Yusuf Paşa Konağı Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Yusuf Paşa Konağı Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

27 Şubat 2010 Cumartesi

Yusuf Paşa Konağı Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri




Otel

Osmanlı Bizans ve Roma Dönemindeki insanları Ağırlayan Sultanahmet Tarihi eserleriyle ve mimari yapılarıyla dünya'nın ilgisini çekmektedir.Osmanlı döneminden kalma Yusuf Paşa Konağı Otel, 19. yüzyıl osmanlı tarzıyla dekore ve dizayn edilmiştir.Otelimiz Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet Camii, Arasta Çarşısı ve Hipodrom 5 dk mesafededir. Atatürk Havalimanı 18 dk. mesafededir.

Odalar

odalarımız müsafirlerimizin istediklerinden daha ötesinde dekore ve dizaynla yapılmış olup,19 oda, 1 junior suit, 44 yatak hizmet vermektedir.Kendi evinizden daha rahat ve huzurlu hissebeilirsiniz.Odalarımızdaki özellikler şunlardır:Özel banyo, saç kurutma makinası, direkt telefon, uydu TV sistemi, internet, müzik, perde çıkışı, siyah ile donatılmıştır ile pencere Tüm odalarda ayrı ayrı klima kontrol 24 saat oda hizmetiyle güzel bir tatil sunuyor.


Restorant

Türk geleneksel yöresel yemeklerimizle damak tadınıza uygun menümüzle teras katımızda nefes kesen marmara denizi eşliğinde yemeğiniz keyifle yiyebilirsiniz.İçeklerinizi sevdiklerinizle sohbet eşliğinde içebilirsiniz.


İletişim

Tel:+90 212 458 000 1 (pbx)

Fax:+90 212 458 000 9


Adres:Cankurtaran Caddesi, No: 40 Sultanahmet Istanbul Turkey

  • Sultanahmet Yusuf Paşa Konağı Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi