Ramazan Turu Likya İstanbul Çıkışlı | uygun oteller
uygun oteller: Ramazan Turu Likya İstanbul Çıkışlı

26 Ağustos 2009 Çarşamba

Ramazan Turu Likya İstanbul Çıkışlı


1.GÜN : 18 EYLÜL CUMA – İSTANBUL – FETHİYE – GECE YOLCULUKSiz saygıdeğer konuklarımızı 21:00 Bakırköy Regata Otoparkı – 22:00 Küçük Çiftlik G-Mall Önü – 23:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi – 00:00 İzmit Fuar Önü Petrol Ofisinden alarak lüks otobüsümüzle sınırsız ve çeşitli Seiren Tour ikramlarıyla Bilecik-Kütahya-Afyon-Söğüt güzergâhını takiben Fethiye’ye hareket ediyoruz.
2.GÜN : 19 EYLÜL CUMARTESİ: SAKLIKENT, XANTHOS, FETHİYE
Yolda alınan (Ekstra) sabah kahvaltısının ardından ilk durağımız olan Saklıkent Kanyonu’na ulaşıyoruz. Burada vereceğimiz serbest zamanda dileyen misafirlerimiz dinlenip buz gibi Eşen Çayı’nın kenarında çaylarını yudumlarken dileyenler de kanyonun içersinde yürüyüş yapabilirler. Kanyon turumuzun ardından Likya uygarlığının en önemli kentlerinden biri olan Xanthos antik kentini görmeye gidiyoruz. Burada Harpiler Anıtı – Nereidler Anıtı’nın kalıntıları ve diğer kalıntıları gördükten sonra otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.
3.GÜN: 20 EYLÜL PAZAR, 12 ADALAR TEKNE TURU, TELMESSOS TİYATROSU, PASPATUR Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından 12 Adalar Tekne Turuna çıkıyoruz. Kızılada, Kleopatra Hamamı, Göbün Koyu, Tavşan Adası, Katrancı Adası, Yassıcılar Adası, Domuz Adası Samanlık Koyu, Şövalye Adası vb. koyları görüp yüzme molalarımız ve teknemizde alacağımız öğlen yemeğinin(ekstra) ardından, Amintas Kral Kaya Mezarını görerek Telmessos Antik Kenti’nden günümüze ulaşan tiyatroyu geziyoruz. Son olarak Fethiye’nin merkezi Paspatur’da vereceğimiz serbest alışveriş molasının ardından otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde dileyen misafirlerimizle, extra olarak düzenlenen, Hisarönü Barlar Sokağı turu’na gidiyoruz.
4.GÜN : 21 EYLÜL PAZARTESİ, DALYAN, İZTUZU PLAJI, KAUNOS KRAL MEZARLARI, GÖCEK
Açık büfe sabah kahvaltısının ardından Dalyan’a hareket ediyoruz. Deniz, kumsal, güneş üçlüsüne eşlik eden tarih ve doğa zenginliği ile Köyceğiz Gölü’nü denize bağlayan fiyort tipi doğal kanalın kıyısı olan Dalyan’a varıyoruz. Dalyan Kanalı’ndan bineceğimiz tekne ile Caretta-Caretta kaplumbağalarının yumurta bırakma bölgesi olan İztuzu Plajı’na doğru keyifli bir tekne yolculuğu yapıyoruz. “Sığla” ağaçları arasından görünen Kaunos Kral Mezarları gezimize ayrı bir keyif katacak. İztuzu Plajı’nda verilen serbest zaman ve yüzme molası sonrasında Göcek’e doğru yola çıkıyoruz. Göcek’te vereceğimiz çay molası ve serbest zamanın ardından Katrancı Koyu’nda panoramik fotoğraf molası vererek otelimize dönüyoruz. Akşam yemeğimizi otelimizde aldıktan sonra dileyen misafirlerimizle beraberce extra Fethiye gecelerine karışıyoruz.
5.GÜN : 22 EYLÜL SALI, GÖKOVA, AZMAKBAŞI, SELÇUK, ŞİRİNCE KÖYÜ
Sabah kahvaltısının ardından dönüş yolculuğumuza geçiyoruz. Dönüş yolunda ilk durağımız olan Gökova’ya varıyoruz. Sualtı Fauna ve Florası açısından Türkiye’nin en zengin çayı olan Azmakbaşı Çayı`ndan teknemize binerek bir akvaryumun üzerindeymişiz gibi hissedeceğimiz keyifli gezimizin ardından Şirince`ye hareket ediyoruz. Selçuk’tan zeytinlikler arasında uzanan yol birdenbire karşınıza kendi de adı gibi güzel bir köy çıkarıyor. Burası eski bir Rum köyü. Eski evleri, sokakları ve insanları ile eski günlerinden bir şey kaybetmemiş olan Şirince’de yöresel yemeklerin ve ev yapımı şarapların tadına bakabilecek; yine yöreye özgü sabun, zeytinyağı, el emeği işlemeler, vb alışveriş yapabilme olanağı bulacaksınız. Şirince’de öğle yemeği için vereceğimiz ser best zaman sonrasında dileyen misafirlerimiz otlu peynirli gözlemelerin tadına bakabilir dileyenler de çöp şişlerini alabilir. Sonrasında şirince gezimiz sonrasında öğle saatlerinde dönüş yolculuğumu için İstanbul’a doğru yola çıkıyoruz.. Bir haftalık rüya gibi bir tatil sonrasında sabah saatlerinde İstanbul’a varıyoruz. Sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir başka Seiren Tour organizasyonunda buluşmak üzere birbirimize veda ediyoruz.
HAREKET ZAMANLARI VE YERLERİ
1. – İstanbul / Bakırköy Regatta Otoparkı – 21:002. – İstanbul / Küçük Çiftlik Maçka G-Mall Önü – 22:003. – İstanbul / Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı – 23:004. – Kocaeli / İzmit Fuar Önü Petrol Ofisi – 23:45
GÜZERGAH
İSTANBUL – KÜTAHYA – AFYON – SÖĞÜT – FETHİYE – SELÇUK – İSTANBUL
ULAŞIM TÜRÜ : Otobüslü Ulaşım
GEZİLECEK YERLER
KAYAKÖY – SAKLIKENT KANYONU – ÖLÜDENİZ – BELCEKIZ KOYÜ – 12 ADALAR TEKNE TURU –KEKOVA – - DALYAN – KAUNOS KRAL MEZARLARI – İZTUZU PLAJI - KÖYCEĞİZ – GÖCEK – SELÇUK – ŞİRİNCE
ÖNEMLİGezi süresince tüm Müze ve Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri, Tekne Turları , Rehberlik Hizmetleri için Tam 90,00TL, 17 yaş ve altı, 65 yaş ve üstü T.C. vatandaşı, basın kartı, kültür ve turizm bakanlığı çalışanları ile müze kartına sahip konuklarımız – kartlarını ibraz etmeleri halinde – İndirimli 70,00 TL ödeyeceklerdir. Tura iştirak eden misafirlerimiz bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Acentemiz yukarda belirtilen bedelleri otobüslerde makbuz vermeden elden toplamak yerine, rezervasyon esnasında fatura karşılığı tahsil edip üstelik bu tutarları da taksitle ödeme kapsamına dâhil etmektedir.
SİGORTA DETAYLARI1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortası” TURSER – Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd.Şti. tarafından yapılmıştır. Ayrıca Seyahat sigorta paketi talep etmeniz halinde ücreti karşılığında acentamızdan bu hizmeti satın alabilirsiniz. Sağlık sigorta paketi ücrete dahil değildir.
ULAŞIM DETAYLARIOTOBÜSLERİMİZ: O 403 MERCEDES 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MAN FORTUNA 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MITSUBISHI SAPHIRE 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) MIDIBUSLER: ISUZU TURKUAZ 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu , abs , asr, Klima , 1adet monitör , 1 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı MINIBUSLER: VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs , asr, Klima , 1 adet buzdolabı, okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı
ÜCRETE DAHİL HİZMETLER
Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler Eşliğinde Gezi, Otellerde 3Gece Yarım Pansiyon Konaklama, 3 Sabah Kahvaltısı ve 3 Akşam Yemeği, 1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası, Seiren Travel Otobüs İçi İkramları, Lüks Otobüsler ile Ulaşım, Seiren Travel Güvencesi, Tüm Çevre Gezileri…
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
Tur Programında Ekstra Olarak Belirtilen Tüm Gezi ve Eğlenceler, Tüm Tekne Turları, Tüm Öğle Yemekleri, Tüm Öğünlerdeki Yemeklerde Alınan İçecekler, Tüm Özel Harcamalar, Otellerde Kullanılan Hizmetler (Mini Bar, Telefon vb.), Tüm Müze Ören Yeri Girişleri.
DETAYLAR
Seiren Travel Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 5 gece 4 gündür. 3 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. 2 yaşından küçük çocuklara otobüste koltuk verilmez, istendiği takdirde ayrıca ücretlendirilir. 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk sözü verilemez. Haftalık turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır (En öndeki 4 koltuk 2`şer sıra arkaya kayar. En arka sıradaki 4 kişi en ön koltuklara oturur). Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa gore aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda Seiren Travel’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün onceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Seiren Travel’da saklıdır. Turun İptali durumunda Seiren Travel turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur. İş bu sirkü 4(dört) sayfadan oluşup ayrı ayrı düşünülemez. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. MŞ.15.03.2009
TAVSİYEMİZ
Hava koşullarına ve yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil, film, Harita, İndirim Kartlarınız, Müze Kartlarınız, Sağlık Karneniz, Lipstick (Dudak nemlendirici), Ani hava değişiklikleri için hırka polar vb. bulundurulmasını hatırlatırız.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi