Spa Otel Colossae Thermal Pamukkale Denizli | uygun oteller
uygun oteller: Spa Otel Colossae Thermal Pamukkale Denizli

13 Eylül 2009 Pazar

Spa Otel Colossae Thermal Pamukkale Denizli
































Yer: Karahayıt Mevkii Pamukkale Denizli


Spa Hotel Colossae Thermal Pamukkale bembeyaz traverten ve antik kentleri ile ünlüdür. The Pamukkale Spa Otel bir var kapalı yüzme havuzu, Resepsiyon alanı, sualtı masajı, restoranlar ve modern ve iyi döşenmiş. Bazı itibaren yakın attractions SPA Otel vardır Pamukkale Tabiat Parkı, Karahayıt, Hierapolis ve Kızılsu. Bazı oda aktivite birinde balkon, klima, uydu TV, oda kasası, saç kurutma makinesi, mini bar, modem, telefon ve özel banyo bulunmaktadır. Var 231 Otel ve restoranlarda guestrooms bu hizmet leziz açık büfe kahvaltı. Birçok toplantı salonu, disko, sauna, spa sağlık merkezi ve fitness merkezi ve çamur havuzu bulunmaktadır.


Get2Turkey.com Bir teklif güvenli on-indirim oranları doğrultusunda rezervasyon sistemi Spa Hotel Colossae Thermal Pamukkale . Ayrıca kontrol diğerPamukkale Otel fırsatları sitede Türkiye başka hedef veya fırsatlar.

Lütfen çekinmeyin bizimle paylaşmaktadır herhangi bir geribildirim otel rezervasyon işlemleri, otel fiyatlarını veya görüşmek istediğiniz herhangi bir konuyla ilgili. Eğer geri gelirdi Biz mutluluk duymaktayız Get2Turkey ziyaret sonra Pamukkale ve hakkında bir otel eleştiri yazmakSpa Hotel Colossae Thermal Pamukkale Otel ya da başka bir oteli ziyaret etti.

Size, Pamukkale hoş kalmak istiyor Türkiye.

Otel Özellikleri:

Kapalı yüzme havuzu, Türk Hamamı, Sauna, Jakuzi, Sağlık Kulübü, Güzellik Salonu, Havuz / Fitness, Masa Tenisi, Bilardo, disko, animasyon, spor aktiviteleri, Tenis Kortu, Merkezi Isıtma, Klima Isıtma, 24 Saat Oda Servisi, Çocuk Bakıcısı, Oyun odası, televizyon odası, internet, Kuaför, Çamaşırhane, Emanet Kasası, Hediyelik Eşya, Doctor on Demand, Jeneratör, Otopark, Toplantı Salonları




Oda Özellikleri:

Direkt Telefon, Minibar, Radio, Safe-Room, Internet Bağlantısı, Uydu TV, Klima, WC, Duş, Küvet, Saç Kurutma Makinesi




Pamukkale Turizm konumlar

Burada iki vardır bizim Pamukkale Turizm Merkezleri önerilir

Tıklayın Eğer hakkında daha fazla bilgi isterseniz Pamukkale

Pamukkale Başlıca Remnants - Ana Cadde ve Kapılar
Ana cadde uzunluğunda 1 km ve son iki bölüme sonuna kadar şehir ayırır. Anıtsal kapı iki ucunda yer alır. Orada Güney ve Kuzey Bizans Kapılar geri M.Ö. 5 tarih vardır.


Büyük Türk Hamamı Kompleksi
Düzeni Kompleksi döneminin tipik bir Roma Hamamı olduğunu. 2. yüzyıl için yapı tarihinden geriye M.Ö. kalır. Alan mermer ve bunun çok büyük bir bölümü ile kaplıdır Pamukkale Müzesi, şimdi bir parçasıdır.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi