3 Nisan 2010 Cumartesi

The Bostancı Otel Bostancı İstanbul Otelleri





Dünyanın hız sınırını aşan istanbul park,istanbul park The Bostancı Otel'e 20 km mesafededir.Hız tutkunları için izleme olanağını sunmaktadır.İstanbul Anadolu yakasının merkezi konumu Bostancı'dan 18 dakika mesafede bulunan pistte yarış izleme keyfini yaşarken konaklama problemi yaşamamak için rezervasyonunuzu şimdiden yaptırın


Odalar

80 oda,150 yatak kapasitesi,1 özürlü odası,8 sigarasız odalarımız bulunmaktadır.
Şehir ve deniz manzarası,LCD televizyon, uydu yayını,Kablolu ve kablosuz internet erişimi,Telefon, minibar, kasa,Merkezi klima sistemi,24 saat sıcak su,Jakuzili banyo,Saç kurutma makinesi,24 saat oda servisi,Jeneratör ve 24 saat oda servisiyle hizmetinizdeyiz.


Restaurant Bar

Zengin Türk ve Dünya Mutfağından şeçmece menüsüyle sıcak bir atmosferde ziyafete davet ediyor.250 kişilik kahvaltı ve yemek salonu,Adalar ve şehir manzarası,Açık büfe,24 saat oda servisi ile hizmet veriyoruz.Nezih bir ortamda lobi ve çatı bar,
Adalar ve şehir manzarası,24 saat oda servisi bulunmaktadır.

Aktiviteler

Isıtmalı kapalı havuz,Türk hamamı,Bay-bayan sauna,Buhar banyoları,Fitness center,Solarium,Masaj,Jakuzi,Kuaför, Müsafirlerimizin rahatı için en iyisini düşünerek yola çıkmıştır.


Toplantı Salonları

150 kişilik kapasitesiyle hizmet veren Anadolu salonundaki özellikler:Perde,Projeksiyon,Ses sistemi,Televizyon,Faks,Bilgisayar,Kürsü,Platform bulunmaktadır.Vip Salonumuzdaki özellikler:24 kişilik Tepegöz,Perde,Projeksiyon,Ses sistemi,Televizyon,Faks,Bilgisayar,Kürsü,Platform salonuğla 2 ayrı salonumuzla müsafirlerimizin özel günlerini salonlarımızda en iyi şekilde dizayn ediyoruz.


İletişim



Tel:0(216) 362 48 48
Fax:0(216) 372 60 00

Adres:Mehmet Şevki Paşa cd. No:20 Bostancı İstanbul Türkiye



  • The Bostancı Otel Sitesi için tıklayın
  • 29 Mart 2010 Pazartesi

    Best Western Taşhan Business Airport Otel Bakırköy İstanbul Otelleri


    Best Western Taşhan Otel Özellikleri: 10 sigara içilmeyen oda olmak üzere Toplam 40 odadan oluşmaktadır.


    Odalar

    Best Western Taşhan Oda Özellikleri; Direk telefon, kasa, internet bağlantısı, Tv. (uydu ve kablolu yayınlı), kasa, merkezi klima, duş, kuvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, banyoda telefon mevcut bulunur..

    Restorant

    Oda kahvaltı, kahvaltı salonu, amerikan bar, restoran bar. 1 alakart restoran, 1 kapalı restoran (70 Kişilik). Dünya Mutfağı, Türk Mutfağı, italyan Mutfağı sunumları ile Best Western Taşhan Otel hizmetinizdedir.

    Servis ve Hizmetler

    Best Western Taşhan Otel'de; Merkezi klima ve ısıtma, kuru temizleme, 24 saat oda servisi, internet, internet, business merkez, çamaşırhane, ütü, jeneratör ve otopark hizmet olanakları mevcut bulunur.

    Toplantı Odaları

    Best Western Taşhan Business Airport Otel'de; 1 toplantı salonu (30 max. kapasite). Tepegöz, perde, projeksiyon, televizyon, Faks, elektronik yazı tahtası olanakları bulunur..

    İstanbul Otel Best Western Taşhan Business Airport Konum: Atatürk Havaalanı 9 km. mesafede şehir merkezindedir..


    İletişim

    Tel: 90 212 543 65 75

    Tashan Cad. No-57, Bakirkoy TR Istanbul, TR 34142, Turkey

  • Best Western Taşhan Business Airport Otel sitesi için tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi