24 Mart 2010 Çarşamba

2010 Erken Rezervasyon Divan Antalya Talya



Bir Antalya klasiği.. Yıllardır vazgeçilmeyen bir klasik olan Divan Antalya Tayla otelde tatilinizi ve iş görüşmelerinizi ve Antalya şehir gezinizi bir arada gerçekleştirebilirsiniz.
Antalya ‘ın merkezinde falezlerin üzerinde bir plaj tamamı deniz manzaralı 204 odasıyla bir Antalya klasiği Divan Antalya Tayla Hotel den yürüyerek tarihi Antalya Kaleiçi evleri, Antalya yat limanı, saat kulesi ve yivli minareleri gezileri keyifle yapabilir ve Antalya da olduğunuzu hissedebilirsini. Piyano barda divana özel pasta ve keklerin tadına bakmanızı tavsiye ederim.
Erken rezervasyon
Tüm dünyada tatile gitmeden aylar öncesinde tatil yapılacak otelin belirlenerek program yapılması ve erken ödeme yaparak da sezon öncesi indirimli özel fiyatlarla tatil yapılabilme imkânı sağlayan sisteme eken rezervasyon diyoruz. Türkiye ‘de de 6 yıldır bu uygulama yapılmaktadır ve her geçen gün daha da çok ilgi görmektedir. 2009 yılında yaz sezonunda yapılan tatil rezervasyonlarının yüzde 40 erken rezervasyon dönemlerinde yapılmıştır. Özellikle de son dakikada yapılan tatil organizasyonları alışkanlığının tatilden istenilen performansı sağlayamaması önemli bir sorun teşkil edebilir. 2010 yaz sezonunda tatil planında son dakika rezervasyonlarda ciddi anlamda istediğiniz otellerde oda bulamayabilirsiniz dikkat! Çünkü 2009 yaz sezonuna göre Avrupa ve Rus pazarı daha iyi satabilecek durumda gözüküyor. Bu yüzden de otellerde iç pazara az oda kalabilme ihtimali çok yüksek Side bölgesinde Kemer ve Belek’te şimdiden bunun sinyalleri görülüyor. Yani şimdiden rezervasyon yaptırmakla hem istediğiniz otelde en uygun fiyata kalabilme şansı yakalarken hem de açıkta kalmamış olacaksınız. Oldu da erken rezervasyonu iptal etmek istediniz son 72 saate kadar ödemiş olduğunuz ücreti geri alabilirsiniz. 2010 erken rezervasyon kampanyaları mayıs ayında sona erecektir. Erken rezervasyon yaparken güvenilir acenteler tercih ederek tatil sigorta poliçesini almadan rezervasyon yaptırmayınız. Acentelerin bir tesisin satışı konusunda farklı fiyatlar ve farklı indirim imkânları sunmasında kafanızı karıştıracak fiyat farklılıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Kimi firma yüzde 50 indirim yaparken kimisi aynı tesis için yüzde 35 indirim yapıyor gözükebilir ama burada otelin brüt fiyatı yanlış aksettiriliyor olabilir fiyatları iyice araştırıp son kararınızı vermenizi tavsiye ederim ve erken rezervasyon yaptırırken son güne bırakmayınız tesisler de talepten dolayı doluluk riski yaşabilirsiniz kredi kartı limiti yetersizliği evrak eksiliği nedenlerden dolayı rezervasyon yaptıramayıp istediğiniz otelde konaklama yapma fırsatını kaçırabilirsiniz.

Erken rezervasyon devam ediyor da peki geç rezervasyonu kim yapacak?
İyi tatiller yeni yazıda görüşmek dileğiyle…

2010 Erken Rezervasyon Papillon Ayşa Otel


Akdeniz deki konforlu evinize hoş geldiniz Kelebeklerle dansa hazır mısın Papillon sevdası…
Daimi personel kalitesi hizmet anlayışı temizliği ana havuzun hemen yanındaki mini club animasyonu aile odaları ile Papillon Ayşa otel denize sıfır presidential villasıyla da ön plana çıkıyor sıcak samimi güler yüzlü ve konforlu tatil anlayışıyla ailenizle ve sevdiklerinizle tercih edebileceğiniz bir otel 120 TL ile 250 TL arası kişi başı her şey dahil değişen fiyatlarla konaklama yapabilirsiniz.

2010 Erken Rezervasyon Gloria Serenıty Resort Belek



Gloria Serenıty Resort Belek Şık bir tatil ve golf tutkunlarının vazgeçilmez durağı… Gloria otel grubunun gözde tesisi Gloria Serenıty Resort Belek iskele mevkiinde serenıty king suit delux villaları ile göz kamaştırıyor. Standart odaları bile 39 metre kare büyüklük ve konforuyla tesisi ön plana çıkarıyor. Her şey dâhil ve yarım pansiyon konaklama tercihinize göre klas bir tatil için hiç çekinmeden rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

23 Mart 2010 Salı

2010 Erken Rezervasyon Ali Bey Club Manavgat


Türkiye’mize açılan dünya kapımıza hoş geldiniz kendi evinizdesiniz…
Ali Bey Club Manavgat özellikle 64 tane toprak zemin tenis kortu animasyon gücü akuaparkıyla eğlenceler ve aktivitelerle dopdolu bir tatil için Ali Bey Club Manavgat ‘ a gelmelisiniz. Uluslar arası tenis turnuvalarının düzenlendiği tesiste bir anda 50 ülke insanını görebilirsiniz. 2010 dünya bedensel engelliler tenis turnuvası da Ali Bey Club de yapılacak aynı zamanda ev sahiplide yapıyor. Yine dünyaca ünlü bir buçuk milyon üye potansiyeline sahip dünyada 26 ülkede 550 stüdyosu bulunan fitness först firması da Türkiye’de sadece Ali Bey Club Manavgat ‘da ve personal training kişiye özel antrenman imkanları sunuyor. Adidas ve Wilson’un sponsorları da mevcut..
İstanbul Üniversitesinin giriş kapısının minyatürü, Safranbol evleri Kapalıçarşı Galatakulesi ile her konağın üzerinde Türkiye de görülmeye değer yerlerle ilgili tanıtım ve çini süslemeciliğiyle ön plana çıkmış Osmanlı mimarisi ile 360 dönümlük geniş bir alana sahip vazgeçilmez tesislerden birisidir. Dönem oda tipine kişi başına 170 TL ile 230 TL den başlayan fiyatlarla kalabilirsiniz. Yine Side Ali Bey Resort A plus hizmet anlayışıyla mayısta yepyeni bir otel olarak tatilcilere kapılarını aralayacak kemerde de Premier Tekirova turizm sektöründe üst sekmen tesisler arasında yerini alacaktır.

2010 Erken Rezervasyon The Marmara




Başınız fazla dönmesin…The Marmara Antalya’ın 360 derece dönen loft roumlarında muhteşem bir balayı odası sizleri bekliyor. Çikolata ve şampanya ve isminizin baş harflerinin yazdığı size özel yastık kılıflarıyla bir bakmışsınız dağa bir bakmışsın şehir bir bakmışsınız denizdesin. The Marmara Antalya otelinde en kalabalık zaman dilimlerinde bile sessiz ve huzurlu bir ortam da havuzun tadını çıkarabilir ve falezlerin üzerine konumlandırılmış kayalarla örülmüş özel plajında güneşin batışında dalga seslerini dinleyerek Antalya’ nın doyasıya tadını çıkarabilirsiniz tuti genel yaşam alanındaysa tüm gereksinimlerinizi karşılayabileceğiniz hoş bir mekân sizi bekliyor. Aylara göre değişen fiyatlarla oda kahvaltı ya da yarım pansiyon kişi başı 160 TL den 500 TL ye kadar oda kahvaltı yarım pansiyon konaklama yapabilirsiniz.

2010 Erken Rezervasyon Blue Waters Club Otel




Eğlenirken dinlenin festival gecelerinde yerinizi alın.. Blue Waters Club 2010 yılında yepyeni yüzüyle Side de 230 bin metre karelik geniş bir alana konumlandırılmış doğa ile denizin buluştuğu çok özellikli alternatifli bir tatil anlayışıyla sizleri misafir etmeyi bekliyor…
Çocuklar ve yetişkinlerin birlikte faydalanabilecekleri su aktiviteleriyle gündüzlerin tatil heyecanını gece animasyonlarıyla zirveye taşıyor doyasıya bir tatil geçirmek istiyorsanız Blue Waters Club Hoteli tercih edebilirsiz.

About me

Şarkı Sitesi