2 Ağustos 2010 Pazartesi

Önemli Hisar Otel Bitez Bodrum Otelleri


Önemli Hisar Otel

Bitez`de 10 yıldır açık olan otelimiz , gelen talepler doğrultusunda kendine yeni bir vizyon belirleyerek üç yıl önce altarnatif turizme kapılarını açtı.
35 yıldır İngiltere’nin Başkenti Londra`da yaşayan Aksaraylı işadamı 65 yaşındaki Necip Önemli`nin, 1998 yılında Bitez Beldesi’nde denize sıfır yaptırdığı Hisar Otel daha sonra ismini de değiştirerek Bodrum`un ilk Alternatif oteli oldu.
Güler yüzlü ,hizmette memnuniyeti prensip edinmiş personeli ile ve Türk aile yapısına uygun tatil anlayışı ile Alternatif Turizmin Bodrumdaki gözdesi olmaya adaydır.
3500 m2 üzerine kurulmuş olan otelimiz Bodrum’a 5 km. havaalanına 40 km ve denize 50 m uzaklıktadır.
Otelimiz 53 oda ve 120 yatak kapasitesine sahip olup sadece bayanlara özel etrafı kapalı üstü açık havuzu erkekler için ayrı çocuklar icin de ayri havuza sahiptir.
Türk mutfaginin ve Ege nin doyulmaz lezzetlerini bir araya getirerek acik bufe olarak hizmete sunmaktadır. Gün boyu sıcak soğuk alkolsuz içki imkanı ile Bitez’in sakinliği ve doğanın eşsiz güzelliğiyle siz sevgili misafirlerini ağırlamanın heyecanını yaşamaktadır.

Güneşi doğanın yeşili, Egenin mavi suları ve tarihi güzellikleriyle Bodrum’da Alternatif Turizmin yeni yıldızı olan Önemli Hisar; Bodrum’a 5km havaalanına 40km. Denize sadece 50m. Mesafededir.
Önemli hisar otelimizde her şey dâhil sistemi uygulanmaktadır. Sabah kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemekleri açık büfe formatındadır. Gün boyu alkolsüz sıcak soğuk içecekler ücretsizdir. Bay, bayan ve çocuklar için ayrı ayrı havuzlarımız olup bayanlar havuzunun etrafı kapalı üstü açık şekilde yapılmıştır. Ayrıca bay ve bayanlar için ayrı ayrı su kaydırakları ile havuz başında keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Odalar

Önemli Hisar Otelimizin bütün odalarında split klima, mini bar,wc, saç kurutma makinası , duş, 24 saat sıcak su ,tv, uydu yayını,radyo yayını bulunmaktadır.

Toplam 53 odası bulunan otelimizde 3 bağlantılı oda ,3 aile odası, 3 sigara içilmeyen oda 1 engelli odası bulunmaktadır.


İletişim

Faks : 0252 363 81 53
Adres : BİTEZ YALISI NO: 18 BODRUM MUĞLA

  • Bodrum Önemli Hisar Otel sitesi için tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi