18 Aralık 2010 Cumartesi

Queen Elizabeth Spa 2011 Erken Rezervasyon Göynük Kemer Antalya





Queen Elizabeth, 2011 de Erken Rezervasyon fırsatlarıyla misafirlermizi en iyi şekilde kemer göynük antalya'da 5 yıldızlı otelinde ağırlıyor.

Otelimizde 01.05.2010 - 31.10.2010 tarihleri arasında Ultra All Inclusive konsept, bunun haricindeki aylarda All Inclusive Konsept uygulanmaktadır.

Orijinal transatlantik mimari dizaynına benzetilmeye çalışılan ve çoğunluğu Suite odalardan oluşan Queen Elizabeth, Göynük’te karaya demir attı.

Dünya Klasmanında öne çıkacak olan Elite Suite Hotel & SPA, artık Dünyaca tanınmış Göynük Beldesinde..

Konaklama

Otel ve tüm tesis bir yat limanı, göl villaları da limana yanaşan ve bu limana demir atmış gemilerden oluşturulmuş olup, seçkin misafirlere unutamayacakları farklı bir tatil yaşatacaktır. Villalar tamamen havuzun içinde olacak şekilde tasarlanmıştır.


1252 yatak kapasitesi ile eşsiz konsept Hotel & SPA.

1 adet kaptan Köşkü (Kral Dairesi), 11 adet Göl Villaları, 216 Standart Oda, 20 Junior Suite, 20 Senior Suite, 4 Deluxe Suite, 4 Royal Suite, 112 Family Suite, 4 Engelli Odası.

Odalarda halı , balkon, merkezi klima sistemi, küvet, minibar, dijital kasa, saç kurutma makinesi, direkt hat telefon, internet bağlantısı, müzik yayını 26 " LCD televizyon.

Özel Kutlamalar, Düğün ve Balayı için unutulmaz bir ortam.

Anılarınızı ve unutamayacağınız özel anlarınızı Queen Elizabeth´te yaşayacaksınız. Şahsileştirilmiş hizmetimizle tüm çiftlerimize bambaşka bir balayı yaşatıyoruz. Sizlere özel hazırlanmış odalar, özel karşılama, odada özel ikramlar, odanızda baş başa yapacağınız kahvaltı ve 24 saat oda servisi, a ´ la carte restoranlarda özel olarak ağırlanma ve diğer sürprizler sizleri bekliyor.

Restoran

• Kahvaltı , Geç Kahvaltı,

• Öğlen Yemeği,

• Gün boyu Snack Yiyecekler,

• Çay Kahve Saati,

• Dondurma Servisi,

• Özel Plaj ve Havuz İkramları,

• Akşam yemeği,

• Farklı Ülkelerin Mutfağından yemeklerin sunulduğu (10 Euro kuver ücreti alınır) 4 adet A´la Carte Restoran,

• Diet Mönüler,

• Yemeklerde seçmeli Şarap Servisi,

• Gece Yemek Servisi,

• Minibar Servisi (Günlük kişibaşı 0.5 lt su),

• Yerli ve Yabancı İçki servisi yapılan 6 adet Bar,

• Disco 23:30-02:00 saatleri arası (Tüm yerli alkollü & alkolsüz içecekler ücretsiz),

Sağlık Güzellik

2011 Erken rezervasyon Queen Elizabeth Spa otel Tüm Vücut Bakımı sağlık için 5 yıldızlı beldesinde hizmetini sunuyor.

Terapiler, Masajlar, Cilt ve Yüz Bakımı, El ve Ayak Bakımı...

Türk Hamamı ve Saunada terinizi ve yorgunluğunuzu atıp, zindeliğinizle en zarif özelliğinizi keşfedeceğiniz ve kendinizi yenileneceğiniz SPA merkezimizde konusunda uzman estetisyen, diyetisyen, fizyoterapist, fizik hocası, masör ve sağlık ekibiyle vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Fitness center, Türk hamamı, kese, saunalar, buhar odası, jakuzi, şok havuzu, squash ve kapalı havuz.

Sağlık ve Güzellik Merkezimizde; Kuaför, masaj odaları, vücut ve yüz bakımı, solaryum, terapiler ve özel programlarla vücudunuzu yenileyip tazeleyebilirsiniz.

İletişim

Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. Göynük Kemer Antalya TÜRKİYE
Tel : +90 242 813 50 00
Fax: +90 242 815 26 66

E-posta: reservation@queenelizabeth.com.tr

sales@queenelizabeth.com.tr

17 Aralık 2010 Cuma

Marbel Kuşadası izmir 2011 Erken Rezervasyon




Marbel Hotel, Kuşadası merkeze 700 m, havaalanına 70 km mesafededir.

Konaklama

Herşey dahil konseptinde hizmet verilmekte olup, 10.00 – 23.00 saatleri arasında uygulanmaktadır.

Konsept
Herşey dahil konseptinde hizmet verilmektedir.

Tesis Bilgileri
Marbel Hotel bünyesinde, 1 açık havuz, çocuk havuzu, özel organizasyonlar için hazırlanmış 3 toplantı salonu, otopark, market, sağlık odası bulunmaktadır. Kuşadası’nda tatil geçirmek isteyenler için ideal bir tesis olan Marbel Hotel‘de masa tenisi, bilardo, at binme, voleybol, basketbol, mini futbol, animasyon, çocuklu aileler için çocuk bahçesi ve kreş gibi aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

Ayrıca tesisin; international Cuisines, fitness center, sauna, masaj, hamam, internet, uyandırma servisi, kuru temizleme, çamaşırhane hizmeti, resepsiyonda kasa ve kuaför gibi hizmetlerinden de dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz.

Odalar
77 twin oda, 14 çift kişilik oda, 15 adet üç yataklı oda, 1 engelli odası omak üzere toplamda 105 oda bulunmakta olup, 210 yatak kapasitelidir. Odalarda; balkon, TV, klima, minibar, telefon, müzik yayını, yangın alarmı, banyo, banyoda telefon, saç kurutma makinesi mevcuttur.

Yeme İçme
Tesisin 140 kişilik açık, 200 kişilik kapalı restaurantı bulunmaktadır. Ayrıca; disco bar, snack bar, lobby bar, restoran bar, pool bar, night club gibi çeşitli barlar ve eğlenebileceğiniz nezih eğlence mekanları bulunmaktadır.

Ücretsiz Aktiviteler
Animasyon, disco girişi, tenis (gündüz kullanımı), fitness center, kadınlar denizine servis

Ücretli Aktiviteler
Tenis kortu ışıklandırması, discoda alınan tüm içecekler, internet, Türk hamamı, sauna, masaj, kiralık kasa, telefon, fax, bilardo, dondurma, türk kahvesi, taze sıkılmış portakal suyu, saat 23:00′ten sonra alınan tüm içecekler, doktor


marbel hotel, kuşadası, kuşadası otelleri, kuşadası erken rezervasyon

16 Aralık 2010 Perşembe

Aydınbey Kings Palace Spa Otel 2011 Erken Rezervasyon Side Antalya


2011'de Erken Rezervasyon otellerinden Aydınbey Kings Palace Spa Otel,184 Otel içinde 46. listeye giren otel'dir.Akdeniz'in incisi Side Antalya eşsiz manzarası ve deniziyle tertemiz gönül rahatlığıyla bir tatil sunuyor.

Konum

Aydınbey King’s Palace Spa, Antalya’nın Side mevkiinde hizmet vermektedir. Tesis, Side’ye 15 km, Manavgat’a 15 km, Antalya şehir merkezine 70 km, Antalya havaalanına 60 km mesafededir.

Konaklama
Ultra herşey dahil konseptinde hizmet veren tesiste; sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, çay saati ve snack ikramları açık büfe olarak sunulmaktadır.

Konsept
Ultra herşey dahil konseptinde hizmet verilmektedir.

Tesis Bilgileri
Tesisin 3 açık yüzme havuzu, 1 kaydıraklı aktivite havuzu ve 1 kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Çocuklar için mini club vardır.

Sağlık Merkezi
Türk hamamı, sauna, Spa ve masaj hizmetleri sunulmaktadır.

Oyun Salonu
Bowling, bilardo, satranç, tavla, air hokey, kağıt ve taş oyunları mevcuttur.

Alışveriş Merkezi
Tesis bünyesinde ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek market, kuyumcu, bay ve bayan kuaförü, butik, fotoğrafçı, gümüş dükkanı ve deri mağazaları bulunmaktadır.

Toplantı ve Konferans
Aydınbey King’s Palace & Spa, bünyesinde; toplantı ve konferanslarınız için 350 kişilik amfi düzeninde, 250 kişilik balo düzeninde toplantı salonları bulunmaktadır. 2 adet 60 kişilik çalışma salonu vardır.
Toplantı salonlarında; tepegöz, sahne, barko vizyon, flip chart, perde ve mikrofon gibi teçhizatlar bulunmaktadır.

Odalar
Aydınbey King’s Palace & Spa bünyesinde; 359 oda ve 1064 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Odalarda; direkt telefon, minibar, uydu yayınlı Tv, uydu yayınlı müzik sistemi, emanet kasa, özel banyo ve balkon bulunmaktadır.

Standart Çift Kişilik Odalar : 1 french yatak ve 1 twin yatak bulunmaktadır.
Standart Üç Kişilik Odalar: 3 adet twin yatak bulunmaktadır.
Aile Odaları: 2 yatak odası, 1 banyo ve wc bulunmaktadır.

Yeme İçme
Tesisin 600 kişilik açık alanı, 150 kişilik kapalı alanı bulunan ana restaurantı bulunmaktadır.

Restaurantlar
Osmanlı mutfağı (A’la carte restaurant): 19:30 – 21:30
Akdeniz mutfağı (A’la carte restaurant): 19:30 – 21:30
Uzak doğu mutfağı (A’la carte restaurant): 19:30 – 21:30
Barbekü (A’la carte restaurant): 19:30 – 21:30
Balık restaurant (A’la carte restaurant): 19:30 – 21:30

Barlar
Havuz bar: 10:00 – 24:00
Snack bar & Beach bar: 10:00 – 18:00
Lounge Lobby Bar : 18:00 – 24:00
Palace Disko Bar : 23:30 – 02:00
Irish Cafe Bar : 24 saat
Cafe Türk: 16:00 – 24:00

Ücretsiz Aktiviteler
Türk hamamı, sauna, jakuzi, buhar odası, fitness salonu, özel oyunlar, aktiviteler, yarışmalar, animasyon, eğlence, show, yemek kursu, iki haftada bir gala partisi, masa tenisi, dart, beach voley, boccia, step, aerobik, jimnastik, su jimnastiği, aquapark, mini club, mini disko, mini kütüphane, kablosuz internet bağlantısı, döviz işlemleri, plaj havlusu, sahilde şezlong, şemsiye, minder, emanet kasa

Ücretli Aktiviteler

Bilardo, bowling, internet cafe, atari oyunları, Spa, masaj & Kese, cilt bakımı, yosun tedavisi, thai – bali – shiatsu – taş Masajları, güzellik merkezi, kuaför, paraşüt, bot, kano, sörf, su kayağı gibi su sporları, araç kiralama, oda servisi, alışveriş merkezi, bebek bakımı, çamaşırhane hizmetleri, telefon ve fax hizmeti

14 Aralık 2010 Salı

2011 Erken Rezervasyon Lares Park Otel Antalya




2011 erken rezervasyon Lares Park Otel,Lara Antalya'da kampanyasını başlattı,Yılbaşında lares Park otel'de sibelcan konser verecek.
Lara bölgesinin ilk tesisi olma özelliğini taşıyan Larespark Hotel , 2002 yılında hizmete girmiştir. 2009 yaz sezonunda fiziki yenilenmenin yanı sıra, kusursuz hizmet anlayışı ve değişen konsepti ile Larespark Deluxe Hotel olarak yeni bir döneme kapılarını açmıştır.
Larespark Deluxe Hotel, Antalya Havalimanı’na sadece 8 km., en yakın alışveriş merkezine 1 km. ve Lara merkeze ise sadece 5 km. uzaklıkta bulunmaktadır.
Lara’nın eşi bulunmaz sahilinde 112.000m²’lik geniş bir alan üzerine kurulmuş olan Larespark Deluxe Hotel, beş katlı bir ana binadan ve ana binaya bağlı 8 katlı 3 kuleden oluşmakta olan, sıra dışı mimarisi ve tamamı yenilenmiş 534 odası ile tatilcilere Deluxe konseptin ayrıcalığını yaşatmaktadır. Laresapark Deluxe Hotel 183 Deniz Manzaralı Standart Oda, 275 Standart Oda, 5 Engelli Odası , 66 Deluxe Superior Oda, 171 Family Superior Oda, 3 Junior Suite, 12 Grand Suite ve 2 Kral Dairesinden oluşmaktadır.
MerkezŞehit Muhtar Caddesi, No: 56, 34437, Beyoğlu-Taksim/İSTANBUL+902122547100+902122359877
OtelGüzeloba Mevkii, TRT Kampı yanı, Lara/ANTALYA+902423520011+902423520055

About me

Şarkı Sitesi