27 Şubat 2010 Cumartesi

Yusuf Paşa Konağı Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri




Otel

Osmanlı Bizans ve Roma Dönemindeki insanları Ağırlayan Sultanahmet Tarihi eserleriyle ve mimari yapılarıyla dünya'nın ilgisini çekmektedir.Osmanlı döneminden kalma Yusuf Paşa Konağı Otel, 19. yüzyıl osmanlı tarzıyla dekore ve dizayn edilmiştir.Otelimiz Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet Camii, Arasta Çarşısı ve Hipodrom 5 dk mesafededir. Atatürk Havalimanı 18 dk. mesafededir.

Odalar

odalarımız müsafirlerimizin istediklerinden daha ötesinde dekore ve dizaynla yapılmış olup,19 oda, 1 junior suit, 44 yatak hizmet vermektedir.Kendi evinizden daha rahat ve huzurlu hissebeilirsiniz.Odalarımızdaki özellikler şunlardır:Özel banyo, saç kurutma makinası, direkt telefon, uydu TV sistemi, internet, müzik, perde çıkışı, siyah ile donatılmıştır ile pencere Tüm odalarda ayrı ayrı klima kontrol 24 saat oda hizmetiyle güzel bir tatil sunuyor.


Restorant

Türk geleneksel yöresel yemeklerimizle damak tadınıza uygun menümüzle teras katımızda nefes kesen marmara denizi eşliğinde yemeğiniz keyifle yiyebilirsiniz.İçeklerinizi sevdiklerinizle sohbet eşliğinde içebilirsiniz.


İletişim

Tel:+90 212 458 000 1 (pbx)

Fax:+90 212 458 000 9


Adres:Cankurtaran Caddesi, No: 40 Sultanahmet Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Yusuf Paşa Konağı Otel sitesi için tıklayın
  • Megara Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri




    otel

    Sultanahmet,İstanbul tarihi ve mimari açısından zengin bir semttir.Dünya'yı eserleriyle göze çarpan eski yapıtlarıyla en eski bir kenttir.Megara otel,Müsafirlerimiz en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyar.Otelimiz Topkapı sarayına yakın mesafededir.

    Odalar

    25 delux oda 2suit 2 junior suit odalalarıyla hizmet vermektedir.Odalarımızdaki özellikler:Klima, merkezi ısıtma, tv odası, internet , çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, bebek bakıcısı, tesis yakınında ücretli otopark ve 24 saat oda servisiyle hizmetinizde.

    Restorant

    Türk ve uluslararası şeçmece zen gin menüsüyle damak tadınıza uygun lezzet sunan Megara otel, Açık büfe restaurant,alakart restaurant ve kapalı restorantıyla manzaralı alanda keyifli bir yemek yiyebilme şeçeneği sunuyor.


    İletişim


    Tel: +90 212 458 48 48
    +90 212 458 48 68
    Fax: +90 212 458 48 69

    Adres:Akbiyik Cad.No: 85 Sultanahmet 34.140 İstanbul Turkey

  • Sultanahmet Megara Otel için tıklayın
  • 26 Şubat 2010 Cuma

    Seven Hill Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri










    Otel

    Sultanahmet Kültür ve Mimari zenginliğiyle bilinen olağan üstü yapılar semtidir.Roma imparatorluğu,Bizans ve Osmanlıya ev sahipliği yapan ve yapılarıyla bütünleşen bir kenttir.Seven Hill Otel, Sultanahmet'in Merkezinde olup eşsiz göz alıcı manzarasıyla müsafirlerimize unutulmaz anlar yaşatan güzel bir butik otel'dir.

    Odalar

    Odalarımız,ahşap zemin kaplamadan oluşmakta olup sekiz ayrı odalardan oluşur;Ayasofya Suite,Marmara Suite,Presidential Suite,Deluxe Oda,Blue Mosque Double,Istanbul Double,Standard Oda,her odalarımızın ayrı ayrı özellikleri vardır.Odalarımız en iyi şekilde dekore ve dizayn edilmiştir.Odalardaki özellikler:direkt telefon,uydu yayınlı Tv,internet,kasa,banyo(WC)saç kurutma makinası,klima,suitlerde jakuzi ve 24 saar oda hizmeti bulunmaktadır.


    Otel'de Türk, İtalyan ve Fransız mutfağının seçkin lezzetlerini tadabilirsiniz. Menüde olmayan özel siparişlerinizi ve diyet yemeklerini de isteyebilirsiniz. Ayrıca bardan alkollü ve alkolsüz her türlü içkiyi sipariş edebilirsiniz. İster kahvaltılarınızda, ister öğle yemeklerinizde, akşam yemeklerinizde veya kokteyl davetlerinizde nefes kesen manzara ve kusursuz servisle sizleri ağırlamaya hazır.

    Restorant

    Restorantımızda herşeyin en kalitelisi ve en tazesiyle damak tadınıza uygun türk,italyan,fransız mutfağından eşsiz lezzetleriyle hizmet vermektedir.80 kişilik kapalı alan,120 kişilik terasımızda yerimiz mevcuttur.24 saat taze balığıyla hizmetinize olan Seven Hill Otel, eşsiz mükemmel manzaralarını sunuyor,Sultanahmet Camii,Ayasofya,Marmara Denizi ve Boğaz manzarası cıvıl cıvıl ortamıyla şehrin sabah güneşini ve akşam batışını keyifle izleyebilme imkanı sunuyoruz.

    Aktiviteler


    Otelimizin iç dış yapısı el işiyle yapılmıştır.Otelimizde rahat edebilesiniz diye tüm aktiviteleriyle 24 saat hizmetinizdedir.


    Balık Restoranı (iç ve dış)
    24 saat resepsiyon
    Asansör
    Bagaj Emaneti
    Merkezi ısınma sistemi
    Çamaşır servisi
    Müşteri Hizmetleri
    Döviz Bozumu
    Araç Parkı
    Kablosuz internet
    Doktor
    Sigara içilmeyen odalar
    24 saat oda servisi
    Jeneratör
    Acık büfe kahvaltı



    Sauna

    Gününü yorgunluğunu üzerinizden atmak, bambaşka bir deneyimle buluşmak için
    11:00 - 23:00 saatleri arasında saunamız hizmetinize açıktır.


    İletişim

    Tel:+90 (212) 516 94 97
    +90 (212) 516 94 98
    +90 (212) 516 94 99

    Fax:+90 (212) 517 10 85

    Adres:Tevkifhane Sokak No:8/A 34400 Sultanahmet Istanbul Turkey


  • Sultanahmet Seven Hill Otel sitesi için tıklayın
  • Tan Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri





    Otel

    Tarihiyle Eserleriyle gönüllerde taht kuran Sultanahmet müsafir perverliğiyle bilinir. Yarımadanın merkezinde siz müsafirlerimizin hizmetine açılan Tan Otel,modern ve lüks dekarasyonuyla Sultanahmet'te gözde butik otellerinden biridir.
    Tan Otel,Atatür havalimanına 17 km Gülhane parkına 300m Kapalı çarşıya 250m istikametimizde olup tüz güzellikleriyle müsafirlerimize hitap etmektedir.


    Odalar

    Odalarımız en iyi şekilde dekore edilmiş olup 4 suit oda 16 standart odasıyla müsafirlerimiz en iyi şekilde ağırlamaktan mutululu duyarız.Odamızdaki özellikler şunlardır;direkt telefon,kablosuz internet bağlantısı,uydu TV yayını ,jakuzi,şaç kurutma makinası,LCD ekran TV, minibar ve kasalar ve 24 saat oda hizmeti mevcuttur.

    Restorant

    Teras

    Teras restorantımızda Türk mutfaklarından şeçmece yemeklerimizle ve kahvaltılarımızla damak tadınıza uygun zengin menümüzle hizmetinizdeyiz.Restorantımız 24 saat açıktır;içeceklerinizi boğaz manzara atmosferinde keyifle yudumlayabilirsiniz.

    Toplantı Salonları

    Özel günlerinizde ve balayında beklentilerinizi aşacak şekilde tasarlanmıştır.

    İletişim



    Tel : + 90 212 520 9130
    + 90 212 526 3239
    Fax : + 90 212 526 3082

    Adres:Çatalcesme Meydani Doktor Emin Paşa Sokak No : 20 Sultanahmet Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Tan Otel sitesi için tıklayın
  • Turkoman Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri





    Otel

    Eski Tarih ve Manzarasıyla gönüllere taht kuran Sultanahmet'te 1989 yılında müsafirlerimizin ve dışardan gelen konuklarımıza ev sahipliği yapan Turkoman Otel,antik mobilyalardan yapılmış olup dörde ayrılmaktadır;Özel odalar,standart odalar,köşe odalar ve aile odaları.Atatürk Havalimanına 18 km uzaklıktadır.

    Odalar

    Odalarımız,antik mobilyalarla ve organik zeminden oluşmaktadır.odalarımız 4 guruba ayrılmaktadır;Özel odalar,standart odalar,köşe odalar ve aile odaları, sadece özel odalar diğerlerinden farklıdır.Banyo,tuvalet,telefon,ortopedik yastık,uydu TV, merkezi ısıtma sistemi,saç kurutma makinesi,split klima, küvet ve mini bar'dan oluşmaktadır.24 saat oda servisimizle hizmetinizdeyiz.


    Restorant

    1989 yıllarında müsafirlerimize hizmet sunan Turkoman Otel, Teras katımızda müsafirlerimizi ağırlıyor.Türk ve uluslararası zengin menüsünden oluşmaktadır.Sultanahmet camii hipodrum ve marmara denizi eşiliğinde yemeğiniz yiyebilirsiniz.


    İletişim

    Tel: (90 212) 518 36 67-(90 212) 516 29 56

    Fax: (90 212) 516 29 57


    Adres: Asmalı Çeşme Sk. No: 2 Adliye Yanı Sultanahmet - 34.490 İstanbul Turkey

  • Sultanahmet Turkoman Otel sitesi için tıklayın
  • Best Western Obelisk Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri




    Otel

    Tarihi ve manzarasıyla dünya'da nadir olan yerlerden biri olan İstanbul Sultanahmet Osmanlının evi haline getirilmiş Best Western Obelisk Otel ,sınıflı otellerden biri olan Best Western otel,Ayasofya Müzesi,Kapalı Çarşı,Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı ve Yerebatan Sarnıcı otelimize cok yakın bir yerdedir.Atatürk havalimanına 1 km uzaklıktadır.

    Odalar

    Best Western Obelisk Otel , Tamamen osmanlıların odaları gibi özenle dekore edilmiştir.2 adet king size tek yatak ve çift kişik odalar üçlü king size odalar,1 kişilik deniz manzaralı oda bulunmaktadır. Banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi, minibar, direkt telefon, Merkezi Isıtma,kablolu Tv mevcut olup 24 saat oda servisimizle hizmetinizdeyiz.


    Restorant

    Best Western Obelist Otelimiz açı büfe olup boğaz ve deniz manzarasıyla mühteşem bir kahvaltı ve yemek yiyebilme sunuyor.Doğal yapılan reçelimiz ve keklerimizle damak tadınıza uygun lezzetle hitap etmektedir.Güzel bi yemeğin ardından sevdiklerinizle sohbet eşliğinde lobi barımızda içeceğinizi keyifle yudumlayabilirsiniz.

    İletişim

    Tel: +90-212-517-71-73
    Fax: +90-212-517-68-61

    Adres:Mimar Mehmet Ağa Caddesi No.17/19 Sultanahmet Istanbul 34.400 Turkey

  • Sultanahmet Best Western Obelisk Otel sitesi için tıklayın
  • Lady Diana Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri






    Otel

    Türkiye'nin Kalbi olan İstanbul ve Tarihiyle insanı büyüleyen Sultanahmet Müsafirlerimize ev sahibliği yapmaktan mutluluk ve gurur duyar.Sultanahmet'in eşsiz güzellikleri içinde müsafirlerimizin hizmetine açılan Lady Diana Otel, Sultanahmet camii,Ayasofya ,Boğaz manzarasıyla güzel bir tatil sunuyor.

    Odalar

    Lady Diana Otel, şık donanımıyla özenle dekore edilmiş olup 70 standart ve 5 suit oda şeçeneği sunuyor.Odalarımızdaki özellikler,Dire telefon, müzik yayını, minibar, kasa, LCD ekran Tv (kablolu yayınlı) merkezi klima, özel banyoda (wc, duşakabin saç kurutma makinası) mevcut olup 24 saat oda servisi sunmaktan mutluluk duyarız.

    Restorant

    Restorantımız Türk ve Dünyada seçmece menülerimizle,Eski Yarımadası üzerinden panoramik bir görüntüye sahiptir .Çatı restorantımızdan Sultanahmet camii,boğaz metropoli izleyerek yemeğinizi zevke ve keyifle yiyebilirsiniz.

    Teras katımızdaki hizmetler

    A la carte menü
    Özel hizmet ve içecekler
    Yerli ve ithal içecekler
    Seçilen Meşrubat ve Alkollü
    Türk kahvesi ve çay

    Aktiviteler

    Lady Diana Otel'de Türk hamamı, sauna, masaj ve fitnes salonu olanakları mevcuttur.

    İstanbul Lady Diana Otel'de, Merkezi klima ve ısıtma, resepsiyon hizmetleri, internet, kuru temizleme, çamaşır ve ütü servisi, doktor (telefonla), bebek bakıcısı (ücretli), Tv salonu, 24 saat oda servisi, jeneratör ve otopark hizmet olanakları mevcuttur.

    İletişim


    Tel: +90 (212) 516 96 42

    Fax: +90 (212) 516 96 50

    Adres:Binbirdirek Mahallesi Terzihane Sokak No 9 Sultanahmet Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Lady Diana Otel sitesi için tıklayın
  • Almina Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri





    Otel

    Osmanlı bizans ve romalıları ağırlayan sultanahmet esrarengiz güzelliklerini yeniden keşfetmek için siz müsafirlerimizi bekliyoruz.Almina Otel,4 yıldızlı otel olup dört yıldızlı otelden beklediklerinizden daha ötesini sunmaktadır.Otelimiz şehrin en gözde restorant ve barlarına yakın bir mesafededir.Havaalanına 40 dk uzaklıktadır.

    Odalar

    Odalarımız, çok çeşitlerden olup istediğinizin daha ötesinde dekore ve dizayn edilmiştir.Tek kişilik,çift kişilik,üç kişilik odalarımız mevcuttur. İsteğinize göre odalarda kendi evinizde gibi konaklayabilirsiniz.Standart odalar 29 adet,Ekonomik odalar 4 adet,Double odalar 20 adet,Üçlü odalar 3 adet,Aile odaları mevcut olup 24 saat oda servisimizle 4 yıldızlı otel olup dört yıldızdan beklediklerinizin daha ötesini sunuyor.

    Oda Özellikleri

    Klima
    Duşa kabinli banyo
    Direk telefon hattı
    Uydu yayınlı LCD televizyon
    Saç kurutma makinesi
    Kablosuz internet (tüm katlarda ve odalarda)
    Ortopedik yataklar ve yastıklar
    Minibar

    Restorant

    Türk müsafir perververliğimizle Türk ve dünya mutfağından şeçmelerimizle Ararat restoranımızda damak tadına uygun en lezzetli ve herşeyin tazesiyle güzel bir yemek sunar.

    Aktiviteler

    Otelimiz açık büfe sabah kahvaltı ve yemekleriyle herşeyin en tazesini müsafirlerimize sunuyor.Kahvaltı Pazartesi-Cumartesi günleri sabah 08:00 – 10:00 arasında, uzun Pazar keyfi ise sabah 08:00 – 11:00 arasında sunulmaktadır.


    Misafir karşılama servisi
    Lobide ücretsiz gazete
    Otel içi sağlık merkezi
    Oda servisi (limitli)
    Yakın mesafede ücretsiz otopark
    Hava alanına ve şehre arabalı servis ya da limuzin (ek ücrete tabiidir)
    Sekretarya servisi (fax, tarama, fotokopi vb)
    Güvenlik kasaları
    İngilizce bilen personel
    24 saat resepsiyon hizmeti
    Kambiyo
    Tur servisi
    Çamaşır ve kurutemizleme servisi (ek ücrete tabiidir)
    Restoran kahvaltı ve akşam çayı
    Bar
    Ücretsiz internet bağlantısı (ortak kullanım alanlarında da kullanılabilir)

    Tüm aktivite ve hizmetlerimizle müsafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyarız.


    İletişim

    Tel : +90 212 638 38 00
    Fax : +90 212 638 38 83

    Adres:Küçükayasofya Cad. Akbıyıkdeğirmeni Sok. No:27 Sultanahmet 34122 Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Almina Otel sitesi için tıklayın
  • 25 Şubat 2010 Perşembe

    Pamphylia Otel Sultahmet İstanbul Otelleri





    Otel

    İstanbul Türkiye ve dünyaca ünlü tarihi açıdan zengin olan bir semt olup Sultanahmet'te İstanbul'un tarihi açıdan zengin olan bir ilçesidir.Türk müsafir perverliğimizle konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyarız.Pamphylia Otel, Sultanahmet'te eski mimari dekoruyla dizayn edilerek yapılmıştır.Otelimiz,Topkapı Sarayı, Ayasofya, İslami Eserler Müzesi, Sultanahmet, Topkapı Sarayı ve Kapalı Çarşı tarihi yerlere çok yakındır.

    Odalar

    Odalarımız zengin dekorasyonla dizayn edilmiş olup müsafirlerimizin rahat ve huzurla konaklayabilmesi için tüm olanaklarda mevcuttur.40 oda bulunmaktadır;tek kişilik çift kişilik, suit odalardan oluşmaktadır.

    Restorant

    Pamphylia Otel,Osmanlı ve Türk mutfağının seçkin örneklerini Teras katımızda Manzalı izlerken keyifle yemeğinizi yiyebilme imankanını sunuyor.Ayrıca Lobi'de içeceğinizi alabilirsiniz.

    İletişim

    Tel: +90 212 5120 133
    Fax: +90 212 5139 549

    Adres:Ebusuud caddesi No: 8 Sirkeci Sultanahmet Istanbul Turkey


  • Sultanahmet Pamphylia Otel sitesi için tıklayın
  • Ottoman Imperial Sultanahmet İstanbul Otelleri




    Otel

    İstanbul Sultanahmet, Tarihiyle ve Mimarı sanatıyla dünya kültüründen ödün alan Sultanahmet'te Eski tarihte okul ve hastane olarak kullanılan yeri 2005 yılında Ottoman Otel İmperial, Osmanlı dönemi andıran özelliklere Dekore edilerek Müsafirlerimizin hizmetine sunulmuştur.


    Odalar

    Odalarımız Tamamen Osmanlı tarihini andıran özelliklerden özenilerek dekora ile dizayn edilmiştir.Odalarımız, Sultanahmet,ayasofya ve caferaba Medresesini tam görmektedir.wireless internet,çay kahve,Havalandırma, kasa, direkt telefon, makinası, minibar, banyoda (wc, duş, saç kurutma makinası) mevcut olup 24 saat hizmet vermektedir.

    Restorant

    Ottoman İmparial Otel'de Osmanlı ve Türk mutfağının seçkin örneklerini iki restorantıyla sunuyor;Padişah restorant, Sadrazam restorant manzaraya karşı keyifle yemeğinizi yiyebilirsiniz .Saltanat Barımızdada sevdiklerinizle hoş sohbet eşliğinde keyifle içeceğinizi yudumlayabilirsiniz.

    İletişim

    Tel:+90 - 212 513 61 50- 51
    Fax:+90 - 212 512 76 28

    Adres:Caferiye Sokak No 6/1 34400 Sultanahmet, Istanbul, Turkey

  • Sultanahmet Ottoman Imperial sitesi için tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi