Crowne Plaza Otel Laleli İstanbul | uygun oteller
uygun oteller: Crowne Plaza Otel Laleli İstanbul

21 Şubat 2010 Pazar

Crowne Plaza Otel Laleli İstanbul






Otel

Crowne Plaza Otel, İstanbul'un tarihi ve turistlik bölgesinde lalelide yer almaktadır. istediğiniz yere rahatça ulaşabileceğiniz yerdededir;2008 yılında siz müsafirlerimize hizmet vermeye başlamıştır.

Crowne Plaza Otel; İstanbulun tarihi yarımadasında bulunmaktadır. Tarihi yerlere ve Kapalıçarşıya yürüyüş mesafesindedir. Şehir Merkezi Taksim Meydanına araba ile 6 km yaklaşık 10 dk uzaklıktadır.

Odalar

Crowne Plaza Otel;265 Delux Misafir Odası, Kartlı Anahtar Sistemi, Elektronik Kasa, Kişiye Özel Klima sistemi bulunmaktadır. Kettle, Kahve ve Çay Seti, LCD Plazma TV, Masa, Saç Kurutma Makinesi mevcuttur.

Restorant

Crowne Plaza Otel; Türk mutfağı ve dünya mutfaklarından özenle şeçilmiş zengin menüsüyle size hizmet vermektedir, hergün 11 e kadar A la Carte restorant romantik ortamıyla sizleri bekliyor.

Bar

Abre bar'ımızda tüm içecekler mevcuttur, Türkiye, Fransa, italya, Avustralya, yeni Zelanda ,America ile dünyanın tüm içkileri bulunmaktadır. otantik bir ortamda hergün 02:00 ye kadar siz müsafirlerimize hizmet veriyor.

Aktiviteler

Crowne Plaza Otel; Kablosuz İnternet Ağı, 24 Saat Oda Servisi, Mini Bar, Masaj, Kuaför, İntercontinental Öncelikli Misafir Kart Sahibi Hizmetleri, Club Launge, Ofis ve Sekreterlik Hizmetleri, Otopark, Vale Servisi,İş Merkezi mevcuttur.
Tüm aktivitleriyle gözünüzü kamaştıracak ve gönül rahatlığıyla bir tatil yapacaksınız.


Toplantı Salonları

Toplantı Salonlarımız, siz müsafirlerimizin eğlencesi için ve özel günler için tasarlanmıştır.Crowne Plaza Otel; Hanzade (VIP), Galata Salonu, Haliç Salonu, Atrium Lounges bulunmaktadır.


Havuz ve Sauna

Crowne Plaza Otel; Kapalı Yüzme Havuzu, Sauna, Türk Hamamı, Tropikal Duş, Fitness Salonu bulunmaktadır, tüm olanaklarıyla hizmetinizdedir.

İletişim

Tel: (212) 560 81 00
Fax: (212) 560 81 55

Adres: Sahilyolu, 34710 Ataköy Laleli İstanbul


  • Laleli Crowne Plaza Otel sitesi için tıklayın


  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi