Best Inn Otel Karşıyaka İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Best Inn Otel Karşıyaka İzmir

15 Kasım 2009 Pazar

Best Inn Otel Karşıyaka İzmir


Ana Sayfa


Izmir - Çanakkale yolu üzerinde Karsiyaka Ilçesi hudutlari Içerisindedir.

Izmir'in metropol ilçelerinden olan Karsiyaka'nin tek otelidir.

Otelimiz, Izmir merkeze 15 Km, Kipa Hipermarket'e 1Km, Carefour Hipermarket'e 1Km, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne 1Km, Mavisehir Ege Parl'a 1Km, Adnan Menderes Havalimani'na 25Km uzakliktadir.

Havuz Basi
1 adet açik yüzme havuzu ve 1 adet çocuk yüzme havuzu bulunmaktadir. Havuzun etrafi yemyesil bitki örtüsü ve çesitli agaçlarla çevrilidir.

Bahçe
Best Inn'in genis yesil alanlarinda barbekü ve brunch'in tadina doyamayacaksiniz...

Odalar
34 standart, 3 adet suit, 3 adet özel saunali suit, toplam 40 odadan olusmaktadir. 89 yatak kapasiteli; Her oda da spit klima, müzik yayini, uydu sistemi, Tv, saç kurutma makinasi, minibar, 24 saat sicak su bulunmaktadir. Ayrica havuz manzarali balkonlu odalar mevcuttur.

Salonlar Fitness
250 kisilik toplanti salonu, zengin menülü restauranti, farkli ambiyansa sahip bari, Saunasi ve Fitness Center'iyla aradiginiz hersey Best Inn'de

Club Diva
Canli müzik ile konuklarina hizmet sunmaktan keyif duyar. Club Diva konuklari ayricaliklidir. Club müdürlügün'den temin edeceginiz DIVA KARTI ile clubümüze giris yapabilirsiniz. Diva Karti sadece kart sahibine aittir ve Diva'da kimlik yerine geçer. Kartinizla klübümüzden özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Fasil Restoran
Fasil Restoran daki doyumsuz yemeklerimiz ile birlikte hos ve huzurlu bir yemegin dadina varacaksiniz.

Organizasyonlar

Is Toplantilari
Best Inn Hotel 200 kisilik toplanti salonu ile sizlere ve konuklariniza kusursuz bir hizmet sunmaktadir. Yemekli ve yemeksiz her türlü toplantilarinizda sizler için variz.

Nisan Dügün Sünnet
Otelimiz,1000 kisilik açik havuzbasi restoranti, 200 kisilik kapali klimali restoranti ve deneyimli personeli ile nisan, dügün, sünnet törenlerinizde sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

Hakkımızda

Tamamen klimali, banyolu, duşlu, radyolu, renkli televizyonlu, uydu anten sistemli, mini barli, otomatik telefonlu ve balkonlu, 500 kişilik havuz başı restorantı ile yüzme ve havuz parkı yazın vazgeçemiyeceğiniz bir mekan.

Ayrica otelin 250 kişilik toplantı salonu,zengin menülü restorantı farklı ambiyansa sahip barı, saunası ve fitness center'yla emrinizdedir. Best Inn Hotel şehrin iş ve alış-veriş merkezi ve karşıyaka merkezi çok yakındır.

Best inn Otel için detaylı bilgi yazan yerden girip daha fazla bilgi edinebilirsiniz iyi günler dileriz..

İletişim

Telefon : +90 232 330 4200(4hat)
Fax : +90 232 330 4300
Adres : Anadolu cad.No.693 Karşıyaka-İZMİR
E-Posta : info@hotelbestinn.com
Web : http://www.hotelbestinn.com

  • Detaylı bilgi için:Best Inn Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi