29 Ağustos 2009 Cumartesi

The Marmara Pendik Residence Otel İstanbul




Oda & Detaylar: 32 toplam odalı 23 suit odalı 9 standart oda. Deniz, bahçe, Prenses Adaları manzarası bulunuyor. Residence Detayları: Balkon, çamaşır makinesi, tam teçhizatlı mutfak, buzdolabı, ütü, bulaşık makinesi, ısıtma, klima, direk telefon, özel Japon kanalı, uydu tv, internet bağlantısı, internet bağlantısı, kasa, saç kurutma makinesi, küvet.

Oda Özellikleri: Merkezi klima ve ısıtma, bahçe, resepsiyon, sekreterlik hizmeti, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, günlük temizlik servisi, otopark.

Eğlence ve Aktiviteler: Açık havuz.

Yeme & İçme: Kahvaltı salonu.

Konum: Formula 1 Track 20 km, Bostancı Seaport 15 km, Pendik Seaport 2 km. Sabiha Gökçen Hava Alanı 15 km., Atatürk Hava Alanı 60 km.

İstanbul Uçak Bileti İstanbul oteller

İstanbul Uçak Bileti - İstanbul Oteller
HAVAYOLU ŞEHİR EN DÜŞÜK EN YÜKSEK
Türk Hava Yolları ( Thy ) İstanbul Uçak Bileti
İstanbul Atatürk Havaalanı (IST)
İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı (SAW) 99 Ytl 223 Ytl
Onur Air Hava Yolları İstanbul Uçak Bileti
İstanbul Atatürk Havaalanı (IST)
İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı (SAW) 68 Ytl 176 Ytl
Pegasus Airlines İstanbul Uçak Bileti
İstanbul Atatürk Havaalanı (IST)
İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı (SAW) 56 Ytl 112 Ytl
Atlas Jet Hava Yolları İstanbul Uçak Bileti
İstanbul Atatürk Havaalanı (IST)
İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı (SAW) 75 Ytl 134 Ytl



İstanbul uçak bileti 'niz ile uçabileceğiniz 2 havaalanı bulunmaktadır. Bunlar İstanbul Atatürk Havaalanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'dır. Sabiha Gökçen Havaalanı İstanbul şehrinin Anadolu yakasında Pendik ilçesinde ve Atatürk Havaalanı İstanbul’un Yeşilköy ilçesindedir. Sabiha Gökçen Havaalanı'na inen tüm uçaklar için servis düzenlenmektedir. Servis aynı zamanda uçak bileti sahiplerini havaalanına da getirmektedir. Yolculuk ortalama 45 dakika sürmektedir.

Servis sırasıyla İstanbul şehrinin TEM, Koz yatağı ofis, Göztepe köprüsü, Koşu yolu, Kadıköy ilçelerinden geçmektedir. İstanbul’da Sabah 04.00 gece 01.00’e kadar uçak ile seyahat edecek yolcular için Kozyatağı'ndan saat başı servis geçmektedir. Ayrıca İstanbul belediyesinin de E3 - 4.Levent Metro-SG Havaalanı hattı, E10- Kadıköy-Kurtköy-Sabiha Gökçen Havaalanı hattı, 16-S S.Gökçen Havaalanı-Yenişehir-Kozyatağı hattı, 132 Kartal-Tepe ören hattı ve E9 Bostancı-Sabiha Gökçen hattı servisleri İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na yolcu taşımaktadır.

İstanbul Atatürk Havaalanı’na da Taksim, Taksim ve Büyükşehir Sanat Galerisi'nden kalkan servislerle gidebilirsiniz. Servisler sabah saat 04.00’dan gece 01.00’a uçak bileti olan yolcular için her yarım saatte bir sefer yapılmaktadır. Saat 01.00’dan sonra uçak yolcularının yoğunluğuna göre ek servis düzenlenmektedir. Ayrıca uçak servislerin havalimanından Taksim'e gidişte yolcu indirme noktaları sırasıyla şöyledir; Bakırköy Deniz Otobüsü İskelesi - Aksaray - Tepebaşı. Bakırköy Deniz Otobüsü ve Metroyla da gidebilirsiniz.

Uçak Bileti

Sitemizden online uçak bileti (yurtiçi - yurtdışı ) almak hem güvenilir hem kolay. Uçak bileti rezervasyonu yaparken sitemiz güvenli alanda çalışmakta ve verileriniz ssl tarafından korunmaktadır.



Uçuş Bilgileri - Kalkış - Varış Sorgulama

Türkiye'deki havaalanlarına göre uçak iniş ve kalkışlarını bu bölümden listeleyebilirsiniz. Uçak iniş kalkış bilgileri terminal işletmecisi firmaları tarafından yayınlanmakta olup sadece müşterilerimize bilgi verme ve aramaları kolaylaştırma amaçlıdır.



Vize Bilgileri - Vize işlemleri için gerekli evraklar

Vize işlemleri, hangi ülke vize işlemleri sırasında hangi evrakları istiyor diye artık düşünmeyin. İstenilen belgelerin yer aldığı vize işlemleri sırasında vize almanızı kolaylaştırıyoruz.

İstanbul Atatürk Havaalanı:

İstanbul Atatürk Havaalanı, eski adıyla İstanbul Yeşilköy Havaalanı, 1924 yılında açılmış olup, Türkiye'de ilk defa sivil hava ulaşımının başlatıldığı yerdir. 1953 yılında da İstanbul Atatürk Havaalanı uluslararası uçak trafiğine açılmıştır. 1980 yılında adı, Atatürk adı verilerek, Atatürk Havaalanı olarak değiştirilmiştir. Atatürk Havalimanı, İstanbul şehir merkezine 24 km uzaklıkta, Batı istikametinde kurulmuş olup, havalimanına ulaşım; otobüs, taksi, Metro ile sağlanmaktadır. Atatürk Havalimanı, Uluslararası Havacılık Teşkilatının yaptığı sınıflandırmaya göre CAT II niteliklerine sahip olup, meteorolojik koşulların kötü olduğu zamanlarda bile uçak iniş-kalkışına imkân verebilecek düzeydedir.

Uçak yolculuğu kaç çeşittir ?



Çift Yön– Gidiş Geliş yolculuğunun anlamı yolculuğunuzun sonunda tekrar yolculuğunuza başladığınız şehre dönmeniz. Gidiş, dönüş tarihleriniz kesin ise uçak bileti araması yaparken bu seçeneği kullanmalısınız.



Tek Yön– Tek bir uçuş anlamına gelir. Gideceğiniz şehirden dönüş tarihiniz belli değilse bu seçeneği kullanabilirsiz. Tek yön uçuşlar hareket ettiğiniz şehre dönüş biletinizi kapsamamaktadır.



Aktarma Uçuşlar– Gitmek istediğiniz şehirden önce başka bir şehre uçağınız uğrayarak yolcu aktarması yapılır. Bu süre içinde genelde uçak içinde beklenilir. Aktarma uçuşlar bazı destinasyonlarda daha uygun fiyatlı olduğu için avantajlı olabilmektedir.

Örneğin; Siz NY (New York)' a gitmek istiyorsunuz. eğer aktarmalıysa önce İstanbul Atatürk Havalimanına binersiniz, sonra Amsterdam uçak bileti alıp Amsterdam'a geçersiniz veya Londra yada Roma, sonra New York Uçağına Binersiniz

Uçak bileti sınıfları nelerdir ?

Ekonomi – En uygun fiyatlı uçuş sınıfıdır.



Business – Ekonomi sınıfına göre daha hızlı check – in işlemlerinin yapıldığı, uçak içinde özel hizmetin ve farklı yemek menülerinin sunulduğu sınıf tır.

Toplam 9.470.554 m² alana sahip olan Atatürk Havalimanı, 62.500 m² iç hatlar ve 179.000 m² dış hatlar terminali, beton kaplamalı 2300x60 m ve birbirine paralel iki adet 3000x45 m boyutlarında toplam 3 adet pisti ile Türkiye'nin en büyük havalimanıdır.

İç hatlar terminalinin kapasitesi 7,5 milyon yolcu/yıl'dır. İlave tesisin hizmete edilmesi ile birlikte dış hatlar terminal binası ise toplam 264 km²' lik alanda 20 milyon yolcu/yıl kapasitesi, 23 yolcu köprüsü, 224 check-in kontuarı, 74 pasaport kontuarı ve 7.076 araçlık kapalı otoparkla hizmet etmektedir.

İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı:

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı Pendik ilçesi sınırlarında inşa edilen İstanbul'un 2. havaalanıdır. Havaalanı ismini dünyanın ilk kadın savaş pilotu ve Türkiye'nin ilk kadın pilotu olan Sabiha Gökçen'den almıştır. Havaalanının temeli Şubat 1998 tarihinde atılmış, Ocak 2001 tarihinde bitirilen havaalanı toplam 550 milyon USD ye mal olmuştur. 655 hektarlık açık alan üzerine kurulu havaalanı Ulaştırma Bakanlığı veya kısa adı DHMİ’ YE bağlı değildir. Yer hizmetleri, operasyon, kargo ve güvenlik işlemleri kısa adı ISG olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. tarafından yürütülmektedir.

Uluslararası terminal kısmı 16,000 m² si zemin ve 4.000 m² si asma kat olmak üzere toplamda 20,000 m² üzerine kurulmuştur. A ve B olmak üzere iki gidiş ve bir adette geliş terminali bulunmaktadır. Zeminde ve dış yüzeylerde granit, dekoratif alüminyum malzeme kullanılmıştır. Tüm birimleri olağanüstü durumlar için erken uyarı sistemleri ile donatılmıştır.Güvenlik için 42 adet nöbetçi kulübesiyle çevrelenmiş terminal binalarındaki bütün girişler akıllı kart sistemiyle denetlenmektedir. Havaalanının iç ve dış mekanlarını sürekli gözetim altında tutan 137 hareketli kameranın çektiği görüntüler ise 60 monitör tarafından izlenmektedir.

Dedeman Otel İstanbul Gayrettepe





Oda&Detaylar: Kaliteyi ve şıklığı İstanbul Dedeman Otel'de bulabilirsiniz.

Oda Özellikleri: Dedeman Otel Özellikleri: Toplam 338 Odalı, 555 yatak kapatisesinde bulunan Otel'in 54 executive Odası, 2 presidential suit, 276 Standart Oda, 6 köşe suit bulunmaktadır. Dedeman Otel Oda Özellikleri: Bano: Wc, duş, (jakuzi), fön makinesi, Direk telefon, minibar, elektronik kasa, modem girişi, interaktif Tv, merkezi klima, yangın alarmı bulunmaktadır.

Servis&Hizmetler: Dedeman Otel'de: Internet bağlantısı, sekreterlik hizmeti, berber, kuaför salonu, çamaşırhane, utü, kuru temizleme, eczane, terzi, postane, butik, ayakkabıcı, 24 saat oda Servisi, doktor, otopark, döviz bürosu hizmetleri verilmektedir.

Eğlence&Aktiviteler: Dedeman Otel'de Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, sauna, masaj, jakuzi, solaryum, cilt ve vücut bakımı, güzellik merkezi, fitness merkezi, aerobik, step olanaklarından faydalanabilirsiniz.

Yeme&İçme: İstanbul Dedeman Otel'in 190 kişi kapatisesinde 1 restoran, restorant cafe bar, Lobi cafe ve bar, roof bar bulunmaktadır.

Toplantı&Eğlence: Dedeman Otel'de: 15 toplantı salonu (1500 max. kapasite). Tepegöz, perde, beyaz tahta, Slayt projektör, flipchart, barkovizyon, mikrofon, kulaklık, video player, çeviri Sistemi, kürsü, kaset çalıcı, monitor olanaklarından faydalanabilirsiniz.

Konum: İstanbul Otel Dedeman Konum: Atatürk Hava Alanı 20 km. mesafede şehir merkezinde.


DEDEMAN GAYRETTEPE OTEL FİYATLARI
MUSAİTLİK DURUMU VE FİYATLAR KONUSUNDA LÜTFEN OPERATÖRLERDEN BİLĞİ ALINIZ.

DEDEMAN GAYRETTEPE OTEL İSTANBUL REZERVASYON FORMU
Giriş Tarihi:
Çıkış Tarihi:

Dedeman Gayrettepe Rezervasyon Bilgileri
Adınız:

E-Mail:

Telefon:




Üstteki Güvenlik Kodunu Giriniz
Kişi Sayısı:

İstekler:

Susesi De Luxe Resort Spa Belek Antalya





Ultra Her Şey Dahil
Sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe
Geç kahvaltı
Snack
5 Çayı
Gece çorbası
6 adet a la carte restaurant (İtalyan-Türk-Çin-California-Meksika-Balık) rezervasyonlu ve Ücretsiz olarak hizmet vermektedir.
Tüm yerli ve yabana alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsizdir (yıllanmış şampanya ve viski hariç).
Minibarda su, meşrubat, soft içecekler ve bira mevcuttur. Her gün 1 kere doldurulur ve ücretsizdir.
Her şey dahil konsepti 24 saat geçerlidir.

KONUM: Belek merkezde, şehir merkezine 40 km, havaalanına 35 km mesafededir. Denize sıfır konumdadır.

TESİS: Açık restaurant, 6 adet a la carte restaurant, 13 adet bar, havuz bar, lobby bar, beach bar, restaurant ve lobbyde klima, 5 adet açık yüzme havuzu, 5 adet çocuk havuzu, 2 adet kapalı havuz, 6 adet kaydırak, gündüz ve gece animasyon, amfitiyatro, çocuk oyun yeri, çocuk kulübü, 11 adet konferans salonu, tv salonu, oyun salonu, 4 adet engelli odası, 2 adet tekerlekli sandalye, butik, deri mağazası, kuyumcu ve rent a car mevcuttur.

OTEL ODASI: Tüm odalarda merkezi klima, tv, müzik yayını, telefon, minibar, balkon, kasa, halı, parke royal, junior), küvet, duş, jakuzi (royal, lake, villa, junior), fön, internet bağlantısı ve oda servisi bulunmaktadır.

AİLE ODASI: 100 adet aile odası bulunmaktadır (18 adet ana bina; 82 adet teras). Minimum 2 yetişkin; maximum 5 yetişkin kalabilir.

PLAJ: 270 mt uzunluğundadır. Doğal kum, çakıl, duş, iskele, şemsiye, minder ve havlu mevcuttur.

SPOR & ANİMASYON & AKTİVİTE: Full animasyon. Animasyonda Türkçe, Almanca, İngilizce ve Rusça dilleri kullanılır. Animasyon showları amfitiyatroda yapılır. Lobby barda canlı müzik vardır.

Ücretsiz: Disco, Türk hamamı, sauna, internet bağlantısı (odada), fitness center, futbol sahası (mini), voleybol sahası (standart), basketbol sahası (standart), squash (1 adet salon), masa tenisi, tenis (gündüz/gece-quarzsan zemin), dart.

Ücretli: Masaj, jakuzi, kuaför, kuru temizleme, internet bağlantısı (internet salonunda), çocuk bakıcısı, doktor, tekerlekli sandalye, bowling (4 adet line), yelkenli, kano, deniz bisikleti, katamaran, rüzgar sörfü, su kayağı, banana, dalgıç okulu.

ÇOCUK: Çocuk havuzu, çocuk oyun yeri, mini club (4-12).

NOTLAR: Evcil hayvan kabul edilmez. Tenis raketi, topu ve ışıklandırması ücretlidir.

Assos Eden Gardens Otel Çanakkale



Assos Eden Gardens - Genel Otel Özellikleri: Assos Eden Gardens Hotel 1993 yılından bu yana, Çanakkale Asos'ta hizmet vermektedir; zeytinliklerle bezeli doğal ortama uyumlu yapısıyla doğayı gelen misafirlerine doyasıya yaşatabilecek enfes bir manzara ve imkana sahip tesis denize sıfır, Türkiye ve Dünyanın sayılıları arasında olan Mavi Bayrak Ödüllü Plajı, çeşitli çiçek ve yeşil ile bezenmiş bahçesi ile misafirlerin beğenisini toplamaktadır.

Oda Görünümleri: 3 VIP Oda, 17 Junior Suit, 98 Oda olup toplamda 256 yatak kapasitelidir. Eden Garden Otel'de Direkt Telefon, 24 Saat Oda Servisi, Split Klima, Banyo, Saç Kurutma makinası, Minibar, Balkon, Uydu TV, Müzik Yayını, Merkezi Klima mevcuttur.

Yiyecek ve İçecekler: Eden Garden Otel'de 250 kişilik kapalı ve 250 kişilik açık restoranı, 150 kişilik kapalı, 200 kişilik açık A la Carte restoranında yemeklerinizi yiyebilir, Havuz Bar, Plaj Bar ve Lobi Bar'ında günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Toplantı ve Kongre: Eden Garden Otel'in, 150 ve 250 kişilik tam donanımlı toplantı salonunda Slayt

Oynatıcı, Tepegöz, Ses Sistemi ve Projektör Perdesi'nden oluşmaktadır.

Otel Servisleri: Eden Garden Otel'in, Resepsiyonda Emanet Kasası, Jeneratör, Açık Otopark, Türk Hamamı, Sauna, Fitness Merkezi, Bahçe, TV Odası ve Evcil Hayvan Kabulü bilgi vermek şartıyla.

Boş Zaman ve Eğlence: Otel Eden Garden'in, Açık Yüzme Havuzu ve Çocuk Bölümü, Kapalı Yüzme Havuzu, Tenis Kortu, Bilardo, Jakuzzi, Disko, Dart, Masa Tenisi, Balık Tutma, Avcılık, Su sporları olarak sıralanmıştır.

Lara Beach Kundu Lara Antalya



Sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe
Geç kahvaltı
5 çayı
A la carte restaurant (Türk/İtalyan) rezervasyonlu (haftada 1 kez ücretsiz) ve ücretli olarak (Balık) hizmet vermektedir.
Tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsizdir.
Minibar mevcuttur, soft içecekler ücretsizdir.
Her şey dahil konsepti saat 10:00-24:00 arası geçerlidir.

KONUM: Lara mevkiinde, şehir merkezine 17 km, havaalanına 15 km mesafededir. Denize sıfır konumdadır.

TESİS: Açık - kapalı restaurant, 3 adet a la carte restaurant, 5 adet bar, havuz bar, lobby bar, beach bar, yüzme havuzu, kapalı havuz (ısıtmalı), 5 adet kaydırak, gündüz gece animasyon, amfitiyatro, çocuk oyun

yeri, çocuk kulübü, konferans salonu, tv salonu, oyun salonu, engelli odası, alışveriş mağazası, butik, deri mağazası, kuyumcu ve rent a car mevcuttur.

OTEL ODASI: Tüm odalarda merkezi klima, tv, müzik yayını, telefon, minibar, kasa, parke, küvet, fön ve oda servisi bulunmaktadır.

AİLE ODALARI: Min. 4 yetişkin + 1 çocuk kalabilir.

PLAJ: 150 mt uzunluğunda ve kumdur. Şezlong, minder, şemsiye ve havlu mevcuttur.

SPOR & ANİMASYON & AKTİVİTE: Soft animasyon. Animasyon Showları havuz başında, plajda, amfitiyatro, discoda ve lobbyde yapılır.

Ücretsiz: Türk hamamı, sauna, jakuzi, şehir otobüs servisi, bilardo, masa tenisi, fitness center, futbol sahası (mini), plaj voleybolu.

Ücretli: Disco, masaj, kuaför, kuru temizleme, internet (internet salonunda), kasa (odada), çocuk bakıcısı, doktor.

ÇOCUK: Çocuk oyun yeri, mini club (04-12).

NOTLAR: Evcil hayvan kabul edilmez.

Tuson Beach Resort Otel Kuşadası İzmir





Sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe
Geç kahvaltı
Snack ikramlar
2 adet a la carte restaurant rezervasyonlu ve ücretsiz olarak hizmet vermektedir.
Tüm yerli ve bazı yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsizdir.
Minibarda su, meşrubat ve alkollü içecek mevcuttur ve ücretlidir.
Her şey dahil konsepti saat 02:00'a kadar geçerlidir.

KONUM: Kuştur mevkiinde, şehir merkezine 5 km, havaalanına 70 km mesafededir. Denize sıfır konumdadır.

TESİS: Açık ve kapalı restaurant, 2 adet a la carte restaurant, 3 adet bar, havuz bar, lobby bar, 2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet çocuk havuzu, animasyon, amfitiyatro, çocuk kulübü, konferans salonu, tv salonu, oyun salonu, okuma salonu, 4 adet engelli odası, tekerlekli sandalye, alışveriş merkezi, butik, deri mağazası,

kuyumcu ve rent a car mevcuttur.

OTEL ODASI: Tüm odalarda split ve merkezi klima, tv, telefon, minibar, balkon, kasa, halı, küvet, duş ve fön bulunmaktadır.

AİLE ODALARI: Min. 2 yetişkin + 1 çocuk, max. 2 yetişkin + 2 çocuk kalabilir. Frenchbed ve sabit yatak mevcuttur.

PLAJ: 300 mt uzunluğundadır. Doğal kum, iskele, şemsiye ve havlu (depozitolu-ücretli) mevcuttur.

SPOR & ANİMASYON & AKTİVİTE: Full animasyon. Animasyonda Türkçe, Fransızca ve İngilizce dilleri kulanılır. Animasyon showları havuz başında, amfitiyatroda ve discoda yapılır. Canlı müzik vardır.

Ücretsiz: Disco, Türk hamamı, sauna, fıtness center, voleybol sahası (standart), kasa, basketbol sahası (standart), bilardo, masa tenisi, tenis (gündüz), dart, kano, deniz bisikleti, rüzgar sörfü.

Ücretli: Masaj, kuaför, kuru temizleme, internet (internet salonunda), doktor, tenis (gece), su kayağı, banana, paraşüt, dalgıç okulu.

ÇOCUK: Çocuk animasyonu, çocuk havuzu, mini club.

NOTLAR: Evcil hayvan kabul edilmez.

28 Ağustos 2009 Cuma

Dubai Turu Yurtdışı Turları


Onur Havayolları ile

İSTANBUL Hareket 4 Gece

İSTANBUL – DUBAI
Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Seiren Tour kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Onur Havayolları OHY ile Dubai’ye hareket. Sabah saatlerinde Dubai’ye varış. Varışın ardından panoramik Dubai şehir turu. Şehir turumuz esnasında; Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab panoramik görüntüsü ve fotoğraf molası ile ünlü Jumeirah Plajı, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları gezilecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde.

DUBAI
Sabah kahvaltısı sonrası tam gün kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Dubai Creek’te açık büfe akşam yemekli tekne turuna (60 Euro) katılabilirler. Geceleme otelinizde.

DUBAI


Sabah kahvaltısının ardından tam gün kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab otelinde öğle veya akşam yemeği turuna (150 Euro) veya ekstra olarak organize edilecek olan, tam gün öğle yemekli Abu Dhabi turuna katılabilirler (65 Euro). Bu turumuzda Yedi Emirliğin başkentini yakından tanıma imkanı bulacaksınız. Tur bitimi Dubai’ye geri dönüyoruz. Geceleme otelinizde.

09 Aralık DUBAI


Sabah kahvaltısının ardından tam gün kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Çöl Safari turuna (75 Euro) katılabilirler. Bu turumuzda önce 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jiplerimiz sizleri tekrar otellerinize bırakıyor. Geceleme otelinizde.

10 Aralık DUBAI – İSTANBUL


Sabah kahvaltısının ardından öğlen 12.00 a kadar odaların boşaltılması. Akşam transfer saatinize kadar kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Havalimanına transfer, bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Onur Havayolları ile 22.10 da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile …. da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ :


— Onur Havayolları ile Istanbul-Dubai-Istanbul parkurunda ekonomi sınıf uçak bileti,

— Seçilecek kategori bazında otelinizde 4 gece oda kahvaltı konaklama,

— Panoramik Dubai şehir turu ve Türkçe rehberlik hizmetleri,

— Alanda karşılama ve alan-otel-alan transferleri.


FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ :


— Havalimanı vergileri ve alan hizmetleri (150 Euro)

Vize ücreti ve servis bedeli ( 100 Euro )

— — Yurt dışı çıkış harcı bedeli (15 YTL)

— — Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,

— — Seyahat sağlık sigortası ( 15 Euro )

— — Rehber ve şoför tipleri.


* Seiren Tour, havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.

27 Ağustos 2009 Perşembe

Kazdağları Assos Ayvalık Turu


I. GÜN : ASSOS – BEHRAMKALE – YEŞİLYURT KÖYÜ – ADATEPE KÖYÜ – ZEUS ALTARI – TAHTA KUŞLAR MÜZESİ – AYVALIK

Siz saygıdeğer misafirlerimizi 06.00 Alsancak Lozan Meydanı – 06.30 Bornova Ege Üniversitesi Hastane önü - 07.00 Karşıyaka Yunuslar Önünden alarak lüks otobüsümüzle çeşitli SEIREN TRAVEL ikramlarıyla Dikili – Ayvalık güzergâhını takiben Assos’a hareket ediyoruz.

Sabah saatlerinde vereceğimiz serbest kahvaltı molasının ardından ilk durağımız olanBehramkale’deki Assos Antik Kenti’ni ziyaret ediyoruz. Antik Kentte gezeceğimiz yerler: I. Murat zamanında yapılan buradaki ilk Osmanlı Camii, Kent Surları, Su Sarnıçları ve Athena Tapınağı. Buradaki gezimizi tamamladıktan sonra Antik Liman’a inerek çay molası veriyoruz. Sonrasında doğallığından hiçbir şey yitirmeyen dar sokakları ve taş evleriyle zamana meydan okuyan Yeşilyurt Köyü’nü geziyoruz. Ardından Kaz Dağları’nın eteklerinde yeşillikler içindeki Adatepe Köyü’nü gezip burada asırlık çınar ağacının altında köy kahvesinde çaylarımızı yudumlayıp bir köy evinde el yapımı zeytinyağlarının tadına bakıyoruz. Ardından Edremit Körfezi’nin eşsiz manzarasını seyredeceğimiz Zeus Altarı’na çıkıyoruz. Burada Lesbos (Midilli) Adası’nı arkamıza alıp çektireceğimiz fotoğraf ve dinlenme molasından sonra Tahtakuşlar Müzesi’ni ziyaret edip otelimize doğru yola çıkıyoruz. Girişlerimiz tamamlandıktan sonra akşam yemeğine kadar serbest zaman veriyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde. Akşam yemeğinden sonra dileyen misafirlerimizle EĞLENMEYE çıkıyoruz.

II. GÜN : AYVALIK TEKNE TURU – CUNDA (ALİBEY) ADASI –

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından saat 09.00’da araçlarımıza binip otelimizden ayrılıyoruz ve bambaşka bir keyfe doğru yöneliyoruz. Saat 10.30’daAyvalık Limanı’ndan teknemize biniyoruz. Kara Ada – Akvaryum Koyu – Yeşil Koy – İncirli Koyu – Mosko Adası ve son olarak CUNDA (Alibey) Adası sırası ile ziyaret edeceğimiz koylar olacaktır. Tur sırasında hem karadan hemde tekneden denize girme imkânımız olacaktır. Öğle yemeğini de teknemizde alacağız. Menümüzde Ayvalığın meşhur balığı PAPALİNA olacak. Dileyen misafirlerimiz diğer seçenekleri değerlendirebilir (köfte ya da tavuk). Son durağımız Cunda Adası’nda, Tarihi Rum evleri ve kiliselerini gezdikten sonra gün batımını Taşkahve’de kahve içerek ve sakızlı dondurma yiyerek izleyeceğiz. Cunda Adası turumuzdan sonra dönüş yolculuğuna geçiyor ve bir dahaki Seiren tur gezilerinde buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.

HAREKET ZAMANLARI VE YERLERİ

1. – İzmir / KARŞIYAKA YUNUSLAR ÖNÜ – 06:00
2. – İzmir / ALSANCAK LOZAN MEYDANI – 06:30
3. – İzmir / BORNOVA EGE ÜNİV. HASTANE ÖNÜ – 07:00

GÜZERGAH

İZMİR – BERGAMA – AYVALIK – ASSOS – BEHRAMKALE – AYVALIK - İZMİR

ULAŞIM TÜRÜ

Otobüslü Ulaşım

GEZİLECEK YERLER

ASSOS – BEHRAMKALE – YEŞİLYURT KÖYÜ –ADATEPE KÖYÜ – ZEUS ALTARI – TAHTA KUŞLAR MÜZESİ – AYVALIK TEKNE TURU – CUNDA ADASI – TAŞKAHVE

ÖNEMLİ

Gezi süresince tüm Müze ve Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri, Rehberlik Hizmetleri ve tekne turu için Tam 40,00TL, 17 yaş ve altı, 65 yaş ve üstü T.C. vatandaşı, basın kartı, kültür ve turizm bakanlığı çalışanları ile müze kartına sahip konuklarımız – kartlarını ibraz etmeleri halinde – İndirimli 30,00 TL ödeyeceklerdir. Tura iştirak eden misafirlerimiz bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Acentemiz yukarda belirtilen bedelleri otobüslerde makbuz vermeden elden toplamak yerine, rezervasyon esnasında fatura karşılığı tahsil edip üstelik bu tutarları da taksitle ödeme kapsamına dâhil etmektedir.

SİGORTA DETAYLARI
1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortası” TURSER – Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd.Şti. tarafından yapılmıştır. Ayrıca Seyahat sigorta paketi talep etmeniz halinde ücreti karşılığında acentamızdan bu hizmeti satın alabilirsiniz. Sağlık sigorta paketi ücrete dahil değildir.

ULAŞIM DETAYLARI
OTOBÜSLERİMİZ: O 403 MERCEDES 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MAN FORTUNA 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MITSUBISHI SAPHIRE 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) MIDIBUSLER: ISUZU TURKUAZ 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu , abs , asr, Klima , 1adet monitör , 1 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı MINIBUSLER: VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs , asr, Klima , 1 adet buzdolabı, okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler Eşliğinde Gezi, Otellerde 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama, 1 Sabah Kahvaltısı ve 1 Akşam Yemeği, 1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası, Seiren Travel Otobüs İçi İkramları, Lüks Otobüsler ile Ulaşım, Seiren Travel Güvencesi, Tüm Çevre Gezileri ve Tekne Turu

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Tur Programında Ekstra Olarak Belirtilen Tüm Gezi ve Eğlenceler, Tüm Öğle Yemekleri, Tüm Öğünlerdeki Yemeklerde Alınan İçecekler, Tüm Özel Harcamalar, Otellerde Kullanılan Hizmetler (Mini Bar, Telefon vb.), Tüm Müze Ören Yeri Girişleri.

DETAYLAR

Seiren Travel Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 1 gece 2 gündür. 1 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. 2 yaşından küçük çocuklara otobüste koltuk verilmez, istendiği takdirde ayrıca ücretlendirilir. 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Rezerva esyonsnasında kesinlikle koltuk sözü verilemez. Haftalık turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır (En öndeki 4 koltuk 2`şer sıra arkaya kayar. En arka sıradaki 4 kişi en ön koltuklara oturur). Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda Seiren Travel’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Seiren Travel’da saklıdır. Turun İptali durumunda Seiren Travel turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur. İş bu sirkü 4(dört) sayfadan oluşup ayrı ayrı düşünülemez. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. MŞ.15.03.2009

TAVSİYEMİZ

Hava koşullarına ve yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil, film, Harita, İndirim Kartlarınız, Müze Kartlarınız, Sağlık Karneniz, Lipstick (Dudak nemlendirici), Ani hava değişiklikleri için hırka polar vb. bulundurulmasını hatırlatırız.

KONAKLANACAK OTELLER

ETAP ALTINEL HOTEL VB.

ÖĞLE YEMEKLERİ

ASSOS : SERBEST ÖĞLE YEMEĞİ MOLASI

AYVALIK : TEKNE TURUNDA ÖĞLE YEMEĞİ : Tavuk ya da Sınırsız Balık + salata ve spagetti. 7 tl.

Ramazan Bayramı Pamukkale Turu İzmir


1.GÜN 19 EYLÜL CUMARTESİ: Siz saygıdeğer misafirlerimizi 06.00 Karşıyaka Yunuslar Önü – 06.30 Alsancak Lozan Meydanı – 07.00 Bornova Ege Üniversitesi Hastane Önünden alarak lüks otobüsümüzle çeşitli SEIREN TRAVEL ikramlarıyla yolculuğumuza başlıyoruz. Yol üzerinde alacağımız serbest kahvaltı molamızın ardından ilk durağımız olan Pamukkale’ye ulaşıyoruz. Gezeceğimiz yerler; Nekropolis-Roma Hamamı- Sütunlu Cadde-Latrinler- Apollon Tapınağı-Nympheum- Antik Tiyatro- Cin Deliği- ve Antik Havuz (Dileyen misafirlerimiz burada sıcak suya girebilirler) Hierapolis Antik Kenti gezimizin ardından Travertenler üzerinde yolculuğumuza başlıyoruz. Kısa bir yürüyüş molasının ardından dinlenmek üzere antik havuzun kenarında bir mola veriyoruz. Sonrasında Karahayıt Kasabası’ndaki Kızılsu Örenyeri’ne uğrayarak turumuzu tamamlıyoruz. Akşam Yemeği ve konaklama otelimizde.


2.GÜN 20 EYLÜL PAZAR: Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından otobüslerimize binerek sarkıt ve dikitleriyle insanı hayretler içinde bırakan “Gizli Pamukkale” diye adlandırılan Kaklık Mağarası’nı görmek üzere yola çıkıyoruz. Burayı ziyaret ettikten sonra Pamukkaledeki onyx yapım atölyelerini ziyaret ederek onyx taşının nasıl yapıldığı ve ayrıca şifalı olduğuna inanılan yarı değerli taşların hangi aşamalardan geçerek bizlere geldiğini öğreneceğimiz bir şov izlemeye gideceğiz. Sonrasında Pamukkale travertenlerin altında kısa bir çay molası verdikten sonra otelimize geri dönüyor ve akşam yemeğine kadar serbest zaman veriyoruz.


3.GÜN 21 EYLÜL PAZARTESİ: Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Dönüş yolculuğumuzda ilk durağımız dokumalarıyla ünlü Buldan Kasabası. Burada vereceğimiz Buldan bezi alışveriş molasınardından Karacasu’ya doğru yola çıkıyoruz. Karacasu’dan sonra gezeceğimiz yer Aphrodisias Antik Kenti. Gezilecek Yerler; Antik Tiyatro, Hamam, Antik Stadion, Bouleterion, Aphrodite Tapınağı ve Müze. Turumuzu tamamladıktan sonra akşam saatlerinde otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

4. GÜN 22 EYLÜL SALI: Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından dönüş yolculuğumuza başlıyuoruz. Dönüş yolculuğumuzda Denizli’nin meşhur dokuma fabrikalarından birine uğrayarak alışveriş olanağı buluyoruz. Sonra yolumuza devam ediyor ve akşama doğru İzmir’e ulaşarak sizleri aldığımız noktalara bırakıyoruz. Bir dahaki Seiren Tour organizasyonlarında buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.

GEZİLECEK YERLER

DENİZLİ – PAMUKKALE – HİERAPOLİS ANTİK KENTİ – KARAHAYIT KASABASI – KIZILSU – TRAVERTENLER – ANTİK – HAVUZ – BULDAN – AYDIN -

ÖNEMLİ
Gezi süresince tüm Müze ve Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri, Rehberlik Hizmetleri için ve tekne turu için Tam 60,00TL, 17 yaş ve altı, 65 yaş ve üstü T.C. vatandaşı, basın kartı, kültür ve turizm bakanlığı çalışanları ile müze kartına sahip konuklarımız – kartlarını ibraz etmeleri halinde – İndirimli 40,00 TL ödeyeceklerdir. Tura iştirak eden misafirlerimiz bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Acentemiz yukarda belirtilen bedelleri otobüslerde makbuz vermeden elden toplamak yerine, rezervasyon esnasında fatura karşılığı tahsil edip üstelik bu tutarları da taksitle ödeme kapsamına dâhil etmektedir. NOT: Müze kart almak isteyen misafirlerimiz yukarıdaki fiyata ek olarak + 10 tl ödeyeceklerdir (17 yaş üstü öğrenciler ve öğretmenler + 5 tl)


SİGORTA DETAYLARI
1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortası” TURSER – Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd.Şti. tarafından yapılmıştır. Ayrıca Seyahat sigorta paketi talep etmeniz halinde ücreti karşılığında acentamızdan bu hizmeti satın alabilirsiniz. Sağlık sigorta paketi ücrete dahil değildir.

ULAŞIM DETAYLARI
OTOBÜSLERİMİZ: O 403 MERCEDES 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MAN FORTUNA 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MITSUBISHI SAPHIRE 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) MIDIBUSLER: ISUZU TURKUAZ 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu , abs , asr, Klima , 1adet monitör , 1 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı MINIBUSLER: VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs , asr, Klima , 1 adet buzdolabı, okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı…


ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler Eşliğinde Gezi, Otellerde 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama, 1 Sabah Kahvaltısı ve 1 Akşam Yemeği, 1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası, Seiren Travel Otobüs İçi İkramları, Lüks Otobüsler ile Ulaşım, Seiren Travel Güvencesi, Tüm Çevre Gezileri.

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Tur Programında Ekstra Olarak Belirtilen Tüm Gezi ve Eğlenceler, Tekne Turu, Tüm Öğle Yemekleri, Tüm Öğünlerdeki Yemeklerde Alınan İçecekler, Tüm Özel Harcamalar, Otellerde Kullanılan Hizmetler (Mini Bar, Telefon vb.), Tüm Müze Ören Yeri Girişleri.

DETAYLAR

Seiren Travel Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 3 gece 2 gündür. 2 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. 2 yaşından küçük çocuklara otobüste koltuk verilmez, istendiği takdirde ayrıca ücretlendirilir. 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Rezerva esyonsnasında kesinlikle koltuk sözü verilemez. Haftalık turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır (En öndeki 4 koltuk 2`şer sıra arkaya kayar. En arka sıradaki 4 kişi en ön koltuklara oturur). Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda Seiren Travel’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Seiren Travel’da saklıdır. Turun İptali durumunda Seiren Travel turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur. İş bu sirkü 4(dört) sayfadan oluşup ayrı ayrı düşünülemez. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. MŞ.15.03.2009

TAVSİYEMİZ

Hava koşullarına ve yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, terlik, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil, film, Harita, İndirim Kartlarınız, Müze Kartlarınız, Sağlık Karneniz, Lipstick (Dudak nemlendirici), Ani hava değişiklikleri için hırka polar vb. bulundurulmasını hatırlatırız.

Ramazan Bayramı Assos Bozcaada Ayvalık Turu İzmir


HAREKET: 19 EYLÜL CUMARTESİ , İZMİR – AYVALIK

Siz saygıdeğer misafirlerimizi 06.00 Alsancak Lozan Meydanı – 06.30 Bornova Ege Üniversitesi – 07.00 Karşıyaka Yunuslar önünden alarak çeşitli ve sınırsız Seiren Travel ikramları eşliğinde yolculuğumuza başlıyoruz.


GÜN : 19 EYLÜL CUMARTESİ, AYVALIK – CUNDA ADASI – ŞEYTAN SOFRASI

Yolumuz üzerinde alınan (Ekstra) kahvaltı sonrasında Ayvalık’a varıyoruz. Ayvalık’ta ilk uğrayacağımız yer Cunda (Alibey) Adası. Cunda Adası’nda restore edilmiş eski Rum Evleri’nin arasında Arnavut kaldırımlı sokaklarda gezerek Taksiyarhis Kilisesi’ne varıyoruz. Anlatım ve fotoğraf molasının ardından Aşıklar Tepesi’ne çıkıyoruz. Burada değirmeni ve 2007 yılında Rahmi Koç tarafından restore ettirilen kütüphaneyi gezerek yorgunluğumuzu atmak üzere Taşkahve’ye gidiyoruz. Molamızın ardından Şeytan Sofrası’na doğru yola çıkıyor ve Lesbos (Midilli) Adası’nın manzarası eşliğinde çaylarımızı yudumluyoruz. Buradaki ziyaretimizin ardından otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.


GÜN : 20 EYLÜL PAZAR (BOZCAADA – RÜZGAR DEĞİRMENLERİ – AYAZMA PLAJI – MERMER BURNU – CENEVİZ KALESİ )

Otelimizde alınan açık büfe kahvaltımızın ardından Bozcaada’ya hareket etmek üzere Geyikli İskelesi’ne varıyoruz. Bizleri Bozcaada’ya götürecek olan feribotu beklerken sahilde çay-kahve keyfi için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra feribota binerek yarım saatlik yolculuk sonrasında Bozcaada’ya varıyoruz. Heredotos’un “tanrı, insanların uzun omurlu olmaları için Bozcaada’yi yaratmış” dediği Bozcaada, daha ilk adımımızda bizleri büyülüyor. Adada Rüzgâr Değirmenleri’ni, Ayazma Plajı’nı, Mermer Burnu’nu görüp, Göztepe’yi aracımızdan gördükten sonra Ceneviz Kalesi’ni gezip Ege’nin enfes balıklarından tadabileceğiniz balık restaurantlarında öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. Yemek sonrası dileyen konuklarımızla adanın ılık rüzgârı ile birlikte yürüyüş yapıyoruz. Dileyen konuklarımız serbest zamanı Ayazma Plajı’nda denize girerek ve güneşlenerek değerlendirebilirler. Serbest süre sonrası adada yaşayan köylü kadınların yaptığı meşhur domates reçeli ve Bozcaada’ya özgü üzümlerden elde edilen şarap alışverişinden sonra deniz kıyısında çaylarımızı yudumlayıp feribota binerek geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Dileyen misafirlerimiz için (Ekstra) fasıl ya da canlı müzik ile eğlenmeleri için Cunda Adası Gece Turu.


GÜN : 21 EYLÜL PAZARTESİ (ASSOS – BEHRAMKALE – ATHENA TAPINAĞI – TRUVA ATI – GELİBOLU YARIMADASI TARİHİ MİLLİ PARKI – CONKBAYIRI – KABATEPE – 57. ALAY ŞEHİTLİĞİ)

Otelimizde alacağımız son sabah kahvaltısının ardından Assos’ a hareket ediyoruz. Burada Athena Tapınağı’nı ve Hüdavendigar Camii’ni ziyaret edip vereceğimiz serbest zaman sonrasında Çanakkale`ye gitmek üzere yola çıkıyoruz. Çanakkale şehir merkezinde “Truva” filminde kullanılan “Tahta At”ı fotoğraflayıp, Aynalı Çarşı gezilerimizi gerçekleştirdikten sonra öğle yemeğimizi de alacağımız Eceabat bölgesine feribotumuza binerek geçiyoruz. Öğle yemeğimizin ardından 1914 yılında başlayan, toplam 253.000 askerimizin şehit ve zayii olduğu Çanakkale Savaşı`nın izlerini görebileceğimiz, “Çanakkale Geçilmez” destanının yazıldığı Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı sınırları içerisine giriyoruz ve sırasıyla Kabatepe, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Lone Pine Anıtı, 57. Alay Şehitliği, ve Conkbayırı gezilerimizin ardından otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.


GÜN : 22 EYLÜL SALI, DİKİLİ – BERGAMA – KIZILAVLU – ASKLEPİON KUTSAL ALANI – AKROPOL

Sabah otelimizde alacağımız son kahvaltının ardından otobüsümüze binerek İzmi’in dikili İlçesine gidiyoruz. Burada sahilde kısa bir çay molası verdikten sonra tekrar araçlarııza binerek Antik Dünyanın en önemli kentlerinden biri olan Pergamon (Bergama( a doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık yarım saatlik bir yolculuğun ardından Bergama’ya varıyoruz. İlk durağımız saray binalarının ve tapınaklarının bulunduğu yukarı şehir “ Akropol”. Sonrasında Roma Döneminin en önemli yapılarından biri olan Kızılavlu diğer adıyla Serapis Tapınağı’nı görmeye gidiyoruz. Bergama İçinde vereceğimiz öğle yemeği molasının ardından Bergamadaki son göreceğimiz yer olan Asklepion Kutsal Alanına doğru yola çıkıyporuz. Burada antik tiyatroyu ve Hastaların şifa buldukarı odaları gördükten sonra aracımıza binerek İzmir’e doğru yola çıkıyoruz. Son olarak yolumuzun üzerindeki onyx yapım atölyelerinde kısa bir alışveriş molası vererek turumuzu tamamlıyoruz. Akşam saatlerinde İzmir’e vararak sizleri aldığımız noktalara bnırakıyor ve bir dahaki turlarımızda buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.

HAREKET ZAMANLARI VE YERLER

1. İzmir / Alsancak Lozan Meydanı – 06:00

2. İzmir / Bornova Ege Üniversitesi Hastane Önü – 06.30

3. İzmir / Karşıyaka Yunuslar Önü – 07:00

GÜZERGAH

İZMİR – AYVALIK – ASSOS – ÇANAKKALE – İZMİR

ULAŞIM TÜRÜ

Otobüslü Ulaşım

GEZİLECEK YERLER

AYVALIK – CUNDA ADASI – TAKSIYARHIS KILISESI – ŞEYTAN SOFRASI – BOZCAADA – RÜZGÂR DEĞIRMENLERI – AYAZMA PLAJI – CENEVIZ KALESI – ASSOS – BEHRAMKALE – ATHENA TAPINAĞI – HÜDAVENDIGAR CAMII – TRUVA ATI – GELIBOLU YARIMADASI TARIHI MILLI PARKI – ŞEHİTLİKLER

ÖNEMLİ

Gezi süresince tüm Müze ve Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri, Rehberlik Hizmetleri, Bozcaada feribot gidiş dönüş ücretleri, Çanakkale – Gelibolu feribot ücretleri ve müze kart için Tam 70,00TL, 17 yaş ve altı, 65 yaş ve üstü T.C. vatandaşı, basın kartı, kültür ve turizm bakanlığı çalışanları ile müze kartına sahip konuklarımız – kartlarını ibraz etmeleri halinde – İndirimli 55,00 TL ödeyeceklerdir. Tura iştirak eden misafirlerimiz bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Acentemiz yukarda belirtilen bedelleri otobüslerde makbuz vermeden elden toplamak yerine, rezervasyon esnasında fatura karşılığı tahsil edip üstelik bu tutarları da taksitle ödeme kapsamına dâhil etmektedir.

SİGORTA DETAYLARI


1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortası” TURSER – Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd.Şti. tarafından yapılmıştır. Ayrıca Seyahat sigorta paketi talep etmeniz halinde ücreti karşılığında acentamızdan bu hizmeti satın alabilirsiniz. Sağlık sigorta paketi ücrete dahil değildir.

ULAŞIM DETAYLARI


OTOBÜSLER: O 403 MERCEDES 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MAN FORTUNA 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MITSUBISHI SAPHIRE 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) MIDIBUSLER: ISUZU TURKUAZ 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu , abs , asr, Klima , 1adet monitör , 1 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı MINIBUSLER: VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs , asr, Klima , 1 adet buzdolabı, okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı…

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler Eşliğinde Gezi, Otellerde 3 Gece Yarım Pansiyon Konaklama, 3 Sabah Kahvaltısı ve 3 Akşam Yemeği, 1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası, Seiren Travel Otobüs İçi İkramları, Lüks Otobüsler ile Ulaşım, Seiren Travel Güvencesi, Tüm Çevre Gezileri, Bozcaada Gidiş – Dönüş Feribot Ücretleri – Gelibolu Feribot Ücretleri

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Tur Programında Ekstra Olarak Belirtilen Tüm Gezi ve Eğlenceler, Tüm Öğle Yemekleri, Tüm Öğünlerdeki Yemeklerde Alınan İçecekler, Tüm Özel Harcamalar, Otellerde Kullanılan Hizmetler (Mini Bar, Telefon vb.), Tüm Müze Ören Yeri Girişleri.

DETAYLAR

Seiren Travel Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 4 gece 3 gündür. 3 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. 2 yaşından küçük çocuklara otobüste koltuk verilmez, istendiği takdirde ayrıca ücretlendirilir. 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk sözü verilemez. Haftalık turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır (En öndeki 4 koltuk 2`şer sıra arkaya kayar. En arka sıradaki 4 kişi en ön koltuklara oturur). Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda Seiren Travel’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Seiren Travel’da saklıdır. Turun İptali durumunda Seiren Travel turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur. İş bu sirkü 4(dört) sayfadan oluşup ayrı ayrı düşünülemez. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. MŞ.15.03.2009

TAVSİYEMİZ

Hava koşullarına ve yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil, film, Harita, İndirim Kartlarınız, Müze Kartlarınız, Sağlık Karneniz, Lipstick (Dudak nemlendirici), Ani hava değişiklikleri için hırka polar vb. bulundurulmasını hatırlatırız.

Ramazan Bayramı Kapadokya Turu İzmir


1.GÜN: 18 EYLÜL CUMA, UŞAK – AFYON – KONYA – AKSARAY – NEV ŞEHİR

Siz saygıdeğer misafirlerimizi 20.00 Karşıyaka Yunuslar Önü – 20.30 Alsancak Lozan Meydanı – 21.00 Bornova Ege Üniversitesi alarak lüks otobüsümüzle Uşak Afyon KONYA güzergâhını takip ederek çeşitli ve sınırsız SEIREN TRAVEL ikramları eşliğinde NEVŞEHİR’e doğru hareket ediyoruz.

2.GÜN: 19 EYLÜL CUMARTESİ, MELENDİZ ÇAYI – IHLARA VADİSİ – DERİNKUYU YER ALTI ŞEHRİ – GÜVERCİNLİK VADİSİ – AVANOS

Sabah saatlerinde Aksaray’da vereceğimiz serbest sabah kahvaltısının ardından ilk durağımız; içinden Melendiz Çayı’nın geçtiği Ihlara Vadisi. Buradan sonraki durağımız yerin 85 metre altına oyulmuş olan Derinkuyu yer altı şehri. Sonrasında Uçhisar’da öğle yemeği molamızı veriyor ve Güvercinlik Vadisi’nde çaylarımızı yudumladıktan sonra otelimize gidiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam yemeğinden sonra Avanos çömlek yapım atölyemize giderek bol bol çömlek yapma imkanı buluyor ve Avanos çömlekleri hakkında bilgi alıyoruz. Dileyen misafirlerimiz buradan alışveriş yapabilir.


3.GÜN: 20 EYLÜL PAZAR, KAYSERİ – HUNAT HATUN CAMİİ – KAYSERİ KALESİ – KÜMBETLER – ERCİYES DAĞI KAYAK MERKEZİ

Sabah otelmizde alacağımız kahvaltının ardınmdan aracımıza binerek kaysriye doğru yola çıkıyoruz. Kayseride ilk durağımız şehir merkezinde yer alan hunat hatun külliyesi. Rehberimiz eşliğinde külliyeyi gezdilkten sonra sur içindeki baharatçı dükkanlarına gidip kısa bir alışveriş molası veriyoruz. Selçuklu dönemine ait kümbetleri gördükten sonra Erciyes dağını görmek üzere dağa tırmanıyoruz. Bir saatlik bir yolculuğun ardından zi,rveye varıyor ve temiz dağ havasının tadını çıkarıyoruz. Belirlenen saatlere kadar serbest zaman verdikten sonra araçlarımıza binerek Kapadokyadaki otelimize geriş dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimzde…


4.GÜN: 21 EYLÜL PAZARTESİ, KIZILIRMAK – PAŞABAĞLARI – DERVENTLER VADİSİ – ÜRGÜP

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından sırasıyla Kızılırmak, Paşa bağları, Derventler Vadisi, Ürgüp, Şarap Mahsenleri, Anne Baba ve Çocuk peribacalarını gezerek öğle yemeği molası veriyoruz. Öğle yemeğimizin ardından Göreme Açık Hava Müzesi’ni ziyaret ederek oradan da onyx yapım atölyelerine gidiyoruz. Son olarak Kızıl Vadi’de güneşin batışını seyredip oradan da halı atölyelerini gezdikten sonra otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (Dileyen misafirlerimiz bu gece extra olarak düzenlenecek olan Türk Gecesi’ne katılabilirler)


5.GÜN: 22 EYLÜL SALI, AĞZIKARAHAN – KONYA – MEVLANA MÜZESİ

Otelimizde alacağımız son kahvaltımızın ardından dönüş yolculuğumuza geçiyoruz. Dönüş yolculuğumuzda ilk göreceğimiz yer Selçuklu Dönemi eserlerinden olan Ağzıkarahan. Sonrasında Konya’ya doğru yola çıkıyoruz. Konya’da ilk durağımız Mevlana Müzesi. Konya’da öğle yemeği için meşhur etli ekmek molamızı verdikten sonra dönüş yolculuğumuza geçiyoruz. Akşam saatlerinde İzmir’e varıyor ve bir sonraki turlarımızda buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.


HAREKET ZAMANLARI VE YERLERİ

1. – İzmir / KARŞIYAKA YUNUSLAR ÖNÜ – 20:00
2. – İzmir / ALSANCAK LOZAN MEYDANI – 20:30
3. – İzmir / BORNOVA EGE ÜNİV. HASTANE ÖNÜ – 21:00

GÜZERGAH

İZMİR – AFYON – KONYA – AKSARAY – NEVŞEHİR – KONYA – İZMİR

ULAŞIM TÜRÜ

Otobüslü Ulaşım

GEZİLECEK YERLER

IHLARA VADİSİ – DERİNKUYU YERALTI ŞEHRİ – UÇHİSAR – MEVLANA MÜZESİ – SULTANHAN – KONYA – ALAADDİN TEPESİ – SELİMİYE CAMİİ – ALAADDİN CAMİİ – GÜVERCİNLİK VADİSİ – GÖREME AÇIK HAVA MÜZESİ – PAŞABAĞLARI – DERVENNTLER VADİSİ – ÜRGÜP – AVANOS – KIZILIRMAK – KIZILVADİ – SİNASSOS – SELİME KÖYÜ – AĞZIKARAHAN ST. SİMEON MANASTIRI – ORTAHİSAR – AVCILAR VADİSİ

ÖNEMLİ
Gezi süresince tüm Müze ve Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri, Rehberlik Hizmetleri için Tam 60,00TL, 17 yaş ve altı, 65 yaş ve üstü T.C. vatandaşı, basın kartı, kültür ve turizm bakanlığı çalışanları ile müze kartına sahip konuklarımız – kartlarını ibraz etmeleri halinde – İndirimli 45,00 TL ödeyeceklerdir. Tura iştirak eden misafirlerimiz bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Acentemiz yukarda belirtilen bedelleri otobüslerde makbuz vermeden elden toplamak yerine, rezervasyon esnasında fatura karşılığı tahsil edip üstelik bu tutarları da taksitle ödeme kapsamına dâhil etmektedir. NOT: Müze kart almak isteyen misafirlerimiz yukarıdaki fiyata ek olarak + 10 tl ödeyeceklerdir (17 yaş üstü öğrenciler ve öğretmenler + 5 tl)

SİGORTA DETAYLARI
1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortası” TURSER – Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd.Şti. tarafından yapılmıştır. Ayrıca Seyahat sigorta paketi talep etmeniz halinde ücreti karşılığında acentamızdan bu hizmeti satın alabilirsiniz. Sağlık sigorta paketi ücrete dahil değildir.

ULAŞIM DETAYLARI
OTOBÜSLERİMİZ: O 403 MERCEDES 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MAN FORTUNA 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MITSUBISHI SAPHIRE 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) MIDIBUSLER: ISUZU TURKUAZ 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu , abs , asr, Klima , 1adet monitör , 1 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı MINIBUSLER: VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs , asr, Klima , 1 adet buzdolabı, okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı…

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler Eşliğinde Gezi, Otellerde 3 Gece Yarım Pansiyon Konaklama, 3 Sabah Kahvaltısı ve 3 Akşam Yemeği, 1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası, Seiren Travel Otobüs İçi İkramları, Lüks Otobüsler ile Ulaşım, Seiren Travel Güvencesi, Tüm Çevre Gezileri.

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Tur Programında Ekstra Olarak Belirtilen Tüm Gezi ve Eğlenceler, Tüm Öğle Yemekleri, Tüm Öğünlerdeki Yemeklerde Alınan İçecekler, Tüm Özel Harcamalar, Otellerde Kullanılan Hizmetler (Mini Bar, Telefon vb.), Tüm Müze Ören Yeri Girişleri.

DETAYLAR

Seiren Travel Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 3 gece 4 gündür. 3 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. 2 yaşından küçük çocuklara otobüste koltuk verilmez, istendiği takdirde ayrıca ücretlendirilir. 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Rezerva esyonsnasında kesinlikle koltuk sözü verilemez. Haftalık turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır (En öndeki 4 koltuk 2`şer sıra arkaya kayar. En arka sıradaki 4 kişi en ön koltuklara oturur). Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda Seiren Travel’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Seiren Travel’da saklıdır. Turun İptali durumunda Seiren Travel turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur. İş bu sirkü 4(dört) sayfadan oluşup ayrı ayrı düşünülemez. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. MŞ.15.03.2009

TAVSİYEMİZ

Hava koşullarına ve yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil, film, Harita, İndirim Kartlarınız, Müze Kartlarınız, Sağlık Karneniz, Lipstick (Dudak nemlendirici), Ani hava değişiklikleri için hırka polar vb. bulundurulmasını hatırlatırız.

Ramazan Bayramı Marmaris Turu İzmir


HAREKET: 19 EYLÜL CUMARTESİ, İZMİR – MARMARİS
Siz saygıdeğer misafirlerimizi 06.00 Alsancak Lozan Meydanı – 06.30 Bornova Ege Üniversitesi – 07.00 Karşıyaka Yunuslar önünden alarak çeşitli ve sınırsız Seiren Travel ikramları eşliğinde yolculuğumuza başlıyoruz.


1.GÜN 19 EYLÜL CUMARTESİ: Belirlenen noktalardan siz misafirlerimizi aldıktan sonra yolculuğumuza başlıyoruz. Öğle saatlerinde Gökova Körfezi’nin eşsiz manzarası karşısında vereceğimiz fotoğraf molası ardından Azmakçayı Sandal Turu yapıyoruz. Turumuzda; ırmağın ve çevrenin bizlere sunduğu eşsiz güzellikleri, fauna ve florayı izleyip fotoğrafladıktan sonra Akyaka Köyü gezimizi ve Aşıklar Yolu yürüyüşümüzü tamamlayıp Marmaris’e gidiyoruz ve Marmaris’te vereceğimiz yüzme molası sonrasında otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam yemek sonrası dileyen misafirlerimizle extra Marmaris’in eşsiz barlar sokağında Bar Safari turu yapıyoruz.

2.GÜN 20 EYLÜL PAZAR: Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından extra MARMARİS JEEP SAFARİ TURU: Safari için jeeplere biniyoruz. Eğlenceye doyup, hayatımız boyunca unutamayacağımız turumuza Off-Road’la başlıyoruz. Orhaniye Köyü, Kız kumu Plajı’nda yüzme molası ve denizin üzerinde yürüme keyfini tattıktan sonra Turgut Köyü’ndeki Şelale’ye gidiyoruz. Dileyen konuklarımız burada da yüzerek şelalenin serin sularında rahatladıktan sonra oldukça zengin ormanlık alanlardan geçerek Bayırköyü’ne ulaşıyoruz. Akşamüstü Köy kahvesi’nde vereceğimiz çay molası sonrası dönüş için İçmeler yönüne doğru hareket ediyoruz. Tur sonunda jeep’lerimizle otelimize geçerek günün eğlenceli yorgunluğunu atıyoruz. Akşam yemeği ve konaklamaotelimizde. Yemek sonrası arzu eden konuklarımızla extra Marmaris Mehtap Turu.


3. GÜN 21 EYLÜL PAZARTESİ: Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Köyceğiz Gölünün fazla suyunu boşalttığı Dalyan’a Doğru hareket ediyoruz. İlk olarak iki gruba ayrılarak 25 er kişilik teknelerimize bindikten sonra Sazlıkların arasından kral mezarlarını görmek üzere yola çıkıyoruz. Fotoğraf molamızın ardından Carette caretta kaplumbağalarının yumurtalarını bırakma yeri olan İztuzu plajına gidiyoruz. Burada vereceğimiz serbest zamanda dileyen misafirlerimiz denize girebilir dileyenler ise akdenizin bu güzel sahilinde güneşlenebilirler. İztuzu plajından ayrıldıktan sonra dönüş yolculuğumuza geçiyoruz. Otelimize vardıktan sonra akşam saatlerine kadar serbest zaman. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Yemek sonrasında Marmaris’teki bu son gecemizde Marmaris Barlar Sokağı’na Giderek Crazy Daisy Barda gecenin geç saatlerine kadar eğlencenin tadını çıkarıyoruz.

4.GÜN 22 EYLÜL SALI: Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısın ardından aracımıza binerek İçmeler’e gidiyoruz. İçmeler’de bizi bekleyen teknemize binerek Marmaris’in muhteşem koylarında yüzme molalarımızı değerlendiriyoruz. Cennet Adası, Keçi Adası, Fosforlu Mağara, Üç palmiye Koyu, Kumlu bük, Turunç, Yeşil Deniz, Akvaryum göreceğimiz koylardan ve birçok noktada vereceğimiz yüzme molaları ardından otobüsümüze biniyor, dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde İzmir’e, gece geç saatlerse ise İstanbul’a varıyor bir daha ki turlarımızda buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.




HAREKET ZAMANLARI VE YERLERİ

1. İzmir / Alsancak Lozan Meydanı – 06:00
2. İzmir / Bornova Ege Üniversitesi Hastane Önü – 06.30
3. İzmir / Karşıyaka Yunuslar Önü – 07:00


ULAŞIM TÜRÜ: Otobüslü Ulaşım

GEZİLECEK YERLER


MARMARİS – MARMARİS PLAJI – KIZ KUMU AZMAKBAŞI SANDAL TURU – AŞIKLAR YOLU – İÇMELER -MARMARİS TEKNE TURU – GÖKOVA KÖRFEZİ - AKYAKA KÖYÜ – BERDÜBET – ORHANİYE – DALYAN – KAUNOS KAYA MEZARLARI – İZTUZU PLAJI – MARMARİS BARLAR SOKAĞI – BAR SAFARİ TURU – MARMARİS CRAZY DAİSY BAR YAZA VEDA PARTİSİ -


ÖNEMLİ
Gezi süresince tüm Müze ve Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri, Tekne Turları, Rehberlik Hizmetleri için Tam 90,00TL, 17 yaş ve altı, 65 yaş ve üstü T.C. vatandaşı, basın kartı, kültür ve turizm bakanlığı çalışanları ile müze kartına sahip konuklarımız – kartlarını ibraz etmeleri halinde – İndirimli 70,00 TL ödeyeceklerdir. Tura iştirak eden misafirlerimiz bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Acentemiz yukarda belirtilen bedelleri otobüslerde makbuz vermeden elden toplamak yerine, rezervasyon esnasında fatura karşılığı tahsil edip üstelik bu tutarları da taksitle ödeme kapsamına dâhil etmektedir.



SİGORTA DETAYLARI
1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortası” TURSER – Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd.Şti. tarafından yapılmıştır. Ayrıca Seyahat sigorta paketi talep etmeniz halinde ücreti karşılığında acentamızdan bu hizmeti satın alabilirsiniz. Sağlık sigorta paketi ücrete dahil değildir.

ULAŞIM DETAYLARI
OTOBÜSLERİMİZ: O 403 MERCEDES 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MAN FORTUNA 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MITSUBISHI SAPHIRE 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) MIDIBUSLER: ISUZU TURKUAZ 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu , abs , asr, Klima , 1adet monitör , 1 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı MINIBUSLER: VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs , asr, Klima , 1 adet buzdolabı, okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler Eşliğinde Gezi, Otellerde 3Gece Yarım Pansiyon Konaklama, 3 Sabah Kahvaltısı ve 3 Akşam Yemeği, 1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası, Seiren Travel Otobüs İçi İkramları, Lüks Otobüsler ile Ulaşım, Seiren Travel Güvencesi, Tüm Çevre Gezileri…

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Tur Programında Ekstra Olarak Belirtilen Tüm Gezi ve Eğlenceler, Tüm Tekne Turları, Tüm Öğle Yemekleri, Tüm Öğünlerdeki Yemeklerde Alınan İçecekler, Tüm Özel Harcamalar, Otellerde Kullanılan Hizmetler (Mini Bar, Telefon vb.), Tüm Müze Ören Yeri Girişleri.

DETAYLAR

Seiren Travel Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 5 gece 4 gündür. 3 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. 2 yaşından küçük çocuklara otobüste koltuk verilmez, istendiği takdirde ayrıca ücretlendirilir. 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk sözü verilemez. Haftalık turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır (En öndeki 4 koltuk 2`şer sıra arkaya kayar. En arka sıradaki 4 kişi en ön koltuklara oturur). Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa gore aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda Seiren Travel’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün onceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Seiren Travel’da saklıdır. Turun İptali durumunda Seiren Travel turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur. İş bu sirkü 4(dört) sayfadan oluşup ayrı ayrı düşünülemez. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. MŞ.15.03.2009

TAVSİYEMİZ

Hava koşullarına ve yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil, film, Harita, İndirim Kartlarınız, Müze Kartlarınız, Sağlık Karneniz, Lipstick (Dudak nemlendirici), Ani hava değişiklikleri için hırka polar vb. bulundurulmasını hatırlatırız.

26 Ağustos 2009 Çarşamba

Dalyan Adem Pansiyon Dalya Muğla



Dalyan'a geldiğinizde kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz, temiz, güvenli ve de güzel bir yer arıyorsanız, hem de hesaplı olsun diyorsanız adresiniz… Adem's Pansiyon.
Yörenin ilk pansiyonlarından olan Adem's Pansiyon, Dalyan'ın en güzel yerinde, Köyceğiz gölünü Akdeniz'in sularına taşıyan kanalın hemen kıyısında, eşsiz güzellikteki Kaya Mezarlarının tam karşısında sakin, huzurlu ve dostane ortamıyla misafirlerine güzel bir tatil imkanı sunuyor.
Önünden geçen teknelerle İztuzu plajına, güneşin ve upuzun kumsalın tadını çıkarmaya gidebilirsiniz. Pansiyonumuzun önünde, Dalyan kanalında yüzmek de mümkündür.
Sizleri konuk etmekten mutlu oluruz...

ODALAR
Toplam on odası olan pansiyonumuz 24 kişilik kapasiteye sahiptir. Tüm yataklarımız çift kişiliktir. 3 veya 4 kişilik yatak kapasitesine sahip odalarımız da vardır.
Her odada; TV, Klima, Duş-tuvalet, 24 saat sıcak su ve wireless internet erişimi bulunmaktadır.



İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres : Maraş caddesi Dalyan - Ortaca- MUĞLA
Telefon : 0 252 284 20 43 0 533 563 80 94
Email : info@ademspension.com

Ramazan Bayramı Turları Yurtiçi Yurtdışı

Ramazan Bayramına özel Seçilmiş oteller tur yerleri kampanyalı turlar hepsi birarada ayrı ayrı aramanıza gerek yok .
Ramazan bayramına uygunoteller ,kampanyalı oteller,ucuz oteller ,ucuz turlar sizlerin memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir.
Konuyla ilgili yorum yazarsanız sevinirim Şimdiden İlginize teşekkürler......

Ramazan Bayramı Klikya Turu İzmir Çıkışlı


Ramazan Bayramı Klikya Turu İstanbul Çıkışlı


Ramazan Bayramı Kuşadası Pamukkale Turu İstanbul


Ramazan Turu Likya İstanbul Çıkışlı


Ramazan Bayramı İçin Seçilmiş Oteller Ve Tatil Köyleri

Ramazan Bayramı Pamfilya Turu İzmir


1. GÜN 18 EYLÜL CUMA: İZMİR – ANTALYA
Siz saygıdeğer misafirlerimizi 06.00 Karşıyaka Yunuslar Önü - 06.30 Alsancak Lozan Meydanı - 07.00 Bornova Ege Üniversitesi Hastane Önünden alarak lüks otobüsümüzle çeşitli SEIREN TRAVEL ikramlarıyla Antalya’ya doğru hareket ediyoruz.

2. GÜN 19 EYLÜL CUMARTESİ: HARİANUS KAPISI – YİVLİ MİNARE – KALEİÇİ – ANTİK YAT LİMANI – DÜDEN ŞELALESİ – KONYA ALTI PLAJI –
Yolumuzun üzerinde alacağımız serbest kahvaltı molamızın ardından otelimize yerleşiyoruz. Otelimizde vereceğimiz kısa bir dinlenme molasının ardından Antalya şehir turumuza başlıyoruz Sırasıyla; Hadrianus Kapısı, Yivli Minare, dar sokakları ve tarihi evleriyle Kaleiçi, Reçel alışverişi Antik yat limanı ve Konyaaltı plajı gezisi, Düden şelalesi gezilerimizin ardından otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. GÜN 20 EYLÜL PAZAR: EĞLENCEYE DOYACAGIMIZ RAFTİNG GÜNÜ

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, Türkiye’nin en güzel rafting parkurlarından biri olan Köprülü Kanyon Milli Parkı’na doğru yola çıkıyoruz. Kanyonda bizi karşılayan ekibimizden raftig parkuru ve detaylar hakkında bilgi aldıktan sonra sekizerli gruplara ayrılarak Rafting maceramıza başlıyoruz. Her yaştan misafirimizin rahatlıkla katılabileceği bu turumuzda suyun ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarıyoruz. Turumuzu tamamladıktan sonra otelimize dönmek üzere yola koyuluyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam yemeğinden sonra dileyen misafirlerimizle Mehtap turuna katılıyoruz.(Extra)

4. GÜN 21 EYLÜL PAZARTESİ: SİDE ÇARŞI – APOLLON – MANAVGAT – MANAVGAT ŞELALELERİ – ASPENDOS ANTİK TİYATROSU GEZİSİ
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Manavgat Şelalesini görmek üzere yola çıkıyoruz. Ardından Pamfilya bölgesinin en önemli antik kentlerinden biri olan Side’ye geçiyoruz Side Merkeze gitmek için antik kentin arasında bizleri gezdirecek olaran Çekçeklerimize biniyoruz. İlk olarak Side Çarşı Turu yaptıktan sonra Apollon Tapınağı’nı geziyoruz. Sonrasındaki durağımız Perge Antik Kenti. Roma çağında gladyatör dövüşlerinin de yapıldığı tiyatroyu gezdikten sonra U şeklindeki stadion surlar, kuleler, kapılar, anıtsal çeşme, hamamlar, mezar kalıntıları, heykeller, Agora, kilise, su kanalları, direkli cadde, piskoposluk binası gezilerimiz sonrasında otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklamaotelimizde. Bu son gecemizde Antalya Kaleiçi’ne eğlenmeye gidiyoruz. (Extra)

5. GÜN 22 EYLÜL SALI: ANTALYA İZMİR
Otelimizde alacağımız son sabah kahvaltımızın ardından İzmir’e dönmek üzere yola çıkıyoruz. Yol güzergâhımızın üzerinde bulunan Pamukkale’ye uğrayarak travertenleri ve Hierapolis antik kentini görme imkanını buluyoruz. Pamukkale gezimizin ardından turumuzu tamamlayarak akşam saatlerinde izmire dönüyor ve bir dahaki Seiren Tour Organizasyonlarında buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.

HAREKET ZAMANLARI VE YERLERİ

1. – İzmir / KARŞIYAKA YUNUSLAR ÖNÜ -:06:00
2. – İzmir / ALSANCAK LOZAN MEYDANI – 06:30
3. – İzmir / BORNOVA EGE ÜNİV. HASTANE ÖNÜ – 07:00

GÜZERGAH

İZMİR – DENİZLİ – ANTALYA





ULAŞIM TÜRÜ : Otobüslü Ulaşım



GEZİLECEK YERLER

ANTALYA – KONYAALTI PLAJI – KALEİÇİ – YİVLİ MİNARE – HADRİANUS KAPISI – SİDE – MANAVGAT – ASPENDOS ANTİK TİYATROSU – APOLLON TAPINAĞI – PERGE ANTİK KENTİ – KÖPRÜLÜ KANYON MİLLİ PARKI RAFTİNG TURU – PAMUKKALE HİERAPOLİS

ÖNEMLİ
Gezi süresince tüm Müze ve Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri, Tekne Turları , Rehberlik Hizmetleri için Tam 80,00TL, 17 yaş ve altı, 65 yaş ve üstü T.C. vatandaşı, basın kartı, kültür ve turizm bakanlığı çalışanları ile müze kartına sahip konuklarımız – kartlarını ibraz etmeleri halinde – İndirimli 60,00 TL ödeyeceklerdir. Tura iştirak eden misafirlerimiz bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Acentemiz yukarda belirtilen bedelleri otobüslerde makbuz vermeden elden toplamak yerine, rezervasyon esnasında fatura karşılığı tahsil edip üstelik bu tutarları da taksitle ödeme kapsamına dâhil etmektedir.

SİGORTA DETAYLARI
1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortası” TURSER – Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd.Şti. tarafından yapılmıştır. Ayrıca Seyahat sigorta paketi talep etmeniz halinde ücreti karşılığında acentamızdan bu hizmeti satın alabilirsiniz. Sağlık sigorta paketi ücrete dahil değildir.

ULAŞIM DETAYLARI
OTOBÜSLERİMİZ: O 403 MERCEDES 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MAN FORTUNA 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MITSUBISHI SAPHIRE 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) MIDIBUSLER: ISUZU TURKUAZ 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu , abs , asr, Klima , 1adet monitör , 1 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı MINIBUSLER: VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs , asr, Klima , 1 adet buzdolabı, okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler Eşliğinde Gezi, Otellerde 3 Gece Yarım Pansiyon Konaklama, 3 Sabah Kahvaltısı ve 3 Akşam Yemeği, 1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası, Seiren Travel Otobüs İçi İkramları, Lüks Otobüsler ile Ulaşım, Seiren Travel Güvencesi, Tüm Çevre Gezileri…

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Tur Programında Ekstra Olarak Belirtilen Tüm Gezi ve Eğlenceler, Tüm Tekne Turları, Tüm Öğle Yemekleri, Tüm Öğünlerdeki Yemeklerde Alınan İçecekler, Tüm Özel Harcamalar, Otellerde Kullanılan Hizmetler (Mini Bar, Telefon vb.), Tüm Müze Ören Yeri Girişleri.



DETAYLAR

Seiren Travel Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 4 gece 5 gündür. 3 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. 2 yaşından küçük çocuklara otobüste koltuk verilmez, istendiği takdirde ayrıca ücretlendirilir. 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk sözü verilemez. Haftalık turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır (En öndeki 4 koltuk 2`şer sıra arkaya kayar. En arka sıradaki 4 kişi en ön koltuklara oturur). Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa gore aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda Seiren Travel’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün onceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Seiren Travel’da saklıdır. Turun İptali durumunda Seiren Travel turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur. İş bu sirkü 4(dört) sayfadan oluşup ayrı ayrı düşünülemez. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. MŞ.15.03.2009

TAVSİYEMİZ

Hava koşullarına ve yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil, film, Harita, İndirim Kartlarınız, Müze Kartlarınız, Sağlık Karneniz, Lipstick (Dudak nemlendirici), Ani hava değişiklikleri için hırka polar vb. bulundurulmasını hatırlatırız.

Ramazan Bayramı Klikya Turu İzmir Çıkışlı


1. GÜN : 18 EYLÜL CUMA – İZMİR – TARSUS MERSİN
Siz saygıdeğer misafirlerimizi 20.00 Karşıyaka Yunuslar Önü – 20.30 Alsancak Lozan Meydanı – 21.00 Bornova Ege Üniversitesi önünden alıyor ve lüks otobüsümüzle Uşak Afyon KONYA güzergâhını takip ederek çeşitli SEIREN TRAVEL ikramları eşliğinde Mersin’e doğru hareket ediyoruz.


2. GÜN : 19 EYLÜL CUMARTESİ: ESHABI KEHF (YEDİ UYUYANLAR MAĞARASI) – ULU CAMİİ – MERSİN

Yolda alınan (Ekstra) sabah kahvaltısının ardından Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Tarsus’a varıyoruz. Çok zengin bir tarihi sahip ve ilahi dinler açısından büyük öneme sahip olan Tarsustaki ilk durağımız: Kuran-ı Kerim’in Kehf Surasi’nde geçen Eshab-ı Kehf (Yedi Uyuyanlar Mağarası). Sonrasında kent merkezinde anıtsal antik bir yapı olarak karşımıza çıkan tuğla örgülü ve içinden araçların geçebildiği Roma dönemine ait kemer ve hamam kalıntılarını görüyoruz. Son olarak 1579 yılında Ramazanoğlu Piri Paşanın oğlu İbrahim Bey tarafından S.t. Pier Kilisesi kalıntıları üzerine kurulan erken dönem Osmanlı mimarisinden izler taşıyan Ulu Camii’ni geziyoruz. Turumuzu tamamladıktan sonra Mersin’e geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Mersindeki otelimizde.


3. GÜN: 20 EYLÜL PAZAR: ANTAKYA – ANTAKYA EVLERİ – MOZAİK MÜZESİ – ST. PİER KİLİSESİ – HARBİYE ŞELALELERİ – PANAROMİK ADANA GEZİSİ

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Çukurova’nın bereketli topraklarının manzarasında Belen Geçidi’nden geçerek Asi Nehri’nin suladığı Amik Ovası’na doğru yola çıkıyoruz. Antakya’ya vardığımızda ilk durağımız dünyanın en büyük mozaik müzelerinden biri olan Antakya Arkeoloji Müzesi. Müze gezimizin ardından serinlemek ve öğle yemeğimizi almak üzere Harbiye Şelaleleri’ni görmeye gidiyoruz. Şelaleler gezimizin ardından tekrar şehir merkezine dönerek eski Antakya Evleri’ni ziyaret ediyoruz. Şehirden ayrılmadan önce Stauris Dağı’nın (Haç dağı) batısında kayalara oyulmuş 13m derinliğinde, 9,5m genişliğinde, ve 7m yüksekliğinde bir mağaradan oluşan ve Antakya‘daki ilk Hıristiyanların gizli toplantıları için kullandıkları Hıristiyanlığın en eski kiliselerinden biri olarak kabul edilen S.t. Pier Kilisesi’ni ziyaret ediyoruz. Kilise gezimizin ardından dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yolumuzun üzerinde bulunan Doğu Akdeniz’in en gelişmiş illerinden biri olan Adana’ya uğruyoruz. Adana’yı otobüsümüzle panoramik olarak dolaştıktan sonra Mersin’deki otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

4. GÜN : 21 EYLÜL PAZARTESİ: ASTIM MAĞARASI – CENNET CEHENNEM OBRUKLARI – KANYTELLEİS (KANLI DİVANE) ÖREN YERİ – KIZ KULESİ

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Mersin gezimize başlıyoruz. İlk durağımız Cennet Cehennem obrukları ve astım dilek mağarası. Yer altı mağara sisteminin üst kısmının çökmesiyle meydana gelen ve içersine Roma döneminden kalma merdivenlerle inilen bu obrukları gezdikten sonra Kanlıdivane örenyerini ziyarete gidiyoruz. Eski adıyla Kanytelleis olarak anılan ve M.Ö. 3. yy a tarihlenen bu antik kentte gezimize Kanlı divane diye adlandırılan noktadan başlıyoruz. Sonrasında Bazalika ve sarnışları gezerek buradaki gezimizi sonlandırıyor ve Kız Kulesi’nin karadan görmek üzere yola çıkıyoruz. Kısa bir fotoğraf molasının ardından Mersin’deki otelimize geri dönüyor ve akşam yemeğine kadar serbest zaman veriyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

5. GÜN : 22 EYLÜL SALI: KONYA – MEVLANA MÜZESİ – YEŞİL TÜRBE – ALAATTİN CAMİİ – İSTANBUL

Otelimizde alacağımız son sabah kahvaltısının ardından Konya’ya doğru yola çıkıyoruz. İç Anadolu’muzun en önemli şehirlerinden Konya’da ilk durağımız Hz. Mevlana Müzesi. Müze avlusunu ve Yeşil Türbe’yi gezdikten sonra Konya’ya özgü “Etli Ekmek” yemek üzere restaurantımıza gidiyoruz. Öğle yemeği molamızın ardından Alaadiin Tepesi’ne çıkıyor ve Selçuklu döneminin en önemli eserlerinden biri olan Konya Alaaddin Camii’ni geziyoruz. Konya gezimizin ardından İzmir dönüş yolculuğumuza başlıyor ve gece İzmir’e varıp bir dahaki turlarımızda buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.


HAREKET ZAMANLARI VE YERLERİ

1. – İzmir / KARŞIYAKA YUNUSLAR ÖNÜ – 20:00
2. – İzmir / ALSANCAK LOZAN MEYDANI – 20:30
3. – İzmir / BORNOVA EGE ÜNİV. HASTANE ÖNÜ – 21:00

GÜZERGAH

İZMİR- AFYON – KONYA – MERSİN


ULAŞIM TÜRÜ: Otobüslü Ulaşım


GEZİLECEK YERLER

ESHABI KEHF (YEDİ UYUYANLAR MAĞARASI) – ULU CAMİİ – MERSİN – ANTAKYA – ANTAKYA EVLERİ – MOZAİK MÜZESİ – ST. PİER KİLİSESİ – HARBİYE ŞELALELERİ – PANAROMİK ADANA GEZİSİ – ASTIM MAĞARASI – CENNET CEHENNEM OBRUKLARI – KANYTELLEİS (KANLI DİVANE) ÖREN YERİ – KIZ KULESİ – KONYA – MEVLANA MÜZESİ – YEŞİL TÜRBE – ALAATTİN CAMİİ


ÖNEMLİ
Gezi süresince tüm Müze ve Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri, Rehberlik Hizmetleri için Tam 80,00TL, 17 yaş ve altı, 65 yaş ve üstü T.C. vatandaşı, basın kartı, kültür ve turizm bakanlığı çalışanları ile müze kartına sahip konuklarımız – kartlarını ibraz etmeleri halinde – İndirimli 60,00 TL ödeyeceklerdir. Tura iştirak eden misafirlerimiz bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Acentemiz yukarda belirtilen bedelleri otobüslerde makbuz vermeden elden toplamak yerine, rezervasyon esnasında fatura karşılığı tahsil edip üstelik bu tutarları da taksitle ödeme kapsamına dâhil etmektedir.


SİGORTA DETAYLARI
1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortası” TURSER – Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd.Şti. tarafından yapılmıştır. Ayrıca Seyahat sigorta paketi talep etmeniz halinde ücreti karşılığında acentamızdan bu hizmeti satın alabilirsiniz. Sağlık sigorta paketi ücrete dahil değildir.

ULAŞIM DETAYLARI
OTOBÜSLERİMİZ: O 403 MERCEDES 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MAN FORTUNA 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MITSUBISHI SAPHIRE 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) MIDIBUSLER: ISUZU TURKUAZ 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu , abs , asr, Klima , 1adet monitör , 1 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı MINIBUSLER: VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs , asr, Klima , 1 adet buzdolabı, okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler Eşliğinde Gezi, Otellerde 3Gece Yarım Pansiyon Konaklama, 3 Sabah Kahvaltısı ve 3 Akşam Yemeği, 1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası, Seiren Travel Otobüs İçi İkramları, Lüks Otobüsler ile Ulaşım, Seiren Travel Güvencesi, Tüm Çevre Gezileri…

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Tur Programında Ekstra Olarak Belirtilen Tüm Gezi ve Eğlenceler, Tüm Tekne Turları, Tüm Öğle Yemekleri, Tüm Öğünlerdeki Yemeklerde Alınan İçecekler, Tüm Özel Harcamalar, Otellerde Kullanılan Hizmetler (Mini Bar, Telefon vb.), Tüm Müze Ören Yeri Girişleri.

DETAYLAR

Seiren Travel Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 5 gece 4 gündür. 3 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. 2 yaşından küçük çocuklara otobüste koltuk verilmez, istendiği takdirde ayrıca ücretlendirilir. 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk sözü verilemez. Haftalık turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır (En öndeki 4 koltuk 2`şer sıra arkaya kayar. En arka sıradaki 4 kişi en ön koltuklara oturur). Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa gore aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda Seiren Travel’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün onceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Seiren Travel’da saklıdır. Turun İptali durumunda Seiren Travel turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur. İş bu sirkü 4(dört) sayfadan oluşup ayrı ayrı düşünülemez. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. MŞ.15.03.2009

TAVSİYEMİZ

Hava koşullarına ve yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil, film, Harita, İndirim Kartlarınız, Müze Kartlarınız, Sağlık Karneniz, Lipstick (Dudak nemlendirici), Ani hava değişiklikleri için hırka polar vb. bulundurulmasını hatırlatırız.

Ramazan Bayramı Klikya Turu İstanbul Çıkışlı


1. GÜN : 18 EYLÜL CUMA – İSTANBUL – ANTAKYA
Siz saygıdeğer konuklarımızı 20:00 Bakırköy Regata Otoparkı – 21:00 Küçük Çiftlik G-Mall Önü – 22:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi – 23:00 İzmit Asya Otel karşısından alarak lüks otobüsümüzle sınırsız ve çeşitli Seiren Tour ikramlarıyla Bolu – Ankara – Aksaray – Adana güzergâhını takiben Antakya’ya hareket ediyoruz.

2. GÜN : 19 EYLÜL CUMARTESİ: ESHABI KEHF (YEDİ UYUYANLAR MAĞARASI) – ULU CAMİİ – MERSİN

Yolda alınan (Ekstra) sabah kahvaltısının ardından Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Tarsus’a varıyoruz. Çok zengin bir tarihi sahip ve ilahi dinler açısından büyük öneme sahip olan Tarsustaki ilk durağımız: Kuran-ı Kerim’in Kehf Surasi’nde geçen Eshab-ı Kehf (Yedi Uyuyanlar Mağarası). Sonrasında kent merkezinde anıtsal antik bir yapı olarak karşımıza çıkan tuğla örgülü ve içinden araçların geçebildiği Roma dönemine ait kemer ve hamam kalıntılarını görüyoruz. Son olarak 1579 yılında Ramazanoğlu Piri Paşanın oğlu İbrahim Bey tarafından S.t. Pier Kilisesi kalıntıları üzerine kurulan erken dönem Osmanlı mimarisinden izler taşıyan Ulu Camii’ni geziyoruz. Turumuzu tamamladıktan sonra Mersin’e geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Mersindeki otelimizde.

3. GÜN: 20 EYLÜL PAZAR: ANTAKYA – ANTAKYA EVLERİ – MOZAİK MÜZESİ – ST. PİER KİLİSESİ – HARBİYE ŞELALELERİ – PANAROMİK ADANA GEZİSİ

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Çukurova’nın bereketli topraklarının manzarasında Belen Geçidinden geçerek Asi Nehrinin suladığı Amik Ovası’na doğru yola çıkıyoruz. Antakya’ya vardığımızda ilk durağımız dünyanın en büyük mozaik müzelerinden biri olan Antakya Arkeoloji Müzesi. Müze gezimizin ardından Serinlemk ve öğle yemeğimizi almak üzere Harbiye Şelalelerini görmeye gidiyoruz. Şelaleler gezimizin ardından tekrar şehir merkezine dönerek eski Antakya Evlerini ziyaret ediyoruz. Şehirden ayrılmadan önce Stauris dağının (Haç dağı) batısında kayalara oyulmuş 13m derinliğinde, 9,5m genişliğinde, ve 7m yüksekliğinde bir mağaradan oluşan ve Antakya‘daki ilk Hıristiyanların gizli toplantıları için kullandıkları Hıristiyanlığın en eski kiliselerinden biri olarak kabul edilen S.t. Pier Kilisesi’ni ziyaret ediyoruz. Kilise gezimizin ardından dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Yolumuzun üzerinde bulunan Doğu Akdeniz’in en gelişmiş illerinden biri oloan Adana’ya uğruyoruz. Adana’yı otobüsümüzle panaromik olarak dolaştıktan sonra Mersin’deki otelimize geri dönüöyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otyelimzde.

4. GÜN : 21 EYLÜL PAZARTESİ: ASTIM MAĞARASI – CENNET CEHENNEM OBRUKLARI – KANYTELLEİS (KANLI DİVANE) ÖREN YERİ – KIZ KULESİ

Otelimizde alacağımız sabh kahvaltısının ardından Mersin gezimize başlıyoruz. İlk durağımız Cennet cehennem obrukları ve astım dilek mağarası. Yer altı mağara sisteminin üst kısmının çökmesiyle meydana gelen ve içersine Roma döneminden kalma merdivenlerle inilen bu obrukları gezdikten sonra Kanlıdivane örenyerini ziyarete gidiyoruz. Eski adıyla Kanytelleis olarak anılan ve M.Ö. 3. yy a tarihlenen bu antik kentte gezimize Kanlı divane diye adlandırılan noktadan başlıyoruz. Sonrasında Bazalika ve sarnışları gezerek buradaki gezimizi sonlandırıyor ve kız Kulesinin karadan görmek üzere yola çıkıyoruz. Kısa bir fotoğraf molasının ardından Mersindeki otelimize geri dönüyor ve akşam yemeğine kadar serbest zaman veriyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otel,imizde.

5. GÜN : 22 EYLÜL SALI: KONYA – MEVLANA MÜZESİ – YEŞİL TÜRBE – ALAATTİN CAMİİ – İSTANBUL

Otelimizde alacağımız son sabah kahvaltısının ardındanKonya’ya doğru yola çıkıyoruz. İç Anadolu’muzun en önemli şehirlerinden Konya’da ilk durağımız Hz. Mevlana Müzesi. Müze avlusunu ve Yeşil türbeyi gezdikten sonra Konya’ya özgü “Etli Ekmek” yemek üzere Restaurantımıza gidiyoruz. Öğle yemeği molamızın ardından Alaadiin tepesine çıkıyor ve Selçuklu döneminin en önemli eserleörinden biri olan Konya alaaddin Camii’ni geziyoruz. Konya gezimizin ardından İstanbul dönüş yolculuğumuza başlıyor ve gece İstanbul’a varıp bir dahaki turlarımızda buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.


HAREKET ZAMANLARI VE YERLERİ

1. – İstanbul / Bakırköy Regatta Otoparkı – 20:00
2. – İstanbul / Küçük Çiftlik Maçka G-Mall Önü – 21:00
3. – İstanbul / Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı – 22:00
4. – Kocaeli / İzmit Fuar Önü Petrol Ofisi – 23:00

GÜZERGAH

İSTANBUL – BOLU – ANKARA – AKSARAY – POZANTI – ADANA – MERSİN


ULAŞIM TÜRÜ : Otobüslü Ulaşım


GEZİLECEK YERLER

ESHABI KEHF (YEDİ UYUYANLAR MAĞARASI) – ULU CAMİİ – MERSİN – ANTAKYA – ANTAKYA EVLERİ – MOZAİK MÜZESİ – ST. PİER KİLİSESİ – HARBİYE ŞELALELERİ – PANAROMİK ADANA GEZİSİ – ASTIM MAĞARASI – CENNET CEHENNEM OBRUKLARI – KANYTELLEİS (KANLI DİVANE) ÖREN YERİ – KIZ KULESİ – KONYA – MEVLANA MÜZESİ – YEŞİL TÜRBE – ALAATTİN CAMİİ

ÖNEMLİ
Gezi süresince tüm Müze ve Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri, Rehberlik Hizmetleri için Tam 80,00TL, 17 yaş ve altı, 65 yaş ve üstü T.C. vatandaşı, basın kartı, kültür ve turizm bakanlığı çalışanları ile müze kartına sahip konuklarımız – kartlarını ibraz etmeleri halinde – İndirimli 60,00 TL ödeyeceklerdir. Tura iştirak eden misafirlerimiz bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Acentemiz yukarda belirtilen bedelleri otobüslerde makbuz vermeden elden toplamak yerine, rezervasyon esnasında fatura karşılığı tahsil edip üstelik bu tutarları da taksitle ödeme kapsamına dâhil etmektedir.


SİGORTA DETAYLARI
1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortası” TURSER – Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd.Şti. tarafından yapılmıştır. Ayrıca Seyahat sigorta paketi talep etmeniz halinde ücreti karşılığında acentamızdan bu hizmeti satın alabilirsiniz. Sağlık sigorta paketi ücrete dahil değildir.

ULAŞIM DETAYLARI
OTOBÜSLERİMİZ: O 403 MERCEDES 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MAN FORTUNA 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MITSUBISHI SAPHIRE 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) MIDIBUSLER: ISUZU TURKUAZ 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu , abs , asr, Klima , 1adet monitör , 1 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı MINIBUSLER: VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs , asr, Klima , 1 adet buzdolabı, okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler Eşliğinde Gezi, Otellerde 3Gece Yarım Pansiyon Konaklama, 3 Sabah Kahvaltısı ve 3 Akşam Yemeği, 1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası, Seiren Travel Otobüs İçi İkramları, Lüks Otobüsler ile Ulaşım, Seiren Travel Güvencesi, Tüm Çevre Gezileri…

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Tur Programında Ekstra Olarak Belirtilen Tüm Gezi ve Eğlenceler, Tüm Tekne Turları, Tüm Öğle Yemekleri, Tüm Öğünlerdeki Yemeklerde Alınan İçecekler, Tüm Özel Harcamalar, Otellerde Kullanılan Hizmetler (Mini Bar, Telefon vb.), Tüm Müze Ören Yeri Girişleri.


DETAYLAR

Seiren Travel Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 5 gece 4 gündür. 3 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. 2 yaşından küçük çocuklara otobüste koltuk verilmez, istendiği takdirde ayrıca ücretlendirilir. 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk sözü verilemez. Haftalık turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır (En öndeki 4 koltuk 2`şer sıra arkaya kayar. En arka sıradaki 4 kişi en ön koltuklara oturur). Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa gore aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda Seiren Travel’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün onceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Seiren Travel’da saklıdır. Turun İptali durumunda Seiren Travel turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur. İş bu sirkü 4(dört) sayfadan oluşup ayrı ayrı düşünülemez. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. MŞ.15.03.2009

TAVSİYEMİZ

Hava koşullarına ve yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil, film, Harita, İndirim Kartlarınız, Müze Kartlarınız, Sağlık Karneniz, Lipstick (Dudak nemlendirici), Ani hava

değişiklikleri için hırka polar vb. bulundurulmasını hatırlatırız.

About me

Şarkı Sitesi