Paloma Club Sultan Özdere İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Paloma Club Sultan Özdere İzmir

11 Kasım 2009 Çarşamba

Paloma Club Sultan Özdere İzmir






Yer

Otel uzakta Artemis Tapınağı, bir Dünya, muhteşem antik kenti Efes ve Meryem Ana Evi of yedi harikasından den 25 km. Izmir otel şehir merkezine sadece 50 km uzaklıkta ve havaalanına sadece 45 km. Özdere şehir merkezine 1,5 km uzaklıkta ve ayak ulaşılabilir. Otel kolayca yolda havaalanından Kuşadası bulunabilir. Ne zaman sen sadece sağ tarafına çevirmek zorunda ve 10 km away PCSO bulmak için gitmek Ahmetbeyli kavşakta geliyor.

Havuzlar Sahil

Biz 2 açık yüzme havuzu var; su kaydırakları, 2 çocuk havuzu ve bir ısıtmalı kapalı yüzme havuzu ile bir havuz. Panoramik Havuzu 1,4 metre uzunluğunda ve yüzey alanı 2.000 m². İkinci havuz yüzölçümünün 1000m ² ve 1,65 m uzunluğundadır. Kapalı yüzme havuzu 1,2 metre uzunluğunda ve yüzey alanı 90 m². Bizim kaydırak havuzu yüzölçümünün 200 m².


Restoranlar ve Barlar

Ana Restaurant, 1200 kişi kahvaltı kale edilir gibi, 11,00 saat kadar geç kahvaltı, öğle ve büfe gibi diner. Ayrıca gece geç snack sağlar. Bir alakart restoran bir test edebilirsiniz haftada bir, Türk ve balık özel, üzerine İtalyanca rezervasyon olarak bir kez. (Balık Restaurant, Haziran ve Eylül ayları arasında) açık olacaktır. 2 snack bar 12,30 ve 16,30 arasında mevcuttur. Lobi bar 24 saat, ama gece yarısı arasında 08,00 ücretli kadar açıktır. Harem Bar ve Aqua Havuz Bar gece yarısına kadar 16,00 arasında 18,00 ve Teras Bar kadar 10,00 arasında hizmetinizdedir.


OdalarPaloma Club Sultan Özdere 391 toplam oda bulunmaktadır. Güzel nefis maksimum konfor ve zevk için tasarlanmış 192 standart oda, 16 suit, 119 aile odası ve 64 superior oda atadı. Tüm odalar çok yüksek bir standart donanıma sahip ve aşağıdaki içerir:

• Balkonlar deniz veya bahçe manzaralı
• merkezi klima ve ısıtma kontrollü
• Direkt telefon
• Uzaktan Kumanda renkli televizyon
• Uluslararası uydu televizyon programları
• oda kasası kasasi olarak
• Saç kurutma makinesi
• Mini-Bar
• Elektrik akımı 220V / AC 50 CYCLES
• Sigara içilmeyen odalar ve engelli odası mevcuttur.



Standart Oda

Küçük balkon Yatak odası - 1 Çift veya 2 Tek kişilik yatak Oda-Banyo, tuvalet ile.

Aile Odası
1 ile Çift Yatak odası ve oturma alanı Oda bir Sofa-Bazı oda ve yatak arear yaşam alanı arasında birkaç adım var. -Banyo, tuvalet banyo.
Superior Standart Oda deniz manzaralı
1 Çift size yataklı Çok Büyük Oda, 1 tek kişilik yatak ve kanepe. -Banyo, tuvalet banyo.

Etkinlikler

Istediğiniz gibi, meşgul veya rahatlatıcı olarak, tatil olarak ayırın. Su sporları plajda heyecan verici aktiviteler gibi havuzları de içerir. Kano, sörf tekne, kayak pedal, jet ski, plaj voleybolu ve boccia size sahilde harika kez harcama yapacaktır. Bizim Canlandırma Çalışanlar olarak basketbol ile gibi gibi işgal eder, masa tenisi, havuz, mini futbol, okçuluk, mini golf, dart, su jimnastiği, su topu, havuz voleybol ve günlük oyunlar. Ayrıca gündüz ve canlı gösterileri sırasında gece, akşam yemeğinden sonra animasyon gösterileri ile büyük zaman olabilir. Başkaları spor aerobik, fitness center, tenis, bilardo bulunmaktadır. Ayrıca bilgisayar oyunları, canlı müzik ve disko bulunmaktadır. Size cilt bakımı, Türk hamamı, masaj ve sauna deneyebilirsiniz bir rüya etkinliği için.

Mini Club

Bizim Mini Club çocuklar için 12 yaş 4 sunmaktadır. Biz gün boyu ve akşam Temmuz ve Ağustos aylarında çocuklarınızı eğlendirmek olacaktır. Mini Club, uygun faaliyetler, oyun ve kez düzenlenen spor yaş sağlar. Mini Club 9:30 dan 12:30 açık ve 14:30 ile 17:30. Ayrıca Mini Disko 21:00 21:30 arasındadır.

Wellness

Bazı dinlenmek için en iyi faaliyetler bizim otel tarafından, Türk hamamı, sauna ve fitness olarak önerilir. Bu faaliyetlerin ücretsizdir. Profesyonel ekibimiz sizi ağırlamaktan memnuniyet duyacağız ve masaj ile welness ilgilenir, peeling ve cilt bakımı. Bu hizmet ücretli ve üzerine rezervasyon yaptırın. Ayrıca aynı yerde bir kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezi bulabilirsiniz.


Eğlence

Thomas Cook Köyü kapsamda, eğlence organizasyonu en önemli etkinlikleri olduğunu. Eğlence takım temel hedefi otel tüm misafirler memnun etmektir. Ekibimiz plaj, tenis, dart, boccia, sepet topu, plaj voleybolu, yıldız de havuz oyunları, gece sinema performansı gibi değişik spor aktiviteleri izlemek, izleme, dans dersleri, aerobik, streching göstermektedir. Show kez yer alıyor anfitiyatro ve yerel ve geleneksel performansları daha fazla kültürel şeyler keşfedebilirsiniz

Toplantı Seminerler

Salon BOYUTLAR KAPASİTELERİ

Alan


Uzunluk
m

En
m
Yükseklik
m
Sahne

Tiyatro
Class
Kokteyl
Ziyafet
U Sınıfı
Kat
Plan

Salon 1
144
11,50
12,50
2,50
20
200
80
120
80
50
Plan
Salon 2
77
11
7
2,50
21
100
40
60
50
40
Plan

Diğer Hizmetler

Bizim birçok hizmet misafirlerimizin kullanımına arasında çamaşırhane, fotoğrafçı, bebek bakımı, olan internet ve toplantı salonları yanı sıra otelde bir araba servisi, doktor ve hemşire, dükkanlar, kuaför, kuyumcu, deri mağazası kira.

İletişim

Paloma Club Sultan Özdere
Göztepe Mevkii 35.495 Özdere, İzmir / Türkiye
Tel: + 90 232 797 6364
Faks: + 90 232 797 6313

info@palomasultan.com



  • Detaylı bilgi için:Paloma Club Sultan
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi