28 Mayıs 2010 Cuma

Cappadocia Palace Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri



Ürgüp merkezde yer alan otelimiz Cappadocia Palace, 19 yüzyılda Rumlar tarafından misafirhane olarak kullanılmıştır. Şu anda ise Kapadokya bölgesinin coğrafi yapısına uygun olarak diyazn edilmiştir. Tarihi dokusuyla bugünki modern halini uyum içerisnde birleştirmeyi başarmıştır. Cappadocia Palace 19 yüzyılda Kapadokya’nın büyük kiliselerinden bir tanesinin misafirhanesi olarak kullanılmıştır. Bir aile işletmesi olan Cappadocia Palace Otel 45 yataklı, 18 oda, 4 tanesi kaya, 14 tanesi standart odalardan oluşur. Cappadocia Palace Otel, merkezi konumu itibariyle Ürgüp merkezdeki gerek alışveriş noktalarına, müzelere, restoranlara, cafelere yürüyüş mesafesindedir. Kapadokya ‘Güzel Atlar Diyarı’nı keşfetmek için daha fazla beklemeyiniz. Cappadocia Palace Otel aynı zamanda Kapadokya Bölgesinde kültür turları, yürüyüş turları, at turları, Kapadokya balon turları da organize etmektedir.


Odalar

Cappadocia Palace Otel 45 yataklı, 18 oda, 4 tanesi kaya, 14 tanesi standart odalardan oluşur.

Odalar Özellikleri; Telefon, Direkt Telefon , Duş ve Tuvalet, Banyo, Minibar , Uyandırma Servisi, 24 Saat Oda Servisi, TV, Merkezi Isıtma, 4 Deluxe oda Jacuzili ve Saç Kurutma Makinelidir. 4 odamızda bahçe manzarası, 8 odamızda Ürgüp şehir merkez manzarasına sahiptir.

Konaklama tipi olarak oda kahvaltı veya yarım pansiyon servis verilmektedir.

Otelimiz Ürgüp şehir Merkezinde, Kayseri Havaalanı 80 kmdir.

Cappadocia Palace Otel 1 Toplantı Salonuna sahiptir. Toplam salon kapasitesi 80 kişi Maksimum (m2/kap):150/ Masa Mikrofonu, TV, Faks.

Cappadocia Palace Uyandırma Servisi, Evcil Hayvan Kabulu, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Emanet Kasası, 10 Araçlık Açık Otopark servislerini sunmaktadır.


Servis Ve Aktiviteler

Oda Seçenekleri
Telefon, Telefon, WC/Duş, minibar, Uyandırma Servisi, 24 saat oda servisi, TV, Merkezi ısıtma, Saç kurutma makinesi, 4 deluks odada jakuzi.
Yiyecek içecek
1 Restorant Kapalı kap: 80 kiþi, Açýk kap: 50 kiþi, Kahvaltı Salonu (toplam kap:80 kiþi), Mutfak.
Hizmetler & Servisler
Uyandırma Servisi, Evcil Hayvan, Çamaşırhane, Resepsiyonda kasa, Araç park alaný.
Oda Manzaraları
4 oda bahçe cepheli, 8 oda Ürgüp manzaralı,
Yakýn Mesafeler
Yürüyüme parkurları
Konum
Ürgüp şehir Merkezinde, Kayseri Airport 65km


İletişim

Tel:03843412510

Fax:03843415314

Adres:Dutlu Camii Mah. Dar Sokak No: 3 Ürgüp Cappadocia Turkey

  • Kapadokya Cappadocia Palace Otel sitesi için tıklayın
  • 25 Mayıs 2010 Salı

    Surban Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri



    Kapadokya, stratejik "ipek yolu" gibi büyük iletişim ve ticaret yollarının kavşak noktasında, aynı zamanda yüzyıllar Hitit İmparatorluğu ile başlayan üzerinde farklı medeniyetlerin beşiği olarak bulunur. Tüf çok çalışmak kolaydır, hatta ilkel aletler kullanılarak olduğunu belirterek, nüfusu başardık kayaya onların kayadan bölmek için. Daha sonra, Hıristiyanların geldi, birçok kilise oyma ve fresklerle süslü onları.

    Birçok kişi yumuşak hava nedeniyle bu bölgede ve etkili bir koruma bu mağaralar, kanyonlar ve doruklarına yırtıcı hayvanlar ve işgalcilere karşı onlara sağlanan aşağı yerleşmeye teşvik edildi. Biz ilk Hıristiyanların Saint Paul tarafından ziyaret teklif vereceğim bu insanlar arasında.

    Odalar

    Klasik odaları tek, çift veya üçlü

    Onlar merkezi ısıtma, çift cam, telefon, televizyon uydu, mermer lavabo, banyo, ile, saç kurutma makinesi duş bulunuyor.

    Zemin ahşap ile kaplıdır.



    Lüks tek kişilik ve çift kişilik odalar.

    Onlar bezenmiştir yayılır işlemeli arıtmanın antika ve . Onlar heatin merkezi ile olan donanımlı g, çift cam, telefon, kablolu televizyon, mermer banyo, saç kurutma makinesi. Zemin ahşap ile kaplıdır. Bazı odalarda jakuzi bulunmaktadır

    Restorant

    Bu büyüleyici ve rahatlatıcı otel, tarafından yürütülen Türk-Fransız çift , Kapadokya ideal nokta olan olayları kalkış keşfetmek için. Brigitte ve Halil bölge bizim irade yönü olmak farklı memnun keşfetmek için yardım size hoş geldiniz.

    Bizim tipik mimari otel çevresine bakar doğal olarak bir teklif, müşterilerine ve faaliyetleri hizmetleri eksiksiz aralığının . kemerli tavanları ile inşaat onun taş kış soğuk oda sıcaklığında bir sağlar yaz sıcak oda sıcaklığında bir ve. Böylece, sıcaklık boyunca ideal tüm yıl.


    Servis

    4x4 ve Quad Kiralama

    - Minibüs Turları

    - Kiralık Araba

    - Sıcak Hava Balon Uçuş

    - Türk Gecesi

    - Semazenler

    - Diner yerel bir evde. Türk Hamamı Hamam

    - Dağ bisikleti

    - At sürme

    - Düğün Planlama

    İletişim

    Tel: +90 (384) 341 4603 4325/ 4761
    Fax: +90 (384) 341 3223

    Adres:Yunak Mah. PK 55 Ürgüp - Kapadokya, Türkiye

  • Kapadokya Surban Otel sitesi için tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi