Resort Dedeman Otel Lara Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Resort Dedeman Otel Lara Antalya

9 Kasım 2009 Pazartesi

Resort Dedeman Otel Lara Antalya










Ana Sayfa

Güneşi, doğanın yeşilini ve Akdeniz'in mavi sularını kucaklamış bir kent Antalya...

Uzun yazları, ılık kışları, uçsuz bucaksız kumsalları, mis gibi kokan portakal bahçeleri, Toros Dağları'nın denize kadar uzanan yeşili ve eski Yunan, Roma ve Selçuklu İmparatorlukları'nın görkemli kalıntıları ile Antalya, dünyanın en önemli ve en çok ziyaret edilen merkezlerinden biri.

Konaklama

Toplam oda sayısı: 64
Toplam yatak sayısı: 128
Standart Oda sayısı: 48
Executive Oda sayısı: 10
Süit sayısı: 6 (Dublex)
Oda manzarası: Deniz

Farklı oda tiplerinin alanları:
Standart Oda: 28 m2
Süit Oda: 32 m2
Dublex: 30 m2

Odaların Genel Özellikleri

Direkt telefon
Minibar
Elektronik kasa
Elektronik kapı kilit sistemi
Oda servisi (07:30 - 24:00)
Internet bağlantısı (Kablosuz)
TV
Kablolu TV
Uydu
Klima (Merkezi sistem)
Odalarda ütü ve ütü masası/istenildiğinde veriliyor
Saç kurutma makinesi
Jakuzi (Süit odalarda)
Duman / Yangın dedektörü


Yiyecek İçecek

Shakespeare Bistro: Birbirinden lezzetli ve dünya mutfaklarını birleştiren menüsü, zengin açıkbüfe kahvaltısı ile, 150 kişilik iç mekan, 150 kişilik dış mekanda, Haftaiçi 07:30 – 00:00 ve Haftasonu 07:30 – 01:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Servisler

Misafirler Dedeman Antalya Convention Center'ın tüm hizmetlerinden faydalanabilirler; kapalı (kış sezonunda) ve açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, mavi bayraklı plaj/kum plajı, fitness center, sauna, solaryum, spor ve sağlık kulübü, Türk Hamamı, sauna, masaj, buhar banyosu, çeşitli su sporları, tenis, mini futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, Dedeman çamasır ve kuru temizleme gibi hizmetler sunulmaktadır. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki başlıklara tıklayabilirsiniz.

Toplantı Salonları

Salon Adı Park Toplantı Salonu
Alan 55 m2
Sınıf 20
Tiyatro 35

Yöre Bilgileri

Güneşi, doğanın yeşilini ve Akdeniz'in mavi sularını kucaklamış bir kent Antalya... Uzun yazları, ılık kışları, uçsuz bucaksız kumsalları, mis gibi kokan portakal bahçeleri, Toros Dağları'nın denize kadar uzanan yeşili ve eski Yunan, Roma ve Selçuklu İmparatorlukları'nın görkemli kalıntıları ile Antalya, dünyanın en önemli ve en çok ziyaret edilen merkezlerinden biri.

Bu kentin güzel limanına yakın pek çok tarihi ve kültürel zenginlikler bulunmaktadır. Bunlardan en ünlüsü olan ve flütlü minare olarak bilinen Yivli Minare'dir. Diğer bir tarihi hazine olan Arkeoloji Müzesi, Tunç Çağı kadar eski zamanlardan gelen hazineleriyle ünlüdür. Bölgeye gidildiğinde görülmesi gereken bir diğer tarihi yer de eski Perge'nin Pamphylian kentleridir. Burada Asya'nın en geniş stadyumu ve muazzam bir biçimde iyi muhafaza edilmiş olan Aspendos bulunur.

Toros Dağları'nın görkemli doğal güzelliğini keşfetmek isteyenler, Düden Şelalesi veya Köprülü Kanyon Ulusal Parkı gezebilirler. Antalya çok gelişmiş bir sahil dinlence yeridir. Kent merkezinin hemen yakınında yer alan Lara Kumsalı, geniş bir alana uzanır. Çocuklar ve arzu eden yetişkinler, Dedeman Antalya Oteli'ne bitişik olan Dedeman Aquapark Antalya'da yer alan küçük çağlayanlarda ve su kayaklarında eğlenceli saatler geçirebilirler. Antalya, eğlence, yemek ve alışveriş imkanlarının çok geniş olduğu hareketli bir kenttir.



İletişim

Lara Yolu
07100 Antalya

Tel: +90 (242) 316 0104
Fax: +90 (242) 316 0103
E-mail: parkantalya@dedeman.com

  • Detaylı bil için:Resort Dedeman Park

  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi