Bungalow Koyu | uygun oteller
uygun oteller: Bungalow Koyu

31 Temmuz 2009 Cuma

Bungalow Koyu




Bungalow Koyu bir ihtiyaçtır. Çünkü;

Birbirinden farklı olmayan 5 günü geride bıraktınız.İstanbul trafiği, otopark sendromları, üst-ast diyalogları, gürültü ve sosyalleşme karmaşaları...Gidilen ve dolaşılan yerlerin sıradanlaşması bu monotonluğu sanki hiç bitirmeyecek gibi...

Oysa biz 1989'dan beri size, yeşilliklerin içerisinde bir yolculuk, her türlü teknolojiden arınmış doğayla denizin buluştuğu yerdeki altın sahilimizi, iyotla harmanlanmış Karadeniz kokusunu, dalgaları ve günbatımındaki kamp ateşi eşliğinde sessizliğin uğultusunu ve milyarlarca yıldızı birarada sunuyoruz.

40 kişilik yatak kapasitesine sahip mini tesisimizde, 16 adet bungalow odamızın yanısıra; çadır ve karavan alanımız da mevcuttur. Odalarımızda ısıtma ve sıcak su bulunmaktadır.

Mutfağımızda, denizin sezonda bizlere sunduğu ürünlerin yanısıra; ızgara et çeşitleri, soğuk mezeler ve salata çeşitleri bulunmaktadır. Alkollü ve alkolsüz içecek çeşitleri mevcuttur. Sizleri Ağva Bungalow Koyu'na bekliyoruz.

Ağva Yeşilçay ve göksu deresinin ortasında yer almaktadır. Kumsalı, doğası ve doğa içindeki yürüyüş alanları ile siz tatilcilere mükkemmel bir dinlenme imkanı sunmaktadır.
Ağva doğası, denizi, kumsalı ile sizlere keyifli bir tatil imkanı sunmaktadır. İstanbul'un hemen yanıbaşındaki Ağva(İstanbul'a 100Km.) her mevsim yılın her günü tatil için sizlere doğanın sunmuş olduğu bir fırsat.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi