Yunus Otel Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Yunus Otel Marmaris Muğla

1 Kasım 2009 Pazar

Yunus Otel Marmaris Muğla















































Marmaris

Çok değil bundan kısa bir süre önce Marmaris, neredeyse sadece deniz tutkunlarının bildiği, uğradığı ufak kendi halinde küçük bir balıkçı kasabasıydı. Yeşille mavinin bu derece içiçe geçmişliği bu şirin beldeyi bir tutku haline getirdi. Marmaris bugün bir turizm cenneti. Akdeniz'in en önemli yatçılık merkezlerinden. Doğa sporları ve çevre gezileri için en uygun çıkış noktası.
Sırtını çam ve Günlük ormanlarının yeşiline vermiş, Türkiye'nin güney ucunda bir inci. Her yıl sayısız ziyaretçiye ev sahipliği yapan bu şehir, birbirine alternatif değişik tatil olanakları ve hizmet çeşitliliği ile önemli tatil merkezlerinden biri. Konumu hem Marmaris'e, hem de Marmaris'den diğer merkezlere, tarih ve doğa kokan güzelliklere ulaşılmasını kolaylaştırır.



Otel Hakkında

Şehir merkezinde olan otelimiz de 50 adet deniz/havuz manzaralı oda mevcuttur.Ayrıca büyük yüzme havuzu, çocuk havuzu, havuz barı, plaj barı, otele ait özel plaji, şemsiye ve sezlonglari ile yaz sezonu boyunca misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı hedefliyor.

Odalarda

Split klima
Halı
WC/Duş (24sa. sıcak su)
Saç kurutma makinası
Satallite TV
Telefon
Radyo
Mini Bar


İletişim

Address : Kemeraltı mah. 228.sok. no:5 Uzunyalı / Marmaris / TURKEY
Tel : +90 252 412 17 99
+90 252 412 38 88
Fax : +90 252 4123877
e-mail : info@otelyunus.com









  • Detaylı bilgi için:Yunus Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi