7 Kasım 2009 Cumartesi

Yağmur Apart Otel Göcek Muğla





Ana Sayfa

Türkiye'nin muhteşem Akdeniz kıyılarındaki Göcek'te bulunan Yağmur Apart Otel, ailemiz tarafından işletilmektedir. Konaklama kompleksimizde iki adet havuz, restoran & bar ve daha birçok fasilite mevcuttur.


Otelimiz sunduğu kaliteli hizmetle, güneş, deniz ve tarihin her yönüyle tadını çıkararak tatilinizi unutulmaz anlara dönüştürürken; aradığınız konfor, rahatlık ve huzur içerisinde dinlenmenizi sağlamaktadır.

Otelimiz

Konaklama kompleksimiz 6 bağımsız binadan oluşmaktadır. 1 yatak odalı, 2 yatak odalı ve küçük villa tipinde, toplam 28 apart bulunmaktadır.
Apartlarımız da 1 ve 2 yatak odalarında tek kişilik veya çift kişilik yataklar, ve salonda yatak olabilir kanepeler bulunmaktadır.

Aşağıdaki grafikte binaların üzerine tıklayarak, ayrıntıları görebilirsiniz.



» 1 YATAK ODALI APARTLAR

101-105 , 201-205 , 301-305

1 yatak odası, salon ve küçük mutfak



» 2 YATAK ODALI APARTLAR

401-405 , 501-505

1 veya 2 yatak odası, salon ve küçük mutfak



» KÜÇÜK VİLLA APARTLAR

601 , 602 , 603

Üst Katta: Balkonlu 2 yatak odası, Banyo

Alt Katta: Salon, Küçük mutfak, Tuvalet

Hizmetler

Otel Fasiliteleri

Tüm apartlarımızda bazıları salondan, bazıları da yatak odasından açılan balkonlar mevcuttur.

§ Duş & banyo
§ 24 saat sıcak & soğuk su
§ Saç kurutma makinesi
§ Buzdolabı
§ Setüstü ocak
§ Tabak & çatal vb.
§ Split klima (Isıtmalı)
§ Oda servisi
§ TV
§ Telefon
§ 2 geniş havuz, 1 çocuk havuzu
§ Wireless Bağlantısı (Kablosuz Internet bağlantısı)




Otel Restaurant & Bar'ı. Restoranımız otel bahçemiz içersindedir. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisimiz vardır. Kontinental, Türk ve vejetaryen mutfağından zengin yemek çeşitlerimizle sizlere seçkin ve özel bir damak tadı sunmaktayız.
İçkinizi havuz barında ya da havuz kenarındaki şezlonglardan birinde dinlenirken yudumlamanın zevki bir başka olacak.

Sunduğumuz hizmetler

Dalaman Havaalanı'ndan transfer - Göcek, Uluslararası Dalaman Havaalanı'na sadece 25 km uzaklıktadır. Dilerseniz, havaalanından otelimize transferinizi (ekstra) düzenleyebiliriz.
Kiralama hizmetleri - Göcek'teki tatiliniz süresince çevrenin muhteşem doğal ve tarihi güzelliklerinden faydalanmanız için gerekli araba kiralama ya da benzeri tüm organizasyonları sizin için düzenleyebiliriz.

Aktiviteler

Ekibimiz bağımsız olarak yapmak ya da katılmak isteyeceğiniz her tür gezi ve aktiviteleri sizin için düzenlemekten memnun olacaktır.
Klimalı otobüslerde katılabileceğiniz turlarla aşağıda sadece birkaç örneğini bulabileceğiniz birçok ilginç yeri gezebilirsiniz.

Halı Dokumacılar : Bu ince zanaat ve dokumacıların yetenekleri hakkında ilginç şeyler öğrenebilir ya da alışveriş yapabilirsiniz.

Dalyan Delta'sı : Kükürtlü sularda, ya da çamur banyosu yaparak, cildinizi yenileyebilirsiniz. Çamuru, Köyceğiz Gölü'nün sularında yıkadıktan sonra; ufak bir tekne gezintisi yaparak, Türkiye'nin en güzel ırmak manzarasını seyrederek tarihin göbeğine, Kaunos harabelerine gidebilirsiniz.

Tlos ve Saklıkent : Önemli coğrafi konumuyla tarihi Tlos kentini ve aynı bölgede bulunan dünyaca ünlü Saklıkent kanyonunu buz gibi sularının içinden gezebilirsiniz.

Fethiye Pazarı : Fethiye'nin yöresel pazarı ve ilginizi çekecek birçok farklı ürünle dükkanları size farklı bir atmosfer yaşatacak.

Gulet gezileri : Göcek'ten 12 Adalar'a yapılmaktadır. Teknede gün boyunca birbirinden güzel koylarda gezip, cam gibi sularda serinleyebilir, Akdeniz güneşinden dilediğinizce yararlanabilirsiniz. Ayrıca teknede öğle yemeği ve diğer fasiteler de mevcuttur.

Jip Safari : Toz içinde kalmanın ne kadar zevkli olabileceğine bu deneyimi yaşamadan kimse sizi inandıramaz. Gün boyunca üstü açık jiplerle Türkiye kıyılarının başka türlü ulaşamayacağınız saklı cennetlerini gezebilirsiniz.
Göcek'teki charter şirketlerinin size sunduğu tekne gezintileri ve yelken yapma seçeneklerinin yanısıra; Göcek ve yakın çevresinde şnorkelle veya SCUBA dalışı, banana, parasail, yamaç paraşütü, rafting, ırmakta kano gezisi, at binme ve daha birçok spor ve aktivite bulunmaktadır.


Doğayı sevenler içinse özellikle trekking, dağ bisikleti, yüzme, koşu gibi temel bir rehberlikle kendi kendinize gerçekleştirebileceğiniz aktiviteleri, yakın çevredeki sizi hayran bırakacak yerlerde yapmak bambaşka bir zevk olacak.

İletişim

Yağmur Apart Otel

Cumhuriyet Mahallesi
48310 Göcek - Fethiye / Muğla

Tel - Fax : +90 252 645 21 96
e-mail : info@gocekyagmurotel.com




  • Detaylı bilgi için:Yağmur Apart Otel
  • Olive Garden Apart Otel Göcek Muğla





    Ana Sayfa

    Dostça bir ortamda ailece konaklamak icin ideal olan otelimiz ;
    Ege Kıyılarının en güzel köşesi, berrak deniz ve yemyeşil ormanlarla çevrili Göcek’te,
    deniz-doğa ve gezilerden hangisine yöneleceğiniz konusunda karar vermekte zorlanacaksınız.

    odalarımız

    Odalarımz 3 kişiye hizmet verebilecek yatak odası,
    salon ve tam donanımlı mutfağa sahiptir.
    Çocuklar için ekstra yatak temin edilir.
    Tüm odalarda TV ve klima.
    Özel sabah kahvaltısı menümüz oda fiyatına dahildir.

    Havuz Bahçe

    Tesisdeki havuz günün yorgunluğunu atıp tazelenmenizi sağlayacaktır. Türkiye’nin misafirperverlik anlayışını evden uzak ama ev rahatlığı ile yaşamanızı sağlayacaktır. Türk tekstilinin pamuklu bornozlar gibi örnekleri küçük detaylar olarak havuzbaşında sizlerin kullanımında olacaktır.

    Uzaklıklar

    Restoran ve barlara 300 metre
    Denize 300 metre
    Markete 150 metre
    Şehir merkezi ve marinaya 800 metre
    Sağlık merkezine 150 metre
    Semt pazarına 250 metre

    İletişim
    Telefon+90 (252) 645 13 02
    Fax+90 (252) 645 23 14
    GSM+90 (532) 463 81 18
    Web http://www.olivegardenapart.com
    E-Postainfo@olivegardenapart.comAdres
    Cumhuriyet Mah. Göcek


  • detaylı bilgi için:Olive Garden Apart Otel
  • Nirvana Apart Otel Göcek Muğla





    Ana Sayfa

    Türkiye'nin muhteşem Akdeniz kıyılarında, yeşilin mavi ile kucaklaştığı, doğanın tarihle buluştuğu Göcek'te bulunan Nirvana Apart Otel... Konum itibariyle Göcek merkezinde olan otelimiz, denize marinalara sadece 200 metre uzaklıktadır.Çocuklar ve yetişkinler için yüzme havuzlu, havuz cafe-barlı, geniş bahçeli ve ota parklı, ailemiz tarafından işletilen şirin bir mekan.Apartların herbiri, tam teşekküllü mutfağı, salonu, buzdolabı, kliması, televizyonu (Dijital Yayınlı) tuvaleti, banyosu, balkonu ve devamlı solar sıcak suyu ile kendinizi evinizden uzakta ama evinizde gibi rahat hissetmeniz için...

    Otelimiz

    Türkiye`nin muhteşem Akdeniz kıyılarında, yeşilin mavi ile kucaklaştığı, doğanın tarihle buluştuğu Göcek`te bulunan Nirvana Apart Otel... Nirvana Apart Otel, Uluslararası Dalaman Hava limanına sadece 22km mesafe uzaklıktadır. Konum itibariyle Göcek merkezinde olan otelimiz, denize marinalara, dükkan ve restaurantlara sadece 200 metre uzaklıktadır. Çocuklar ve yetişkinler için yüzme havuzlu, havuz cafe-barlı, geniş bahçeli ve ota parklı, ailemiz tarafından işletilen şirin bir mekan Nirvana Apart Otel.
    Sizleri Nirvana Apart Otel`imizde görmekten mutluluk duyacağız.


    İletişim

    Adres : Nirvana Apart Otel, Göcek - Fethiye / TÜRKİYE

    Tel : +90 252 645 1100

    Fax: +90 252 645 1840

    mail@nirvanaapartotel.com


  • Detaylı bilgi için:Nirvana Apart Otel
  • Lykia Resort Otel Göcek Muğla





















    Ana Sayfa

    Otelimizin havuzu antik Likya mührü şeklinde olup 172 metrekaredir. Havuzumuz, kişiyi dinlendiren ve huzur veren çok güzel bir bahçe ile çevrelenmiştir.

    Otelimiz dahilindeki 80 ve 200 kişilik iki adet toplantı salonumuz ile şirket toplantılarınız, özel toplantılarınız, atölye çalışmalarınız ve konferanslarınız için bütün bir yıl boyunca en iyi şekilde evsahipliği yapabiliriz. Spor salonumuzla 24 saat boyunca hizmetinizdeyiz.

    Spor salonumuzda terledikten sonra saunamızda rahatlayabilir ve kendinizi deneyimli masörlerimizin ellerine teslim edebilirsiniz. Kapalı yüzme havuzumuz ile hizmetinizdeyiz.
    Benzersiz Türk Hamamı deneyimini en iyi şekilde sizlere sunuyoruz.
    Ayrıca bay ve bayan kuaförlerimizle hizmetinizdeyiz.
    Yeni diskoteğimiz hizmete girmiştir.

    Odalar

    Otelimizde 86 standart oda, 8 özel suit ve 1 adet de engelli odası yer almaktadır.Toplam 200 kişilik kapasitemiz vardır.

    Her odanın sağladığı konfor aynıdır;

    * Balkon
    * Tam donanımlı banyo
    * Minibar
    * Internet bağlantısı
    * Klima
    * Saç kurutma makinesi.
    * Para kasası
    * Yangın alarmı
    * Uydu tv


    Engelli odamız, bir engelli insanın her türlü ihtiyacı düşünülerek tasarlanıp, mobilyalarla döşenmiştir.


    Restaurant Bar

    Restoranımız lezzetli Akdeniz mutfağını yerel ve uluslararası tariflerle müşterilerime sunmaktadır.

    Ayrıca alakart restoranımız ve havuz barımızda ara menüler ve çoçuk menüleri de sizin için hazırlıyoruz.

    Kahvaltılar yerel tatları da içeren zengin açık büfe olarak sunulmaktadır.

    Restoranımızın 250 kişikik kapasitesi vardır.

    Yemeklerinizi içeceklerinizi yudumlarken, havuz kenarımızdaki rahat ve iyi tasarlanmış bahçemizde dinlenebilirsiniz.


    Aktiviteler

    Transfer servisimiz Dalaman Havalimanından otelimize ve otelimizden Dalaman Havalimanına klimalı özel taksi, minibüs ve otobüsle yapılmaktadır.
    Günlük 12 adalar turlarına katılabilirsiniz.12 adalar turumuz sizleri Tersane Adası, Yassica Adası, Kleopatra Hamamı ve Plajı, ve birçok koya götürmektedir.
    Otelimizden Saklıkent, Talos, Ölüdeniz, Kayaköy ve Dalyan turları devamlı olarak düzenlenmektedir.
    Beyaz su rafting faaliyetimiz Dalaman çayı üzerinde yapılmaktadır. Hem yeni başlayan raftingçiler hemde deneyimli raftingçiler için heyecan verici bir deneyim olacaktır.
    Fethiyenin dağlarına ve eski köylerine doğru uzanmak isteyenler için Jip safari turları çok iyi bir seçim olacaktır. Gidilecek güzergahın yüzde yetmişine yakın bölümü dağ yollarından oluşmaktadır. CJ6 Renegade jipleri safarilerde kullanılacak olan arazi araçlarıdır.
    Göcek'i çevreleyen tepelerin eteklerindeki köylere doğru yapılacak trekkinglere katılarak çam ormanları içinde gerçekten nefes aldığınızı hissedebilirsiniz.
    Babadağ eteklerinden Ölüdenize doğru 2000 metreden kendinizi muhteşem manzaraya karşı süzülmeye yamaç paraşütü ile bırakabilirsiniz. 45 dakikalık hayatınız boyunca unutamayacağınız bir heyecan yaşayacağınızı garani ediyoruz.
    Eğer zamanınızı otel sınırları dahilinde geçirecekseniz havuzumuzun kenarında dart ya da satranç oynayabilirsiniz. Daha hareketli bir faaliyet derseniz masa tenisi masamız sizi bekliyor.


    Plaj

    Plajımız, Göcek Adasında deniz severlerin hizmetindedir.

    Müşterilerimize kristal berraklığındaki masmavi sularda yüzme ve çam ağaçlarının altında sessizliği dinlerken dinlenebilme imkanlarını sunuyoruz.
    Bütün gün boyunca müşterilerimiz için tekne servisimiz vardır.

    Sizleri mavinin, yeşili tüm doğallığıyla kucakladığı yerlere götürüyoruz.

    iletişim

    Cumhuriyet Mahallesi, Göcek, Fethiye / Türkiye
    Tel: +90 (252) 6452828 Fax:+90 (252) 6452827
    e-posta : info@argrup.org

  • Detaylı bilgi için:Lykia Resort Otel
  • Arion Otel Göcek Muğla





    Ana Sayfa

    Evinizdeki rahatlığı, Türkiye'nin gözde tatil merkezlerinden biri olan Fethiye Göcek'te sunan hotelimiz, portakal ve zeytin ağaçları ile çevrilmiş sessiz ve sakin bir yerdedir. Hotelimiz, havuzu, bar bölümü, çocuklar için havuzu, dört suit odası ve altı normal odasıyla sizlere hizmet vermektedir. Hotelimizde kablosuz internet hizmeti de sunulmaktadır. Yeşil ile mavinin buluştuğu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Fethiye Göcek, dünyaca tanınmış marinasıyla " Mavi Yolculuğa" çıkan teknelerin durak yerlerinden biri haline gelmiştir.
    Siz de Göcek'e gelip 12 Adalar turlarına katılabilir Akdenizin berrak sularında tatilin tatını çıkarabilirsiniz. Ayrıca Göcek'in sakin ve sessizliğinde büyükşehrin gürültüsünden uzaklaşıp dingin bir tatil keyfini yaşayabilirsiniz.

    Göcek'te rüya gibi bir tatil yaşamak isteyen konuklarımızı Göcek Arion Hotel'de misafir etmekten mutluluk duyarız.

    İletişim


    Tel : 0 252 645 25 15
    Fax: 0 252 645 31 15
    GSM: 0 533 215 45 78

    Cumhuriyet Mah.
    Güz Sokak
    No: 13
    Göcek-Fethiye/MUĞLA











  • Detaylı bilgi için:Arion Otel
  • 6 Kasım 2009 Cuma

    Köyceğiz Otelleri

    Muğla Köyceğiz Otelleri


    Kashmir Butik Otel

    Panorama Plaza Otel

    Ekincik Butik Otel

    Rose Apart Otel

    5 Kasım 2009 Perşembe

    Kashmir Butik Otel Köyceğiz Muğla




    Ana Sayfa

    Köyceğiz ve Dalyan hepimizin çok iyi bildiği fakat Göcek veya Fethiye'ye gidilirken önünden geçmemize rağmen çoğu zaman sapmaktan imtina ettiğimiz ancak Mavi Yolculuklar'da tekne ile Ekincik'e gelindiğinde kaptanlar tarafından uyarılıp tavsiye edilen ve son zamanlarda da gerek iç gerekse dış basında Caretta Caretta kaplumbağalarının üremek için gelip yumurta bıraktıkları İztuzu plajları ile de gündeme sıkça gelen yurdumuzun şirin ve doğa güzelliklerine sahip aynı zamanda da tarihi bir bölgemizdir. Köyceğiz gölünü Ege'ye bağlayan Dalyan kanalları ise ayrı bir doğa harikasıdır. Bu bölgemiz aynı zamanda dünya üzerinde sadece Güney Amerika ve bu civarda var olan Sığla ağaçlık ormanlarının da merkezidir. İşte Kaşmir Butik Hotel, 400 dönüm neredeyse özel sayılabilecek bir Sığla ormanının tam ortasında, gürültü ve kalabalıktan uzak, doğayla iç içe bir konumda size hizmet vermek için beklemektedir. Basit fakat kaliteli, sade fakat rafine bir dekor anlayışı ile hazırlanmış odaları, samimi ve candan fakat aynı zamanda seviyeli personeli ve cenneti andıran ekoloji ve faunası, temiz havanın etkisi ile acıkacaklara da yörenin ve Türk mutfağının en lezzetli örneklerini sunabilecek imkanları ile Kashmir sizi bekliyor.



    Odalar

    Kashmir Boutique Hotel,
    2 adet 74 metrekarelik özel havuzlu VIP villası,
    Toplam 7 odası olan Han bölümü,
    Biri engelli odası olmak üzere toplam 9 odası olan ana binası,
    2 yatak odalı, müstakil banyolu, şömine ve salonlu ANEX suiti,
    VIP ayrı oda ANEXi,
    İnşaatı bitmek üzere olan toplam 8 odalı 3 ayrı blok binası
    ile toplam 28 odadır.

    Tüm odalarda şömine, oturma bölümü ve balkon mevcuttur, en küçük oda 38 metrekaredir.

    Ayrıca 21x10 metrekarelik muhteşem yüzme havuzu,
    Hamam, sauna, masaj odası ve şok havuzu,
    Yazlık havuz başı bar ve oturma gazeboları, kışlık şömineli salon ve ayrı restoranı, değişik ve kaliteli bahçe peyzajı
    ile muhteşem bir tesistir.


    Binalar

    Kashmir toplam 63 dönüm arazi içinde ve 500 dönüm sığla (günlük) ormanı ortasında yer almaktadır.

    En büyük özelliğimiz ise çevremizin ormanla kaplı olmasından dolayı görsel ve fiziki kirliğin olmayışı ve tabi ki mutlak sükunet ve sessizliktir. Ana asfalttan binamıza yemyeşil orman içinden 1 km.'lik özel beton bir yolla varılmaktadır.

    Binalar Akdeniz mimarisine uygun ve deprem şartnamelerine harfiyen sadık kalınarak inşa edilmiştir.

    Restaurant ve Barlar

    Sadece 28 oda ile tamamen ev atmosferi içerisinde yalnız ve yalnız misafirlerini rahat ettirmek için amatörce uğraş veren kaşmir damak tadı konusunda da hayli iddialıdır. Hijyenik koşullara harfiyen uyan personeli ile modern mutfağının kapılarını daima denetime açık tutan Kaşmir butik otel sizlere Fransız, İtalyan ve tabiki Türk mutfağımızın en güzel örneklerini sunmaktadır. Aynı zamanda en geniş şarap kavına sahip olmaktan da gurur duyuyoruz.


    Çevre
    Dalyan

    Köyceğiz Gölü ile Akdeniz'i birleştiren ana kanal üzerinde bulunan Dalyan, doğa ve tarihin kucaklaştığı gizli bir yeryüzü cennetidir. Dalyan ve çevresi Türkiye'nin doğal hayat güzellikleri arasında hayati bir önem taşır.

    Caretta

    85 milyon yıldır dünyada oldukları tahmin edilen Caretta-Carettaların boyları 1,5 metreyi, ağırlıkları 150 kiloyu bulabiliyor. Bu sevimli canlılar, tüm dünya denizlerini dolaşıyor, genellikle yosun ve balık yiyerek besleniyorlar. Normalde 2-3 yılda bir yumurta yapıyorlar. Yumurtlama öncesi, Mart ve Nisan aylarında erkek ve dişiler topluca balığın ve diğer besin kaynaklarının bol olduğu Dalyan Deltası'na giriyorlar. Bir dişi kaplumbağa, bir seferde 100-170 arası yumurta bırakıyor. İşin ilginç yanı, ergin dişiler, oritasyon adı verilen bir içgüdüyle yumurtalarını sadece kendilerinin dünyaya geldiği kumsala bırakıyorlar.

    İztuzu Plajı

    Bu nedenle Dalyan'ın İztuzu Kumsalı Caretta Carettaların nesillerini sürdürebilmeleri açısından çok önemli. Nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan Caretta Carettalar, aslında Türkiye'nin tüm Akdeniz sahillerinde yumurtlayabilirken ancak, Dalyan dışındaki tüm alanlarda yumurtlayanların sayısı her geçen yıl azalırken, Dalyan'da artıyor. Dalyan'ın İztuzu kumsalında bir yılda 300 dolayında ocak (yumurtaların bırakıldığı çukur) belirlendi.
    Dalyan Deltası



    M.Ö. 9. yüzyılda kurulan Kaunos, Likya ve Helen kültürlerinin izlerini taşımaktadır. Bir zamanlar çevresini Akdeniz'in çevrelediği tepede bulunan kral mezarları Türkiye'nin en önemli arkeolojik bulguları arasındadır.


    Sığla Ağaçları Sığla Ağacı

    Sığla ağacının dünya üzerindeki tek doğal yayılış alanı Türkiye'nin güneybatısıdır. Saf ya da başka ağaçlarla karışık ormanlar kurar. Ülkemizde 1.348 hektar saf sığla ormanı bulunmaktadır. Gövdesi ortalama 15-20m'ye kadar uzanabilen sığla, kalın dallı ve geniş tepeli bir ağaçtır. Sığla ağaçları koruma altındadır. Sığla ağacından yağ çıkarılır ve ve bu yağ parazit öldürücü, mide hastalıklarında tedavi edici olması nedeniyle ilaç endüstrisinde kullanılır. Kashmir Boutique Hotel, 400 dönüm sığla ormanı içinde yer almaktadır ve etrafında yeni bir yapılaşma mümkün değildir.




    Ulaşım

    İstanbul'dan Muğla'ya yaz aylarında her gün iki kez ve kışın ise bir kez tarifeli seferler vardır. Ayrıca dış ülkelerin büyük bölümünden de tarifeli seferler mevcuttur. Kashmir, havaalanına araba ile 18 dk. mesafededir.
    Havaalanından ücretsiz klimalı VIP minibüs servisimiz mevcuttur.
    Kashmir VIP Servisi


    İzmir'den Aydın otoyoluna çıkıp, Aydın, Çine, Yatağan, Muğla, Marmaris kavşağı, Köyceğiz, Toparlar istikameti ile Yuvarlakçay tabelasını 200 metre geçer geçmez sağda Dalyan yazan sarı tabeladan sapılır ve 2.2 kilometre sonra Kashmir'e varılır.


    Marmaris'ten Göcek'e giderken Kızılağac'ı geçip, Ekincik Koyu'ndan hemen sonra Köyceğiz Gölü'nü denize bağlayan Dalya'nın İztuzu plaj uzantısı arasındaki açıklık ağzındaki küçük adaya kıçtan kara yapılıp ister teknenin botu ile isterseniz kooperatifin motorları ile Dalyan'a gelinir oradan da herhangi bir araçla Kashmir'e gidilebilir.


    GPS Değerleri:
    N: 36. 53. 42. 2
    S: 028. 42. 20. 5


    İletişim

    Adres : Kavakarası Köyü, Eski Dalyan Asfaltı, Dalyan, Köyceğiz, Muğla
    Telefon : +90-252-2648273
    Faks : +90-252-2648276
    Rezervasyon İçin GSM : +90-532-7914144 Latif Bey
    e-posta : info@kashmirtourism.net

  • Detaylı bilgi için:Kashmir Butik Otel
  • Panorama Plaza Otel Köyceğiz Muğla











    Genel Özellikler Toplam 28 odası , 60 yatak, 4 suit odası bulunan Panorama Plaza Otel içersinde Merkezi ısıtma, bahçe, tv odası, oyun odası, internet , çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, doktor, ücretsiz otopark, kiralık araba bulunmaktadır.

    Oda Özellikleri Klimalı, geniş, konforlu olan Otel Panorama Plaza odalarında Direk telefon, müzik yayını, minibar, kablo tv, uydu tv, split klima, duş, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası bulunur.

    Aktiviteler Köyceğiz Panorama plaza otel'de havuz ve çocuk havuzu, çocuk parkı, voleybol sahası, su sporları yapılmaktadır. Karadan yada denizden İztuzu Carretta Plajı ,Sultaniye Kaplıcaları çamur banyosu ,Sarıgerme Plajı Romantik Mehtap Gölde Su sporları keyfi ,Kaunos Harabeleri Kral Mezarları Olimpik Havuzda yüzme ve güneş keyfi Soğuk suların aktığı, doğanın incisi Yeşil vadi ve Yuvarlakçay Doğanın bir başka harikası Şelale turlarını yapabilirsiniz.

    Konum Deniz kenarında bulunan Muğla Panorama Plaza Otel Marmaris 50 km, Dalyan 25 km Dalaman Havaalanına 35 km mesafededir.

    İletişim

    Telefon : (+90) 252 262 3773
    Fax : (+90) 252 262 3633
    Web : www.panorama-plaza.de
    E-Posta : mustafapanorama-plaza.de

  • Detaylı bilgi için:Panorama Plaza Otel
  • About me

    Şarkı Sitesi