Ramazan Bayramı Pamfilya Turu İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Ramazan Bayramı Pamfilya Turu İzmir

26 Ağustos 2009 Çarşamba

Ramazan Bayramı Pamfilya Turu İzmir


1. GÜN 18 EYLÜL CUMA: İZMİR – ANTALYA
Siz saygıdeğer misafirlerimizi 06.00 Karşıyaka Yunuslar Önü - 06.30 Alsancak Lozan Meydanı - 07.00 Bornova Ege Üniversitesi Hastane Önünden alarak lüks otobüsümüzle çeşitli SEIREN TRAVEL ikramlarıyla Antalya’ya doğru hareket ediyoruz.

2. GÜN 19 EYLÜL CUMARTESİ: HARİANUS KAPISI – YİVLİ MİNARE – KALEİÇİ – ANTİK YAT LİMANI – DÜDEN ŞELALESİ – KONYA ALTI PLAJI –
Yolumuzun üzerinde alacağımız serbest kahvaltı molamızın ardından otelimize yerleşiyoruz. Otelimizde vereceğimiz kısa bir dinlenme molasının ardından Antalya şehir turumuza başlıyoruz Sırasıyla; Hadrianus Kapısı, Yivli Minare, dar sokakları ve tarihi evleriyle Kaleiçi, Reçel alışverişi Antik yat limanı ve Konyaaltı plajı gezisi, Düden şelalesi gezilerimizin ardından otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. GÜN 20 EYLÜL PAZAR: EĞLENCEYE DOYACAGIMIZ RAFTİNG GÜNÜ

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, Türkiye’nin en güzel rafting parkurlarından biri olan Köprülü Kanyon Milli Parkı’na doğru yola çıkıyoruz. Kanyonda bizi karşılayan ekibimizden raftig parkuru ve detaylar hakkında bilgi aldıktan sonra sekizerli gruplara ayrılarak Rafting maceramıza başlıyoruz. Her yaştan misafirimizin rahatlıkla katılabileceği bu turumuzda suyun ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarıyoruz. Turumuzu tamamladıktan sonra otelimize dönmek üzere yola koyuluyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Akşam yemeğinden sonra dileyen misafirlerimizle Mehtap turuna katılıyoruz.(Extra)

4. GÜN 21 EYLÜL PAZARTESİ: SİDE ÇARŞI – APOLLON – MANAVGAT – MANAVGAT ŞELALELERİ – ASPENDOS ANTİK TİYATROSU GEZİSİ
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Manavgat Şelalesini görmek üzere yola çıkıyoruz. Ardından Pamfilya bölgesinin en önemli antik kentlerinden biri olan Side’ye geçiyoruz Side Merkeze gitmek için antik kentin arasında bizleri gezdirecek olaran Çekçeklerimize biniyoruz. İlk olarak Side Çarşı Turu yaptıktan sonra Apollon Tapınağı’nı geziyoruz. Sonrasındaki durağımız Perge Antik Kenti. Roma çağında gladyatör dövüşlerinin de yapıldığı tiyatroyu gezdikten sonra U şeklindeki stadion surlar, kuleler, kapılar, anıtsal çeşme, hamamlar, mezar kalıntıları, heykeller, Agora, kilise, su kanalları, direkli cadde, piskoposluk binası gezilerimiz sonrasında otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklamaotelimizde. Bu son gecemizde Antalya Kaleiçi’ne eğlenmeye gidiyoruz. (Extra)

5. GÜN 22 EYLÜL SALI: ANTALYA İZMİR
Otelimizde alacağımız son sabah kahvaltımızın ardından İzmir’e dönmek üzere yola çıkıyoruz. Yol güzergâhımızın üzerinde bulunan Pamukkale’ye uğrayarak travertenleri ve Hierapolis antik kentini görme imkanını buluyoruz. Pamukkale gezimizin ardından turumuzu tamamlayarak akşam saatlerinde izmire dönüyor ve bir dahaki Seiren Tour Organizasyonlarında buluşmak üzere sizlere veda ediyoruz.

HAREKET ZAMANLARI VE YERLERİ

1. – İzmir / KARŞIYAKA YUNUSLAR ÖNÜ -:06:00
2. – İzmir / ALSANCAK LOZAN MEYDANI – 06:30
3. – İzmir / BORNOVA EGE ÜNİV. HASTANE ÖNÜ – 07:00

GÜZERGAH

İZMİR – DENİZLİ – ANTALYA





ULAŞIM TÜRÜ : Otobüslü Ulaşım



GEZİLECEK YERLER

ANTALYA – KONYAALTI PLAJI – KALEİÇİ – YİVLİ MİNARE – HADRİANUS KAPISI – SİDE – MANAVGAT – ASPENDOS ANTİK TİYATROSU – APOLLON TAPINAĞI – PERGE ANTİK KENTİ – KÖPRÜLÜ KANYON MİLLİ PARKI RAFTİNG TURU – PAMUKKALE HİERAPOLİS

ÖNEMLİ
Gezi süresince tüm Müze ve Ören Yeri, Milli Park Giriş Ücretleri, Tekne Turları , Rehberlik Hizmetleri için Tam 80,00TL, 17 yaş ve altı, 65 yaş ve üstü T.C. vatandaşı, basın kartı, kültür ve turizm bakanlığı çalışanları ile müze kartına sahip konuklarımız – kartlarını ibraz etmeleri halinde – İndirimli 60,00 TL ödeyeceklerdir. Tura iştirak eden misafirlerimiz bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Acentemiz yukarda belirtilen bedelleri otobüslerde makbuz vermeden elden toplamak yerine, rezervasyon esnasında fatura karşılığı tahsil edip üstelik bu tutarları da taksitle ödeme kapsamına dâhil etmektedir.

SİGORTA DETAYLARI
1618 Sayılı seyahat Acentaları kanununda yer alan “Acenta’nın İflasına veya Ayıplı Hizmete Karşı Zorunlu Seyahat Sigortası” TURSER – Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd.Şti. tarafından yapılmıştır. Ayrıca Seyahat sigorta paketi talep etmeniz halinde ücreti karşılığında acentamızdan bu hizmeti satın alabilirsiniz. Sağlık sigorta paketi ücrete dahil değildir.

ULAŞIM DETAYLARI
OTOBÜSLERİMİZ: O 403 MERCEDES 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MAN FORTUNA 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz) MITSUBISHI SAPHIRE 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir) MIDIBUSLER: ISUZU TURKUAZ 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu , abs , asr, Klima , 1adet monitör , 1 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı MINIBUSLER: VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs , asr, Klima , 1 adet buzdolabı, okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

Turizm Bakanlığı’ndan Kokartlı Profesyonel Rehberler Eşliğinde Gezi, Otellerde 3 Gece Yarım Pansiyon Konaklama, 3 Sabah Kahvaltısı ve 3 Akşam Yemeği, 1618 Sayılı TURSAB Seyahat Sigortası, Seiren Travel Otobüs İçi İkramları, Lüks Otobüsler ile Ulaşım, Seiren Travel Güvencesi, Tüm Çevre Gezileri…

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Tur Programında Ekstra Olarak Belirtilen Tüm Gezi ve Eğlenceler, Tüm Tekne Turları, Tüm Öğle Yemekleri, Tüm Öğünlerdeki Yemeklerde Alınan İçecekler, Tüm Özel Harcamalar, Otellerde Kullanılan Hizmetler (Mini Bar, Telefon vb.), Tüm Müze Ören Yeri Girişleri.



DETAYLAR

Seiren Travel Rehberi tur programının tamamını gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Gezi süresi 4 gece 5 gündür. 3 gece otel konaklaması yapılacaktır. Çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için uygulanır. 2 yaşından küçük çocuklara otobüste koltuk verilmez, istendiği takdirde ayrıca ücretlendirilir. 2 yaşından büyük çocuklara koltuk verme, kanun ile zorunlu hale getirilmiştir. 0-6 yaş çocuklarda otel konaklamasında yatak verilmeyebilir. Turumuzda rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri paket programdır. Ayrı ayrı düşünülemez. Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri v.b. haklar iade edilmez. Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk sözü verilemez. Haftalık turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır (En öndeki 4 koltuk 2`şer sıra arkaya kayar. En arka sıradaki 4 kişi en ön koltuklara oturur). Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa gore aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur öncesi ve Tur içinde mücbir sebepler nedeniyle yapılamayan turlarda Seiren Travel’ın sorumluluğu yoktur. Yeterli sayıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde turu 1(bir) gün onceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı Seiren Travel’da saklıdır. Turun İptali durumunda Seiren Travel turun iptalini bizzat bildirmek zorundadır. Yasal süreç olduğundan tazminat hakkı yoktur. İş bu sirkü 4(dört) sayfadan oluşup ayrı ayrı düşünülemez. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. MŞ.15.03.2009

TAVSİYEMİZ

Hava koşullarına ve yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil, film, Harita, İndirim Kartlarınız, Müze Kartlarınız, Sağlık Karneniz, Lipstick (Dudak nemlendirici), Ani hava değişiklikleri için hırka polar vb. bulundurulmasını hatırlatırız.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi