Best Western Obelisk Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Best Western Obelisk Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri

26 Şubat 2010 Cuma

Best Western Obelisk Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri




Otel

Tarihi ve manzarasıyla dünya'da nadir olan yerlerden biri olan İstanbul Sultanahmet Osmanlının evi haline getirilmiş Best Western Obelisk Otel ,sınıflı otellerden biri olan Best Western otel,Ayasofya Müzesi,Kapalı Çarşı,Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı ve Yerebatan Sarnıcı otelimize cok yakın bir yerdedir.Atatürk havalimanına 1 km uzaklıktadır.

Odalar

Best Western Obelisk Otel , Tamamen osmanlıların odaları gibi özenle dekore edilmiştir.2 adet king size tek yatak ve çift kişik odalar üçlü king size odalar,1 kişilik deniz manzaralı oda bulunmaktadır. Banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi, minibar, direkt telefon, Merkezi Isıtma,kablolu Tv mevcut olup 24 saat oda servisimizle hizmetinizdeyiz.


Restorant

Best Western Obelist Otelimiz açı büfe olup boğaz ve deniz manzarasıyla mühteşem bir kahvaltı ve yemek yiyebilme sunuyor.Doğal yapılan reçelimiz ve keklerimizle damak tadınıza uygun lezzetle hitap etmektedir.Güzel bi yemeğin ardından sevdiklerinizle sohbet eşliğinde lobi barımızda içeceğinizi keyifle yudumlayabilirsiniz.

İletişim

Tel: +90-212-517-71-73
Fax: +90-212-517-68-61

Adres:Mimar Mehmet Ağa Caddesi No.17/19 Sultanahmet Istanbul 34.400 Turkey

  • Sultanahmet Best Western Obelisk Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi