15 Haziran 2010 Salı

Göreme House Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri


Kapadokya Göreme House Hotel House Kapadokya sunuyor restore eski bir büyüleyici ve zarif konaklama. Yakın ve şehir merkezine uygun, restoranlar, müzeler, alışveriş ve Kapadokya'da konumlar.

nefis farklı bir atmosfer yaşayın ...

Kapadokya Göreme House Hotel geleneksel bir Orta Anadolu tarzı bir oteldir. Bu ve inşa edilmiştir el-Kapadokya natual taş ile hazırlanmış. Biz mükemmel bir Türk sıcaklığı ve konukseverliği karışımını sunuyor. Özel bir şey!

Benzersiz ve her zaman taze şık, Kapadokya Göreme House Hotel, Göreme içinde sıcaklık ve sezgisel servisi olan çağdaş tasarım karıştırma zarif otel deneyimi yeniden tanımlıyor. şehir merkezine sadece beş dakikalık bir yürüyüş ile, Göreme House iç şehrin uğraşmadan Kapadokya'da otel konaklama imkanlar sunmaktadır. Sonra yoğun bir günün görme-Kapadokya görme, Göreme House bir cennet günün sonunda kaçmak için ... arkanıza yaslanın ve teraslar rahatla ve Göreme Town ve vadi güzelliğini seyretmek.

Özünde Göreme House Hotel deneyim hakkında modern konfor tarihi bir ortamda, birlikte dostça ile, kişisel bir hizmettir. Sizi Kapadokya, Türkiye'deki otel konaklama için bekliyoruz.


Odalar


Ücretsiz Havaalanı Servisi

"Be Our Guest" fazla 3 gece ve Kayseri veya otelimize Nevşehir Havaalanları gelen ücretsiz havaalanı shuttle olsun.

ODA ÖZELLİKLERİ

Alerjik olmayan beddings
Direkt telefon
Saç kurutma makinesi
yazı masası
suitlerde jakuzi ve buhar banyosu
Özel ve W / C duş
veranda oda
Merkezi ısıtma
Kasa suitlerde
Mini Bar suitlerde
Çaydanlık
Çay ve kahve
suitlerde şarap Yerel şişe
Su Şişesi


Sezon ücretsiz ata çiftler için akşam sürme yaz * In

Bu Misafirlerimizin bizim standart oda 5 gece veya daha fazla kalan biz 6 gece ücretsiz sunuyoruz * için.

bizim deluxe veya suit oda 5 gece veya daha fazla kalanlar * için biz% 50 indirimli olarak 6 gece sunuyoruz.

deluxe oda ve suitleri Kapadokya şarap * Ücretsiz şişe.

Konuğumuz "2 gece veya daha fazla, Haziran döneminde değer Kapadokya şarap şişe olsun Be ...


Kapadokya Göreme
TÜRKİYE zarif oteller
Kapadokya Ziyaret Cave Suite
DO ÖNCE İÇİN 10 ŞEYLER Leave You Göreme içinde konumlar
Göreme Açık Hava Müzesi
undergroundcities Ihlara Vadisi

Göreme House Otel Odaları

Kapadokya Göreme House Hotel otel geleneksel bir Orta Anadolu tarzı. Bu ve inşa edilmiştir el Kapadokya'nın doğal taş ile hazırlanmış. Biz imkanlar sunan bir temiz ve mükemmel karışımı modern ile Türk sıcaklık ve misafirperverlik.

Biz güzel özel ensuite imkanları ile odalar dekore var. Tüm odalarımızda özel duş ve toliet, saç kurutma makinesi, telefon, ve merkezi ısıtma ile donatılmıştır. A ücretsiz kahve ve çay seti de tüm odalarda bulunmaktadır.

Odalarımızın bir tur

Göreme House oda çeşitli boyutları size yatak kapasitesine sahiptir. Biz otel odalarında farklı tip var. Odalarımız bir ya da iki tek kişilik yatak çift var. Daha büyük gruplar için üç tek kişilik yatak veya bir çift ve tek yataklı bir oda var.

Lütfen otelimizde oda tipleri için aşağıda.

Mağara SUITE
Oda 302

Bizim mağara Paketteki benzersiz bir atmosfer present.The paketinin tüm konforları ile geçmişin romantizmi harmanlayarak mağaralara oyulmuş ve jakuzili küvet yanı sıra uydu televizyon donanımlı oluşturulur. Kendi minibar, zengin dokumalar ve nevresimler, sıcak renkler ve taze çiçekler vardır.

Odada Kapadokya şarap * Mevcut şişe

STONE SUITE
Oda 303

fairychimneys büyük bir görünümü (kaya oluşumları) ile konuk etmekten başka bir özel oda. Bizim mağara suite jakuzili küvet yanı sıra uydu televizyon donanımlı aynıdır. Kendi minibar, zengin dokumalar ve nevresimler, sıcak renkler ve taze çiçekler vardır.

Odada Kapadokya şarap * Mevcut şişe

DELUXE ODA
Oda 105 - 205-301

Bu odalar hidromasajlı duş ya da küvet. Tüm deluxe oda uydu televizyon var. oda 301 serviste geniş çift kişilik oda ve Ekstra yatak / kanepe.

Odada Kapadokya şarap * Mevcut şişe

STANDART ODALAR
Oda 101-102 - 103-104 - 201-202 - 203-204

Tüm standart odalar küvet veya banyo mevcuttur duş, uydu TV vb İlave yatak önceden haber ile düzenlenebilir.

Hizmetler

KAHVALTI: Kahvaltı oranı oda dahil ve bahçe veya sunulan konservatuvar. çay, kahve, geniş bir seçim suları, meyve, yoğurt, tereyağı, bal, reçel, ekmek, yumurta, pastırma, zeytin, pancake, bir peynir seçenekleri diffirent ve daha sunulmaktadır. gibi vejetaryen Özel gibi diyetleri, diyabet gibi talep edebilirsiniz üzerine olması için kanat. konuk Ziyaretçi ücret are welcome ekstra kahvaltı ile.

"KAHVALTI HİZMET ZAMANI "...... IS SINIRSIZ ZİYARETCİ BE BİZİM .... Herhalde biz ..... olan Türkiye'de ilk defa bir hizmet böyle otel teklif Lütfen ".... konaklama endüstrisinde bir tutmak daha "ilk kez göze bize Türkiye'de ve en az Kapadokya

YEMEĞİ: Biz düzenleme teklif lezzetli içten önceki akşam yemeklerinin evde pişirilen sezonunda yüksek misafirler bizim. Alternatif olarak biz ortalama House varlık Göreme olabilir tavsiye ayrıcalığını zevk olabilir iyi restoran.

Oda Servisi: Hafif yemek ve içecek servisi ile oda sunulmaktadır kadar sezon dönemde yüksek 11:30 sırasında.

Içecekler: çay, kahve, bisküvi ve su şişesi oda bizim mevcut tüm ve kütüphanede.

LAUNDRY: Biz hizmet basarak ve ayakkabı parlaklık sağlar, çamaşırhane, kuru temizleme.

KÜTÜPHANESİ: Bu kitap bizim otel için oda ortalama okuma bir var senin gönüllülük sen ise Göreme kasabasının size bakış hoşlanırsınız. kütüphanesinde size's Video ve DVD seçimi bulmak Seçimin kitaplarında İngilizce, Almanca, Hollandaca, Fransızca, Türkçe,. Chesnuts kütüphane içinde fırın cuccina olduğunuzu ücretsiz kışın hoşlanırsınız.

ÖZEL romantik günler: Piknik Kapadokya öğle yemeği vadiler mevcuttur. Biz avlu düzenlemeleri için özel olan Honeymooners, altın / gümüş yıl kutlamaları, wov tekrarlar, nişan ve / veya böyle olan teras da yanında.

TURLARI & KILAVUZLARI: şeyleri yardım Kişisel görmek ve yapmak. Biz misafirler tur biz tasarlanmış için heyecanlı ve benzersiz bazı gerçekten. Siz web sitesine bizim programları görebilir bu. Lütfen tıklayın yukarıdaki bağlantıyı sunduğumuz tur programlarına bakın. Ayrıca kılavuzları organize kişisel tur ve. bütün turlar .... yerli bazı lisanslı tur rehberleri ve seyahat acentaları ile değil resmi vardır işletilen tarafından

KİRALAMA CARS: off-bırakma otel kolay havaalanı veya Can olmak düzenlenen çok rekabetçi fiyatlar pick-up ve.

Yolculuğun: Ortaklarımız House Göreme ziyaret edebilirsiniz yardımcı size sonra veya özel herhangi önce olabilir size seyahat ihtiyacı var.

PABX: telefon her odasında bir direkt telefon hattı ve çoklu sistem.

FAKS SERVİS: Bizim resepsiyon meselesi bu konuda size yardımcı olacaktır. Ancak özel faks makineleri talep edebilirsiniz üzerine de ayrıca düzenlenecek ekstra cost.Full kanat küçük toplantı olması da olabilir tesisleri.

TELEVİZYON: TV) vb spor, film, sağlanan tüm odalarımız ile uluslararası kanalları (CNN, BBC.

INTERNET TESİSLER: Bu tesis misafir bizim için ücretsiz. Biz premisses boyunca internet var kablosuz. Ayrıca oda için 'si bilgisayar kullanmak konuklara kütüphane ortalama veya.

İletişim


Tel: + (90) 384 271 2060 + (90) 384 271 2668 -
Fax: + (90) 384 271 2669

Adres:Kapadokya Göreme House Hotel - Eselli mah. No: 47 50180 Göreme-Nevşehir - Türkiye


  • Kapadokya Göreme House Otel sitesi için tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi