Otel Forest Gate Göcek Muğla | uygun oteller
uygun oteller: Otel Forest Gate Göcek Muğla

8 Kasım 2009 Pazar

Otel Forest Gate Göcek Muğla




Ana Sayfa

Yeni bir hayat, yeni bir tatil, yeni bir keyif... Göcek Villa Holidays

Yarışın daima daha çok hız için olmadığını hatırlamak için yeni tarz bir tatil anlayışını keşfedin. Göcek Hills ve Vineyard Villas Göcek koyunu tepeden gören yamaç alanda geliştirilen iki ayrı villa projeleridir. Göcek Villa Holidays sunduğu servisler ile tatil keyfinizi ev rahatlığında size sunmayı amaçlıyor. Hayatınızın rotasını değiştirin ve dümeni Göcek’e kırın.

Dalaman Havaalanına sadece 25 km uzaklıkta, ister Göcek Hills’in verandasında Göcek’in eşsiz adaları ve koyları üzerinden gün batımını seyredin; isterseniz Vineyard Villas’da terasınızda asmalarla zeytin ağaçlarının çamlarla kucaklaştığı bir sükuneti içkinizle paylaşın.

Sizler için özenle seçtiğimiz eşyalarla dekorasyonu yapılan villalarımızda aileniz ve dostlarınızla konfor içinde konaklayabilirsiniz. Seçim sizin; özel havuzunuzda serinleyebilir ya da Göcek’in eşsiz koylarında mavinin tonlarında kaybolabilir veya Fethiye’den Marmaris’e kadar uzanan cennet kıyı şeridinde tarih ve doğayı keşfedebilirsiniz.

Hayatınızın rotasını değiştirin ve dümeni Göcek’e kırın; Göcek Hills ya da Vineyard Villas’da bir villa kiralayın hayatın ritmini doğasında yaşayın.


Vineyard Villas

Vineyard Villas asmalarla zeytin ağaçlarının çamlarla kucaklaştığı bir yamaçta inşa edildi. Çam ormanlarını korumak için 9 dönümlük bir alanda sadece 2,5 dönümde 11 villa yapıldı.

Tüm pencere ve terasların bu eşsiz doğaya açıldığı Vineyard Villas geleneksel mimari ile modern mimarinin sentezi olarak tasarlandı ve yeni yapı teknolojilerinin sunduğu olanaklar sayesinde çağdaş yaşamın tüm konforuna sahip.

Her villa bahçesinde jakuzili havuz, salonunda şömine ve çamlara bakan geniş teraslar var. Çevreyle barışık düzenleme güneş enerjisi ile devamlı sıcak su olanağı sağlıyor. 5 yatak odalı ve 4 ayrı tipte tasarlanan villalarin bahçe katlarında da yatak odası ve banyo mevcut.

Göcek Hills

Göcek’in büyüleyici görüntüsüne hakim 13 dönümlük bir arazide sadece 5 dönüm üzerinde yapılaşma gösteren Göcek Hills villaları yöresel yapı gelenekleriyle modern yaşamın gereksinimlerini uzlaştıran özgün bir mimari çalışmanın ürünüdür.

Bu yaklaşım yöresel taşların yanı sıra yerel bitki ve ağaçlar kullanılarak tamamlandı. Böylece bir taraftan alıştığınız çağdaş konforu yaşarken diğer taraftan geleneksel yapı tarzı ve doğasının bozulmamış dokusuna uyarak Göcek’in eşsiz güzelliği ile bütünleşebilirsiniz.

Tek veya ikiz olarak iki ayrı tipte inşa edilen Göcek Hills vilları 4 veya 5 geniş yatak odalı, özel havuzlu ve peyzajlı bahçelere sahipler. Evlerin havuza açılan geniş verandaları nefis deniz manzarasının yanında güneş batışını en güzel bir şekilde seyrederken içkinizi yudumlayabileceğiniz sessiz ve huzurlu bir ortam sunuyor.

Göcek Hills’in yatak odalarından görülebilen her mevsim yemyeşil çamların serinliği en sıcak havalarda bile içinizi ferahlatıyor. Tüm Göcek Hills evlerini destekleyen jeneratör yaşamın konforunu artırıyor.

İletişim

Telefon : (+90) 252-6452629
Fax : (+90) 252-6452432
Web : www.hotelforestgate.com
E-Posta : infohotelforestgate.com











  • Detaylı bilgi için:Otel Forest Gate
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi