13 Kasım 2009 Cuma

Basmane Otelleri

Park Otel

Otel Baylan

S.C.Inn Boutique Otel

Aksan Otel

Basmane


Basmane, İzmir'in Konak ilçesine bağlı semtdir.

Semtin en önemli unsurları semtte bulunan TCDD Basmane Garı ve İzmir Enternasyonal Fuarı Basmane kapısıdır. Basmane civarında çok sayıda Rum evi bulunmaktadır. Kurtuluş savaşı öncesi burada yerleşik bulunan Rumlara ait bu evler, bugün otel olarak hizmet vermektedir. Ayrıca mahallede çok sayıda lokanta bar, pavyon özellikle turistlere hizmet vermektedir.

Otel Baylan Basmane İzmir




Ana Sayfa

36 Oda
72 Yatak
Aircondition
24 Saat Sıcak Su
24 Saat Oda Servisi
Merkezi Isıtma
Emanet Kasası
Çamaşır Yıkama Servisi
70 Kişilik klimalı Restaurant
Toplantı Salonları
Smyrna Bar
Otopark
Şehrin tam merkezi
Fuar'a 5dk. uzaklıkta

Odalar

TV
Klima
Minibar
Otomatik Çıkışlı Telefon
Müzik Yayını
Saç Kurutma Makinası
WC & Küvet
24 Saat Sıcak Su
24 Saat Oda Servisi
Merkezi Isıtma
Emanet Kasası

İletişim

Basmane: 1299 Sk. No:8 35240 Basmane - İZMİR
Tel: 0232.483 14 26
Fax: 0.232.483 38 44








  • Detaylı bilgi için:Otel Baylan
  • Park Otel Basmane İzmir




    Genel Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Sigara İçilmeyen Odalar, Asansör, Emanet Kasası, Isıtma, Dizayn Otel, Bagaj Muhafazası, Klima, Özel Sigara İçilir Alan.

    Etkinlikler Kütüphane.

    Hizmetler Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, Havaalanı Servisi, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, VIP Oda Özellikleri, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Servisi, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Ayakkabı Parlatıcı, Paketli Öğle Yemeği , Kiralık Araba, Tur Danışma, Faks/Fotokopi, Bilet Servisi.

    İnternetKablolu İnternet erişimi otel odalarında mevcuttur ve ücretsizdir.

    Kablosuz İnternet erişimi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.

    OtoparkOtelde ücretsiz özel park yeri mevcuttur.
    İletişim
    1366 sokak no6 Basmane İzmir
    Tel:0 232 425 33 33
    Fax:0 232 425 34 33
    info@parkotelizmir.com

  • Detaylı bilgi için:Park Otel
  • S.C.Inn Boutique Otel Basmane İzmir











    S.C.Inn Boutique Otel Kapasite 50 toplam odalı, 102 toplam yataklı, 1 suit oda.

    Oda Detayları Doğrudan çıkışlı telefon, minibar, kasa, internet bağlantısı, plazma tv, uydu tv, merkezi klima ve ısıtma, wc, saç kurutma makinası, banyoda müzik, banyoda telefon.

    Genel Özellikler 24 saat oda servisi, jeneratör, ücretsiz otopark. Spor&Rekreasyon: Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, fitness center.

    Yeme İçme Oda kahvaltı, kahvaltı salonu, amerikan bar. 2 restoran. Dünya Mutfağı, Türk Mutfağı.

    Toplantı ve Kongre 1 toplantı odası (100 max. kapasite).

    Konum İzmir Hava Alanı 14 km. mesafede

    S.C.Inn Boutique Otel Adres: Mürselpaşa Bulvar No:2/2, Basmane, İzmir



    İletişim

    Mürsel Paşa Bulvarı No: 2/2 Basmane - İzmir - Türkiye
    Tel: +90 232 446 54 00
    Fax:+90 232 446 27 40

    info@scinnboutiquehotel.com

  • Detaylı bilgi için:S.C.Inn Boutique Otel
  • Aksan Otel Basmane İzmir




    Oda ve Yatak Sayısı

    87 Oda, 186 Yatak, 1 Rezerveli Oda, 75 Double Oda, 6 Bağlı Oda, 12 Suit,

    Odalarda

    Doğrudan Telefon, Banyo, Saç Kurutucu, Yangın Alarmı, Minibar, Uyandırma Servisi, Kasa, 24 Saat Oda Servisi, TV, Uydu TV, Müzik Yayını, Digiturk, Merkezi Havalandırma,

    Yiyecek ve İçecekler

    3 Restoran Kapalı Alan Kapasitesi:200, Kahvaltı Salonu (Toplam Kapasite:100), Pastane, Snack Bar, Kafeterya, Main Restoran 100 Kişi. American Bar, Türk Mutfağı, Fransız, Vejeteryan, Deniz Ürünleri Kuzine

    Herşey Dahil Servisler

    (BB)Yatak ve Kahvaltı,

    Toplantılar

    1 Toplantı Salonu Toplam Kapasite:200, Maksimum (m2 / Kişi):150/110, Minimum(m2 / Kişi):150/90, Ses Sistemi, Ses Kayıt Sistemi, Aydınlatma Sistemi, Dvd Player, Vcd Player, VCR, Sahne, Müzik Yayını, Tepegöz, TV, Yazma Tahtası, Havalandırma,

    Ek Servis ve Hizmetler

    Doktor, Uyandırma Servisi, Internet, Market, Kuru Temizleme, Çamaşır Yıkama Servisi, Resepsiyonda Kasa Hizmeti, Jeneratör, Park Alanı 40 Arabalık,

    Boş Vakitler ve Spor

    Türk Banyosu, Sauna, Masaj, Tv Odası,

    Bulunduğu Bölge :

    Şehir Merkezinde,

    Ulaşım

    İzmir Adnan Menderes Havaalanı 15 km,

    İletişim

    Adres: GAZİLER CAD. 214-216, 35240 KAPILAR/İZMİR

    Telefon: (232) 441 70 61 Pbx

    Fax: (232) 441 70 60

  • Detaylı bilgi için:Aksan Otel
  • Seferhisar Otelleri

    Aşa Club Holiday Resort Otel

    Teospa Otel


    Seferihisar

    İzmir'in güneybatısında ve Ege Bölgesi'nde yer almaktadır. Seferihisar, Cumhuriyet öncesinde 1884 yılında ilçe olmuştur. Günümüzde İzmir'in 30 ilçesinden birisidir.

    Seferihisar'ın Beyler, Çamtepe, Gödence, İhsaniye, Kavakdere, Orhanlı, Turgut ve Düzce olmak üzere toplam 8 köyü bulunmaktadır. Çamtepe Güzelbahçe ilçesinden 2001 yılında Seferihisar'a bağlanmıştır. Beyler, Orhanlı, Gödence, Çamtepe ve İhsaniye köyleri orman köyleridir. Kavakdere köyü ise dağınık yerleşme yapısına sahiptir. Orhanlı köyü 1979 tarihinden itibaren yeni yerleşim alanına kurulmuş, eski köyün yerinde bir mahalle kalmıştır. Evliya Çelebi'nin de dediği gibi zeytin ve üzüm temel geçim kaynakları arasındadır.

    İlçenin iki beldesi de şimdi Seferihisar'a bağlanmış ve belediyelikleri kaldırılmıştır.

    Seferihisar ilçe merkezi 6 mahalleye sahiptir. Bunlar, Turabiye, Cami Kebir, Hıdırlık, Tepecik, Çolak İbrahim Bey, Sığacık ve Ulamış mahalleleridir.

    29 Mart 2009 yerel seçimlerinin ardından belediye başkanlığına Tunç Soyer' in gelmesiyle büyük bir atılıma geçen Seferihisar Türkiye'den cittaslow'a aday olan ilk kenttir.

    Aşa Club Holiday Resort Otel Seferhisar İzmir




    Ana Sayfa

    Tarihi Galinos Beach koy'unda Seferihisar’ın tüm sıcaklığını Ege’nin renkleriyle bünyesinde birleştiren tatil köyümüz, siz konuklarımıza alternatif bir tatil anlayışı sunuyor... 75 dönümlük yeşilliklerle çevrili bir alan üzerine kurulu ASA Club, pırıl pırıl denizi ve altın renkli kumsalıyla, konuklarını Ege’nin sıcaklığıyla buluşturuyor.

    Olanaklar



    Havuz
    Havuz keyfini tercih eden misafirlerimiz, tatil köyümüzün büyük ve çocuk havuzunda serinleme imkanı buluyor. Ayrıca havuz başı barımızda hazırlanan özel kokteyllerimiz eğlencenize tat katıyor.

    Tatilinizi daha coşkulu kılabilmek için, havuz başında gün boyu çeşitli animasyon ve spor aktiviteleri gerçekleştiriliyor.


    Animasyonlar
    Profesyonel animasyon ve spor ekibimiz konuklarımıza çeşitli spor aktiviteleriyle zinde bir beden kazandı rırken eğlence dolu anlar yaşatıyor.

    Tatil köyümüz bünyesindeki tenis kortu, basketbol sahası, plaj voleybolu ve yeşelliklerle bezeli yürüyüş parkuru tüm konuklarımızın ihtiyaçlarına cevap veriyor.


    Mini Klüp Çocuk Parkı
    ASA Club, minik konuklarını da unutmadı; bu ahşap evde her şey onlar için düşünüldü ve hazırlandı. Siz huzur dolu bir tatil geçirirken en değerli varlığınız çocuklarınız da, birbirinden değişik oyunlarla unutulmaz anlar yaşayacak.


    Kumsal
    Tatil köyümüz, geniş kumsalı ve iskelesiyle tüm misafirlerimize denizin ve güneşin keyfini, gün boyu güler yüzlü hizmet ve konuk severlikle yaşatıyor.


    Disco
    Lazer ışık gösterileri ve sürekli değişen müzik programlarıyla, diskomuz Ege gecelerini çoşkuyla sabahlara taşıyor.

    Restaurant
    Akdeniz ve Türk mutfağının birbirinden güzel çeşitlerinin sunulduğu tatil köyümüzde, her öğün ayrı bir lezzet şölenine dönüşüyor. Misafirlerimiz, usta ellerde hazırlanan değişik tatları restoranımızda deneme ve sevdikleriyle paylaşma imkanı buluyorlar.


    Bar
    Usta barmenlerimizin hazırladığı kokteyller eşliğindeki snack-barlarımız, tatilinize değişik tatlar katıyor.

    İletişim


    Adnan Menderes Havalimanı’na 30 dakika mesafede. Payamli Mah, Galinos Mevkii, Seferihisar İzmir / Türkiye
    Telefon: 90 232 742 6072
    Faks : 90 232 742 6031





  • Detaylı bilgi için:Aşa Club Holiday Resort Otel
  • Teospa Otel Seferhisar İzmir










    Ana Sayfa

    Teos Spa Hotel doğal çevreyi güzel Ege Seaside Marina bakan bulunmaktadır. Doğanın hala kurallar, su ve taze hava nüfuz saf.
    Tarihsel ve arkeolojik siteler. Bir yer sizin kalp ve güzel Türkiye ve basitliği ruhunu dokunamazsın. Çiftçiler organik meyve ve sebze yetiştiriyor yakın konumlanmış. Bölge tatlı mandalina tanınır.

    Sen eski görkemli zeytin ağaçları, okaliptüs ağaçları veya yakın flora güzellik zevkini çıkarın gölgesinde oturabilir. Sen üzüm, domates veya meyve veya sebze bölgede yetiştirilen tatlı lezzet tadabilirsiniz.

    O noktadan başlayarak alanı çevreleyen bitki ve bitki örtüsü zengindir. Türk halkı için bilinen sıcak ve dost olmanın, bu onların doğal bir parçasıdır.

    Yakındaki O noktadan başlayarak Marina lokantalarda taze balık yemek, günün taze tutmak olabilir. Bu cennet parçası ve biz size hizmet vermeye hazırız.

    İmkanlar

    • 12 daire, 20 Suit, 12 çift kişilik oda tüm güzel balkonlu.
    O noktadan başlayarak marina manzaralı odalar çoğu.
    • Yüzme havuzu
    • Çocuk havuzu
    • Sıcak Jakuzi
    Deniz manzaralı • Büyük yemek odası.
    • Balo Salonu özel etkinlikler ve kongreler için
    • Disco ve bar
    • Egzersiz yeri
    • güzel bahçeleri
    • Havuzbaşı öğle yemeği açık büfe
    • Boş zaman çocuk aktiviteleri



    Otel 12 daire (64m2), 20 suit (24m2) ve 12 oda (15m2) vardır. 12 daire iki yatak odası var; ilk odada bir çift kişilik yatak, iki tek kişilik yatak diğer döşenmiştir. Orada kabinli banyo ve de televizyon ile geniş bir salon duş, mini-bar, radyo ve telefon. Her daire yüksek standart ve avantajlarını bazı deniz manzaralı (sormak iki ayrı balkon, kimden döşenmiştir rezervasyon sırasında).
    20 suit yatak odası ve iki adet tek kişilik yatak, kabin, televizyon ile, salon duşlu banyo oluşan mini-bar, radyo ve telefon. Suit konforlu bir şekilde döşenmiş ve geniş bir balkon yarar, bazı deniz manzaralı (sormak rezervasyon sırasında).
    12 oda iki tek kişilik yatak, kabin, televizyon, radyo, duşlu banyo ile döşenmiş olan mini bar ve telefon. Balkon veya teras her odada yararları ve rahat bir oturma alanına sahiptir.

    Turizm Merkezleri

    Teos ve antik kent bir kültür on iki İyon cities.Rich ile, şehir haline geldi de güzel sanatlar ve el sanatları için bir ticaret merkezi olarak bilinir. Birçok sanatçı Teos zenginleşeceklerini umuduyla gitti. İlk aktörler birliği Teos ve bu kadar popüler oldu ki Efes büyük şehir, 75km güneyinde yer taşındı kuruldu. Bazı en etkileyici sights bir son kazı Yunan duvar ve şehirlerin aşaması dahil ana anfi tiyatro. Teos da en büyük Dionysos tapınağının ev ve arkeolojik sitenin merkezinde bulunabilir.

    O noktadan başlayarak İzmir, İzmir Adnan Menderes Havaalanına 50 km 45 km uzaklıktadır.


    Tarihi ve arkeolojik kalıntılara.
    Kuzey Bölgesi.
    Bergama (Pergamon)
    Bergama sitesi bir Türkiye'de en iyi biridir. Kent kültürünün büyük bir merkezi oldu. Asciepion, alt Kentin güneybatısında yer alan bir kutsal sağlık, Asclepios tanrısı adanmıştı. Akropol çok sayıda vardır yılında, Demeter kutsal, spor salonu üç teraslar, ve alt agora yer kutlanan kütüphane dahil olmak üzere kalır ve tiyatro, Trajan ve Dionysos, bir tapınak Zeus değiştirebilir etkileyici. Bergama şehir, bir tapınak ve site Serapis olan ve bir Apocalypse Yedi Kiliseler oldu daha sonra Bizanslılar tarafından bir bazilika haline getirilmiştir adanmış ziyaret edin.


    Güney Bölgesi
    Efes (Ephesus)
    Efes, antik önemli bir şehir, yapacağınız bir ziyaret, Türkiye'nin herhangi bir ziyaret özelliklerinden biridir. Bu görkemli binalar vardı kent, tanrıça Artemis tapınağı olan bir Antik dünyanın yedi harikasından biri olarak kabul edildi adanmıştır. Selçuk yakın bir kasaba olan Bizans kale tarafından, yakın olan St John, bir mezarın sitede 5. yüzyılda inşa edilmiş bazilika olduğu hakimdir bazilika yanındaki havari İsa Bey Camii ile tipik Selçuklu ile Portal. Arkeoloji Müzesi cevapsız olmamalı. O iş Efes kazı sırasında ele etkileyici bir koleksiyon evler. Yakındaki Türk Hamamı Müzesi 16. yüzyılda inşa hamam (banyo) olarak türk yaşam gösterir. Bu St John Efes için Mesih'in ölümünden sonra ve bakire Meryem'den getirdiği küçük bir ev (Meryem Ana Evi) ona Bulbuldagi (Mt. Nightingale) üzerine, burada ona son günlerinde geçirdiği için inşa edilmiş kaydedilir. Ev şimdi hacılar için popüler.

    Su Faliyetleri

    rüzgar sörfü
    yatçılık turları

    marina

    yüzme plajlar
    Sıcak Jakuzi

    İletişim

    TEL: 90-232 745 7576
    FAX: 90-232 745 7023
    contact us:
    teospahotel@hotmail.com teospahotel@walla.com

  • Detaylı bilgi için:Teospa Otel
  • About me

    Şarkı Sitesi