaları manzarasına karşı dinginlikle serinleyebilirsiniz.




Öğleden sonralarınızı oyun salonumuzda masa tenisi ya da dart oynayarak büyük bir keyfe dönüştürebilir, tüm dünyayla olan iletişiminize ya da işlerinize kablosuz internet’in yer aldığı internet salonumuzda kesintisiz devam edebilirsiniz.






Kapadokya’daki ekolojik tarım bahçelerinde üretilen doğal ürünlerden yapılan yöresel yemeklerimizin yer aldığı açık büfe yemeklerimizin ardından keyif içkinizi yudumlarken, diskomuzda en güncel şarkılarda dans ederek büyük bir eğlenceyi dostlarınızla paylaşabilirsiniz.

Türk Gecesi
Semah gösterisiyle başlayan, içinizi dinlendiren ney sesiyle huzuru bulabilir. Zengin kültürümüzün çeşitli örneklerinden olan fasıl, halk oyunları, oryantal şov gösterilerini hem seyredip hem de katılabilirsiniz.

Ayrıca talebiniz doğrultusunda,
* At ile gezinti
* Araç Kiralama
* Bisiklet turları
* Rafting
* Jeep Safari
* Tracking

  • Kapadokya Burcu Kaya Oteli için tıklayın
  • 6 Mayıs 2010 Perşembe

    Cappadocia Cave Resort Spa Otel Kapadokya




    Hotel CaveDeluxe Kapadokya'nın muhteşem rock formatları arasında Nestled olduğunu. Butik otelimizin anda turizmde tecrübe 25 yıl kalmak sağlamak için mükemmel bir hizmet sunmak lüks ve rahat.

    Deneyim huzur ve konfor Ortahisar Kalesi, doğal güzellikleri zaman içinde korunmuş oldu, dibinde Kapadokya'nın merkezindeki geleneksel kültür bir yaşam biçimi olmaya devam etmektedir.


    Odalar



    Otelimizde ki toplam 15 odanın 13 tanesi, yüzyıllardır mağara ev olarak kullanılan yapının, orijinaline uygun olarak restore edilmesiyle oluşmuştur. Diğer 2 odamız eski taş binanın özenle yeniden yapılandırılmasının ürünüdür.

    Restorant



    30 kişi kapasiteli Nar Restaurant yanı sıra aperatifler, salata ve sandviç 24 saat geleneksel Türk yemeklerinden seçilen hizmet vermektedir.

    Restoranımızda Biz de yerel organik ürünler kahvaltı hizmet 07:00 arasında yapılan reçel, çeşitli ekmek ve hamur işleri, meyve ve sebze ve çeşitli ev içerir - 11:00

    sen kendi kötü gün önce size açık büfe çeşitli seçenekleri tadabilirsiniz menü ya da Nar Restaurant hazırlayabilirsiniz senin içinde kahvaltının keyfini istiyorsanız.

    İletişim

    Cavedeluxe Otel Tahir Bey sok. No: 14 Ortahisar Ürgüp Nevsehir Türkiye

    Tel: +90 384 343 33 93
    Fax: +90 384 343 33 94

  • Kapadokya Cappadocia Cave Resort Spa Otel sitesi için tıklayın
  • 4 Mayıs 2010 Salı

    Turizmde Ucuzluk Oldu Havaalanları Doldu


    Dünya genelinde 313 havaalanı tamamen çalışamaz duruma gelirken yaklaşık yedi milyon Avrupalı turist, ülkelerine dönmek için havaalanlarında bekliyor.

    19 Nisan 2010 Pazartesi - İzlanda daki ''Eyfyallayökül ' buzulu altındaki yanardağın faaliyete geçmesi ile püsküren volkan parçalarının oluşturduğu kül bulutları, hava trafiğini beş gündür felç etmiş durumda.

    İş gezisine çıkan bir yolcu:
    ''Hong Kong ta bütün oteller dolu olmasına rağmen çalıştığımız şirket çok pahalı otel rezervasyonu yaptırmak zorunda kaldı. Tam bilmiyorum ama gecesine 250 euro para ödeniyor. Beş kişiyiz ve dört gecedir burda kalıyoruz. Bir hesaplar mısınız? çok pahalı. '

    Fransız turist:
    ''Dün oda fiyatları 250 euro idi. Gün ortasında 460 euroya çıktı. Akşam olduğunda fiyat 800 euroya ulaştı. '

    Havayolu şirketleri Avrupa Birliği Komisyonu nu harekete geçmeye çağırdı ve en azından bazı koridorların açılmasını istemedi.

    Ancak Avrupa Birliği Komisyonu, tüm sorumluluğun havayolu şirketlerine ait olduğunu bildirdi.

    Komisyon ayrıca, güvenlik sorumluluğunun da üye ülkelerin inisiyatifinde olduğunu açıkladı.

    Toplantıya yetişmeye çalışan bir yolcu:
    ''Aradım ve üzgün olduğumu bildirdim. Perşembe veya Cuma günü geleceğimi söylemiştim. Şu anda diğer bölümlerden yardım alıyorlar. Normalde Perşembe günü büyük bir toplantım vardı. '

    İrlandalı bir turist:
    ''Burdaki İrlanda büyükelçiliğini aradık ve tekrar bize dönmelerini bekliyoruz. Eğer uçak bulamazsak umarım feribotla eve dönebiliriz. Ancak şu anda burda havayolu şirketimizin önünde bekliyoruz. Bu aynı erken kalkar yol alır gibi.. İlk gelen uçağa binebilir.

    2 Mayıs 2010 Pazar

    Hilton Worldwide Otellerinde Kampanya


    Hilton Worldwide Otelleri’nin 25 milyon üyeli müşteri sadakat programı Hilton Hhonors, konuklarına, “dört kez kalın, bir gece ücretsiz konaklayın ya da iki kat puan kazanın” kampanyasını sunuyor.

    Hilton Worldwide otellerinin 25 milyon üyeli müşteri sadakat programı Hilton HHonors, geçtiğimiz günlerde yeni promosyon kampanyasını açıkladı. 6 Nisan -30 Haziran 2010 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada program üyeleri, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels ve Hilton Homewood Suites otellerinden herhangi birinde 4 kez konakladıklarında bir gece ücretsiz konaklama ya da iki kat puan elde etme şansına sahip oluyor.

    Hilton Hhonors’un yeni kampanyasından yararlanabilmek için, program üyelerinin önce hhonors.com/freestays web sitesi üzerinden kayıtlarını yaptırması, sonra da Hilton Worldwide markasını taşıyan herhangi bir program ortağı otelde konaklaması gerekiyor. Müşterilerin kazanabileceği bonus puanlara ya da ücretsiz konaklayacakları gün sayısına herhangi bir sınırlama da getirilmiyor. Hilton Worldwide, Global Müşteri Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Diskin kampanyayı, “HHonors programımız yaygınlaşmaya ve gelişmeye devam ederken, biz de sadık üyelerimize yeni avantajlar sunmak ve yeni üyelerimize de ödüllerini daha kısa yoldan kazanma olanağı tanımak istiyoruz” sözleriyle açıklıyor.

    Kampanya, 6 Nisan-30 Haziran 2010 tarihleri arasında geçerli olacak

    6 Nisan- 30 Haziran 2010 tarihleri arasında program katılımcısı otellerde yapılacak konaklamalar için kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, otele giriş yapmadan önce www.hhonors.com/freestays adresinden kayıt yaptırmaları gerekiyor. Burada iki seçenekten birisi işaretleniyor. Yapılan seçim kesin ve nihai olarak kabul ediliyor. “ 4 Kez ya da 10 Gece Konaklamadan Sonra Ücretsiz 1 Gece”yi seçen müşteriler, 6 Nisan- 30 Haziran 2010 tarihleri arasında üye otellerden herhangi birinde konaklayabiliyor. Söz konusu seçimi yapan müşterilere 4 kez ya da 10 günlük konaklama tarihinden itibaren, 6 hafta içinde ücretsiz gece konaklama sertifikası gönderiliyor. Ücretsiz gece konaklama sertifikaları bir yıl boyunca, Hilton Grand Vacation ve devre-mülk/kiralama tesisleri hariç, bütün Hilton Worldwide otellerinde geçerli oluyor. “Konaklama Başına İki Kat Puan”ı seçen müşteriler ise 6 Nisan- 30 Haziran 2010 tarihleri arasındaki konaklamaları için iki kat puan, diğer bir deyişle, konaklama başına sunulan puana eşdeğerde bonus puan kazanıyor. Ancak, baz puanlar üzerinden kazanılan bonus puanlar, VIP uygulamasına hak kazanma açısından geçerli olamıyor. Hilton HHonors™ membership üyeliği, Points & Miles™ puanları kazanılması ve kullanılması da “HHonors Koşulları”içerisinde değerlendiriliyor.

    Detaylı bilgi için:

    Güliz Özbek / Hilton Worldwide Türkiye, Doğu Avrupa ve Doğu Akdeniz Bölge Pazarlama Direktörü
    Guliz.ozbek@hilton.com / 0212 315 60 15

    About me

    Şarkı Sitesi