19 Eylül 2009 Cumartesi

Kuşadası The Grand Blue Sky Otel






















Blue Sky Hotel Kuşadasında yer almakta olup, 325 oda kapasitelidir.

OTEL ODALARI

Otel 325 oda kapasiteli olup odalardan 322 si standart, 3 adedi de engelli odasıdır.

Otel odalarında,
Merkezi ve Split Klima
Manzaralı Balkon
Minibar
Telefon
Uydu Bağlantılı Tv
Emanet Kasası
Saç Kurutma Makinası
Küvetli Banyo
Halı Zemin mevcuttur.

RESTORAN VE BARLAR

Herşey Dahil ; Sabah Kahvaltısı , Geç Kahvaltı , Öğle Yemeği

Açık Büfe Aksam Yemeği , Saat 12.00-16.30 arası snack kafeterya veya şanti barda snack çeşitleri.
Hergün Teras Barda 17.00-18.00 arası 5 çayı Gece aperatifleri ve Seçilecek 1 gün rezervasyon ile Italian All carte Restaurant ta All carte yemek

AKTİVİTE & EĞLENCE

Açık yüzme havuzu Türk Geceleri Deniz Bisikleti, Animasyonlar, Bilardo, Banana ve Jet Ski, Her gün Canlı Müzik, Masa Tenisi, Dalış Dersleri, Havuz Oyunları, Tenis Kortu, Parasailing ve Kano, Plaj Oyunları Tenis Ekipmanları Özel Işıklandırma, Kumlu Özel Plaj Su Kayağı Özel Animasyonlar...

Ücretli yada ücretsiz aktivite ve hizmetler hakkında bilgi almak için lütfen acentanız veya otelle irtibat kurunuz.




Detaylı bilgi için: 0 212 245 06 06 Oyak Turizm

Kızkalesi Deniz Otel Kızkalesi Mersin




Kızkalesi Deniz-Otel Oda Özellikleri: Genel Otel Özellikleri Kızkalesi Deniz Otel geleneksel komşu sohbetleri ile size yeni arkadaşlıkar ve hatta dostluklar katacaktır; burada huzur bulacağınız en güzel şey Deniz Otel'in sakinliği olacaktır, denize sıfır konumunda, masmavi ve sımsıcak bir güne uyanmak için sizleri bekliyor.. Oda Görünümleri 2’si suit, 30 odalı olup 90 yatak kapasitesine sahiptir.Tüm odalarda split klima, balkon, minibar, uydu yayınlı tv, direk telefon, wireless, saç kurutma makinesi, bornoz, banyo ve duş mevcuttur. Yiyecek ve İçecekler Kızkalesi Deniz Otel’de Akdeniz ve Çukurova yöresi mutfaklarının doyumsuz leziz yemeklerini, usta aşçılarının özel sunuşlarından ve açık büfelerinden tadabilirsiniz. Sabah, öğlen ve akşam yemeklerinizi deniz ve Kızkalesi manzaralı restoranlarında özel menülerinizi tadabilirsiniz.Yemekler açık büfe olarak sunulmakta olup A'la carte servis yapılmaktadır. Otel Servisleri Güvenlik sistemi ve otomatik alarm sistemi, yangına duyarlı duman dedektörü, elektronik şifreli kasa, 24 saat sıcak su ve oda servisi, otopark, jeneratör, özel plaj, şezlong, şemsiye, havlu, çamaşır yıkama hizmeti sunmaktadır. Boş Zaman ve Eğlence Kızkalesi Deniz Otel’de deniz için ayırmış olduğunuz saatler dışında doğaya ve tarihi ören yerlerine gidebilir, hikayelerini dinleyebilirsiniz. Ulaşım Akdeniz’in mavi sularına 10 metre mesafede ve Kızkalesi harabelerinin eşsiz manzarasına hakim E-24 karayolu üzerinde, Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi beldesindedir. Adana Havaalanına 120, Mersin’e 61, Silifke’ye 24, Erdemli’ye 23 km uzaklıktadır.

18 Eylül 2009 Cuma

Tatlıses Otel Kuşadası İzmir





ODA&DETAYLAR: 149 standart oda, 4 suit, 4 engelli odası, toplam 157 oda, 314 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Tüm odalarda, direkt telefon, elektronik kasa, split klima, uydu tv, minibar, banyo, duş, wc, saç kurutma makinesi, küvet, elektronik kart sistemi, balkon, müzik yayını, deniz veya havuz manzarası mevcuttur.

SERVİS&HİZMETLER: Kasa, klima, müzik yayını, elektronik kart sistemi, fitness center, alışveriş merkezi, iskele, özel plaj, çamaşırhane, doktor, kuru temizleme, ütü, bebek bakıcısı, lobi, tv salonu, bahçe, sağlık kulubü, jeneratör, kuaför, market, açık hava parkı, çocuklar için oyun alanları, otopark mevcuttur.

YEME&İÇME: Kapalı ve açık alanlara sahip ana restoran, herşey dahil konseptinde açık büfe olarak hizmet vermektedir. Havuz bar, snack bar, lobi bar, vitamin bar, alkollü/alkolsüz içecekler, Türk ve Dünya mutfağı, Ege mutfağı, deniz ürünleri mutfağı sunulmaktadır.

SPOR&EĞLENCE: Açık havuz, sauna, masaj, fitness center, aerobik, Türk hamamı, mini futbol, masa tenisi, dart, basketbol, voleybol, animasyon, gece şovları, sahil, iskele, özel plaj, alışveriş merkezi, su sporları, yelken, rüzgar sörfü, su kayağı, tv salonu, bahçe, sağlık kulübü, kuaför, çocuk parkı bulunmaktadır.

TOPLANTI&KONFERANS: Çok amaçlı bir konferans salonu bulnmaktadır. Toplantı, seminer, davet ve organizasyonlarınızı Tatlıses Otel'de gerçekleştirebilirsiniz.

KONUM: Şehir merkezine 700 m, İzmir'e 90 km, yat marinasına 1 km, sahile 1 km, limana 2 km, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 70 km, Efes'e 20 km uzaklıktadır.

17 Eylül 2009 Perşembe

Marmaris Gülşah Pansiyon Muğla
















Gülşah pansiyon 1972 yılından bu yana sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktadır. Marmaris'in ilk pansiyonu olması ve bunca yıldır vermiş olduğumuz hizmet karşılığında aldığımız müşteri memnuniyeti bizleri
ayrıca gururlandırmaktadır.
Pansiyonumuzda sizler için her türlü imkanı sunmaya çalışıyoruz. Odalarımızda klima, tv, banyo ve balkon bulunmaktadır. Ayrıca salonumuzda tv, oturma bölümleri ve kablosuz internet hizmetimiz mevcuttur. Denize olan
uzaklığı 50 mt. dir. İşletmemiz şehir merkezinde ve heryere kolaylıkla ulaşmanızı sağlayacak bir konumdadır.
20/06/2009 - 01/07/2009
1 kişi 45 YTL
2 kişi 70 YTL
3 kişi 80 YTL

01/07/2009 - 01/09/2009
1 kişi 55 YTL
2 kişi 80 YTL
3 kişi 90 YTL


* Açık büfe kahvaltı dahil.
* Sıcak içiecekler 24 saat ücretsiz.
* Ramazan ayında, sahur kahvaltısı bulunur.


Gülşah Pansiyon
[Adres: Atatürk Cad. No:52 Marmaris/MUĞLA]
[Tel: 0252 412 66 42]
[Fax: 0252 412 66 41]
[Mail: info@gulsahpansiyon.com]

0 yorum

16 Eylül 2009 Çarşamba

Kilikya Otel Silifke Mersin




Kilikya Otel Oda Özellikleri: 75 toplam oda, 170 toplam yatak, 6 suit oda, 69 standart oda. Deniz, havuz, bahçe, tarih manzarası var.

Otel Bilgileri: Direk telefon, müzik yayını, balkon, minibar, internet bağlantısı, uydu tv, split klima, duş, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, banyoda telefon.

Otel Genel Açıklama: Split klima, klima ile ısıtma, bahçe, internet bağlantısı, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilmez.

Eğlence ve Etkinlikler:

Açık havuz ( çocuk bölümlü), çocuk havuzu, ısıtmalı havuz, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, masaj, jakuzi, güzellik ve sağlık merkezi, SPA, fitness center, aerobik, plaj voleybolu, çocuk oyun alanı, parasailing, muz, jet ski, kano, rüzgar sörfü, yelken, sahilde ücretli su sporları.

Yiyecek ve Restoranlar: Yarım pansiyon, kahvaltı salonu, lobi bar, snack bar, restaurant bar, Alakart ve açık büfe servis. 600 pax açık, 300 pax kapalı toplam kapasite. Dünya Mutfağı, Türk Mutfağı, Fransız Mutfağı, İtalyan Mutfağı, vejeteryen mutfağı.

İş Toplantıları ve Konferans: 1 toplantı odası (40 max. kapasite). Tepegöz, perde, beyaz tahta, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, fax, klima, ışık sistemi, bilgisayar, internet, fotokopi, telefon. En büyük salon kapasitesi 200 pax.

Otel Konumu: Heaven & Hell Cave 5 km.. Adana Hava Alanı 120 km. Deniz kenarında, genel plaj.

Club Kapheros Assos Çanakkale







Otel Bilgileri: Genel Otel Özellikleri;Club Kapheros Otel Assos, hayallerinizin ötesinde masmavi bir cennette tatil imkanı sunmaktadır, ferahlık, konfor, eğlence ve tatil için aradığınız birçok şeyi bulabileceğiniz imkanlara sahip olan bu tesiste tarihin yankılarını bulacak ve kendinize vakit ayırabilmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.Oda Görünümleri;Kadırga koyunda 30,000 m2 lik 3 tarafı denizle çevrili yarimada üzerine tamamen doğal ortama entegre edilerek kurulmuş olan, Club Kapheros misafirlerine şık ve huzurlu ortamları sunar.. Club Kapheros Oda Özellikleri; Tüm odalar deniz, havuz ve doğa manzaralı olup, Suit ve Standart odalar olmak üzere toplam 128 odadan oluşmaktadır.. Club Kapheros Oda Özellikleri; Klima, tv, saç kurutma makinası ve balkon bulunmakta olup, VIP odalarda normal odalardan ekstra olarak wireless internet ve minibar mevcuttur..Yiyecek ve İçecekler;Yarım Pansiyon, kahvaltı salonu, snack bar, havuz bar, sahil bar, teras bar, restoran bar. 1 alakart restoran, 1 açık büfe restoran. Türk Mutfağı Club Kapheros ile hizmetinizdedir..Otel Servisleri;Oda servisi (24 saat), çamaşırhane ve kuru temizleme, market, butik ve doktor, havlu, şemsiye ve şezlong olanakları Club Kapheros Otel de bulunmaktadır.Boş Zaman ve Eğlence;Club Kapheros Otel de; 750 m2 açk havuz (su kaydıraklı), 150 m2 kapalı havuz, çocuk havuzu, 1 adet özel plaj (kum), Türk hamamı, sauna, çocuk oyun parkı, tenis kortu, plaj voleybolu, masa tenisi, basketbol, bilardo, langırt, gündüz ve gece soft animasyon ve canlı müzik olanakları bulunur.. Ulaşım;Assos Otel Club Kapheros Konum; Assos'a 5, Çanakkale hava alanına 85, Edremit hava alanına 140 km mesafededir. İcem Tour iyi tatiller diler:)

Adres : Kadirga Burnu / Assos / Canakkale

15 Eylül 2009 Salı

Derici Otel Kuşadası İzmir





















ODA&DETAYLAR: 87 konforlu oda, 174 yatak, 84 standart oda, 87 double oda, 3 suit bulunmaktadır. Tüm odalarda, özel banyo, wc, kablolu televizyon, radyo, mini bar, deniz ve marina manzarası, telefon, direkt telefon, halı zemin, saç kurutma makinesi, uyandırma servisi, 24 saat oda servisi, uydu tv, müzik yayını, merkezi klima imkanları bulunmaktadır.

SERVİS&HİZMETLER: Merkezi klima, uyandırma servisi, 24 saat oda servisi, uydu yayını, müzik yayını, lobi, resepsiyon, lobi önünde pastane, teras, sağlık odası, çamaşırhane, resepsiyonda kasa, jeneratör, otopark, döviz bozdurma, e-mail servisi, LAN ve kablosuz internet bağlantısı, vestiyer, tv odası imkanları mevcuttur.

YEME&İÇME: Açık büfe kahvaltı, lobide pastane, akşam yemeği deniz manzaralı teras restoranda, teras bar, 250 kişilik kapalı restoran, 180 kişilik açık restoran, 150 kişilik kahvaltı salonu, kafeterya, havuz bar, Dünya mutfakları, snack bar, a la carte öğlen yemeği menüsü imkanları ile damak tadınıza hitab etmektedir.

SPOR&EĞLENCE: Terasta açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, tatlısu havuzu, tuzlu su havuzu, ısıtmalı havuz, teras, müzik yayını, teras bar, güneşlenme alanı, kablosuz internet bağlantısı, e-mail, tv odası, masa tenisi, şemsiye, şezlong, havuz bar, jakuzi, sauna, buhar odası, masaj, aerobik, fitness center imkanları mevcuttur.

TOPLANTI&KONFERANS: Toplam 200 kişilik 2 adet toplantı salonu bulunmaktadır. En büyük kapasite: 150 kişilik, en az kapasite: 30 kişiliktir. Ses sistemi, masa mikrofonu, VCD player, VCR, müzik yayını, projeksiyon ekranı, tv, yazı tahtası, faks, klima ekipmanları ile donatılmıştır.

KONUM: Deniz kenarında, Kuşadası şehir merkezinde yer almakta olan Derici Otel, İzmir Havaalanı'na 70 km, sahile 400 m, denize 30 m, Efes'e 18 km, Didim'e 75 km, Bergama'ya 190 km, Pamukkale'ye 210 km uzaklıkta yer almaktadır.

14 Eylül 2009 Pazartesi

Kemer Minta Apart Otel Antalya




Türkiye'mizin kültür ve doğa cenneti Antalya Kemer'de denize 150 m. mesafede olan Minta Apart Hotel Antalya şehir merkezine 45 km. Havaalanına 55 km. uzaklıktadır.




Otelimizde 5 kişilik bir ailenin konaklayabileceği donanıma sahip olan apartlarımızda salon ve yatak odaları ayrıdır. Havuz da serinlerken Poolbar ve Loobybar da keyifle içkinizi yudumlayabilir. Eğlencenin ve tatilin tadını çıkartabilirsiniz.



Spor Düşkünü misafirlerimizi de unutmadık. Fitness Center'daki koşu bantımızdan faydalanabilir. Masa Tenisi oynayabilirsiniz. Kemer'in eşsiz güzellikleri arasında koşulara ve yürüyüşe çıkabilir. Temiz havanın tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz.


Minta Apart Hotel'de 16 Apart daireden oluşan odalarımızda ;

Split Klima
WC
Duşakabin
TV
Mini Bar
Fön
Telefon
24 Saat Sıcak Su
Ve Komple Mutfak gereçleri mevcuttur.

13 Eylül 2009 Pazar

Joy Group Nashira Otel Manavgat Antalya








Titreyengöl mevkii, Sorgun Manavgat’ta 120.000 m² lik bir alanda denize sıfır konumda yer almaktadır.Antalya Havalimanına 70 km ,Side 5 km , Manavgat`a 8 km ve Antalya şehir merkezine 80 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Deniz ve kara manzaralı odalarımızda, Balkon, WC, Banyo, Klima, Kiralık Kasa, Fön Makinesi, Banyoda Telefon, Direk Telefon Hattı, Minibar, Uydu TV, Müzik yayını, halı zemin bulunmaktadır.

Ana Restoranda zengin açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı büfesi, Öğle ve akşam yemekleri, gece yarısı çorba servisi, A’lacarte Restoranlarda Akşam Yemekleri (Rezervasyonlu)

Çay, kahve ve kurupasta servisi, yerli alkollü ve alkolsüz, sıcak ve soğuk içecekler saat 10:00 – 24:00 arası (Disko’da gece 01:30’a kadar) ücretsiz olarak sunulmaktadır. Minibar (günlük olarak soft içeceklerle doldurulur)

Otelde yüzme havuzu,kapalı yüzme havuzu ,çocuk havuzu ,2 adet su kaydırağı bulunmaktadır.

Ücretsiz olarak ; tenis kortları (gündüz), masa tenisi, su jimnastiği, step, aerobik, plaj ve havuz oyunları, animasyon gösterleri, disko, kütüphane, kaydıraklı havuz, mini kulüb aktiviteleri, sauna, hamam, fitness Salonu, jakuzi, plaj havlusu, şezlong, şemsiye hizmeti verilmektedir.

Spa Otel Colossae Thermal Pamukkale Denizli
































Yer: Karahayıt Mevkii Pamukkale Denizli


Spa Hotel Colossae Thermal Pamukkale bembeyaz traverten ve antik kentleri ile ünlüdür. The Pamukkale Spa Otel bir var kapalı yüzme havuzu, Resepsiyon alanı, sualtı masajı, restoranlar ve modern ve iyi döşenmiş. Bazı itibaren yakın attractions SPA Otel vardır Pamukkale Tabiat Parkı, Karahayıt, Hierapolis ve Kızılsu. Bazı oda aktivite birinde balkon, klima, uydu TV, oda kasası, saç kurutma makinesi, mini bar, modem, telefon ve özel banyo bulunmaktadır. Var 231 Otel ve restoranlarda guestrooms bu hizmet leziz açık büfe kahvaltı. Birçok toplantı salonu, disko, sauna, spa sağlık merkezi ve fitness merkezi ve çamur havuzu bulunmaktadır.


Get2Turkey.com Bir teklif güvenli on-indirim oranları doğrultusunda rezervasyon sistemi Spa Hotel Colossae Thermal Pamukkale . Ayrıca kontrol diğerPamukkale Otel fırsatları sitede Türkiye başka hedef veya fırsatlar.

Lütfen çekinmeyin bizimle paylaşmaktadır herhangi bir geribildirim otel rezervasyon işlemleri, otel fiyatlarını veya görüşmek istediğiniz herhangi bir konuyla ilgili. Eğer geri gelirdi Biz mutluluk duymaktayız Get2Turkey ziyaret sonra Pamukkale ve hakkında bir otel eleştiri yazmakSpa Hotel Colossae Thermal Pamukkale Otel ya da başka bir oteli ziyaret etti.

Size, Pamukkale hoş kalmak istiyor Türkiye.

Otel Özellikleri:

Kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, Sauna, Jakuzi, Sağlık Kulübü, Güzellik Salonu, Havuz / Fitness, Masa Tenisi, Bilardo, disko, animasyon, spor aktiviteleri, Tenis Kortu, Merkezi Isıtma, Klima Isıtma, 24 Saat Oda Servisi, Çocuk Bakıcısı, Oyun odası, televizyon odası, internet, Kuaför, Çamaşırhane, Emanet Kasası, Hediyelik Eşya, Doctor on Demand, Jeneratör, Otopark, Toplantı Salonları




Oda Özellikleri:

Direkt Telefon, Minibar, Radio, Safe-Room, Internet Bağlantısı, Uydu TV, Klima, WC, Duş, Küvet, Saç Kurutma Makinesi




Pamukkale Turizm konumlar

Burada iki vardır bizim Pamukkale Turizm Merkezleri önerilir

Tıklayın Eğer hakkında daha fazla bilgi isterseniz Pamukkale

Pamukkale Başlıca Remnants - Ana Cadde ve Kapılar
Ana cadde uzunluğunda 1 km ve son iki bölüme sonuna kadar şehir ayırır. Anıtsal kapı iki ucunda yer alır. Orada Güney ve Kuzey Bizans Kapılar geri M.Ö. 5 tarih vardır.


Büyük Türk Hamamı Kompleksi
Düzeni Kompleksi döneminin tipik bir Roma Hamamı olduğunu. 2. yüzyıl için yapı tarihinden geriye M.Ö. kalır. Alan mermer ve bunun çok büyük bir bölümü ile kaplıdır Pamukkale Müzesi, şimdi bir parçasıdır.

Barcelo Eresin Topkapi İstanbul



















































Genel Bakış


Konum.
Bu İstanbul tesisi Fatih semtinde ve Constantinople Walls yakınındadır; yakın mesafede Blue Mosque ve Hagia Sophia vardır.

Özellikler.
Barcelo Eresin Topkapi tesisinde sağlık kulübü, kapalı yüzme havuzu, buhar odası ve sauna vardır. Bu İstanbul tesisinde kuaför vardır. İş seyahatindekiler için kablosuz Internet erişimi, küçük gruplar için toplantı odaları ve ticari hizmetler vardır.Barcelo Eresin Topkapi tesisinde restoran ve bar/oturma salonu vardır. Etkinlik yerleri gece kulübü, konferans odaları ve banket imkanı içerir.

Konuk odaları.
Konuk odalarında sunulan olanaklar arasında klima ve minibar vardır. İş seyahatindekiler için masa ve direk hatlı telefon vardır. Banyolarda banyo telefonu, bornoz ve saç kurutma makinesi vardır.

Genel
Asansör; Balo salonu(salonları); Bar/oturma salonu; Hediyelik eşya dükkanları veya gazete bayisi; Kat sayısı:; Klimalı genel alanlar; Lobide televizyon bulunur; Oda sayısı: 249; Otel içinde alışveriş olanağı; Otel içinde restoran(lar); Şemsiye; Yüzme havuzu - kapalı


Evcil hayvanlar kabul edilmemektedir
Otelden çıkış saati noon
Otele giriş saati 2 PM


HİZMETLER

Bebek veya çocuk bakımı
Birden fazla dil bilen personel
Buhar odası
Concierge hizmetleri
Çamaşırhane imkanı
Genel alanlarda internet erişimi - ücretsiz
Güvenlik görevlisi
Havaalanı transfer hizmeti (ek ücretli hizmet)
Internet erişimi – kablosuz bağlantı
Kahvaltı olanağı (ücretli)
Kambiyo hizmeti
Kapalı otopark
Kapıcı
Kiralık kasa – resepsiyon
Kuaför
Lobide ücretsiz gazete hizmeti
Oda hizmetçisi/belboy
Park hizmeti (vale)
Park yeri (güvenli)
Park yeri (ücretsiz)
Sağlık kulübü
Sauna
Spor aletleri
İş ve Etkinlik
24 saat hizmet veren resepsiyon
Banket imkanı
Etkinlikler için yemek hizmeti
Görsel-işitsel donanım
Konferans salonu/salonları
Kuru temizleme hizmeti
Oda servisi (24 saat)
Ticari hizmetler


ODALAR (tüm odalarda)


Açılan pencere
Banyo telefonu
Beşikler (çocuk yatakları) mevcuttur
Bornozlar
Çocuk bakımı (oda içinde, ek ücretli hizmet)
Dikiş seti
Direk hatlı telefon
Elektronik/manyetik anahtarlar
Hipoalerjenik yatak takımı olanağı
Internet erişimi – kablosuz bağlantı
Internet erişimi - ücretsiz
Kablo/uydu TV
Kat hizmetleri
Klima
Makyaj aynası
Masa
Minibar
Oda kasası
Saç kurutma makinesi
Sigara içilebilen odalar
Televizyon - Uydu
Terlikler
Uyandırma servisi
Ücretsiz gazete hizmeti (M-F)
Ücretsiz tuvalet hizmeti
Ütü/ütü masası (istek üzerine)

About me

Şarkı Sitesi