Deniz Otel Datça Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Deniz Otel Datça Muğla

5 Kasım 2009 Perşembe

Deniz Otel Datça Muğla




Ana Sayfa

Datça'nın merkezinde ilk açılan otellerden birisi olan Deniz Otel yıllardır sizlere mütevazi ve temiz bir hizmet sunmaktadır.Kendinizi evinizde hissedeceğiniz işletmede rahat ve huzurlu bir tatil geçirmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.Sizlere doğa harikası Datça'nın en özel tatilini sunuyoruz.Yaşam boyu Datça'nın bu özel tatilini hissedecek ve her tatilde burayı tercih edeceğinizden asla kuşkumuz yok.Bizler siz değerli konuklarımızın en iyi ve rahat şekilde tatil yapmanızı,sizleri de birer Datça aşığı yapmayı hedeflemekteyiz.

Otelimizde her türlü konforu ve imkanı bulabileceksiniz.Dilerseniz otelimizde birbirinden lezzetli yemeklerimizden yiyebilir ayrıcada yöresel lezzetlerden de tadabilirsiniz.Yat limanına yaklaşık 150 metre mesafede olan otelimiz marina bölgesindeki en seçkin konaklama tesislerinden birisidir.Liman bölgesinde yürüyüş yapabilir,enfes balık restoranlarından da faydalanabilirsiniz.Sizlere ulaşım konusunda da hizmet vermekte olan otelimiz havaalanı transferi,rent a car gibi hizmetlerde de bulunmaktadır.Bodrum-Datça arası feribot seferinin biletlerini buradan temin edebilirsiniz.Feribot bileti satış noktası da otelimize ait acentemizden yapılmaktadır.Feribot bilet bilgilerini www.datcaferibot.com adresinden


Datça

Datça, denizin, dolayısıyla deniz sporlarının ve eğlencelerinin günlük hayatın bir parçası olduğu muhteşem bir sahil kasabasıdır. Datça liman ve merkezindeki sayısız bistro ve restoranlarda yerel mutfağın en iyi ve lezzetli örneklerini bulabilirsiniz. Arzu ederseniz gecenizi Datça'nın meşhur diskolarından birinde dans ederek geçirir veya limanda bir bardak çay içerek dinlenebilirsiniz. Datça, pek çok taksi durağı, otobüs terminalleri, mavi tur teknelerinin durağı olan limanı ve postanesi ve bankaları ile donanımlı ve medeni yaşam şartlarına sahip bir kenttir. Datça'nın en önemli özelliklerinden biri iklimdir. Isı seyrek olarak 35 derecenin üstüne çıkar. Havadaki nem oranı %35-60 arasında olup, oksijen miktarı çok yüksektir.

Bu nedenle Datça hiç bir zaman diğer Akdeniz ve turizm merkezleri kadar sıcak olmaz. Datça denizden gelen meşhur esintiyle, burada kaldığınız sürece, gece veya gündüz kendinizi çok rahat ve iyi hissedeceksiniz.Datça, Akdeniz'le Ege'nin sularının birbirine kavuştuğu, Güneybatı Anadolu'da özel çevre koruma bölgesi olan, el değmemiş kumsalları, sayısız doğal koyları, tarifsiz bitki örtüsü ve çiçek kokularıyla cennet gibi bir yarımadada bulunur.İlçede sıcaklık yazları ortalama 30° C, nem oranı %0, kışları ise sıcaklık 12-24° C arasındadır.Datça'nın tarihi MÖ 8000 yılına kadar uzanır. Tarihî Knidos şehri dönemin en büyük bilim, ticaret, sanat ve kültür merkezidir.Ünlü Afrodit heykelinin kaidesi, 6000 kişilik anfitiyatro, güneş saati, Akropolis, Demeter Mabedi bugün hâlâ Knidos'da görülebilir. Loryma (Bozukkale), Bybasstium, Hydas, Patakis, Soranda ve Erine görülebilecek diğer önemli tarihi eser yerleridir.Ünlü coğrafyaci Strabian Datça için şöyle demiştir:


Otel Bilgisi

Otelimizde 18 oda, 50 yatak,restaurant, bar, klima, uydu sistemli televizyon, 24 saat sıcak su ve deniz manzaralı balkonlar bulunmaktadır. Kumluk plajına sadece 50 metre uzaklıkta bulunan otelimiz siz değerli konuklarının rahatını da düşünerek kalite ve konfor konusunda en ince detaya kadar düşünmüştür.Kış aylarında da hizmet veren otelimiz de soğuk günler için kalorifer sistemi de bulunmaktadır. Şehir merkezinde ve yat limanına 200 metredir.Oda fiyatlarına sabah kahvaltısı dahildir.

Odalarımız

Otelimizde 18 oda, 50 yatak bulunmaktadır.Odalarımızda;mini bar, klima, uydu sistemli televizyon, 24 saat sıcak su ve deniz manzaralı balkonlar bulunmaktadır.


Ulaşım

Nasıl Gidilir


Dalaman havaalanına İstanbul ve Ankara'dan direk uçuşlarla ulaşabilirsiniz. Dalaman havaalanı Datça'dan 160 km. uzaklıktadır ve havaalanından Marmaris'e kadar servis ile ve daha sonrasını ise saat başı kalkan minibüsler aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Bodrum havaalanına gelmek isteyenler için ise feribot servisi ile Datça'ya 2 saat içinde ulaşma imkanı bulunuyor ancak kesin hareket saatleri sezona ve aylara göre değiştiğinden daha önceden soruşturmada fayda var. Datça Marmaris arası 65 km. ve yaklaşık bir saatlik bir yolculuk gerekiyor. Datça İzmir arası ise 330 km. ve 4 saatte İzmir'e ulaşım imkanı var. Datça İstanbul arası ise otobüsler ile yaklaşık 14 saat sürüyor. Bunun dışında Rodos ve Sömbeki adalarından kalkan feribot ve deniz otobüsleri ile Datça'ya ulaşmak mümkün.

Datça-Bodrum arası düzenli olarak karşılıklı feribot servisleri vardır,Datça'dan her gün 09:00 ve 17:00,Bodrum'dan her gün 09:00-17:00 saatlerinde hareket etmektedir.Feribot fiyat tarifesi ise şu şekildedir.0-6 yaş gurubu ücretsiz,7-12 yaş gurubu %50 indirimlidir.Araç sürücüleri araç fiyatlarına dahildir.Feribot için önceden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.Datça rezervasyon numarası 0252 712 2143
Uzaklıklar: Datça-Ankara 825 Km .Datça-İstanbul (Feribot) 790 Km .Datça-İzmir 345 Km .Datça-Dalaman Havaalanı 155 Km .Datça-Marmaris 70 Km .Datça'ya direk gelen otobüs firmaları şunlardır; Pamukkale,Kamil Koç,Metro

İletişim

Adres : İskele Mah.Atatürk Meydanı Datça / Muğla / Türkiye
Telefon : 0 252 712 3038
Gsm : 0 532 513 2843 - 0 542 204 4848
Email : info@denizoteldatca.com


  • Detaylı bilgi için:Deniz Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi