10 Nisan 2010 Cumartesi

2010 Erken Rezervasyon Fırsatları Ve Fiyatları


2010 yılı Erken Rezervasyon kampanyası ilk etabını geçtiğimiz günlerde tamamladı. Bu yıl da yoğun ilgi gören kampanyada yüksek indirim oranları ve uygun fiyatlar tatil planlarını yapan tatilcilerin yüzünü güldürdü.

Her yıl daha büyük ilgi gören Erken Rezervasyon kampanyası %40’a varan indirim imkânları sağlıyor. Tatilsepeti’nde 300’den fazla tesiste yüksek indirimlerle tatil satın almak mümkün. Üstelik pek çok bütçeye uygun fiyatlar ve çeşitli konaklama alternatifleriyle dilediğiniz tatili tatilsepeti.com’da planlayıp telefonda ya da online rezervasyon işleminizi kısa sürede tamlayabilirsiniz. Rezervasyon için 444 44 20’yi aramanız yeterlidir.



Majesty Resort Hotel Mirage Park %30 İndirim +6 taksit 55,92 TL
Club Magic Life Bodrum İmperial %35 İndirim 96,85 TL
Adam Eve Hotels %25 İndirim +6 taksit 164,23 TL
Gloria Verde Resort %25 İndirim +6 taksit 149,98 TL
Kefaluka Resort %30 İndirim +6 taksit 104,29 TL
Maritim Hotel Grand Azur %30 İndirim +6 taksit 69,29 TL
Club Hotel Letoonia %30 İndirim 129,50 TL
Delphin Deluxe Resort Hotel %30 İndirim +6 taksit 76,29 TL
Ela Quality Resort Hotel %25 İndirim +6 taksit 134,23 TL
Wow Topkapı Palace %30 İndirim 117,60 TL

6 Nisan 2010 Salı

2010 Erken Rezervasyon Fırsatını Kaçırmayın


Tüm dünyanın kullandığı Erken Rezervasyon sistemi, Türkiye'de uygulanmaya başladığından beri oldukça rağbet görüyor. Kampanyalar ile dar bütçeliler de ailece keyifli bir tatil olanağına kavuşuyor.
2010 yılı Erken Rezervasyon kampanyası ikinci dönemi 5 Nisan’da son buluyor. Seyahat acenteleri erken rezervasyon taleplerine olan yoğun ilgiden memnun.
Her yıl daha da ilgi gören erken rezervasyon özellikle dar bütçeli olan kişilere büyük kolaylıklar sağlıyor.


YÜZDE 45'E VARAN İNDİRİM VAR

Taksitli seçenekler ve erken rezervasyon indirimlerinden sağlanan uygun fiyatlar ile tatilciler 2010 yılında bütçelerini zorlamadan tatil yapabilecek. Ancak indirim fırsatlarını da kaçırmamak gerek.

İkinci dönem erken rezervasyon fırsatını yakalayanlar %45'e varan indirimlerden ve taksit imkanlarından yararlanabiliyor. Erken rezervasyon fırsatlarının yanı sıra şu günlerde özellikle Akdeniz bölgesinde büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Turizmciler sezonun açılmasına çeyrek kala son hazırlıklarını da tamamladılar. Misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak isteyen otelciler de 2010 yılından oldukça umutlu olduklarını söylediler.

  • 2010 Erken Rezervasyon Fırsatı
  • 2010 Erken Rezervasyon Şah İnn Paradise


    Şah Inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, yabancı turistlerin yıllardır faydalandığı erken rezervasyon sistemini yerli turistin de benimsediğini söyledi.

    Bu yıl da Ekim ayı itibariyle sezona başlangıç yaptıklarını belirten Yusuf Yücel, erken rezervasyon için tatil fiyatlarının 25 €’den başladığını vurguladı.

    Yusuf Yücel, Şah Inn Paradise’da önceki yıllara göre erken rezervasyona olan ilginin bu yıl daha da arttığını belirterek, “Özellikle iç pazarda yapılan erken rezervasyonlarda geçen yıla oranla yüzde 80’lik bir yükseliş meydana geldi.




    Dış pazarda ise yüzde 10’luk bir artış söz konusu. Antalya Kumluca’da eksiksiz bir tatil sunan Şah Inn Paradise Tatil Köyü’nün 2010 yılında yüzde 95 yatak doluluğuna ulaşmasını bekliyoruz’ dedi.

    Misafirlerinin ödemeyi önceden yaparak tatillerini garanti altına aldıklarını belirten Yücel, ‘ayrıca yüzde 60’lara varan indirim ve taksit imkanlarından faydalanmak mümkün.

    Tatil olgusu bir alışkanlık haline geldi ve kültür olarak yaşantımıza girdi. Bununla doğru orantılı olarak tatilcilerimiz artık aylar öncesinden tarihi belirleyip rezervasyon gerçekleştiriyor’ dedi.


  • Şah İnn Paradise Otel için Tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi