17 Kasım 2009 Salı

Otel Kaya İzmir Merkez



Hizmetler

1) Restaurant.

Yepyeni lezzetler, kendinizi huzurlu bir atmosferde hissedeceksiniz. Kokteyl, seminer hizmetleri içinde otelimiz hizmetinizdedir. Ege mutfağı ve zengin çeşitli deniz ürünlerinine hayran kalacaksınız.

(24 Saat Oda Servisi Mevcuttur.)



2) Wireless İnternet.

Hotelimizde 24 saat internet hizmeti sunulmaktadır. (Kablolu ve Wireless)



3) Oda Özellikleri.

Odalarda Klima, Merkezi ısıtma, Mini bar, Saç Kurutma Makinası, TV (Uydu Sistemi), Radyo, Telefon, Kablolu sistem bulunmaktadır. Ayrıca Hotelimizde Ücretsiz Güvenlik Kasaları, Ücretli Doktor, Ücretli Çamaşırhane mevcuttur. Hotelimizde Sigara İçilmez.



4) Vip Meditasyon Odası.

Kendinizi stresden ve günün zorluklarından uzaklaştırmak için meditasyon odası mevcuttur (YOGA).

Odalar

Air condition • Merkezi Isıtma • TV (uydu) • Internet
• Direkt Telefon • Saç Kurutma Makinası • Minibar • Radyo


Otel KÂYA



Otelimiz Marka ve 3 yıldız bir oteldir;

46 yıllık bir serüven sımsıcak ateşi, kalitesi ve yepyeni orjinal dekoru ile tüm dünya insanlatını kucaklıyor. Otel Kâya şehrin alışveriş, iş ve eğlence merkezlerine, İzmir Fuarına 5 dk. yürüyüş mesafesindedir.



Geçmişten.......Bugüne OTEL KÂYA;


ŞÜKRÜ KÂYA: 1963 İzmir' de kurulan ve ilklere imza atan, şükrü KÂYA' nın kuruculuğu ile sizleri Otel KÂYA ile tanıştırdık. Bu uzun serüvende ilklere imza atmaya devam ediyor, siz değerli misafirlerimizi sizler için titizlikle hazırlanan tüm yeniliklerimizi ve güzelliklerimizi paylaşmaya bekliyoruz. Bu güzel, aydın, yaratıcı, çalışkan, disiplinli insanlarla tanışmak istemezmisiniz?



SEVİNÇ KÂYA: Bu uzun serüvende annem özel insan Sevinç KÂYA' nın vizyonu, bilgisi, yaratıcılığı büyük katkılar sağlamaktadır.



FERHAN KÂYA: Sevgili Ferha KÂYA' da kurduğu şirketler ile Otelimizin teknik ve yeni konularda ilerlemesine katkıda bulunmaktadır.



Sevgili annem Sevinç KÂYA ve sevgili kardeşim Ferhan KÂYA bu güzellikleri sizlere sunmamızda emeklerini, fikirlerini bizlerle paylaşarak Otel KÂYA' nın marka ve özel bir mekan olmasını sizler için sağladılar.



ELVAN KÂYA: Otel KÂYA ile aynı yaştayım. Benim için çok önemli ve özel meslek olan otelcilik özellikle Otel KÂYA vazgeçemeyeceğim bir mekan eğitimlerim, dünya görüşüm zihnimin ve ruhumun içindeki tüm yaratıcılığı ve güzelliği sizlere yansıttım.



Otel KÂYA Başarının, Güvenin, Yeniliğin, Bilginin, Lezzetin, Keyfin, Dostluğun, Huzurun Mekanı olmaya devam ediyor ve Sizleri bekliyor. Saygı ve Sevgilerimizle Buluşmak Dileğiyle...



Ödüllerimiz

Biz personelimizle büyük bir aileyiz. Biz personelimiz ile sizleri ağarlamaktan mutluluk duyacağız. Bu mantıkta çalışmamızın meyvelerini yılın en iyi hizmet ödülleri alarak perçinlemekteyiz.


İletişim

Gaziosmanpasa Bulvari No:45

35230 Çankaya - IZMIR - TÜRKIYE

info@otelkaya.com

Tel: +90 232 483 97 71 - 4839772 - 4835883

Fax: +90 232 483 97 73


  • Detaylı bilgi için:Otel Kaya
  • Hilton Otel İzmir Merkez


    Genel Bilgiler

    İzmir Körfezi'nin göz kamaştırıcı manzarasına hakim Hilton İzmir merkezi bir konuma sahiptir. Otel, iş, alışveriş ve eğlence merkezlerine 5 dakika, havalimanına ise 20 dakika uzaklıktadır. Ege Bölgesi’nin gözde binası konuklarına hatırlarında kalacak bir deneyim yaşatmak için her türlü imkanı sunuyor.

    Şık ve konforlu odaları, spor olanakları, toplantı salonları, restaurant ve barları ile konuklarına kalite, güven ve iyi bir servis sunuyor.
    9'u süit 380 oda
    Delüks, Executive Katlar ve Executive Lounge
    Tam donanımlı Business Centre
    10 ile 1000 kişilik salonlarda her tip ve ebatta organizasyonlar için 16 toplantı odası
    3 bölüme ayrılabilen, kolonsuz Barbaros Paşa Balo Salonu ve gün ısığı alan Turgut Reis toplantı salonları
    Gym Health Center dahilinde kapalı yüzme havuzu ve squash kortları, sauna, buhar ve masaj odaları
    Windows on the Bay Restaurant ve Bar, The Lounge ve Level 9 Restaurant
    Tüm toplantı odaları, genel alan ve odalarda Wi-Fi

    Restorant Bar

    Nefes kesen manzarası ile konuklarına özel bir deneyim yaşatan ödüllü restaurant ve zengin içki seçenekleri sunan bar keyifli bir gece için sizi bekliyor.
    Level 9 Restaurant kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinize özel, tamamı ile yenilenmiş modern dekorasyonu ile alternatif mekan.

    İletişim

    Gaziosmanpaşa Bulvarı No:7 35210 İzmir
    izmir.hilton.com sales.izmir@hilton.com
    Tel: 0232 497 6060
    Fax: 0232 497 6000



  • Detaylı bilgi için:Hilton Otel
  • Narlıdere Otelleri

    Princess Thermal Spa Otel

    Narlıdere

    Narlıdere, İzmir il sınırları içinde yer alan bir ilçe olup, kent merkezinde bulunmaktadır. Doğusunda Balçova, batısında Güzelbahçe, güneyinde Menderes ilçeleri ile, kuzeyinde İzmir Körfezi ile çevrelenir. İlçenin yüzölçümü 63 km² kadardır. Kendine bağlı tek köy Narlıdere yörüklerinin bir kısmının yaşadığı Tırazlı Köyüdür. 2008 yılı sayımına göre nüfusu 63.020'dir.

    Princess Thermal Spa Otel Narlıdere İzmir


    Genel Bilgiler

    2 Kral dairesi,10 suit, 288 standart olmak üzere, toplam 300 adet odamızla aynı anda 900 kişiye kadar hizmet verebilmekteyiz.

    Tüm odalarımızda, telefon, minibar, TV uydu yayınları,Pay-TV ve klima bulunmaktadır.

    Yetişkin ve çocuklar için açık havuzlarımızın yanı sıra, cam kubbeyle kapatılmış olan termal su havuzuna sahibiz.

    Aynı anda yüzlerce misafirimizin ağırlanabileceği toplam 24 adet açık ve kapalı banket alanlarımızda, restaurant ve salonlarımızda, seçkin aşçıların elinden sunulan Türk ve Dünya mutfaklarından örnekler tadabilir, değişik yerleşim düzenleri ile pek çok etkinlik düzenleyebilirsiniz.

    Otelimiz bünyesinde bulunan Thermal & SPA merkezimizden 08:00-23:00 saatleri arasında yararlanabilirsiniz. İnternet cafe, Langırt, Masa tenisi (tavla, santranç v.b. ) gibi aktivitelerimizden gün içerisinde yaralanabilirsiniz.

    Konum

    İzmir Princess Hotel, Türkiye’nin en modern, 3. büyük şehri İzmir’dedir. Şehir merkezine çok yakın (şehir oteli) olmasının yanında, kentin gürültülü ve kalabalığından uzak sakin ve doğa ile iç içe olabileceğiniz ormanlık alan içinde olup İzmir körfezine karşı büyüleyici manzarası bulunmaktadır.

    İzmir Princess Hotel, İzmir’in büyük alışveriş merkezlerine 1 km, şehir merkezine 8 km, pek çok harika plajı bulunan Çeşme‘ye 80 km, Meryem Ana‘nın evinin de bulunduğu Efes Antik kente 90 km mesafededir.

    Belli başlı yerleşim ve ulaşım merkezlerine mesafeler;

    Şehir Merkezi (Konak) : 8 km ( 10 dakika )
    Alışveriş merkezleri : 1 Km. (Kipa, Agora, Özdilek vb)
    Hava limanı: 25 Km ( 20 dakika )
    Çeşme: 80 Km (50 dakika )
    Tarihi alanlar, pek çok harika kumsallar eğlence merkezleri, yat limanları.
    Kuşadası: 90 Km ( 60 dakika )
    Tarihi alanlar, pek çok harika kumsallar, eğlence merkezleri, yat limanları.
    Efes: 75 Km ( 45 dakika )
    Meryem Ana Evi, antik tiyatro, kütüphane, vb . Pek çok tarihi ve kutsal yer.
    İstanbul: 500 Km (6 saat otobüs ile, 1 saat uçak ile)
    Avrupa’nın 2. şehri.
    Ankara: 650 Km (8 saat otobüs ile, 1,5 saat uçakla)
    Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin başkenti.
    Bodrum: 350 Km (4 saat otobüsle)
    Bodrum kalesi ve diğer tarihi mekanlar, Pek çok plaj ve eğlence yerleri.
    Marmaris: 350 Km (4 saat otobüsle)
    Tarihi yerler, mükemmel doğa, Avrupa’nın 3. büyük yat limanı, pek çok plaj.

    Odalar

    2 Kral dairesi, 10 suit, 288 standart olmak üzere, toplam 300 adet odamız mevcuttur.

    Her odada yer alan telefonlarımızla, otel içi, şehir içi, şehirler arası ve milletler arası görüşme yapabilirsiniz. Odalarımızda bulunan klima sistemleri sayesinde, yazın terlemeden, kışın üşümeden, huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz.

    Merkezi TV yayın sistemimiz sayesinde, her odada bulunan televizyonlarımızdan, ulusal ve uluslar arası pek çok TV programını izleyebilirsiniz. Odalarımızdan yemyeşil orman manzarasının yanı sıra İzmir Körfezi'nin eşsiz güzelliği ile karşı karşıya olmanın verdiği huzuru yaşayacaksınız.

    Havuzlar

    Kapalı & jakuzili termal havuz + Açık & jakuzili ısıtılmış havuz:

    Biri açık biri kapalı olmak üzere iki havuz bulunmaktadır. Bu havuzlardan dört mevsim yararlanabilme olanağına sahipsiniz.

    Termal su çıkış kaynağında 65-90 derece arası sıcaklığa sahiptir.

    Kireçlenme (osteoatroz), iltihaplı romatizma (romatoid artrit), yumuşak doku romatizması (fibromyalgia), ankilozan spandilit gibi romatizmal hastalıklarla boyun fıtığı (servikal diskopati), bel fıtığı (lumbal diskopati), trafik kazası sonrası oluşan kalıcı boyun ağrısı (whiplash sendromu) gibi nörolojik hastalıkların tedavisinde kullanılabilir.

    Mineral zenginliği ve içerdiği az miktardaki radyoaktivite ile vücut metabolizmasını hızlandırmak vücut içinde dengeyi (homeostez), kendi kendini tamir sürecini başlatıp hızlandıran hormonları salgılayarak, müzmin yorgunluk ve strese bağlı sırt ağrıları, kas eklem ağrıları, kas gerginliklerine iyi gelir. Günlük yaşam stresine bağlı oluşan bozuklukları ve çevre kirliliğinin vücutta oluşturduğu yıpranmaları azaltarak cilt başta olmak üzere genel bir zindelik ve tazelik verir.

    Termal havuzumuz büyük bir cam kubbeyle kapatılmış olduğu için kışın da hizmetinizdedir. Kışın soğuk ve yağmurlu günlerde cama çarpan yağmur tanelerini seyrederken sıcacık ve sağlık veren termal suyun içinde yüzebilirsiziniz. Profesyonel hocalar eşliğinde egzersizler yaparak veya veya arkadaşlarınızla geçirebileceğiniz keyifli dakikalar için ise açık havuzumuza sizleri bekliyoruz..

    toplantı ve ziyafetler

    24 adet açık ve kapalı salonlarımızda aynı anda 6200 misafirimize Toplantı ve Ziyafet hizmeti sunabilmekteyiz. Bu alanda Türkiye'nin en büyük banquet oteliyiz.

    Seçkin aşçıların elinden sunulan Türk ve Dünya mutfaklarından örnekler tadabilir, müthiş doğa manzarası ve beş yıldızlı servis ile yemek yemenin zevkine varabilirsiniz.

    Salonlarımız, her türlü teknik ekipmana sahip olup, değişik yerleşim planları uygulayarak, pek çok farklı etkinliğe hazır hale getirilebilir.

    Yiyecek İçecek

    Haftanın her günü sabah 07:00 - 10:30 ve akşam 19:30-22:30 saatlerinde ailenizle ve dostlarınızla açık büfe kahvaltı ve akşam yemeklerinde yerel ve uluslararası mutfakların en seçkin lezzetlerini açık büfeden tadabileceğiniz eşsiz bir mekan SMYRNA RESTAURANT.

    24 saat hizmet veren ferah,dinlendirici atmosferinde dünyanın en seçkin içkilerini yudumlayabileceğiniz,terasında İzmir manzarasının ve gün batımının Princess misafirperverliği eşliğinde keyfini çıkarabileceğiniz ikinci adresiniz CAFE CORNER.

    SPA merkezimizde taze meyve suları,salatalar ve hafif snack çeşitleri ile sizlere 09:00-23:00 saatlerinde hizmet sunan vitamin ve enerji kaynağınız VİTAMİN BAR.

    Yaz aylarında 09:00-24:00 saatlerinde snack mönülerini ve sizleri serinletecek ustalıkla hazırlanmış en lezzetli kokteylleri, havuz ve dağ manzarası eşliğinde tadabileceğiniz POOL BAR.

    Thermal Spa

    Termal suyun getirdiği muhteşem sağlık ve güzellik terapileri için sizleri Princess Termal & SPA’ya davet ediyoruz. Kaliteli bir yaşama adım atmak, günün yorgunluğu ve stresinden kurtulmak, değişik sosyal aktivitelerimize katılmak için zaman kaybetmeyin...

    SAĞLIKLI YAŞAMA İLK ADIM

    Stüdyo derslerimiz: Pilates, aerobik, yoga & step.

    Eğitimli uzman personel gözetiminde yapılan step, aerobik, jimnastik etkinlikleri, fazla kilo problemi, kemik erimesi, yüksel kolesterol ve şeker, kalça ve bel ağrıları, kireçlenmesi olanlara daha konforlu, aktif ve uzman bir yaşam vaat eder.

    Aletli kondisyon salonu: Kişiye özel fitness programı dahil olmak üzere tüm kondisyon çalışmalarınızı muhteşem dağ ve havuz manzarasına bakarak yapabilirsiniz.

    Aquagym & yüzme dersleri : Havuzlarımızda uzmanlar tarafından yaptırılan su jimnastiği, kilo problemlerinin yanında eklem ağrıları, kireçlenme gibi hastalıkların tedavisinde de etkili bir yöntemdir.

    Türk hamamı: Sabun masajı, kesenin hizmetlerinin yapıldığı Tarihi Türk hamamlarının keyfini otelimizin Türk hamamında yaşayabilirsiniz. Bu nostaljiyi yaşamak için zaman kaybetmeyin...

    Sauna Yüksek sıcaklıkta kısa sürede hızla terleyerek zararlı maddeleri vücuttan atmamızı sağlar. Hemen sonrasında soğuk su ile şok banyosu alınması, cildimizdeki kılcal damarlara egzersiz yapılarak soğuğa direncimizi artırır. Ani hava değişimlerinde hastalanmamızı engeller. Vücudun mikroplara karşı olan savunma sistemini kamçılar.

    Solaryum Yaz aylarına en güzel şekilde hazırlar. Yazın kazandığınız ten rengini sürekli kılar.

    Rahatlama salonu, soyunma odaları ve duşlar: Tüm bu hizmetler siz değerli misafirlerimizin huzurlu ve temiz bir ortamda dinlenmesi için düşünülmüştür.

    Havlu & peştamal: Merkezimize geldiğiniz zaman ücretsiz havlu & peştamal servisimiz için resepsiyonumuz sizlere yardımcı olacaktır.

    Vitamin Bar Vitamin Bar Termal & SPA merkezimizde gün boyu hizmette olan barımızdır.

    GÜZELLİK VE DİNLENMEK İÇİN BİR SONRAKİ ADIM:

    MASAJLAR

    Ayurveda masajı Anlamı “yaşam bilimi” olan Ayurveda, sıcak susam yağıyla yapılırken hücrelerin yenilenmesi, zihnin tüm olumsuzluklardan arındırılmasını sağlar. Mistik bir masajın keyfini yaşamaya ne dersiniz?

    Sultan masajı Sultanların masajı.... İki masaj terapistinin yaptığı dört el masajının farkını ve ayrıcalığını yaşayacaksınız.

    Derin doku masajı Spor öncesi vücudunuzu spora hazırlayın, spor sonrası kaslarınızı dinlendirin.

    Aromaterapi Masajı Aromatik yağların gücünden faydalanarak hem vücudunuzu hem de ruhunuzu dinlendirin.

    Refleksoloji enerji noktalarınızın uyarılmasıyla vücudunuzun ritmini ve dengesini yeniden düzenleyen harika bir masaj.

    Princess Klasik Masaj Günün yorgunluğunu, stresinizi atmanızın ve bir sonraki güne zinde ve mutlu başlamanız için yapılan tüm vücut masajı.

    Bölgesel Masaj Yoğun olarak bir bölgeye yapılan masaj programıdır..

    Selülit Masajı Selüloit artık problem olmaktan çıkıyor. Eski formunuzu yakalayın ve kendinizi uzman terapistlerimize emanet edin.

    Tüm cilt bakımları

    Cilt bakımı, maskeler, siyah nokta, akne tedavisi, göz çevresi bakımı ve kırışıklıklar için seanslar, uzman estetisyenler tarafından modern teknikler ve son geliştirilen ürünler kullanılarak yapılır.

    Yosun terapisi Vücuttaki ödemi çözen, selülit tedavisinde etkili olan keyifli bir terapidir. Cildin yaşlanmasını önlediği gibi nemlenmesini ve bebek teni kadar yumuşacık olmasını sağlar.

    Çamur terapisi 100 derece ısıtılarak dezenfekte edilmiş killi topraktan hazırlanan çamur banyosu romatizmal ağrıların hafifletilmesi ve toksinlerin vücuttan uzaklaştırılmasında faydalıdır. Cildi nemlendirir, sıkılaştırır, hücrelerin yenilenmesini sağlar. Doğal bir iltihap savardır.

    Parafin 80 derece ısıtılıp eritelerek hazırlanmış bir petrokimya ürünü olan parafin soğutulduktan sonra yüzeysel ısıtıcı olarak vücudun gerekli görülen bölgelerine uygulanarak kas spazmlarını çözer. Masajla birlikte sellülit tedavisinde de kullanılır

    Aromaterapi Termal suyla doldurulmuş küvetlere konulan bitkisel ekstrelezin infüzyonuyla (demiyle), rahatlamanıza ve en önemlisi çok geniş bir hastalık yelpazesinin tedavisine yardımcı bir yöntem olarak kullanılmaktadır. Aroma yağıyla problemli vücut bölgesine kombine edilerek kullanıldığından terapi sonunda mis gibi kokacaksınız.

    Epilasyon (iğneli, jelli) : Ağrısız ve acısız gereksiz tüylerden kurtulmanız için güzel bir yöntem.

    DAĞ YÜRÜYÜŞÜ VE DİĞER AKTİVİTELER: Sağlıklı yaşamayı ve gençliği korumayı ilke edinen konuklarımız için, otelimizi saran ormanlık bölgede periyodik olarak doğa yürüyüşleri yapılmaktadır. Ayrıca aylık olarak belirlenen tüm aktivitelerde hem eğlenecek, hem de zinde kalacaksınız.

    Türk Hamamı

    Kese - Sabun masajı: Türk hamamımızın güzel atmosferinde gerçekleşen kese – sabun masajı bizden bir parça...

    Fizik Tedavisi merkezi

    Tesisimiz her türlü hava koşullarından korunaklı merkezi sistem ısıtmalı ve aydınlatmalı bir tünelle fizik tedavi ile rehabilitasyona ihtiyaç duyan hastalar ve engelliler için uluslararası tanmış fizyoterapist ve rehabilitasyon cihazı barındıran 24 saat acil yardım ve ambulans hizmeti verebilen Balçova Tedavi Merkezi’ne bağlıdır.

    BALÇOVA TEDAVİ MERKEZİNDE

    EKG, Laboratuar, Röntgen ünitesi
    Elektroterapi ünitesi (US,TENS,Faradi, Laser vb…)
    Aktinoterapi ünitesi
    Masaj ünitesi
    Hidroterapi (jakuzi, underwater massage, jet dush, whirlpool) üniteleri
    Balneoterapi (kaplıca banyosu) üniteleri
    Rehabilitasyon üniteleri
    Diş ve Ağız sağlığı bakım ve tedavi ünitesi
    Uğraşı tedavi ünitesi

    Mevcuttur.



    İletişim

    Telefon
    :
    (+90) 0232 238 51 51
    Fax
    :
    (+90) 0232 239 09 39
    Web
    :
    www.izmirprincess.com.tr
    E-Posta
    :
    izmirprincessizmirprincess.com

  • Detaylı bilgi için:Princess Thermal Spa Otel
  • Konak Otelleri

    Konak Saray Otel

    Best Western Otel

    Vatan Otel

    Konak

    Konak, İzmir Büyükşehir sınırları içerisinde yer alan merkez ilçedir. Kuzeyinde İzmir Körfezi ve Bayraklı, doğusunda Bornova, güneyinde Karabağlar ve batısında Balçova ilçeleri bulunmaktadır.

    İlçenin yüzölçümü 69 km² dir. 2 köyü bulunmaktadır. Bağlı beldesi yoktur. İlçede 129 İlköğretim Okulu, 78 Orta Öğretim Kurumu bulunmakta; 155,462 öğrencinin eğitim gördüğü bu okullarda, 7,144 öğretmen görev yapmaktadır. İlçenin nüfusu 2008 yılı itibarı ile 1.500.409 'dur.




    İlçede, 13 Hastane, 39 Sağlık Ocağı, 2 Sağlık Evi, 3 Verem Savaş Dispanseri, 7 Ana ve Çocuk Sağlığı Merkezi bulunmaktadır. Konak, İzmir’in yönetsel, sanatsal, kültürel ve ticari merkezidir.

    9 Eylül 1922’de gönderine çekilen bayrak ile yalnız İzmir’in değil Türkiye'nin kurtuluşunun simgelerinden biri olmuş Hükümet Konağı Konak Meydanı’ndadır. Hükümet Konağı 1868-1872 tarihleri arasında inşa edilmiştir.

    Yapılışından günümüze bir İzmirlilerin buluşma noktalarından biri olan Saat Kulesi Konak Meydanı’ndadır. II. Abdülhamit'in tahta çıkışının 25. yılı için 1901'de Sadrazam Mehmet Said Paşa tarafından Alman Konsolosluk binasını yapan mimara yaptırılan kule 25 metre yüksekliğindedir. Kulenin saati Alman İmparatoru II. Wilhelm'in hediyesidir.

    Antik çağdan günümüze taşınmış eserlerle, Osmanlı döneminden kalan eserlerle, ama en çok Cumhuriyet Döneminin eserleriyle karakterize olur. Konak, İzmir’in kültür, sanat ve eğlence merkezi olması nedeniyle yerli ve yabancı tüm turistlerin uğrak yeri durumundadır.Özellikle Kemeraltı Çarşısı İlçe ekonomisine ve İzmir'in tanıtımına önemli katkılar yapar.Konak yakınlarında bulunan Romalılardan kalma Agora ören yeri turistlerin ziyaretine açıktır.Konak ayrıca Karşıyaka ile denizden bağlantıyı sağlayan Konak İskelesi ve Konak Meydanı ile de ünlüdür.Konak sahil yolu, yürüyüş parkurları özellikle hafta sonları bütün İzmir'lilerle dolup taşar.

    Konak Saray Otel Konak İzmir


    Hakkımızda

    Tarihi Agora Kentine çok yakın olarak hizmet veren Hotelimiz.

    Agora yanında Ege’nin incisi güzel İZMİR’de OSMANLI MİMARİSİ’nin mükemmel örneklerinden olan HOTEL KONAK SARAY’da konaklamak, size nostaljik bir atmosferde geçmişe unutamayacağınız bir yolculuk sunmaktadır.
    Şehir Merkezinde tarihi Agora Ören yeri yanında yer alan Hotelimiz ADNAN MENDERS HAVA LİMANI’na 14km. EFES ve MERYEM ANA’ ya 65 Km. Uzaklıktadır.
    Her odada Uydu T.V Direkt telefon, minibar, 24 saat sıcaksu, klima, mevcut olup konforunuz için her ayrıntı düşünülmüştür. Ayrıca Hotelimize 5 mt mesafede bulunan tarihi hamamda keyifli anlar geçirebilirsiniz.

    Odalarımız

    Her odamızda 24 saat sıcak su (Rezistans destekli Güneş enerjisi), Klima,Uydu yayınlı(ve LİG TV’li) Televizyon, Minibar, Direk hatlı telefon, Kablosuz internet erişimi, Hilton banyo ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Geniş , kaliteli ve Nezih Restaurant ve Bar ‘ımız bulanmakta. Restaurantımız ’da her sabah zengin içerikli Açık Büfe Kahvaltı , akşam yemeğinde A la Carte servis ve ücretsiz otoparkı ile misafirlerimize en iyi hizmet sunmaktayız.
    İnternet, play station, tavla
    Minibar, wireles internet bağlantısı, fön makinası, klima, 24 saat sıcak su, uydu TV, duş, WC ve telefon mevcuttur.

    Aktiviteler

    Restaurant: Var Spor Salonu: Yok
    Yüzme Havuzu: Yok Oda Servisi: Var
    Evcil Hayvanlar: Var Internet: Var
    Otopark: Var Oyun odaları: Yok
    Golf: Yok Tenis: Yok
    Küvet: Yok Engelli Aracı: Yok
    Çamaşırhane: Var Mutfak: Var
    Bar: Var Klima/Havalandırma: Var
    Gece Kulübü / Disco: Yok Bilardo: Yok
    Telefon: Var Spa/Ilıca: Yok
    Özel Kasa: Var Asansör: Yok
    Sigara İçilmeyen Odalar: Var Dalış Okulu Yok
    Paraşüt: Yok Su Kayağı Yok
    Uyandırma Servisi: Var


    İletişim

    Tel: 0 232 483 69 46 - 483 77 55

    Fax: 0 232 483 77 10

    e-Mail: info@konaksarayhotel.com

  • Detaylı bilgi için:Konak Saray Otel
  • Best Western Otel Konak İzmir



    Genel Bilgiler

    Oda ve Yatak
    82 Oda, 163 Yatak, 62 Standart Oda,6 Single Oda, 10 Sigara İçilmeyen Oda, 4 Suit
    Oda Özellikleri
    Telefon, Direkt Telefon , Duş ve Tuvalet , Banyo , Saç Kurutma makinası, Minibar , Uyandırma Servisi, Kasa, 24 Saat Oda Servisi , Kablo TV , Uydu TV , Cine5 , Internet Bağlantısı, Kablosuz Internet, Merkezi Klima
    Oda Manzarası
    Dağ Manzarası, Deniz Manzarası
    Yeme İçme
    1 Restaurant Kapalı kap:100, Açık kap: 45, Kahvaltı Salonu (toplam kap: 100), Meltem Restaurant, 60 kişilik, Green House Restaurant, 40 kişilik, Bora Bar, Türk, İtalyan, Fransız, Deniz Ürünleri Mutfakları
    Konaklama Tipi
    Oda Kahvaltı, Yarım Pansiyon, Tam Pansiyon
    Toplantı
    5 Toplantı Salonu Toplam kap: Maks (m2/kap):250/350, Min (m2/kap):47/45, Kurumsal internet bağlantısı, Ses Sistemi, Yaka Mikrofonu, Kablosuz mikrofon, Masa Mikrofonu, Işık Sistemi, Dvd Oynatıcı, Video, Sahne, Kürsü, Slayt Oynatıcı, Bilgisayar Projektörü, Görüntü Kaydı, Projektör Perdesi, Barkovizyon, Tepegöz, Flipchart, TV, Yazı Tahtası, Faks, Klima, Lazer İşaretleyici, Fotokopi
    Fasilite ve Servisler
    Uyandırma Servisi , Internet , Evcil Hayvan Kabulu , Kuru Temizleme , Çamaşır ve Ütü Servisi , Resepsiyonda Emanet Kasası , Jeneratör , Banket ve Catering Hizmeti , 40 Araçlık Açık Otopark
    Konum
    Şehir Merkezinde, Denize Yakın (), Çeşme


    İletişim

    Telefon
    (232) 489 15 00 (10 Lines)
    Faks
    (232) 489 17 09
    Adres
    MİTHATPAŞA CAD. NO:128 KONAK/İZMİR
    E-posta
    konak@bestwesternturkey.com
    Web
    http://www.bestwesternturkey.com

  • Detaylı bilgi için:Best Western Otel
  • Vatan Otel Konak İzmir


    Genel Bilgi

    Odalar

    16.yüzyıl sonlarından yakın zamanımıza kadar eski bir Osmanli hanı tarzında olan bina 2007 yılında yapılan otel restorasyonundan sonra özenle dekore edilerek hizmete acılmıstır.

    Zevkli bir şekilde restore edilmiş olan bu Osmanlı hanının İzmir Agora Kalıntılarına olan mesafesi sadece 20 metredir. Mükemmel bir açık büfe kahvaltısının verildiği Han bahçesinde tarihin büyüsü eşliğinde kahvaltı etme ayrıcalığını yaşamak sizinde hakkınız. Otelimize ait olan ve sakin bir atmosfer sağlayan tarihi Asmaaltı restaurant da müşterilerimizin gün sonunda zaman geçirebileceği nezih bir yerdir.

    Hekimoğlu A.Ş grubu işletmesi olarak hizmet vermekte olan Vatan Oteli Müşterileri ile kişisel olarak ilgilenen eğitimli ve tecrübeli personeli ile huzur veren bir atmosfer sağlamaktadir.

    Asmaaltı Restaurant

    Hotelimize ait tarihi Asmaaltı Restaurantında birbirinden leziz Meze çeşitlerinin yanında Osmanlı mutfağından seçme kebap çeşitleri ve tatlılarını günün her saatinde sanat müziği eşliğinde dostlarınızla yiyebilirsiniz.

    Agora

    Agora, Roma Döneminden kalmadır ve Hippodamos şehir planına göre merkeze yakın yerde üç kat halinde inşa edilmiştir. İzmir agorası İon agoralarının en büyük ve en iyi korunmuş olanıdır.

    1932-1941 yılları arasında yapılan ilk dönem kazılarla büyük bir bölümü ortaya çıkarılan İzmir agorasının, dikdörtgen formda, ortada geniş bir avlu etrafında sütun ve kemerler üzerine inşa edilmiş üç katlı ve önünde merdiveni olan bileşik bir yapı olduğu anlaşılmıştır.

    İletişim

    +90-232-483 06 37
    +90-232-484 56 81
    vatan@vatanotel.com

    Anafartalar Cad. No:626 İzmir


  • Detaylı bilgi için:Vatan Otel

  • Daha Yeni Kayıtlar Önceki Kayıtlar Ana Sayfa

    About me

    Şarkı Sitesi