1 Ağustos 2009 Cumartesi

Arcadia Otel İstanbul /Sultan Ahmet





Oda & Detaylar: 48 toplam odalı 102 toplam yataklı 7 junior suit. Deniz, tarih manzarası bulunuyor.

Oda Özellikleri: Telefon, müzik yayını, minibar, kasa, televizyon, kablo tv, uydu tv, merkezi klima, duş, küvet-banyo, saç kurutma makinası, banyoda telefon.

Servis & Hizmetler: Merkezi klima, merkezi ısıtma, bahçe, tv odası, kablosuz internet, business center, çamaşırhane, kuru temizleme, hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, jeneratör, doktor yada hemşire, bebek bakıcısı, ücretsiz otopark, sağlık odası, alışveriş merkezi.

Yeme & İçme: Oda kahvaltı, kahvaltı salonu, pastane, kafeterya, lobi bar, roof bar, teras bar. 1 alakart restoran (100 kişilik).

Toplantı: 1 toplantı odası (30 maksimum kapasite). Tepegöz, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, fax, internet.

Konum: Blue Mosque and the St.Sophia 0,1 km. Denize 800 m. Atatürk Hava Alanı 15 km. Eski şehir içerisinde.

Limak Arcadia Hotel/Belek-Antalya




Hizmet Türü : Herşey Dahil
Tesis Özellikleri : Tesisimiz bina ve bungolow olmak üzere 2 ana binadan oluşmaktadır. 204 adet ana bina standart oda, 117 adet bungalow bina standart oda, 444 adetoda, 107 adet bungalow aile odası bulunmaktadır. Tesiste açık ve kapalı ana restaurant, A'la carte restaurant ile zengin ve lezzetli menüleri sizlere sunmaktadır.
Tesis Aktiviteleri : 3 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, su kaydıraklı aquapark, fitness center, sauna, Türk hamamı, masaj, güzellik merkezi, kuaför, market, açık hava sinema, açık ve kapalı disco, otopark, motorlu ve motorsuz su sporları, mini golf, gece ve gündüz animasyon showları, açık ve kapalı alışveriş merkezi, dalış okulu, 4 adet tenis kortu, ışıklandırmalı tenis kortu ve tenis ekipmanları, mini club, çocuk oyun alanı, bebek bakıcısı, bilardo, amfi tiyatro, beach voleybol, çeşitli büyüklüklerde futbol sahası bulunmaktadır.
Oda Özellikleri : Odalarımızda: saç kurutma makinası, telefon, televizyon, ütü, kablosuz internet bağlantısı, özel kasa, minibar mevcuttur.
Kısa Açıklama
Açıklama : Denize sıfır konumda olan otelimiz,
Antalya merkeze oldukça yakın mesafededir. Belekte 5 yıldızlı otelleri içerisinde kalitesiyle ortaya çıkmış oteller arasındadır. Ayrıca otelimiz belekte ucuz oteller arasına giremese de görülmeye değer mekanlardandır. Limak Arcadia Hotel herşey dahil hizmetiyle sizleri ağırlamaktadır. Ayrıca otelimizin Limak Arcadia otel fiyatlarını öğrenmek için sitemizi gezebilir gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Gümüşlük Otelleri Akyaka Gümbet - Yalıkavak Otelleri


Gümbet denizi ve sahili her fırsatta olumsuz eleştirilere uğrayan, İngilizlerin yoğunluğundan dolayı farklı amaçlarla giden birçok Türk’ün bulunduğu, gece hayatının çok da eğlenceli olmadığı bir tatil yeri ancak tabi ki sevenleri de var. Gümüşlük ise Bodrum’un en güzel yanlarından biri. Tavşan Adası’na karşı rakı - balık keyfi yapabilir, dalgaların sesiyle felekten bir gece geçirebilirsiniz. Gümüşlük otelleri, Akyaka otelleri, Yalıkavak otelleri ve Gümbet otel fiyatlarını öğrenmek için sitemizdeki ilgili bağlantıları takip edin. İyi tatiller!

Gaziantep’e Nasıl Gidilir Gaziantep Ulaşım Konaklama


Gaziantep hem kara hem demir yolu ulaşımında güneyden ve Akdeniz’den doğuya ve kuzeye giden yolların kavşağında ve GAP’ın da girişinde bulunmaktadır. Karayolu ulaşımı yönünden bir düğüm noktası olan Gaziantep İpek Yolu’nun da önemli merkezlerindendir.

Karayolu bağlantısıyla Osmaniye üzerinden Adana ve Mersin’e, Birecik köprüsü üzerinden Şanlıurfa ve Diyarbakır’a, Narlı üzerinden Kahramanmaraş ve Malatya’ya, Fevzipaşa ve İslahiye üzerinden Hatay’a, Kilis üzerinden Halep’e, Kilis’ten ayrılan bir yolla Hassa üzerinden yine Hatay’a, Araban ve Pazarcık üzerinden Adıyaman’a gidilebilir. Yol biraz uzun ancak Gaziantep görülmesi gereken bir şehrimiz.

Anadolu Turizm Kütahya Uşak İzmir Eskişehir Ankara Afyon


Son ayların çıkış yapan firmalarından biri olan Anadolu Turizm, Anadolu Seyahat ve Anadolu Ulaşım adıyla da biliniyor. Önceleri sadece Kütahya ve Uşak’ta hizmet veren Anadolu Turizm şu an İzmir, Ankara ve İstanbul seferleri de yapıyor ancak bu yine de yeterli değil. Birçok müşterisi tarafından olumlu yorumlarla taçlandırılan Anadolu’nun başta İstanbul, Ankara, İzmir, Kütahya, Afyon, Uşak ve Eskişehir acenteleri olmak üzere tüm acentelerinin iletişim bilgilerine ulaşmak için sitemizdeki ilgili bağlantıları takip edin.

Çınarcık Otelleri Tatil Yerleri Çınarcık Nasıl Gidilir?



Çınarcık ülkemizin en sakin turizm beldelerinden biri. Çınarcık’taki otelleri ve tatil köylerini önceki yazılarımızda incelemiş, fiyatlarından bahsetmiştik. Çınarcık’a başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere büyük şehirlerimizden ve tatil merkezlerinden nasıl gidileceği hakkında bilgi sahibi olmak için arşivimize göz atın.

Club Samira Otel/Tesettürlü




Club Samira Alanya'nın doğusunda, Alanya'ya 14 km.(10 dk) Antalya Havalimanına 140 km.(1,5 saat ) ve Mahmutlar şehir merkezine 2 km. mesafededir. Mahmutlar ve Alanya şehir merkezine günün her saatinde ulaşım imkanı vardır .

Tesisimiz deniz kenarına kurulmuş(Alt geçit ile bağlantılı) 102 standart, 1 aile odalı, 97 odası deniz manzaralı, ünitelerinin kullanımı bay ve bayanlara özel hazırlanmış, genel bölümde 4, bayan bölümünde 2 olmak üzere 6 adet bar, nargile kafe, sahilde özel balık restaurant'ı, 2 adet mescit, kütüphane ve 100 kişilk toplantı salonu bulunmaktadır.

BAYANLARA özel hazırladığımız etrafı kapalı bölümde tatlı su ve deniz suyu olmak üzere 2 yüzme havuzu, 30 m'lik kaydırak, aletli spor salonu, jimnastik, animatörler eşliğinde su jimnastiği, masaj, kuaför, butik, market, mescit, duşlar ve soyunma kabinleri bulunmaktadır. Bayan misafirlerimize gün boyu havuzbardaki içecekler ücretsiz, vitamin ve snack barda sipariş ile alınan yiyecek ve içecekler uygun ücretle sunulmaktadır. Bayanlara ait üniteyi 0-6 yaş arası erkek çocuklarda kullanabilmektedir.

Bayanlara 2 adet havuz, kaydırak, kuaför, masaj salonu Fitness, Hamam, Açık Büfe Yemekler, Sürekli Çay ikramları Su sporları, çocuklar için animasyonlar Kültür turları (ücrete tabiidir)

Jolly Tur Yurtdışı Turları Acenteleri - Rezervasyon


Jolly Tur hakkında interaktif platformlardaki yorumlar çok da olumlu değil. Aynı tur için farklı kişilerden farklı bedeller aldığı, sistemlerinin çok sorunlu olduğu söyleniyor. Jolly Tur yurtdışı turları en çok tercih edilen bölümü. Jolly Tur acenteleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak için arşivimize göz atabilirsiniz. İyi tatiller!

Antalya Apart Daireler Evler - Oda Fiyatları




Otel fiyatlarının ekonomik krize yenik düştüğü 2009 yaz sezonunda apartlar popüler olmaya başladı. Özellikle Antalya’da %100 doluluk oranına ulaşan birçok apart daire, apart ev ve oda mevcut. Dikkat edin, apart hotel demiyoruz. İnsanlar gelir sağlamak amacıyla evlerinin bazı odalarını döşeyip kiralıyor ve buna apart oda ya da ev deniyor. Antalya, Bodrum, Marmaris ve Kuşadası’ndaki apart daireler ve oda fiyatlarını öğrenmek için sitedeki ilgili bağlantılara göz atın.

31 Temmuz 2009 Cuma

Paradise Motel/İstanbul-Şile




Bahar geldiğinde, zaten yeşil olan Ağva'mız artık daha da yeşil ve huzur dolar. Yemyeşil ağaçlar altında, dere kenarında sakin bir haftasonu geçirmek, dinlenmek ve şehrin stresini üzerinizden atmanız için sizi Ağva'ya bekliyoruz...Biz Ağva Paradise Motel ve Bar olarak dört mevsim Ağvadayız...

Ağva'ya özel aracınızla İstanbul üzerinden gelecekseniz; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yolu üzerinden Ümraniye - Şile istikametine girilip, otoyoldan Şile'ye varmalısınız. Daha sonra ister Ağva Sahil Yolu üzerinden isterseniz de Teke üzerinden Ağva'ya gelebilirsiniz. Ağva Ayedaş'ın önünden geçen yola girilip 300 metre kadar gidildiği takdirde tesisimize ait ÜCRETSİZ OTOPARKa aracınızı park edebilirsiniz.

Otoparkta bulunan teleferikle de derenin karşı kıyısında bulunan tesisimize ulaşabilirsiniz.

Özel aracınızla Kocaeli üzerinden gelecekseniz; Kandıra yolu üzerinden Teke Ağva istikametini takip etmeniz gerekmektedir.

Otobüsle gelecek olan konuklarımız Harem Otogarı'ndan ve Ümraniye'den kalkan Şile - Ağva otobüslerine binip, Ağva girişindeki Ayedaş'da indikleri takdirde tesisimize kolayca ulaşabileceklerdir.

Üsküdar Otobüs Yazıhanesi:0 216 391 13 47
Ümraniye Otobüs Yazıhanesi:
0 216 328 36 34

Bungalow Koyu




Bungalow Koyu bir ihtiyaçtır. Çünkü;

Birbirinden farklı olmayan 5 günü geride bıraktınız.İstanbul trafiği, otopark sendromları, üst-ast diyalogları, gürültü ve sosyalleşme karmaşaları...Gidilen ve dolaşılan yerlerin sıradanlaşması bu monotonluğu sanki hiç bitirmeyecek gibi...

Oysa biz 1989'dan beri size, yeşilliklerin içerisinde bir yolculuk, her türlü teknolojiden arınmış doğayla denizin buluştuğu yerdeki altın sahilimizi, iyotla harmanlanmış Karadeniz kokusunu, dalgaları ve günbatımındaki kamp ateşi eşliğinde sessizliğin uğultusunu ve milyarlarca yıldızı birarada sunuyoruz.

40 kişilik yatak kapasitesine sahip mini tesisimizde, 16 adet bungalow odamızın yanısıra; çadır ve karavan alanımız da mevcuttur. Odalarımızda ısıtma ve sıcak su bulunmaktadır.

Mutfağımızda, denizin sezonda bizlere sunduğu ürünlerin yanısıra; ızgara et çeşitleri, soğuk mezeler ve salata çeşitleri bulunmaktadır. Alkollü ve alkolsüz içecek çeşitleri mevcuttur. Sizleri Ağva Bungalow Koyu'na bekliyoruz.

Ağva Yeşilçay ve göksu deresinin ortasında yer almaktadır. Kumsalı, doğası ve doğa içindeki yürüyüş alanları ile siz tatilcilere mükkemmel bir dinlenme imkanı sunmaktadır.
Ağva doğası, denizi, kumsalı ile sizlere keyifli bir tatil imkanı sunmaktadır. İstanbul'un hemen yanıbaşındaki Ağva(İstanbul'a 100Km.) her mevsim yılın her günü tatil için sizlere doğanın sunmuş olduğu bir fırsat.

Ağva Pansiyonları


Ağva son yıllarda sıkça adını duyduğunuz bir belde değil mi? Ağva'ya özellikle hafta sonlarında şehrin karmaşasından kaçmak isteyenleri ilgi gösteriyor. İstanbul'a yakınlığı muhteşem doğası, kumsalı, denizi, yürüyüş alanları gelişen otel ve pansiyonculuğuyla Ağva, bu ilgiyi hak ediyor.Ağva konaklama ücretleri olarak kış aylarında daha uygun fiyatlar ve özel sürprizler yapıyor.
Ağva, Hititler, Frigler, Romalılar ve Osmanlılar gibi bir çok uygarlığın geçiş yeri olmuş bir belde. M.Ö. 7. yüzyıl. uzanan tarihin kalıntılarına Ağva' ya bağlı civar köylerde rastlamak mümkün. Kalem Köy'de Romalılara ait kilise kalıntıları ve mezar taşları, Hacıllı Köyü’nde, 3.yüzyıl sonu - 4.yüzyıl başlarında bulunan Gürlek Mağarası, Hisar Tepe' de bulunan kale kalıntısı, Sungurlu mahallesindeki dağ değirmeni önemli buluntular. Ağva'ya 14. yüzyılın ikinci yarısında Konya, Karaman ve Balıkesir'den gelen Türkmen boyları yerleşmiş. Bugünkü Ağva’lılar da aynı Türkmen boylarının çocukları.

Ağva, Latince "iki dere arasına kurulmuş köy" ve "su" anlamına geliyor. İstanbul'un kuzeyinde, Göksu ve Yeşilçay derelerinin ortasında bir sahil kasabası. Göksu ve Yeşilçay dereleri Ağva'dan geçip Karadeniz'e dökülüyor. Yeşilçay balıkçı teknelerinin mekanı. Göksu kıyısında ise oteller var. Derelerde kano veya deniz bisikleti ile gezinti yapılabiliyor. Motorlu teknelerle birkaç saatlik gezintiler organize edilebiliyor. 12 km. uzaktaki Hacıllı köyü, mağara ve şelaleleri ile ünlü. Kilimli ve Kadırga koyları, yürüyüş için çok elverişli.

Ağva'nın nüfusu 3000 kişi civarında. Ama yazın özellikle haftasonları bu rakam 10.000'e çıkıyor. Yazın denizde ya da derede yüzmek için buraya gelenler de var, sadece lezzetli bir yemek için gelen de... Ağva'nın balıkları çok taze.

Balık bol, avcılık mümkün

4 mevsimi gidilebilecek bir belde Ağva. Yaz aylarında deniz keyfine, 3 kilometrelik güzel plajı eşlik ediyor. Kış aylarında yörenin özel mekanlarında, şömine başında dost sohbetleri bir ömre bedel oluyor. Bahar aylarının güzelliklerini tarif edebilmek biraz zor. Çünkü bahar aylarında doğanın bütün renklerini Ağva’da görebilmek mümkün oluyor.

Ağva, balık tutmak isteyenler için de oldukça bereketli bir yer. İki dere ve deniz balıkçıların oltalarını hiç boş bırakmıyor. Kaplumbağa, ceylan, kurt, çakal, yaban domuzu, tilki, sincap, birçok kuş türü özellikle yalı çapkını barındıran Ağva avlanmaya da çok uygun.Temiz havayı buram buram solumak, romatizmal hastalıklara iyi geldiği söylenen şifalı kumsalında yürümek de Ağva’nın farklı güzellikleri.

Peki Ağva’ya nasıl gideceksiniz?

İstanbul'a 97 kilometre uzaklıkta olan bu şirin beldeye ulaşmak için öncelikle Şile'ye gitmek gerekiyor. Şile'ye kadar yol otoban kalitesinde. Şile'ye ulaştıktan sonra; iki seçenekle Ağva'ya gidilebiliyor: Birincisi, sahil yolu; Şile Çayırbaşı'ndan iki yol ayrılıyor. Sahil yolu, Kabakoz, Akçakese yolunun devamında Şuayipli ile karşılaşıyorsunuz. İsaköy dönüşüne gelinince Ağva tabelaları yardımcı oluyor.

Şile' den Ağva'ya ikinci yol güzergahı ise; Çayırbaşı'ndan, Teke Köyü’ne giden yolu takip edip Teke, Gökmaslı ve İsaköy istikametinin devamında Ağva'ya ulaşmak. Gebze tarafından ulaşım için; Mollafenari istikametine doğru gidip Tem yolunu takip ederek, soldan Teke yoluna sapmak, Teke'ye gelince de sağdan İsaköy yoluna girmek gerekiyor.

İzmit tarafından ulaşım için; Kandıra otobanı ile ilk önce Kandıra, Akçaova ve sonra Ağva’ya ulaşılabiliyor. Karadeniz Bölgesi’nden ulaşım için ise; Akçakoca yolunu takip etmek gerekiyor.

Bodrum Princess Türkbükü - Bodrum / MUĞLA




Gölköy'den sonra geniş arazisi ve doğa harikası turkuaz renkli özel koyunda yer alan Bodrum Princess'e adımınızı attığınız andan itibaren ince düşünülerek hazırlanmış mekan düzenlemeleri ve dekoratif ayrıntıları ve 22 adet havuzu(bunların 2 tanesi kaydıraklı 1 tanesi olimpik ve diğer 1 tanesi de kapalı havuzlardır) ile 5 yıldızın ötesinde bir konfor sizi bekliyor.

Iletisim BilgileriAdres : Bodrum Princess Türkbükü - Bodrum / MUĞLA
Telefon : 0.252.311 0150
Fax : 0.252.311 0207
Web : www.bodrumprincess.com
e-posta : bodrum@princess.com.tr

Lambiance Resort /Bodrum-Muğla




Otel Bilgileri: ODA&DETAYLAR: 2 suit oda, 8 junior suit, 2 engelli odası, 150 standart odası toplamda 162 oda, 336 yatak kapasitesi mevcuttur. Odalarda, merkezi sistem sıcak-soğuk klima, müzik kanalı ile birlikte SAT-TV, telefon, emanet kasası, mini bar (sadece su dahil), saç kurutma makinesi , wc / duş, balkon mevcuttur ve maximum 3 kişi konaklama şeklindedir.SERVİS&HİZMETLER: Oda servisi, minibar, merkezi sistem sıcak-soğuk klima, müzik yayını, uydu yayını, emanet kasası, fitness, iskele, plaj, çocuk bakıcısı, çamaşırhane, doktor, açık otopark, bahçe, tv odası, internet imkanları bulunmaktadır.YEME&İÇME: Defne Restorantı, Akdeniz Mutfağı ve mezeleri, Ege Mutfağı, kahvaltı salonu, açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği, müzik eşliğinde akşam yemeği, marina manzaralı ana restoran, snack bar, havuz bar, alakart restoran, çay/pasta servisi, dondurma, balık restoran, gece çorbası ve tüm alkollü/alkolsüz yerli içecekler ile lezzet çeşitliliğini görebilirsiniz. Herşey dahil konseptini içermektedir. SPOR&E?LENCE: Açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, sauna, iskele, plaj, marina, sörf, kano, deniz bisikleti, plaja servis, dart, masa tenisi, aerobik, step, masaj, peeling, soft animasyon seçenekleri sunulmaktadır.KONUM: L'Ambiance Resort, Büyük İskender'in M.Ö. 333 yılında bu kenti fethederken girdiği Myndos Kapısı ile komşudur. Bodrum Havalimanı'na 35 km, Bodrum şehir merkezine 3 km, Gümbet'e 1 km, İzmir Havalimanı'na 215 km, Dalaman Havalimanı'na 235 km ve Bodrum Halk Plajına 1 km mesafededir.

Adres : Buyuk iskender Yolu Myndos Kapisi PK:422 / Bodrum / Mugla

Dedeman Otel Konya Merkez Konya



Otel Bilgileri: Konya Şehir merkezindeki tek 5 yıldızlı Otel olan Dedeman Otel Eğlence ve alışveriş merkezlerinin hemen yanında bulunup, 18 kattan oluşmakta, Şık ve farklı modern mimarisi ile hizmet vermektedir. Dedeman Konya Otel özellikleri: 170 Standart, 37 Executive, 4 Suit, 2 Kral dairesi, 2 Engelli Odası, olmak üzere Toplam 207 Odası bulunmaktadır. Dedeman Otel Oda Özellikleri; Banyo: wc, duş, fön makinesi, Odalarda: ütü ve ütü masası, klima, elektronik kasa, kablosuz internet, LCD ekran TV Video kanalları, TV den kablosuz klavye ile internet bağlantısı kurabilme olanağı, direkt hatlı ve özel donanımlı telefon ve bilgisayar çıkışı, elektronik sistem kapı kilitleri, duman dedektörü ve sprinkler bulunmaktadır.Dedeman Konya Otel in Lobi katında restoran, bar, Roof restoran ve bar ile hizmet vermektedir. Dedeman Otel?de; 10 Toplantı salonu, iki bölüm kullanılabilen çok amaçlı (570 m2) salon, üç bölüme ayrılabilen (1.170 m2) balo salonu, 150 kulaklıklı simultune sistemi, üst düzey akustik için tasarlanmış salonlar ve toplantı alanlarında tavandan otomatik inebilen projeksiyon ve perdeler, kongre merkezinde olması gereken tüm ekipmanlar bulunmaktadır. Otel Dedeman da; 24 saat Oda servisi, son sistem güvenlik ve yangın koruma, çamaşırhane ve kuru temizleme, 24 saat kullanılabilen kasalar, bagaj odası, Doktor ve diş hekimi (istek üzerine) Otel Genel alanlarda kablosuz internet, iş merkezi, çocuklar için oturma koltuğu , bebek oturağı ve bakıcı hizmetleri, Life Style sağlık ve SPA merkezi, kapalı ve açık otopark hizmetlerini alabilirsiniz. Konya Otel Dedeman konum olarak; Isparta Beyşehir yolu üzeri, Sille kavşağı mevkiindedir.

Adres : Özalan mah.Sille kavşağı Selçuklu / Merkez / Konya

Büyük Abant Oteli-Abant/Bolu


Otel Bilgileri: OTEL AÇIKLAMA: Büyük Abant Oteli Abant gölü kıyısında doğanın comert davrandığı Boluda kurulmuştur. ODA&ETAYLAR: Büyük Abant Otel Oda özellikleri: 1 Kral Suiti, 20 Suit, 40 Göl manzaralı Oda, 46 Orman manzaralı Oda, 2 engelli odası, 6 sigara içilmeyen Oda, Toplam 115 odadan oluşmaktadır. Büyük Abant Otel Oda özellikleri: Banyo: wc, kuvet, fön makinesi, Suitlerde (jakuzi), merkezi ısıtma, mini bar, Digiturk ve uydu yayınlı Tv, telefon, Suitlerde (şifreli kasa) bulunmaktadır. SERVİS&HİZMETLER: Otel Büyük Abant'da; 24 saat oda servisi, Resepsiyonda kasa, doktor, hemşire, internet, kuaför, çamaşırhane, fotoğrafçı, kuaför, market, açık otopark hizmetleri bulunmaktadır. YEME İÇME: Büyük Abant Otel'de; Abant restorant (280 kişilik), Anatolia restorant (100 Kişilik ), Göl cafe Restorant ve bar, Geyikli bar (100 kişilik), Deeplake Disco bar (100 kişilik) imkânlarından faydalanabilirsiniz. TOPLANTI&KONGRE: Bolu Büyük Abant Otel'de; Her türlü donanımı mevcut, 280 kişi kapatisesinde, Toplantı, seminer ve balo salonu ile hizmet vermektedir.SPOR&AKTİVİTELER: Otel Bolu Büyük Abant'da; Kapalı havuz (ısıtmalı), sauna, hamam, fitness salonu, çim mini futbol sahası, tenis, voleybol, basketbol, mini club, oyun salonu (büyükler için), disco, bilardo, masa tenisi, langırt, çevre, bisiklet ve binicilik turları, mangal partileri olanaklarını bulabilirsiniz. KONUM: Bolu Otel Büyük Abant konum olarak: Bolu 35 km, Abant kavşağına 22 km, Mudurnu 18 km, Ankara 220 km, İstanbul 260 km. mesafededir.

Adres : Abant / Abant / Bolu

Büyük Sümela Otel /Trabzon




Otel Bilgileri: Genel Otel Özellikleri;Trabzon'da bulunan Büyük Sümela Otel misafirlerine kaliteyi ve konforu sunar... Büyük Sümela Otel Özellikleri: 2 Kral dairesi (jakuzili), 6 suit, 6 connection oda olmak üzere toplam 115 odadan oluşmaktadır.. Büyük Sümela Otel Oda Özellikleri; Merkezi sistem ısıtma, direkt telefon, Tv. (uydu ve pay tv. yayınlı), mini bar, kasa, faks ve modem bağlantısı, banyoda (wc, duşakabin, fön makinesi) mevcuttur..Yiyecek ve İçecekler;Otel Büyük Sümela; Kahvaltı salonu, pastane, roof restorant Kara deniz mutfağından zengin sunumlar....Sümela cafe, lobi bar, snack bar, Paradise bar ve canlı müzik eşiliğinde Horon bar'da eğlenebilirsiniz.. Toplantı ve Kongre;Trabzon Büyük Sümela Otel'de; 120 ile 600 kişi kapatisesinde 4 toplantı salonu mevcut olup, Özellikleri; Sinevizyon cihazı, kulaklık, tepegöz yaka mikrofonu, mikrofon, DVD , VHS video konferans sistemi, slide projector, telsiz, perdeler 3.5 x 4.0 m (3.5 m x 2.75 r) 1.6 m x 2.75 m. mevcuttur..Otel Servisleri;Büyük Sümela Otel'de Resepsiyon hizmetleri, oda servisi, kuaför, sağlık merkezi, Tv. salonu, alışveriş merkezi ve otopark hizmet olanakları bulunur.. Boş Zaman ve Eğlence;Havuz (kapalı), bilardo salonu, masa tenisi, jimnastik salon, masaj, sauna, jakuzi, avcılık, treking ve 500 mt. uzaklıkta profesyonel çim futbol sahası, olanakları Büyük Sümela Otel'de bulunur...Ulaşım;Trabzon Otel Büyük Sümela konum; Trabzon 25 km, havaalanı 27 km, Rize 100 km, Uzungöl 120 km. mesafededir..

Adres : / Sumela / Trabzon

Resort Dedeman Cappadocia /Nevşehir



Otel Bilgileri: Resort Dedeman Cappadocia Nevşehir, 349 toplam oda, 34 suit oda, 1 presidential suit, 314 standart oda kapasiteli. Nevşehir Resort Dedeman Cappadocia otel oda detayları ise, Direk telefon, müzik yayını, minibar, televizyon, merkezi klima, duş, wc, saç kurutma makinası. Genel Özellikler: Kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, Açık havuz, kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, masaj, solaryum, fitness center, disko, tenis, mini futbol. otel Resort Dedeman Cappadocia çalışma sistemi. Oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, herşey dahil, hizmet vermektedir. havuz bar, restaurant bar. 1 restoran. Resort Dedeman Cappadocia toplantı ve kongre hizmetide vermektedir. 9 toplantı odası (1500 max. kapasite). Tepegöz, slide projektör, flipchart, simultane çeviri sistemi. Kongre Salonu 900 pax. Resort Dedeman Cappadocia Nevşehir Havaalanı'na 35 km, Kayseri Havaalanı'na 80 km mesafededir.

Adres : Ürgup Yolu Üzeri 2.Km / Merkez / Nevsehir

30 Temmuz 2009 Perşembe

Grand Haliç Otel Taksim Istanbul


Otel Bilgileri: Genel Otel Özellikleri;4 yıldızlı standartlara sahip Grand Haliç Otel, İstanbul'un en önemli alışveriş , ticaret ve eğlence merkezlerinden Beyoğlu'na (Pera) 5 dakikalık , şehrin merkezi sayılan Taksim meydanına ise 10 dakikalık yürüme mesafesindedir.Oda Görünümleri;Grand Haliç Otel?de 7'si suit olmak üzere toplam 177 misafir odası mevcuttur. Tüm odalarda banyo, wc, 24 saat oda servisi, telefon, televizyon, merkezi ısıtma ve soğutma, minibar, kasa, saç kurutma makinesi ve kablosuz internet erişimi imkanları mevcuttur.Yiyecek ve İçecekler;Ana restaurant 350 kişi kapasiteli olup, her türlü grup yemekleri düğün, nişan ve ziyafet için uygundur. 8. kattaki eşsiz Haliç manzaralı A la Carte restaurantında tarih önünüzden akıp giderken yenilen nefis bir yemekle güzel anılarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz. Ayrıca her Cuma ve Cumartesi ve diğer özel günlerde ?Adalı Fasıl? konsepti altında fasıl gecelerine sizleri davet etmektedir.Toplantı ve Kongre;Her türlü toplantı ve ziyafet organizasyonlarınız için 2 restaurantı , tam teçhizatlı toplantı salonları ile hizmetinizdedir. Tepegöz, Slayt projektör, barkovizyon, DVD, Perde, Mikrofon, Işık ve ses sistemi, Sayfa çevrimli tahta, Beyaz tahta, Sergileme tahtası mevcuttur. Toplam 310 kişlik kapasiteye sahiptir.Otel Servisleri;Kablosuz internet erişimi, merkezi ısıtma ve soğutma, fasıl geceleri, şark köşesi, 24 saat oda servisi, kuaför hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.Boş Zaman ve Eğlence;Grand Haliç Otel'de; Havuz, sauna, hamam, masa tenisi, bilardo olanaklarından faydalanabilirsiniz.Aksiyonlar;Fasıl geceleri, kablosuz internet erişimi, muhteşem bir manzara eşliğinde eğlenceler ve özel geceler, her cuma ve cumartesi sizleri canlı fasıl eşliğinde zengin bir sofraya ve doyumsuz bir manzara imkanı, sauna, hamam, bilardo, masa tenisi, şark köşesi, kuaför bulunmaktadır. Ulaşım;Galata?ya 300 m, AKMye 2 km, Lütfi Kırdar?a 3 km, Dolmabahçe Sarayı?na 3 km, Atatürk Havalimanına 20 km mesafede yer almaktadır. Tepebaşı Bulvarı , Refik Saydam Caddesi 153 Tepebaşı 80050

Adres : / Taksim / Istanbul

Admiral Otel Kizkalesi/ Mersin


Otel Bilgileri: OTEL AÇIKLAMA:Akdeniz Bölgesi'nin önemli tatil beldelerinden Mersin'de, yazın vazgeçilmez tatil bölgelerinden Kızkalesi'nde hizmet vermekte olan Admiral Otel, sessiz ve doğal ortamında Akdeniz gecelerinin keyfini yaşayabileceğiniz ideal bir mekandır. ODA&DETAYLAR: Tüm odalarda 24 saat açık içeriden kumandalı sıcak-soğuk klima, minibar, tv-uydu yayını, 4 kanal müzik yayını, direk telefon, banyolarda kurutma makinesi, duş, tuvalet olmakla birlikte tüm odalarda balkon mevcuttur. 12. küçük süitte bir yatak odası ve bir oturma odası olup yataklar iki kişiliktir. Diğer 6 süit ise 4 kişilik olup bir oturma odası, salon ve ayrı ayrı iki yatak odasından meydana gelmektedir. Yatak odalarının birinde büyük yatak iki kişilik diğerinde tek kişilik iki ayrı yatak bulunmaktadır. 45 double oda da tek kişilik 2 ayrı yatak vardır. SERVİS&HİZMETLER: Özel plajı, bahçesi, çocuk parkı, Amerikan ve beach barı bulunmaktadır. YEME&İÇME: Admiral Otel 400 kişilik havuzbaşı restoranı, 250 kişilik kapalı restoranı bulunmaktadır. Türk ve Dünya mutfaklarının en seçkin menülerini tadabilirsiniz. KONUM: Admiral Otel; Mersin-Antalya E 24 Karayolu üzerinde ve Mersin?e 60 km. uzaklıktaki Akdeniz?in incisi Kızkalesi?nde anayola 200 mt. mesafede ve denize sıfır konumdadır.

Adres : / Kizkalesi / Mersin

Kızkalesi Otelleri/Deniz Otel/Mersin



Kızkalesi Deniz Otel Kızkalesi Otelleri
OTEL AÇIKLAMA:Kızkalesi Deniz Otel geleneksel komşu sohbetleri ile size yeni arkadaşlıkar ve hatta dostluklar katacaktır; burada huzur bulacağınız en güzel şey Deniz Otel'in sakinliği olacaktır, denize sıfır konumunda, masmavi ve sımsıcak bir güne uyanmak için sizleri bekliyor.
Korykos Otel Kızkalesi Otelleri
OTEL AÇIKLAMA:2007 yılının Mayıs ayında yapılan tadilat ile yenilenerek hizmetine devam eden Korykos Otel, tarihi ve kültürel mirasımızın kesiştiği Kızkalesinde bulunmakta ve konuklarına en keyifli ve rahat tatili sunmaktadır.
Admiral Kızkalesi Otelleri
OTEL AÇIKLAMA:Akdeniz Bölgesi'nin önemli tatil beldelerinden Mersin'de, yazın vazgeçilmez tatil bölgelerinden Kızkalesi'nde hizmet vermekte olan Admiral Otel, sessiz ve doğal ortamında Akdeniz gecelerinin keyfini yaşayabileceğiniz ideal bir mekandır.

Maritim Pine Beach Resort/Belek / Antalya



İKİZLER TATİLDEBütün bir yaz boyunca Ankaranın sıcağında yana kavrula çalıştık. Özlemle beklediğimiz tatile ise ancak Eylül ayında çıkabildik. Bana sorsanız zaten tatil için en güzel zaman Eylül. Hazır Deniz ve Zeynep de ilköğretim çağına gelmeden kıymetini bilmek gerek bu yılların değil mi :) Ben ve eşim tatil denince en çok Bodrum sevenlerdendik. Çocuklarımız dünyaya geldiğinden bu yana ise Antalya/Belek kıyısını seviyoruz. "Herşey Dahil" olarak adlandırılan tatil sistemine sahip, çocuklar ve bizim için pek çok konforu sunan oteller sıralanmış durumda Belek sahilinde. Bizim bu yıl seçtiğimiz otel de bunlardan biri.. Maritim Pine Beach Resort.. Cuma akşam işten eve geldim. Hemen valizleri hazirlamaya başladım. Pek çok anneye danışarak tamamladığım uzun "tatil valizinde olmasi gerekenler" listesini elima alip başladım toplanmaya. Planlı bir hazırlık, sonrasında çok işe yarıyor biliyorsunuz. Sabah saat 06:00 sularinda yola çıktık. Çocuklarımız hala uyuklarken bindik arabamıza. Eşim çok temkinli bir şofördür. Yavaş yavaş yol alıp öğleden sonra saat 13:00 sularında otelimize ulaştık. Hemen odamıza yerleştik. Yemeğimizi yedik. Cumburlop atladık denize. Şimdi birazcık oteli ve tatilimizi anlatayım sizlere.. Otelde sabah 07:00 den gece 00:30 a kadar suren yemek-içmek durumları var. Yani çocuklarınızın yemek saatlerine gore seçim yapabiliyorsunuz. Kahvaltı çeşitleri çok seçenekli. Pankek, börek, pohaça, simit çeşitleri, reçeller, peynirler hem lezzetli hem de kaliteli. Her an taze meyveler ve hem sıcak hem soğuk süt servisi var. Öğlen ve akşam yemeğindeki seçenekler de çocuklara uygundu. Özellikle her öğünde balık olması bizim için çok iyi oldu :) Özellikle akşamları sadece çocuklara özel hazırlanmış "mini büfe" iyi bir yaklaşımdı. Bu büfede çocuklar kendi yemeklerini alabiliyor ve onların boylarına uygun masalarda "mini club ekibi" ile birlikte güle oynaya yiyebiliyorlardı . Arada karı-koca başbaşa yemek yiyelim derseniz çocuklarınıza bu ekip yemekte eslik ediyorlardı. Ayrıca yemek salonunda bulunan microdalga fırın var. Bununla isterseniz biboronunuzdaki sütü ısıtabiliyorsunuz isteseniz sterilizasyon yapıyorsunuz. Snack denen ara ogunde hamburger, makarna, mantı, salatalar ve tatlılar var. Akşam üstü ise dondurma ve kurabiyeler ikram ediliyor. Otelin Ala Carte Restoranlari da var. Mezzo, Turco ve Tavern isimlerinde. Bunlara giriş için ekstra ücret ödeniyor. Otelin kocaman bir konferans salonu var. Bizm kaldigimiz donemde uluslararası barış konferansı vardı. Odamız "Aile Odası" olarak adlandırılan bağlantılı çift odalardandı. Her iki oda da detaysız ama şık döşenmişti. Her iki odanın da ayrı banyosu, dolabı, tv ve buzdolabı var. Çok temiz olan odamızın günlük temizliği de çok başarılı idi. Ancak aile odası olmasına rağmen çocuklara ilişkin gerekli güvenlik önlemi yoktu. Örneğin odalardaki elektrik prizleri yerden 1 karış yukarıda ve kapaksızdı. Bu arada oda servisiçok başarılı. Her akşam üstü odaya 1 şişe şarap ve taze meyveler gönderliyor. Ramazan nedeni ile biz içemedik ama gerçekten güzel bir jest :) Havuzlara gelince.. Çocuk havuzları küçüktü. Ama bu küçük olma dıurumu çocuklarınızı hemen elinizin atında tutabilme şansı da veriyordu. Ayrıca, otele ait aquapark bölümünde çocuklara özel bir havuz ve bu havuzda 2 adet çocuk kaydırağı vardı. Aquapark sabah 10:00-12:30 ile öğleden sonra 14:00-17:00 arası açıktı. Kalan zaman ise dinlenmek için çok gerekliydi :) Aynı aquaparkta "nehir" denen bir havuz var. Bu otele gideceklere önerim mutlaka yaninizda buyuk simitlerden alip şişirin üstüne atlayın ve nehirde gezin :) Büyükler için ise 6 kaydırak var. Çimenlerde güneşlenebiliyorsunuz :) Otelden birbirinden bağımsız bir çok havuz olması nedeni ile şemsiye ve şezlong bulma sorunu olmuyor. Her havuzun tercih nedeni var tabiki..kiminde animasyon var..kiminde sportif aktiviteler. .seçim size kalmış :) Mini club otel yerleşim alanının ağaçlık bir bölgesindeydi. Böylece tüm gün boyunca gölge altındaydı. Ancak çalışma saatleri ise sabah 10:00-12:30 ile 14:00-17:30 arasındaydı. Oysa bence mini clubin gündüz uyumak istemeyen çocuklar için özellikle çok sıcak olan öğlen saatlerinde aktif olması gerekirdi. Bir de miniclupta ata binme ve kum boyama gibi bazı faaliyetler için ekstar ücretödeniyor. Bizim aile sabahtan öğlene kadar denizde vakit geçirdik genelde. Öğleden sonra 14:00-16:00 arsı ise odamızda uyuduk. 16:00-17:00 arası çok kısıtlı da olsa bir iki gün gittik biz de mini cluba. Tüm çalışanlar çocuklara sevgiyle yaklaşan ve olabildiğince onları eğlendirebilen bir ekipti. Aynı ekip isteyen ailelerin çocukları ile akşam yemeği yiyor ve akşam yemekten sonra yine tüm çocuklarla "mini disco" buluşması yapılıyor. Ancak "mini disco" için yer seçimi gerçekten çok başarısızdı. Hem animatörlerin hem de çocukların zaten dans etmekten terledikleri düşünüldüğünde hiç bir hava akımı olmayan basık bir alanda yapılması gerçekten izleyenleri bile yoruyordu. Buna rağmen her akşam hem animatörler hem de çocuklar coşkuyla dans ettiler. Ayrıca, otelin diğerbölümünde kapalı bir alanda jetonlu oyuncaklar var. Biz nurayı hiç kullanmadık. Bir de her akşam minik çocuklariçin mini bir tren var. Mavi bayraklı olan deniz kıyısında su sporları, animasyon oyunları, paraşüt, banana, yelken alternatifleri var. Biz ise kumdan kaleler yapmayı ve deniz kabuğu toplamayı seçenlerdendik. Belek kıyısı genellikle dalgalı bir denize sahiptir. Ben ve çocuklarım dalgalı denizi sevdiğimiz için dalgalarla oynamak çok güzledi. Bütün sahip sıfır kum. Bu nedenle çocuklar denizden çıktıklarında kulaklarının içine kadar kum dolabiliyor. Otel (malesef ki) doğal çam ormanının içinde olduğu için nefis bir havası var. Bu arada ortalıkta gezinen 1 maymun ve bir papağan var otele ait. Sürekli çocuklarla oynamaya çalışıyorlar :) Otelin akşam showları da çok eğlenceliydi. Ama bizim kızların saat 22:00 sularında pili bittiği için sadece 1-2 showu baştan sona izleyebildik. Misafirlerin çoğunluğu Rus, pek azı Türk, Alman, İngiliz ve İrlandalı olduğu için showlar genellikle evrensel dil olan "dans" üzerineydi. Ancak bu gösteriler başlamadan önlerden yer tutmak gerekiyor :( Tüm çalışanlar Rusca konuşuyor. Sanki Rusyada tatilde gibi hissediyor insan kendini :( Bizim çocuklar da sarı saç ve mavi gözlü olunca onlarla da herkes rusca konuşuyordu. Hatta bizimkiler de bildikleri kadar konuştular.. Davay paka :) Rus ailelerin en az 2 çocuğu vardı. 2 yaş civarında tek çocuğu olan annelerin çoğunluğu ise gebeydi :) Bir gece Çin Akrobasi Sirki geldi. Bizimkiler için çok heyecan verici bir gösteriydi. Otel odasindaki televizyonda digiturk yayınları da dahil tüm kanallar vardı. Gerçi tv izlemeye zaman kalmıyordu ama odada hangi kanal açık ise banyoda duş alırken bu kanalın sesini dinleyebiliyorsunuz . Odanın klima sistemi de çok iyiydi. Ancak otelin her bölümü aynı şekilde serinletilemiyordu malesef. Otel binası ve çevresi de çok temizdi. Ancak özellikle genel tuvaletler kullanıcılarının özensizliği ile birlikte bazen kirli olabiliyordu. Bizim olduğumuz dönemde hava sıcaklığı en çok 35 dereceyi buldu.. Hafif esinti de olduğu için hiç bunalmadık. 8 gece 9 gün süren tatilimiz pazar öğlen yemeğinden sonra yola çıkışımızla sona erdi. Tüm çalışan personel ellerinden gelen gayreti ve güler yüzü gösterdikleri için bizim için güzel bir tatildi diyebiliriz. Daha iyisi tüm isteyenlerin başına... Sevgiler..

About me

Şarkı Sitesi