Eresin Crown Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Eresin Crown Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

24 Şubat 2010 Çarşamba

Eresin Crown Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri










Otel

İstanbul'un Tarhiyle bilinen Sultanahmet Ayrı ayrı otelleriyle müsafirlerimize ev konukluğu yapmaktan gurur duyar.Eresin Crown Otel, Butik otel olup Sarnıç evlerinden dekora dizayn edilmiştir.Dünya'ya kitaplarıyla sergileriyle hizmet eden Gültekin Çizgen,bilgisayar ortamında evrenin gizli tarihini ortaya çıkarmıştır.

Eresin Crown Otel,Atatürk havalimanına 20 km uzaklıkta olup Sultanahmet Camii,Ayasofya Müzesi,Topkapı Sarayına yürüyüş mesafesindedir.

Odalar

Odalarımız,Parke zeminden oluşmaktadır.Ayrıca tüm olanaklarımızla müsafirlerimizi ağırlamaktadır.Evinizi aratmayacak kadar konforlu huzur içinde konaklayabilirsiniz. merkezi klima sistemi, ses geçirmeyen cam ve duvarlar, tüm banyolarda jakuzi, saç kurutma makinesi, minibar, çay kahve için kettle, yatak basinda ve banyoda telefon, elektronik kasa, kartli kapi kilitleri, yerli yabaci uydu TV, radyo ve müzik yayinlari ve 24 saat oda servisiyle hizmetinizde.



Restorant

Mö 5.ve6. yüzyılları andıran Eresin Mozaik restorant, Büyük bizans sayarlarını size yaşama fırsatı sunuyor.Büyük bir koridoruyla göze hitap eden Mozaik restorant mükemmel ortamında damak tadınıza göre şeçme menüleriyle hizmet veriyor.


Teras Restorant

Otelimizin Katındaki Teras restorant Açık hava İstanbul'un eşşiz manzarasını keyifle izlerken biryandan yemeğinizi ve eşşiz manzarası marmara denizi,Sultanahmet camii,adalar ,beklediğinizin ötesinde bir tatil yapabilirsiniz.

Kolon Bar

Başınızı dinlemek ve istanbul'un yorgunluğunu üzerinizden atmak için kolon barımızda içeceğinizi yudumlayarak tüm stresten yorgunluğunuzu atabilirsiniz.



İletişim

Tel:00 90 (212) 638 44 28
Fax:00 90 (212) 638 09 33

Adres: Küçükayasofya Cad. No:40 34122 Sultanahmet Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Eresin Crown Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi