Otel Fantasia De Luxe- Kuşadası | uygun oteller
uygun oteller: Otel Fantasia De Luxe- Kuşadası

29 Temmuz 2009 Çarşamba

Otel Fantasia De Luxe- Kuşadası


Otel BilgisiEgenin seçkin beldesi Kuşadası'ndaki Hotel Fantasia De Luxe, Efes, Prienne, Milet, Didyma gibi antik kentlere ve Meryem Ana Kilise'sine yakın konumu ve dünya standartlarındaki kalitesi ile siz konuklarına hizmet veriyor. Bu otelin hizmet anlayışı isminde gizli. Önce hayal edin, sonra içeri gelin.

Otel Özellikleri
Sizin için de yemek yemek tatilin vazgeçilmez bir parçasıysa, doğru adrestesiniz. Fantasia Hotel De Luxe'de her damak zevkine uygun mutfağı bulacaksınız. Geleneksel Türk ve uluslararası mutfaklardan seçilmiş lezzetleri sunan, Prelüde Restaurant, A la Turka, Balık Restaurant olmak üzere 3 adet A'la Carte Restaurant, Nostalgia ve Allegro Restaurant olmak üzere iki adet ana restaurant bulunmaktadır.


Otelde çeşitli içkilerin tadına bakabileceğiniz Ballade Bar, Blues Bar, Bolero Bar ve Hula Bar olmak üzere 4 adet bar mevcuttur.


Otelde 650 m2 ve 332 m2 büyüklüğünde iki adet açık yüzme havuzu, 7 m2 büyüklüğünde 1 adet çocuk havuzu, 341 m2 büyüklüğünde 1 kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.


Ayrıca otelde animasyon ekibi ile dart, masa tenisi, plaj voleybolu, turnuvalar, gece şovları, tenis, bilardo, tavla, mini club, oyun salonu, dalış okulu, su sporları, sağlık kulübü, alışveriş merkezi, doktor hemşire, bay ve bayan kuaför, kapalı otopark, internet salonu, play station, Türk hamamı, fitness salonu, sauna, jakuzi, yüzme havuzları gibi servis ve aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

Oda Özellikleri
Otelde 335 oda mevcuttur. Bütün odalarda merkezi klima, çipli anahtar sistemi, emanet kasa, direkt hat telefon, internet bağlantısı, uydu TV, minibar, yangın ihbar sistemi, küvetli banyo ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

Yakın Merkezler
Kuşadası - 5 km

İzmir Havalimanı - 65 km

Efes - 23 km

Şirince - 32 km

Milet, Didim, Prien - 70 km

Konum BilgisiKuşadası'nda bulunan Fantasia Hotel De Luxe, Kuşadası merkeze 5 km, İzmir Havalimanı'na 65 km, Efes'e 23 km, Şirince'ye 32 km, Milet, Didim ve Prien'e 70 km uzaklıktadır.

Otel denize sıfır konumdadır. Temiz deniz ve sahili belgeleyen Mavi Bayrak ödüllü 150 m uzunluğunda platform üzerine kum plaj ile buluşmakta olup, 2 m su kesimli yatların yanaşabildiği 164 m özel iskeleye sahiptir.

Otel Olanakları Konferans Olanakları
İnternet Erişimi
Gece Klubü
Fitnes
Kapalı Yüzme Havuzu

Sauna
Otopark
Çocuk Parkı
Buhar Banyosu
Kuru Temizleme

24 Saat Oda Servisi
Banana
Plaj Voleybolu
Bilardo
Satranç

Dart
Jetski
Dalış Sporları
Masa Tenisi
Tenis

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi