Beyond Otel Alsancak İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Beyond Otel Alsancak İzmir

15 Kasım 2009 Pazar

Beyond Otel Alsancak İzmir



Hakkımızda

Hotel Beyond, kurucu ortakları arasında Ahmet Salih Karcıoğlu’nun da bulunduğu bir Norm-Kar grubu kuruluşudur ve Türkiye’nin önde gelen tatil şehirlerinden İzmir’e yönelik, iş dünyasından gelen ve artan talepleri karşılamaya yönelik bir seçenek sunmak amacıyla kurulmuştur.

Misyonumuz

Uluslararası platformda konuklarımızın istek ve görüşlerini ön planda tutarak onlara yüksek kaliteli, bire bir hizmet sunmak, ayrıca çağdaş yönetim anlayışıyla, çalışanlarımıza güvenli ve sıcak bir ortam sağlamak ve kalite ile yenilikçiliği ilke edinmiş yönetim politikasını sürekli geliştirmektir.

Vizyonumuz

Dünya’daki 7 tasarım otelinden biri seçilmiş, farklı dekorasyonu ve retro mimarisiyle öne çıkan otelimizin gelişimini sürdürmek ve yeni yatırımlar ile bu gelişimi desteklemeyi planlamaktır.



Genel

Daha ilk adımınızda hayatın tüm tekdüze griliğini geride bırakıp Chakra terapisi renkleriyle tasarlanmış yeni bir dünyaya gireceğiniz, dünyanın en iyi Small Deluxe otellerinden Hotel Beyond’a hoş geldiniz.

Hotel Beyond… Yeni bir ev, yeni bir işyeri.

Tarz, tasarım ve konforun huzurla mükemmel uyumu

Konuklarına, İzmir’in göbeğinde, şehrin tüm karmaşa ve gürültüsünden uzak, yepyeni, sımsıcak bir ortam sunan Hotel Beyond, mimarisi, dekorasyonu ve hizmet anlayışıyla fark yaratıyor.

Geceleri cephesi dönüşümlü aydınlatma sistemiyle renkten renge bürünen ve konuklarını şehrin kargaşasından adeta büyülü bir dünyaya geçilen, masif iroko ağacı kullanılarak yapılmış ‘tüp’ girişinde, ‘Hızlı Check-in’ sırasında ‘Welcome Drink’ ile karşılayan Hotel Beyond, Chakra terapisinin altı rengi kullanılarak tasarlanmış altı katı, odalarında ıhlamur ağacı üzerine el oyması yatak başları ve perdelikleri ile rustik ve modern çizgilerin uyum içinde kullanılması esasına dayanan Pop-Retro ve Kitsch tasarım anlayışıyla tarz, tasarım ve konforu huzurla bütünleştiriyor.

Odalar

Hotel Beyond konuklarına Chakra terapisi renkleriyle tasarlanmış bir sığınak sunuyor. Her biri farklı içselliğe hitap eden ve yepyeni rahatlama kavramlarına kapı açan altı değişik renkte tasarlanmış altı değişik katın eşsiz odaları sizleri bekliyor…
Mor, mavi, yeşil, sarı, turuncu ve kırmızı… Enerjik, huzurlu veya romantik…
Seçin odanızın rengini!


Mor Mavi Yeşil Sarı Turuncu Kırmızı




Suite: 42 m2
Deluxe Oda: 30 m2
Standart Oda: 20 m2 -23 m2
*Suite Odalar: Queenbed, Extra WC
*Deluxe Odalar: Queenbed
*Standart Odalar: Frenchbed – TwinBed

Ayrıntılar önemlidir… Pantolon press ütü, black-out perde, direkt aramalı telefon, LCD TV, DVD player, klima, duman dedektörü, müzik yayını, 110-220 volt adaptörlü priz, saç kurutma makinesi, çay-kahve seti, su jetli küvet, ışıklı makyaj aynası, bornoz, terlik, laptop, dataport, kablosuz internet, laptop konulabilir safebox.

Özel hizmetler
• 24 saat oda servisi
• Normal veya ekspres kuru temizleme
• Cila makinesi ve geleneksel kundura boyama hizmeti
• Her odada çay-kahve seti ve kettle
• Her tür cep telefonuna uygun şarj birimi
• Mükemmel uykular için ‘Yastık Menüsü’
• Kütüphane ve internet köşesi
• Günlük gazete hizmeti

Ayrılış saati: 12.00
Kredi kartları: Visa, Master, Amex, Diners club

Yiyecek İçececek

Eşsiz tasarımı, sıcak atmosferi ve bahçesi ile yorucu bir iş gününün sonunda rahatlamak için ideal NO5 Bar ve restoranımız, dünya çapında içki yelpazesi ve füzyon mutfağının eşsiz lezzetlerini beğenilerinize sunmaktadır. Farklı kültürlerin yemek pişirme teknik ve malzemelerinin, bilinçli bir şekilde aynı tabakta harmanlanması esasına dayanan, özgün, yenilikçi ve yaratıcı bu lezzeti asla unutamayacaksınız.

Zengin kahvaltı büfemiz ve konforlu kahvaltı salonumuz günün ilk iş randevusuna renk katabilir, açık büfemizdeki zengin çeşitlerle yoğun bir iş gününe yüksek enerji ve motivasyon ile başlayabilir, yorucu ve başarılı geçen gününüzü dünya mutfağının seçkin lezzetlerinden oluşan keyifli bir aksam yemeği ile taçlandırabilir, devamında kendinizi jazz müziğin dinlendirici notalarına bırakabilirsiniz.

İşadamı Yemeği menümüzde ise muhteşem salatalar ve makarna çeşitlerinin yanında Viyana Şnitzel’i ile NO5 Kebabı’nın tadına doyamayacaksınız.

Hotel Beyond’un eşsiz yerleşimi konuklarına dinlence için de mükemmel fırsatlar sunuyor; otele 20 metre uzaklıktaki deniz kıyısı veya 200 metre mesafedeki fuar alanı koşu pistleri yanı başınızda…

Ofis

Tarihi şehir İzmir’in tam kalbindeki en sessiz sokakta bulunan Hotel Beyond size fiziksel ve zihinsel konforunuz için Chakra felsefesinin renkleri ile tasarlanmış odalarında tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ideal bir ofis sunar. Lobide, kahvaltı salonunda ve otelin genelinde sınırsız kablosuz internet bağlantısı, yazıcı ve dizüstü bilgisayarı* bulunmaktadır.

Beyond Business Center hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Toplantı

Bayi toplantıları, şirket içi toplantılar, dernek toplantıları, kulüp toplantıları…
Seminerler, eğitimler, konferanslar…

Iroko masif ve ıhlamur ağacının sunduğu sıcak ortamda, başarılı toplantılarınıza ışık tutacak 80 kişi kapasiteli seminer ve toplantı salonumuz, 10 kişi kapasiteli executive ve 4 kişi kapasiteli interview salonlarımız eğitim, konferans ve iş görüşmesi organizasyonlarınıza ev sahipliği yapmak üzere günümüzün tüm modern ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde donatılmış olup, her birinde direkt kablosuz internet bağlantısı (wireless), projeksiyon, yazı tahtası, DVD/VCD player, müzik yayını, fotokopi, kablolu-kablosuz mikrofon, yaka mikrofonu ve kürsü bulunmaktadır.

Tam gün yoğun çalışma yapacak gruplar için kahvaltı ile başlayan servisimiz, damak zevkinize göre sizin de belirleyebileceğiniz özel menüler ile devam ederken, ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek adına deneyimli personelimiz tüm gün size eşlik edecektir.

Eğlence

Eşsiz tasarımı, sıcak atmosferi ve Dünya çapında içki yelpazesiyle NO5 Bar yorucu bir iş gününün sonunda rahatlamak için en uygun yer…

İşadamı Yemeği menümüzde ise muhteşem salatalar ve makarna çeşitlerinin yanında Viyana Şnitzel’i ile NO5 Kebabı’na doyamayacaksınız.

Zengin kahvaltı büfemiz ve konforlu kahvaltı salonumuz günün ilk iş randevusuna renk katabilir.

Hotel Beyond’un eşsiz yerleşimi de konuklarına dinlence için mükemmel fırsatlar sunuyor; otele 100 ve 200 metre uzaklıktaki deniz kıyısı veya fuar alanı koşu pistleri hizmetinizde…

Servisler

Minibar, klima, LCD TV, müzik yayını, saç kurutma makinesi, 110-220 volt adaptörlü priz, dataport, kablosuz internet bağlantısı, laptop boyutunda kasa, su jetli küvet, bornoz…

…ve ötesi

• 24 saat oda servisi
• Hızlı Check-in
• Welcome Drink
• Normal veya ekspres kuru temizleme
• Cila makinesi ve geleneksel ayakkabı boyama hizmeti
• Her odada çay-kahve seti ve kettle
• Tüm cep telefonu modellerine uygun şarj ünitesi
• Mükemmel uykular için “Yastık Menüsü”
• Günlük gazete hizmeti
• Kütüphane ve internet köşesi
• Jogging severlere denize nazır 1. Kordon’da koşu parkuru
• Havaalanı transferi

İzmir Hakkında

İzmir, Anadolu'nun batısında, Ege sahilinde, dağlarla çevrili bir körfezin kıyılarına kurulmuştur. Yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlı Akdeniz ikliminin etkisi altındadır. Ortalama sıcaklık dereceleri kuzeyden güneye doğru artar. Yıllık ortalama sıcaklık 17 derece, en sıcak ay ortalaması ise 26,5 derecedir. Yazın sıcaklık bazen 40 dereceyi bulur. Yaz aylarında denizden esen rüzgâr (İmbat), bunaltıcı havayı serinletir.

İletişim

Beyond Hotel

1376 Sokak No. 5
Kızılay Caddesi Alsancak - İzmir
Phone 0090 (0) 232 463 05 85
Fax 0090 (0) 232 463 05 86

sales@hotelbeyond.com

  • Detaylı bilgi için:Beyond Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi