Kerme Ottoman Konak Akkaya Marmaris Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Kerme Ottoman Konak Akkaya Marmaris Muğla

1 Kasım 2009 Pazar

Kerme Ottoman Konak Akkaya Marmaris Muğla

































Ana Sayfa

Ottoman Konakta Bir Sabah . . . !

Gün ağarması ile başlayan senfoni orkestrası... Orkestra şefi güneş gökyüzünü aydınlattıkça bu orkestranın katılımcıları çoğalıyor. Taa ki ortalık aydınlanıncaya kadar...


Konum


Otelimiz dünyanın cennet köşelerinden biri sayılan Muğla- Gökova bölgesinin Akyaka beldesindedir.Yeşilin ve mavinin tam anlamıyla bütünleştiği Akyaka, doğal güzelliği ve yöresel mimari tarzı yapılarıyla adını son zamanlarda sıkça duyurmaktadır. Otelimiz Marmaris'e 30 km., Dalaman havaalanına 60 km. mesafede, billur yüzlü güzelliği ile salına salına akan Azmak nehrinin kıyısında olup kumsala uzaklığı sadece 500 mt.'dir.

Akyaka, Bodrum, Marmaris, Datça, Fethiye, Dalyan gibi Türkiye'nin önemli turizm merkezlerine kavşak noktasında olup, orfoz ve lagos balıklarıyla yazıtlara geçmiş kerme körfezinin uç noktasında yer alan çam ormanları arasında kaybolan küçük bir kasabadır. Akyaka'da suyun bol olması nedeni ile bitki örtüsü her daim yeşil kaldığından yaz ve kış her zaman canlı ve güzel bir doğa mevcuttur. Uzun, doğal bir kumsalın oluşu su kirliliğinin olmaması sebebi ile berrak denizin varlığı spor ve yüzme tutkunları için bulunmaz bir imkân sunmaktadır. Geleneksel Türk mimarisi ile yoğunlaşmış yapı karakterleri kasap ayı renkli bir atmosfer kattığı gibi burada geçmiş güçlü bir tarihin yaşanmış olduğunu kanıtlar gibidir. Bilindiği üzere AĞAHAN ödüllü yapıt bu kasabada bulunmaktadır. Oksijenin ve güneşin bol olması ve Akdeniz iklim kuşağında olmasına rağmen daha ılımlı bir iklime sahip olması her yaştan insanlar için Akyaka'yı bir sağlık ve dinlenme merkezi haline getirmektedir. Ayca dağ tutkunları için burası bitki örtüsünün bolluğu ve hayvan türlerinin çeşitliliği bakımından da bir yalancı cennet gibidir. Ulaşımın kara, deniz,hava yollari ile kolay olusu gibi degerler AKYAKA'yi Turkiye'nin guzel turizm kasabalari arasinda konuslandirmistir.Bu sansli kasaba guclu,bilincli, kulturlu ve caliskan yeni belediye yapisi ile onumuzdeki yillarda, Akdeniz'de siralamaya giren bir turizm cenneti olacaktir.





Cevat Sakir'in dedigi gibi ''Gokova'yi gormeden olme'



YER KM MIL UZAKLIK
EFES 170 108 2.5 SAAT
PAMUKKALE 150 95 2.5 SAAT
MARMARIS 40 25 45 DAK.
MUGLA ŞEHİR MERKEZİ 11 7 15 DAK.
KÖYCEĞİZ 60 38 45 DAK.
DALYAN 90 57 1.15 SAAT
FETHİYE 130 82 2 SAAT
BODRUM 140 89 2 SAAT


HAVALİMANI KM MIL UZAKLIK
DALAMAN HAVALİMANI 75 47 1 SAAT
BODRUM(MILAS)HAVALİMANI 80 50 1 SAAT
IZMIR HAVALİMANI 220 139 3 SAAT



Odalar

17 odalı butik otelimizde standard, dubleks, suit ve köşe odalar olmak üzere çeşitli oda tiplerimiz mevcuttur.Odalarimizin 4'u standart,2'si dubleks,8'i kose ve 3'u de suit odalardir.Bunlardan 2 standart oda nehir manzarali ve 2 standart oda dag manzaralidir;4 kose oda nehir ve 4 kose oda dag manzaralidir;1 suit oda nehir manzarali ve 2 suit oda dag manzaralidir. Odalarımızın tümünde klima, fan, minibar, LCD TV, ısıtıcı, banyo, tuvalet, saç kurutma makinası ve balkon bulunmaktadır.

Butun odalarimiz otantik stilde dekore edilmis , her detayinde Osmanli ve Selcuklu motiflerini gormeniz mumkundur.

İletişim

Lutfiye Sakici Cad. Kadın Azmak Yanı No:50 Akyaka Beldesi
48650 Akyaka Mugla/TURKEY
Tel : +90 252 243 58 74
Tel : +90 252 243 58 75
Fax : +90 252 243 58 82
Email: yapraktoprakci@ottomankonak.com

hilmitekinay@ottomankonak.com

muhasebe@ottomankonak.com

info@ottomankonak.com

  • Detaylı bilgi için:Kerme Ottoman Konak Akkaya
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi