Aşa Club Holiday Resort Otel Seferhisar İzmir | uygun oteller
uygun oteller: Aşa Club Holiday Resort Otel Seferhisar İzmir

13 Kasım 2009 Cuma

Aşa Club Holiday Resort Otel Seferhisar İzmir




Ana Sayfa

Tarihi Galinos Beach koy'unda Seferihisar’ın tüm sıcaklığını Ege’nin renkleriyle bünyesinde birleştiren tatil köyümüz, siz konuklarımıza alternatif bir tatil anlayışı sunuyor... 75 dönümlük yeşilliklerle çevrili bir alan üzerine kurulu ASA Club, pırıl pırıl denizi ve altın renkli kumsalıyla, konuklarını Ege’nin sıcaklığıyla buluşturuyor.

Olanaklar



Havuz
Havuz keyfini tercih eden misafirlerimiz, tatil köyümüzün büyük ve çocuk havuzunda serinleme imkanı buluyor. Ayrıca havuz başı barımızda hazırlanan özel kokteyllerimiz eğlencenize tat katıyor.

Tatilinizi daha coşkulu kılabilmek için, havuz başında gün boyu çeşitli animasyon ve spor aktiviteleri gerçekleştiriliyor.


Animasyonlar
Profesyonel animasyon ve spor ekibimiz konuklarımıza çeşitli spor aktiviteleriyle zinde bir beden kazandı rırken eğlence dolu anlar yaşatıyor.

Tatil köyümüz bünyesindeki tenis kortu, basketbol sahası, plaj voleybolu ve yeşelliklerle bezeli yürüyüş parkuru tüm konuklarımızın ihtiyaçlarına cevap veriyor.


Mini Klüp Çocuk Parkı
ASA Club, minik konuklarını da unutmadı; bu ahşap evde her şey onlar için düşünüldü ve hazırlandı. Siz huzur dolu bir tatil geçirirken en değerli varlığınız çocuklarınız da, birbirinden değişik oyunlarla unutulmaz anlar yaşayacak.


Kumsal
Tatil köyümüz, geniş kumsalı ve iskelesiyle tüm misafirlerimize denizin ve güneşin keyfini, gün boyu güler yüzlü hizmet ve konuk severlikle yaşatıyor.


Disco
Lazer ışık gösterileri ve sürekli değişen müzik programlarıyla, diskomuz Ege gecelerini çoşkuyla sabahlara taşıyor.

Restaurant
Akdeniz ve Türk mutfağının birbirinden güzel çeşitlerinin sunulduğu tatil köyümüzde, her öğün ayrı bir lezzet şölenine dönüşüyor. Misafirlerimiz, usta ellerde hazırlanan değişik tatları restoranımızda deneme ve sevdikleriyle paylaşma imkanı buluyorlar.


Bar
Usta barmenlerimizin hazırladığı kokteyller eşliğindeki snack-barlarımız, tatilinize değişik tatlar katıyor.

İletişim


Adnan Menderes Havalimanı’na 30 dakika mesafede. Payamli Mah, Galinos Mevkii, Seferihisar İzmir / Türkiye
Telefon: 90 232 742 6072
Faks : 90 232 742 6031





  • Detaylı bilgi için:Aşa Club Holiday Resort Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi