Ramazan Bayramı Marmaris Turu İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Ramazan Bayramı Marmaris Turu İzmir

27 Ağustos 2009 Perşembe

Ramazan Bayramı Marmaris Turu İzmir


HAREKET: 19 EYLÜL CUMARTESİ, İZMİR – MARMARİS
Siz saygıdeğer misafirlerimizi 06.00 Alsancak Lozan Meydanı – 06.30 Bornova Ege Üniversitesi – 07.00 Karşıyaka Yunuslar önünden alarak çeşitli ve sınırsız Seiren Travel ikramları eşliğinde yolculuğumuza başlıyoruz.


1.GÜN 19 EYLÜL CUMARTESİ: Belirlenen noktalardan siz misafirlerimizi aldıktan sonra yolculuğumuza başlıyoruz. Öğle saatlerinde Gökova Körfezi’nin eşsiz manzarası karşısında vereceğimiz fotoğraf molası ardından Azmakçayı Sandal Turu yapıyoruz. Turumuzda; ırmağın ve çevrenin bizlere sunduğu eşsiz güzellikleri, fauna ve florayı izleyip fotoğrafladıktan sonra Akyaka Köyü gezimizi ve Aşıklar Yolu yürüyüşümüzü tamamlayıp Marmaris’e gidiyoruz ve Marmaris’te vereceğimiz yüzme molası sonrasında otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam yemek sonrası dileyen misafirlerimizle extra Marmaris’in eşsiz barlar sokağında Bar Safari turu yapıyoruz.

2.GÜN 20 EYLÜL PAZAR: Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından extra MARMARİS JEEP SAFARİ TURU: Safari için jeeplere biniyoruz. Eğlenceye doyup, hayatımız boyunca unutamayacağımız turumuza Off-Road’la başlıyoruz. Orhaniye Köyü, Kız kumu Plajı’nda yüzme molası ve denizin üzerinde yürüme keyfini tattıktan sonra Turgut Köyü’ndeki Şelale’ye gidiyoruz. Dileyen konuklarımız burada da yüzerek şelalenin serin sularında rahatladıktan sonra oldukça zengin ormanlık alanlardan geçerek Bayırköyü’ne ulaşıyoruz. Akşamüstü Köy kahvesi’nde vereceğimiz çay molası sonrası dönüş için İçmeler yönüne doğru hareket ediyoruz. Tur sonunda jeep’lerimizle otelimize geçerek günün eğlenceli yorgunluğunu atıyoruz. Akşam yemeği ve konaklamaotelimizde. Yemek sonrası arzu eden konuklarımızla extra Marmaris Mehtap Turu.


3. GÜN 21 EYLÜL PAZARTESİ: Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Köyceğiz Gölünün fazla suyunu boşalttığı Dalyan’a Doğru hareket ediyoruz. İlk olarak iki gruba ayrılarak 25 er kişilik teknelerimize bindikten sonra Sazlıkların arasından kral mezarlarını görmek üzere yola çıkıyoruz. Fotoğraf molamızın ardından Carette caretta kaplumbağalarının yumurtalarını bırakma yeri olan İztuzu plajına gidiyoruz. Burada vereceğimiz serbest zamanda dileyen misafirlerimiz denize girebilir dileyenler ise akdenizin bu güzel sahilinde güneşlenebilirler. İztuzu plajından ayrıldıktan sonra dönüş yolculuğumuza geçiyoruz. Otelimize vardıktan sonra akşam saatlerine kadar serbest zaman. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Yemek sonrasında Marmaris’teki bu son gecemizde Marmaris Barlar Sokağı’na Giderek Crazy Daisy Barda gecenin geç saatlerine kadar eğlencenin tadını çıkarıyoruz.

4.GÜN 22 EYLÜL SALI: Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısın ardından aracımıza binerek İçmeler’e gidiyoruz. İçmeler’de bizi bekleyen teknemize binerek Marmaris’in muhteşem koylarında yüzme molalarımızı değerlendiriyoruz. Cennet Adası, Keçi Adası, Fosforlu Mağara, Üç palmiye Koyu, Kumlu bük, Turunç, Yeşil Deniz, Akvaryum göreceğimiz koylardan ve birçok noktada vereceğimiz yüzme molaları ardından otobüsümüze biniyor, dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde İzmir’e, gece geç saatlerse ise İstanbul’a varıyor bir daha ki turlarımızda buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.




HAREKET ZAMANLARI VE YERLERİ

1. İzmir / Alsancak Lozan Meydanı – 06:00
2. İzmir / Bornova Ege Üniversitesi Hastane Önü – 06.30
3. İzmir / Karşıyaka Yunuslar Önü – 07:00


ULAŞIM TÜRÜ: Otobüslü Ulaşım

GEZİLECEK YERLER


MARMARİS – MARMARİS PLAJI – KIZ KUMU AZMAKBAŞI SANDAL TURU – AŞIKLAR YOLU – İÇMELER -MARMARİS TEKNE TURU – GÖKOVA KÖRFEZİ - AKYAKA KÖYÜ – BERDÜBET – ORHANİYE – DALYAN – KAUNOS KAYA MEZARLARI – İZTUZU PLAJI – MARMARİS BARLAR SOKAĞI – BAR SAFARİ TURU – MARMARİS CRAZY DAİSY BAR YAZA VEDA PARTİSİ -


ÖNEMLİ
Gezi süresince tüm Müze ve Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri, Tekne Turları, Rehberlik Hizmetleri için Tam 90,00TL, 17 yaş ve altı, 65 yaş ve üstü T.C. vatandaşı, basın kartı, kültür ve turizm bakanlığı çalışanları ile müze kartına sahip konuklarımız – kartlarını ibraz etmeleri halinde – İndirimli 70,00 TL ödeyeceklerdir. Tura iştirak eden misafirlerimiz bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Acentemiz yukarda belirtilen bedelleri otobüslerde makbuz vermeden elden toplamak yerine, rezervasyon esnasında fatura karşılığı tahsil edip üstelik bu tutarları da taksitle ödeme kapsamına dâhil etmektedir.



SİGORTA DETAYLARI
1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortası” TURSER – Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd.Şti. tarafından yapılmıştır. Ayrıca Seyahat sigorta paketi talep etmeniz halinde ücreti karşılığında acentamızdan bu hizmeti satın alabilirsiniz. Sağlık sigorta paketi ücrete dahil değildir.

ULAŞIM DETAYLARI
OTOBÜSLERİMİZ: O 403 MERCEDES 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MAN FORTUNA 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MITSUBISHI SAPHIRE 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) MIDIBUSLER: ISUZU TURKUAZ 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu , abs , asr, Klima , 1adet monitör , 1 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı MINIBUSLER: VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs , asr, Klima , 1 adet buzdolabı, okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler Eşliğinde Gezi, Otellerde 3Gece Yarım Pansiyon Konaklama, 3 Sabah Kahvaltısı ve 3 Akşam Yemeği, 1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası, Seiren Travel Otobüs İçi İkramları, Lüks Otobüsler ile Ulaşım, Seiren Travel Güvencesi, Tüm Çevre Gezileri…

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Tur Programında Ekstra Olarak Belirtilen Tüm Gezi ve Eğlenceler, Tüm Tekne Turları, Tüm Öğle Yemekleri, Tüm Öğünlerdeki Yemeklerde Alınan İçecekler, Tüm Özel Harcamalar, Otellerde Kullanılan Hizmetler (Mini Bar, Telefon vb.), Tüm Müze Ören Yeri Girişleri.

DETAYLAR

Seiren Travel Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 5 gece 4 gündür. 3 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. 2 yaşından küçük çocuklara otobüste koltuk verilmez, istendiği takdirde ayrıca ücretlendirilir. 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk sözü verilemez. Haftalık turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır (En öndeki 4 koltuk 2`şer sıra arkaya kayar. En arka sıradaki 4 kişi en ön koltuklara oturur). Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa gore aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda Seiren Travel’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün onceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Seiren Travel’da saklıdır. Turun İptali durumunda Seiren Travel turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur. İş bu sirkü 4(dört) sayfadan oluşup ayrı ayrı düşünülemez. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. MŞ.15.03.2009

TAVSİYEMİZ

Hava koşullarına ve yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil, film, Harita, İndirim Kartlarınız, Müze Kartlarınız, Sağlık Karneniz, Lipstick (Dudak nemlendirici), Ani hava değişiklikleri için hırka polar vb. bulundurulmasını hatırlatırız.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi