Joy Group Nashira Otel Manavgat Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Joy Group Nashira Otel Manavgat Antalya

13 Eylül 2009 Pazar

Joy Group Nashira Otel Manavgat Antalya








Titreyengöl mevkii, Sorgun Manavgat’ta 120.000 m² lik bir alanda denize sıfır konumda yer almaktadır.Antalya Havalimanına 70 km ,Side 5 km , Manavgat`a 8 km ve Antalya şehir merkezine 80 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Deniz ve kara manzaralı odalarımızda, Balkon, WC, Banyo, Klima, Kiralık Kasa, Fön Makinesi, Banyoda Telefon, Direk Telefon Hattı, Minibar, Uydu TV, Müzik yayını, halı zemin bulunmaktadır.

Ana Restoranda zengin açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı büfesi, Öğle ve akşam yemekleri, gece yarısı çorba servisi, A’lacarte Restoranlarda Akşam Yemekleri (Rezervasyonlu)

Çay, kahve ve kurupasta servisi, yerli alkollü ve alkolsüz, sıcak ve soğuk içecekler saat 10:00 – 24:00 arası (Disko’da gece 01:30’a kadar) ücretsiz olarak sunulmaktadır. Minibar (günlük olarak soft içeceklerle doldurulur)

Otelde yüzme havuzu,kapalı yüzme havuzu ,çocuk havuzu ,2 adet su kaydırağı bulunmaktadır.

Ücretsiz olarak ; tenis kortları (gündüz), masa tenisi, su jimnastiği, step, aerobik, plaj ve havuz oyunları, animasyon gösterleri, disko, kütüphane, kaydıraklı havuz, mini kulüb aktiviteleri, sauna, hamam, fitness Salonu, jakuzi, plaj havlusu, şezlong, şemsiye hizmeti verilmektedir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hmmm recep evedigin oteli :)güzel olmus basarılar...

About me

Şarkı Sitesi