11 Haziran 2010 Cuma

Kelebek Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri


Şimdiye kadar tüm mod eksilerini bir mağara otelde kalıyor hayal? Eh, artık şans bu rüyalar gerçek muhteşem Kelebek Hotel, Göreme en popüler yerinde kalarak gelmek harika.

Kelebek, Göreme tarihi eski köyün kalbinde, muhteşem manzarası Uçhisar ve Çavuşin doğru bakan ile harika bir konuma sahiptir.

1993 yılına kadar Kelebek ailem ev ve Göreme en evleri gibi, mağara odaları ve sonradan eklenmiş taş kemerli odalar karışımından yapılmıştır. Ama sitenin geçmişi geri tarih öncesi için gün Mt Erciyes patlama ve ardından tüf üzerinde rüzgar ve yağmurun etkisi bizim iki peri bacalarını oluşturdu kadar uzanmaktadır.

ortaçağ zamanlarda iki bacaları yerel münzevi için basit şapel olarak görev üst kısmında oda; bunlardan biri bile tavanda bir fresklerle haç vardır. Daha sonra ailem onları, mağaza üzüm güvercinler yükseltmek için bile küçük bir kütüphane ev sahipliği yapmaktadır.


Bugün Kelebek-Kelebek İngilizce, 31 oda bulunuyor içinde bazıları peri bacaları, bazı mağaralarda ve bazıları ailem yaşardım geleneksel kemerli odalarında. Oda altı kategorileri: Standart Oda, Delüks Oda, Junior Suit, Suit, Kral Dairesi ve Presidential Suit ayrılmıştır.

Suites ile geniş mağara yatak odası var el mobilyalar ve yerel kumaşlar yapılmış oyma, arkasında peribacaları ve Güvercin Vadisi açılımını kendi hamam havzaları, power-duş ve küvet mermer duvarlı banyolar ve hoş bir çiçek dolu bir bahçe onun önünde. Dahası arzu yapabildin?

Her yerde açtığınızda, detaylara dikkat şaşıracaksınız. Kelebek dışarı taş inşa edilmiştir yıkılan evler kurtarıldı. Ben de çok ve geniş bit boyunca dekorasyon olarak hizmet Kapadokya'nın tarihi parçalar ile gelip ıslah metre scoured var.


Hizmetler

Türk Hamamı
Türk hamamı, ayrıca hamam ya da bilinen hamam, gümrük olduğu ihraç biri antik dünyanın en yaygın. Bu gelenek bugün yılına kadar doğmuş kuşak ve dan önce kabul Romalılar Bizans ve Selçuklu ve sonra mükemmel tarafından Osmanlı bile devam Türkler ve. Kelebek olarak, sauna ile Bath büyüleyici Türk bir bizim mağaralar çevirdim. Bizim masör masaj uzman, Türk sadece değil. Onlar dünyanın tüm dört bir masaj farklı sunuyoruz size. Lütfen ziyaret Türk Hamamı bilgi daha fazla sayfa için.

Yüzme havuzu
küçük havuz Kelebek Bu elimizdeki da ekledi, yıl. Bu ısıtma açık yüzme havuzu olmayan bir olduğunu. Zemin Reis Piri denizci olan Türk haritanın ünlü dünya örtülü mozaikler gösteren. Bu harita 1513 boğulmak vardı ve kıta tarihini gösteren Amerika'da olduğu harita ilk. Bizim bakışta bir atın Yüzme Havuzu detayları daha sayfası için.

Ücretsiz İnternet Erişimi
Biz Kelebek de misafirlerimizin complimentry kullanılmak üzere iki bilgisayar var. Ayrıca geniş bant teras ve restoranda kablosuz internet bağlantısıdır.

Çamaşırhane
Sen giysilerini yıkadı ve birkaç saat içinde kurutulmuş alabilirsiniz. Makinenin bir yük (yaklaşık 5kg) ise 15 TL.

Ücretsiz Otopark
Tüm misafirlerimize ücretsiz olarak otopark at arabalarını park edebilirsiniz.

Restoran ve Bar
Restoranımızda tadını çıkarın geleneksel Kapadokya mutfağının yanı sıra uluslararası içecekler yerel şarap deneyin. Restoran hem öğle ve akşam yemeği ve bar açıktır gece yarısına kadar açıktır.

Bahçe ve teras
Bizim teras ve bahçelerde dinlenme için en sevdiğim yer, okuma ya da arkadaşlarınızla sohbet olacak.

Havaalanı Transferleri
Biz aktarabilirsiniz düzenlemek hem servis otobüsü ve özel. Lütfen ziyaret Havaalanı Transferleri bilgi daha fazla sayfa için.

İletişim


Tel. 90 384 271 2531
Fax. 90 384 271 2763

Adres:Aydınlı Mahallesi, Yavuz Sokak, No: 1 50180, Göreme, Nevşehir, TÜRKİYE




  • Kapadokya
  • Legend Cave Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri



    Legend Cave Hotel ideal kalmaktır. Göreme Açık Hava Müzesi, Alışveriş Merkezleri, restoranlar ve hatta dini merkezler de dahil olmak üzere Kapadokya popüler lekeler, tüm yürüme mesafesindedir.

    Seyahat Acenteleri, taksi ve otobüs duraklarına da kolayca ulaşabilirsiniz.

    Hotel Cave Situated Yetkiler merkezi kasaba Göreme kısa bir yürüme mesafesinde size sunar aralığı hizmetler tam bir.

    Legend Cave Hotel Göreme şehir merkezinde, merkez hemen karşısında Kapadokya'nın kalbi Nestled olduğunu. Göreme şehir hâkim, Legend Cave Hotel şehir manzarası rakipsiz sahiptir. 1998 yılında yenilenmiş olan bu zarif Kapadokya butik mağara otel, zarif restore edilmiş ve bir karakteri ve cazibesi tüm kendi vardır.

    Odalar

    Kapadokya'da Bu mağara otel konaklama, tüm ile 20 oda bulunuyor lüks bir dairesi ensuite banyo, ve özel teras mağara odası, açık ve kapalı restoranlar.

    Bu zevkli geçmişin ortamda bugün misafirler hoş geldiniz restore edilmiştir. Legend Cave Hotel iki eski evlerin bir kombinasyonudur. Yenilenmiş ve Kadir ve Gülseren Tuğrul ve sahibi bizzat turizm deneyimi bir 25 yıllık otel yönetir tarafından redecorated.


    Özünde Legend mağara otel deneyimi hakkında modern konfor tarihi bir ortamda, birlikte dostça ile, kişisel bir hizmettir. Sizi Kapadokya, Türkiye bizim Göreme mağara otel konaklama için bekliyoruz.


    Hizmetler

    Turlar ve Rehberler: şeyleri Yardım Kişisel görmek ve yapmak. Biz Konuklar Have Some gerçekten benzersiz ve Heyecanlı turlar için dışarı ferreted var Biz! Biz de Rehberleri turları ile profesyonel turist özel Organize düzenli veya.

    Sıcak Hava balonlaşma: Orada üzüm bağları hiçbir iyi ve vadiler), Called Way görmek üzerinde benzersiz kaya oluşumları uçuş Kapadokya dan o ve Nazik, serbest yüzen balon (Peri bacaları ve

    At Binme: Way Farklı bir Last.fm 'Kapadokya'da. Sen CAN Kapadokya'nın off ride aracılığıyla ata muhteşem manzara ve vadiler.

    Bisiklete binme: Farklı varsa ve sen peyzaj, Kapadokya Teklifler heyecan verici bisiklet turlarına güzel tur ruh için bir maceracı. Dayan deneyimi için Köprüsü ve Scenic ve unutulmaz bisikleti.

    Transferler: Biz Hotel Legend Cave servis sağlayın düzenli Havaalanı servisi Kayseri. , İstek üzerine WE Mekanlar farklı olarak Transferler sağlayın Özel. Lütfen rezervasyon ve bize için zamanlama, yer.

    Kiralık Araçlarımız: off-Arranged de çok rekabetçi fiyatlar ve havaalanı ya da otel pick-up ve bırakın.

    Restoranlar: Bizim restoranlar ve kapalı teras sizin hizmet bulunmaktadır. Tavsiye Mayıs şahsen güzel restoran ve çevresinde Göreme Ayrıca bu WE.

    Semazenler: Semazenler derhal insan parlatma biridir bir yöntem kalp, izin veren bir devotee deneyim ve 700 disiplin eski yıl ... Ne Sembolizm yaptığında o çarpıcı hakkında Thea yapılan sema töreni oldu.

    Türk Gecesi gösterir: Kapadokya dünyanın içinde dans en iyi halk Bazı ev. ve kostüm dans özel halk kendi Her bölgemizde h ile. sanat From halk Belly Dancing için "Semazenler bir" You Can Have örnek tezleri ince zevk fantastik gece.

    Düğün & Balayı: Birçok kişi Getaway Romantik bir ziyaret bizim gibi. WE İçerik Özel Bu plan misiniz sevmek için yardımcı. Legend Cave Hotel düğün, romantik ayarı için harika sağlayan bir. Bir eğlenceli düğün Will yapın ve sizin için unutulmaz ve tüm Misafirler.

    İletişim


    Tel: +90 384 271 2059
    Fax: +90 384 271 2192

    Adres: Aydinkiragi Mah. No: 11 50180 Göreme Türkiye



  • Kapadokya Legend Cave Otel sitesi için tıklayın
  • 9 Haziran 2010 Çarşamba

    Yıltok Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri


    1990 yılında Türk ve Kapadokya turizminin hizmetine açılan Avanos Hotel Yıltok 16 yıldır hizmetlerini ve işletmesini yenileyerek misafirlerini ağırlamaya devam etmektedir. 178 oda 356 yatak kapasite ile yılda yaklaşık olarak 30.000 yabancı ve yerli misafir ağırlayan otelimiz Avanos ilçesinin en büyük yatak kapasitesine sahip olup geniş bahçesi terası ve havuzu ile de yöre insanına düğün, toplantı vb. etkinliklerle hizmet etmektedir.

    Felsefesini, daima en iyi hizmet vermek üzerine kuran Hotel Yıltok ailesi bütün personeli ile siz değerli misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak.

    Odalar


    Hotelimiz 178 oda ve 356 yatak kapasitesi ile sizlere hizmet etmektedir.

    BÜTÜN ODALARIMIZDA
    Uydu bağlantılı Tv, Minibar, Split Klima, Balkon, Banyo-WC, Telefon
    mevcut olup konforunuz için her şey düşünülmüştür.


    Restaurant Kongre Salonu

    Toplantı, kongre, özel günlerinizde ki organizasyonlarınızda
    50 kişiden 150 kişiye kadar ki Toplantı ve Kongre Salonu bölümümüzle hizmetinizdeyiz....

    Açık büfe restaurantımızda tatilinizde lezzet keyfini yaşayacaksınız.


    Yılda yaklaşık olarak 30.000 yabancı ve yerli misafir ağırlayan otelimiz
    Avanos ilçesinin en büyük yatak kapasitesine sahiptir.


    Tercihiniz; Tek kişilik, Çift kişilik, Üç kişilik, Princes Suit, Queen Suit, King Suit Oda Tiplerinden
    hangisi olursa olsun bu tatilinizde evinizi hiç özlemeyeceksiniz..


    Havuz ve Havuzcafe

    Açık alanda Büyük ve Çocuk Havuzları, Havuz Başı Cafe ve
    hotelimiz bahçesi görünümlerine çeşitli açılardan aşağıdan göz atabilirsiniz...

    Yaz aylarında sıcak Kapadokya günlerinin ve tatilinizin en keyifli anlarını yaşayacaksınız.

  • Kapadokya Yıltok Otel sitesi için tıklayın
  • Lykia Lodge Kapadokya Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri


    Kapadokya…
    Doğanın toprağı bir sanat eseri gibi işlediği, büyüleyici bir dünya.. Tarihin ve doğanın binlerce yıl uyum içerisinde ve iç içe var olduğu; tarihin, toprak dokusunun her metrekaresinde kendini hissettirdiği çok özel bir yer…

    Adı, eski Pers dilinde 'Güzel Atlar Ülkesi' anlamına gelen "Katpatuka" sözcüğünden kaynaklanmış.

    Burada sonsuzluğa uzanan gökyüzününün altında, doğanın akıl almaz sanatına şaşıracak; tarihin gizemli derinliklerinde büyüleneceksiniz.

    Doğa harikası peri bacalarının öyküsü milyonlarca yıl öncesine dayanıyor. Jeolojik devirlerde aktif birer volkan olan Erciyes ve Hasandağı'ndaki patlamalar sonunda, lavlar geniş platoya yayılarak toprağın, göllerin ve akarsuların üzerinde farklı kalınlık ve sertliklerde tüf tabakası oluşturmuş. Ana volkanlardan püsküren maddelerle şekillenen plato, şiddeti daha az olan küçük volkanların püskürmesiyle sürekli değişime uğramış. Milyonlarca yıl başta Kızılırmak olmak üzere birçok akarsuyun, gölün, vadi yamaçlarından inen sel sularının ve sert rüzgarların, tüf tabakasını aşındırmasıyla peri bacaları ve vadiler oluşmuş, Kapadokya bölgesi bugünkü halini almış.

    Kapadokya'da erozyonun oluşturduğu peri bacaları şapkalı, konili, sütunlu ya da mantar biçimli, sivri kayalardır. Peri bacaları en yoğun şekilde Ürgüp-Uçhisar-Avanos üçgeni arasında kalan vadilerde, Ürgüp-Şahinefendi arasındaki bölgede, Nevşehir Çat kasabası çevresinde, Kayseri Soğanlı vadisinde ve Aksaray Selime köyü civarında bulunmaktadır.

    Uçhisar, Göreme, Avanos, Ürgüp, Derinkuyu, Kaymaklı, Ihlara ve çevresini içine alan bu bölge, tarih boyunca doğal değişimlerin yanı sıra birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış; kültürel ve sosyal açıdan da önemli değişimlere uğramıştır. Bugün Kapadokya sosyal, tarihsel, kültürel ve coğrafi açıdan dünyada benzeri az görülen bir zenginliğe sahiptir.

    Hititler, Kimmerler, Frigyalılar, Romalılar, Bizanslılar gibi sayısız uygarlığın yerleşim noktası olan peri bacalarının süslediği bu eşsiz coğrafyada, kayaların içine oyulmuş yeraltı şehirleri ve 1100 metre yükseklikte kurulmuş 365 kaya kilisesi bulunmaktadır.

    Bölgenin en ilginç kültürel zenginliklerinden yeraltı yerleşimleri çeşitli büyüklüklerde ve yaklaşık 150-200 adettir. Büyük bir kısmı yumuşak tüfün insan eliyle aşağıya doğru derinlemesine oyulmasıyla inşa edilmişlerdir. Kapadokya bölgesi geçmişte sık sık çeşitli saldırılara maruz kaldığından, bu şehirler daha çok tehlike anında halkın sığınabilmesi ve güvenlik sağlamak amacıyla yapılmıştır. Yeraltı şehirleri aynı zamanda yörenin eski yerleşim yerlerinde bulunan her eve gizli geçitlerle bağlantılıdır.



    Odalar

    291 yatak kapasitesine sahip Lykia Lodge'da toplam 146 klimalı oda bulunuyor. Odalarda konukların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak her türlü ayrıntı mevcuttur.
    Her odada kablosuz internet bağlantısı (wireless),direkt telefon, uydu antenli TV, küvet(odalarımızın yarısında mevcuttur)/duş/WC, müzik yayını, mini bar, özel kasa, saç kurutma makinası, havlu ısıtıcısı, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi vardır.


    Restoranlar ve Barlar

    Açık ve kapalı toplam iki restoranı bulunan tesiste, sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri açık büfe olarak sunulur. Yaz akşamlarında açık havada sunulan akşam yemekleri, Kapadokya'nın yıldızlarla dolu muhteşem gecelerini doyasıya yaşama şansı verir. Öğle yemekleri ise "a la carte" mönüdür.

    Özellikle yöresel yemekler konusunda misafirlere sınırsız seçenekler sunan Lykia Lodge'da, uluslararası mutfakların sunulduğu özel geceler düzenlenmektedir. Lykia Lodge, yöreyi mimarisinden yemeğine dek her yönüyle tanımak ve yaşamak isteyenler için ideal bir seçimdir!

    Kapadokya'nın akşamları da sonsuz bir keyif vaat ediyor. Lykia Lodge'un 150 kişilik şömineli barında bölgenin büyülü havasını yaşayabilirsiniz. Ürgüp'ün meşhur şarabını tatmak ve sevdiklerinizle sıcak bir sohbeti yaşamak için, Lykia Lodge'un barına gelmeniz yeterli olacaktır!

    Lykia Lodge, yörenin vadilerinde, peri bacaları içine oyulmuş kapalı mekanlarda veya doğal, tarihi ve kültürel mekanlarda outside catering hizmeti de vermektedir. 10 kişilik gruplardan 1500 kişilik gruplara kadar verilebilen bu hizmet ile ünlü mutfağımızdan ve kusursuz servisimizden birçok konuğumuz yararlanabilmekte ve çok farklı lezzetleri ve unutulmaz anları bir arada yaşayabilmektedirler.

    Aktiviteler

    Lykia Lodge'da hem yörenin coğrafyasına uygun aktiviteleri hem de günlük spor aktivitelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

    Peri bacaları arasında ve vadilerde bisikletle ya da at sırtında "Güzel Atlar Ülkesi" Kapadokya'yı keşfedebilir, Ihlara Vadisi'ne, Nar Gölü kraterine, yeraltı şehirlerine ve açık hava müzelerine, ören yerlerine düzenlenen yürüyüş ve Jeep turlarına katılabilirsiniz.

    Lykia Lodge, yöreye özel bu aktivitelerin yanı sıra basketbol, voleybol, kuvars kumlu kortta tenis ve mini futbol, ayrıca bilardo ve masa tenisi olanakları da sunmaktadır.

    Kapadokya'da heyecan verici sporlara da yer var! Örneğin Gün doğumunu havadan balon ile, vadiler arasında gezinerek tatilinize farklı heyecanlar katabilirsiniz.

    Lykia Lodge tam konforlu lüks odaları, açık ve kapalı restoranları, şömineli barı, çarşısı, büyüklere ve küçüklere özel yüzme havuzları, havuzbarı, meyve bahçeleri, TV/Sinema salonu, çocuk oyun salonu ve daha birçok olanağıyla, size unutulmaz bir Kapadokya tatili yaşatmayı amaçlıyor.

    4 yıldız kategorisinde bulunan Lykia Lodge, bölgenin en güzel ve en sevimli bahçelerinden birine sahiptir. Tamamen çim, muhtelif meyve ve çam ağaçlarıyla donatılan bahçe içinde yürüyüş/koşu parkuru, suni çim futbol ve tenis sahası, baskebol ve voleybol sahaları vardır. Ayrıca bahçede minik bir üzüm bağı da bulunmaktadır.

    İletişim



    LykiaLodge: Ürgüp yolu, Uçhisar yol kavşağı, 50200 Nevşehir - Türkiye
    Tel: 0384 213 99 45
    Fax: 0384 213 50 92
    Web: www.lykialodge.com
    e-mail: info@lykialodge.com

    İstanbul Merkez Ofis: Topkapı - Maltepe Cad. No:6 34030 Bayrampaşa / İstanbul
    Telefon: 0212 576 74 00 (pbx)
    Faks:0212 576 64 34
    E-mail: impress@impresstur.com

    Ankara Büro: Tunalı Hilmi Caddesi Park Apt. 114/32 Kavaklıdere / Ankara
    Telefon: 0312 427 71 82
    Faks: 0312 467 73 82
    E-mail:ankara@impresstur.com

    LykiaWorld: Kıdrak Mevkii, Ölüdeniz
    48340 Fethiye - Türkiye
    Telefon: 0252 617 02 00
    Faks: 0252 617 03 70
    Web-site: www.lykiagroup.com
    E-mail: lykia@lykiaworld.com

    Almanya Ofisi IMPRESS TOURS GmbH : Hohenstaufenstr. 8
    D-65189 Wiesbaden
    Telefon: +49 - (0)611 - 450 20 60
    Faks: +49 - (0)611 - 450 20 629
    Web-site: www.lykiagroup.com
    E-mail: info@lykiaworld.de

    Rusya Ofisi: 105120, Moskova, Kostomarovskiy prd, d.3, str.12, ofis 1 RUSYA
    Phone: +7(495) 640 11 11, 917 15 95
    Web-site: www.lykiagroup.com
    E-mail:russia@lykiaworld.com

    İsrail Ofisi: Menorat Ha Maor St. 8 Tel Aviv 67 448 İSRAIL
    Telefon: +972 3 696 32 91
    Faks: +972 3 696 35 13
    Web-site: www.lykiagroup.com
    E-mail: lykia@lykiaworld.com

    İngiltere Tanıtım Temsilciliği: 6th Floor, Block A, Vista Office Centre, 50 Salisbury Road, Hounslow, Middlesex, TW4 6JQ, United Kingdom
    Telefon: +44 (0) 870 224 55 24
    Faks: +44 (0) 870 774 54 59
    Web-site: www.lykiagroup.com
    E-mail: uk@lykiaworld.com

    İrlanda Ofisi: Collinstown House, Room 101, Dublin Airport Co. Ireland
    Telefon: +353 1 8080 997
    Faks: +353 1 8145 834
    Web-site: www.lykiagroup.com
    E-mail: ireland@lykiaworld.com

  • Kapadokya Lykia Lodge Otel sitesi için tıklayın
  • 8 Haziran 2010 Salı

    Öykü Evi Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri



    Öykü Evi; yeryüzünün en mucizevi ve en muhteşem doğasına sahip "güzel atlar ülkesi" Kapadokya Bölgesine hoş geldiniz.
    Bölgenin en sakin, en gizemli köyü Ayvalı’ya hoş geldiniz.
    Ayvalı’nın en masalsı evine hoş geldiniz.
    Burada bir gece geçirdiğinizde sizin de bir öykünüz olacak.

    2007 Baharında işletmeye açılan “Öykü Evi” Ayvalı Köyü’nün en muhteşem manzarasına sahip vadide kurulmuştur. Her odanın kendine ait terası vardır. Üç oda ile başladığımız otelimizin kapasitesini, birkaç yıl içinde artırabileceğimizi umuyoruz.

    Odalar

    Öykü Evi’nin ilk suit odası, özenle ve hevesle hazırlandı. Gizemli mavi, deniz mavisi,gece mavisi sarsın ruhunuzu.İşlemeli taş şöminemizin ateşini tamamlayan şık ve rahat sedirler geçmişin samimi sohbetlerini size taşıyor. Yerel desenlerle bezenmiş, sağlıklı kumaşlardan hazırlanmış yatak takımlarımız sizin için hazırlandı.

    Öykü Evi’nin tek kemerli suit odası. Kırmızının ateşi cıvıl cıvıl kuş sesleriyle alevleniyor. İpek perdeler, saten yatak örtüleri konforunuz için hazırlandı. Mutfağı size özel... Bahçemizden ellerinizle topladığınız sebzelerle kendi mönünüzü yaratabilirsiniz.

    Dantel örgü perdeler, kanaviçe desenli lila perdelerle bezenmiş pencerelerden gördüğünüz manzara zamanı durduracak. Sadelik ön plana alınmış bu şirin odada mor sabahlara uyanacaksınız. Bakır leğenden duş teknesi, el yıkama sahanından yapılmış lavabosu ilginç bir tesadüf sonucu tasarlandı.

    Restoran

    Çalışma hayatının içinde kaybolduğunuzu düşünüyorsanız, trafikten, gürültüden bunaldıysanız Öykü Evi'ni keşfetmelisiniz. Ürgüp’ün Ayvalı Köyü'nde hizmete giren Öykü Evi Otel ve Restoran muhteşem manzaralı vadisinde nefis köy kahvaltısı keyfi sunuyor. Öykü Evi'nde farklı lezzetler tadacağınız mezelerle donatılmış akşam sohbetlerine davetlisiniz.

    Teraslarımız ve kapalı salonumuz özel günlerinizde hizmetinize açıktır.

    Kapalı salonumuzu okuma odası olarak kullanabilir istediğiniz saatte, beğeneceğiz pek çok kitabımızdan yararlanabilir hata ödünç kitap edinebilirsiniz. Yine kapalı salonumuzda zengin DVD köşemizden hoşlanacağınız filimler seçerek keyifle seyredebilirsiniz.

    Aktiviteler

    At binme: Araçların giremediği patika yollarda vadi uzantılarında, yemyeşil köy bağları arasında gezinirken, bu keşfi at sırtında yapmaya ne dersiniz? Çok iyi bir binici olmanıza gerek yok, hatta bu ilk deneyiminiz olabilir. Uzman rehberimiz size hatta çocuklarınıza liderlik ederken siz de, Kapadokya’nın gizli yollarını keşfetmeye devam edeceksiniz.

    Balon turları: Kapadokya’nın simgesi olan balon turları bölgenin eşsiz güzelliğini görmenin en etkili yoludur. Gökte ağır ağır süzülerek bölgenin eşsiz güzelliklerini görme imkanı bulabilirsiniz. 1 saat 15 dakika süren balon turu, sizi Kapadokya uygarlığının yürüyerek ulaşamayacağınız en uzak noktalarına kadar götürür

    Türk gecesi: Kapadokya’nın tarihi ve romantizm dolu yer altı restoranında, keyifli bir gece geçirmek ve yöresel gösterileri izlemek isterseniz bir gün önceden rezervasyon yaptırabilir, yaklaşık üç saat süren keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.

    Bağ bozumu: Eylül ayı boyunca ve ekim ayı ortalarına kadar devam eden, bu turlarda, hem bağbozumunu görecek, hem şarap üretim tesislerini gezecek, hem de gittiğiniz yörenin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini tanımak için küçük turlara katılabileceksiniz. Tabii, bu arada bol bol şarap tadımı yapıp , şarap ile ilgili birçok bilgi edinebileceksiniz.


    Yöresel yemek atölye çalışmaları: Eğer yemek pişirmeye ve yöresel yemek tarifleri öğrenmeye meraklıysanız tam da doğru yerdesiniz. Güne gerekli malzemeler için pazar alışverişi yaparak başlıyoruz. Hem eğlenip hem öğrenip hem de emeğin sonunda nefis bir masada buluşuyoruz.

    Ayrıntılı bilgi için otelimizi arayabilir ve rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.


    Kapadokya Turu Yürüyüş Programı 1 :
    1 saatlik bir Ihlara Vadisi yürüyüşü, Balon Turu. Bu yürüyüş dere kenarında çoğunlukla düz bir parkurda geçmektedir.Kısa ve kolay bir yürüyüş olmaktadır. Yürüyüş boyunca görme fırsatı bulacağınız sağlı sollu kaya bloklarında güvercinlikler , kaya kiliseleri var.

    Kapadokya Yürüyüş Programı - 2:
    2 saatlik Kızılvadi - Zindanönü Vadisi – Güllüdere Vadisi - Çavuşin yürüyüşü. Bu yürüyüşte yukarıdan aşağıya doğru ve çok güzel bir manzaranın eşlik ettiği kolay denebilecek bir parkur boyunca yapılmaktadır. Yürüyüş çok yorucu değil. Yürüyüş rotasından birkaç vadi kilisesi de var.


    Turistik bölge turları.

    Kapadokya Turu 1.Gün - Göreme - Paşabağ - Çavuşin - Avanos - Zelve - Ürgüp – Kızılçukur Turları:

    Sabah otelinizden alınıyorsunuz. İlk gün geziye Kapadokya'yı gezmeye başlıyorsunuz. Gün içersinde Göreme Açıkhava Müzesi, Zelve Açıkhava Müzesi, Karanlık Kilise, Çavuşin ve Paşabağ 'ı geziyorsunuz. Öğleden sonra Zemi Vadisi'nden başlayarak Güvercinlik Vadisi'ne doğru 2 saatlik keyifli bir vadi yürüyüşü yapıyorsunuz. Yürüyüş bitimine doğru ise Uçhisar Kalesi manzarası ve kayalara oyulmuş güvercinliklerin güzel görüntülerini göreceksiniz. Daha sonra Avanos'un meşhur olan çanak çömlek yapımı yapan atölyelerinden birine ziyaret edip çömlek yapımı hakkında genel bilgi diniyorsunuz.Otelimize dönüyorsunuz..Tur fiyatlarına öğlen yemeği dahildir.


    Kapadokya Turu 2.Gün - Ihlara Vadisi - Derinkuyu Yeraltı Şehri- Ürgüp -Sarıhan Kervansarayı Turları:

    Sabah kahvaltı yaptıktan sonra ilk göreceğiniz yer, ilginç doğal yapısı ve kayalara oyulmuş kiliseleriyle Kapadokya Bölgesi'nin en önemli yerlerinden biri olan Ihlara Vadisi olacaktır. 1,5 buçuk saatlik bir geziden sonra bölgede en çok ziyaret edilen yeraltı şehri olan Derinkuyu ve ya Kaymaklı Yeraltı Şehri'ni göreceksiniz. Öğle yemeğinizi yedikten sonra Ürgüp çarşısını gezeceksiniz ve ar dından Turasan Şarap Fabrikası'nda alışveriş yapma fırsatı bulacaksınız. Son olarak Kapadokya Bölgesi'ndeki en önemli Selçuklu eserlerinden biri olan Sarıhan Kervansarayı'nı gezeceksiniz. Kervansaray gezisini bitirdikten sonra 2 saatlik bir zaman alan, Kapadokya'nın en güzel yürüyüş parkurlarından biri olan Kızılvadi - Zindanönü Vadisi - Güllüdere Vadisi ve Çavuşin rotasında yürüyerek Çavuşin Köyü varılıyor ve burada bir çay molasından sonra otele dönüyorsunuz.

    Adrenalin Sporları: Bisiklet gezileri, cip ile safari ve ATV turları.

    İletişim

    Tel: +90 384 354 58 52
    GSM 1 +00 507 783 18 11
    GSM 2 +90 535 653 84 83
    GSM 3 +90 536 457 14 40

    Adres: Ayvalı Köyü Ürgüp-Nevşehir


  • Kapadokya Öykü Evi Otel sitesi için tıklayın
  • Zonguldak İlinin Seyahat Acentaları

    AKTÜRK TURIZM (4.ZONGULDAK Sb.) A BÜLENT ECEVIT DEVRAN KETENCI ISHANI, MERKEZ ZONGULDAK 0372 253 90 11

    BAYKAN 67 TOUR C MÜFTÜ MAH., HAMAMARASI SOK., NO:10 KARADENIZEREGLISI ZONGULDAK 0372 323 86 60

    EKINOKS TRAVEL (Zonguldak Sb.) A TERAKKI MAH. CUMHURIYET CAD. GÜRDAL ISHANI KAT:1 NO:1 MERKEZ ZONGULDAK 0372 252 45 82

    GEZGIN 67 TUR C MITHATPASA MAH., DOGRAMACI SOK., BAYRAM ERDEM ISHANI, NO:2/4 MERKEZ ZONGULDAK 0372 253 50 26

    GNR TURIZM (ZONGULDAK SB.) A NIMET HOCA SOK., ANADOLU BANKASI ÜSTÜ, ZEMIN KAT., KZD.EREGLI ZONGULDAK 0372 323 03 22

    GÖKAY TURIZM (ZONGULDAK Sb.) C ORHANLAR MAH., HACI MUHITTIN PASAJI NO:23/1, KDZ EREGLI ZONGULDAK 0372 312 45 45

    L&G 4U TURIZM A ORHANLAR MAH., ORTA SOKAK, NO:16/B2 KDZ EREGLI ZONGULDAK 0372 322 82 01
    OPTION TURIZM (KDZ/EREGLI SB.) A ORHANLAR MAH., ORTA SOKAK, K:4, D:5

    Sakarya İlinin Seyahat Acentaları

    Adı Grubu Adres İlçe Şehir Tel
    A.V.T. TURIZM C CUMHURIYET MAH., ÇARK CAD., HILMI KAYIN ISM., K:2, NO:168, ADAPAZARI SAKARYA 0264 281 06 06

    ADRES TOUR TURIZM (SAKARYA SB.) A CUMHURIYET MAH., ÇARK CDA., PLATIN HAN, K:3/33 ADAPAZARI SAKARYA 0264 281 68 69

    AKARSLANLAR TURIZM C CUMHURIYET MAH., KOLAGASI ÇIKMAZI, NO: 8/A ADAPAZARI SAKARYA 0264 277 13 65

    ALTINTASLAR TURIZM C ÇARK CAD., HILMI KAYIN ISM. ZEMIN KAT, NO: 35 ADAPAZARI SAKARYA 0264 278 74 97

    ARAFAT TURIZM A CUMHURIYET MAH., BANKALAR CAD., 3 GEÇIT 1/A ADAPAZARI SAKARYA 0264 278 80 35

    BURNAZ TURIZM A ATATÜRK BULV., KONAK CAD., SIPAHILER PASAJI, K:1, D:24 ADAPAZARI SAKARYA 0264 281 96 64

    CEBIR TURIZM A ADA CENTER YENI SAKARYA CAD., NO:244, B 07, ERENLER ADAPAZARI SAKARYA 0264 242 10 11

    ÇUBUKÇU TURIZM A CUMHURYET MAH., KOLAGASI ÇIKMAZI, AGACAN ISHANI, K: 1, D: 5 ADAPAZARI SAKARYA 0264 277 52 60

    FETTAHOGLU TURIZM (ADAPAZARI SB.) A KURTULUS MAH. BANKALAR CAD. ABDULGAFFUR ISHANI NO:25 KAT:1 MERKEZ SAKARYA 0264 277 76 96

    GÖNÜLTAS TURIZM C SEMERCILER MAH. ATATÜRK BULV. DOSTLAR ISHANI NO:56 KAT;3 ADAPAZARI SAKARYA 0264 279 84 24

    GRAND EVIN TRAVEL AGENCY A SEMERCILER MAH., BOSNA CAD., YAVUZ SOK., NO:24/1 ADAPAZARI SAKARYA 0264 279 86 02

    ISRA TURIZM (ADAPAZARI SB.) A CUMHURIYET MAH., KOLAGASI SOK., BELPAS ALTI, NO:3, ADAPAZARI SAKARYA 0264 273 70 03

    MAR-TUR MARMARA TURIZM (ADAPAZARI SB.) B CUMHURIYET MAH., DR.KAMIL SOKAK, NO:5/1 ADAPAZARI SAKARYA 0264 273 38 33

    NART TUR TURIZM (SAKARYA SB.) A ANKARA CADDESI, BABACAN ISHANI, K:3, NO:3 MERKEZ SAKARYA 0264 277 15 93

    REYDAL TURIZM C TICARET VE SANAYI ODASI ISHANI, K:1, NO:17 ADAPAZARI SAKARYA 0264 277 34 79

    SAKARYA TURIZM (Sakarya Sb.) A UZUNÇARSI NO:1, K:3 MERKEZ SAKARYA 0264 279 92 32
    SAKARYA TURIZM A UZUNÇARSI NO:1, K:2 MERKEZ SAKARYA 0264 274 96 88
    TAFI TURIZM C ORTA MAH., KÖKÇÜ SOK., NO:8 ADAPAZARI SAKARYA 0264 278 22 27

    TOPRAK TURIZM (SAKARYA SB.) A CUMHURIYET MAH. DOKTOR KAMIL SOK. NO:1 KAT:2/4 MERKEZ SAKARYA 0264 273 97 43

    YAKAMOZ TURIZM C ÇARK CAD, HENDEKLI ISHANI, NO: 1, ADAPAZARI SAKARYA 0264 274 30 54

    Tokat ili seyahat acentaları

    Adı Grubu Adres İlçe Şehir Tel
    AY-SAFAK AIR TURIZM A GAZI OSMAN PASA BULVARI NO:206-4, AYYILDIZ APT. MERKEZ TOKAT 0356 214 72 54

    HAFIZ HOCA TURIZM (TOKAT SB.) A ALI PASA CAMII KARISIS, SULU SOK., GIRISI NO:34/1 MERKEZ TOKAT 0356 212 99 91

    KADSEL TURIZM B KABE-I MESCIT MAH. SULU SOK. CAD. NO:36/B MERKEZ TOKAT 0356 212 47 59

    KOMANA TURIZM A CUMHURIYET MEYDANI, LATIFHAN, NO:2 MERKEZ TOKAT 0356 212 00 34
    PUAN-TUR TURIZM (18.TOKAT SB.) A GAZIOSMANPASA BULVARI, TOKAT ISHANI, NO:169, D:43/44 MERKEZ TOKAT 0356 214 18 19

    SENABIL TURIZM (TOKAT SB.) A CUMHURIYET MAH., KAYMAKAK ALI HAYDAR ÖNER CAD., NO:18 ERBAA TOKAT 0356 715 31 67

    TOPÇAM TRAVEL CENTER A CUMHURIYET MEYDANI, BELEDIYE YANI, NO:5, MERKEZ TOKAT 0356 214 11 42

    UZMAN TURIZM (Tokat Sb.) A YAVUZ SELIM MAH., YARDIM SOK., MERKEZ CAMII KARSISI, NO:10 TURHAL TOKAT 0356 276 68 00

    VESMIR TUR TURIZM (Erbaa Subesi) A CUMHURIYET MAH. NO:101 ERBAA TOKAT 0356 715 99 66

    6 Haziran 2010 Pazar

    Büyük Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri


    Kapadokya bölgesinin başkenti
    Ürgüp'te , konforlu otelimiz, muhteşem aktivitelerimiz ile
    hizmet vermekteyiz.

    Otelimiz;
    101 oda ve 228 yatak kapasitesi ile sizlere mükemmel kaliteyi sunar.

    Odalar

    13 Suite, 9 Frencbed, 79 Twin bed Toplam 101 oda ve 228 yatak.
    Bütün odalarda direkt telefon.
    Odaların tamamında tuvalet ve küvetli banyo, saç kurutma makinesi.
    Minibar
    Uydu TV
    Kablosuz İnternet
    Merkezi Isıtma Sistemi
    Balkon.

    Restaurant

    Yöresel lezzetler ve dünya mutfaklarından seçkin örnekleri otelimizin usta aşçılarının oluşturacağı leziz tatlar ile tecrübe edebilirsiniz.

    Havuz ve Teras

    Ürgüp merkezinde yetişkinler ve coçuklar için özel dizayn açık havuzlar ile birlikte 1200 kişilik açık terası ile her türlü toplantılara imkan sağlıyor

    Disco

    300 kişilik Kapadokya'nın özel şekilde dizayn edilmiş tek diskosunda müthiş eğlenceler Kapadokya gezilerinizde sizlere yorgunluğunuzu atmakta yardımcı oluyor. Profesyonel DJ eşliğinde kaliteli ses ve ışık sistemi ile donatılmış diskomuz sizleri bekliyor.

    İletişim

    Adres: Atatürk Bulvarı No:45 Ürgüp NEVŞEHİR

    Tel : 0384 341 2525
    Fax : 0384 341 2535

  • Kapadokya
    Büyük otel sitesi için tıklayın
  • Tourist Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri


    Göreme Nevşehir’de yer alan CAPPADOCIA TOURIST OTEL bölgedeki açık hava müzesiyle iç içe olup doğal dokuya zarar vermeden, gerek mimarisi gerekse peyzajıyla çevreye tamamen uyumlu olarak inşa edilmiş. Toplam 27.500 metre kare arsa üzerine kurulu olan CAPPADOCIA TOURIST HOTEL 6080 metre kare kapalı alandan oluşmakta. Kapısından girer girmez misafirlerini sakin ama şık bir atmosferde karşılıyor .

    CAPPADOCIA TOURIST OTEL yerli ve yabancı konukları için açıldığından bu yana kaliteli servis anlayışıyla ön plana çıkmakta. İç Anadolu’nun pastel renklerinin üstünde gökyüzününde balon keyfi yapanları, peribacalarını, vadileri, dünyanın ilk kiliselerinin bulunduğu tepeleri izlemek için düşünülmüş sofalı bir teras var burada.

    CAPPADOCIA TOURIST OTEL’ de beklentilerinizin ötesinde, pek çok hoş sürprizle karşılaşmanız mümkün. Develerin üzerinde gezginler, iğdelikler arasına serpiştirilmiş üzüm bağları, çok büyük ve yemyeşil bahçe içinde büyük havuzu, hemen yanıbaşında çocukların yüzme havuzu ve otel konuklarının büyük keyif aldığı Şarapevi ile CAPPADOCIA TOURIST HOTEL tam bir tatil oteli. Türk Hamamı’nda masözlerin yaptığı egzotik yağlar ve aroma kokuları arasında uyguladığı sultan masajlarıyla kendinizi yeniden keşfediyorsunuz. Bu yüzden Göreme Nevşehir'e gelen şık gezginlerin tercihi CAPPADOCIA TOURIST OTEL’ den yana.


    Odalar

    CAPPADOCIA TOURIST OTEL kapıdan girdiğiniz andan itibaren güler yüzlü personeliyle sizleri evinizde hissetirecek huzurlu bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır.

    Ana binada bulunanan konaklama birimlerinde (1 kral dairesi, 9 suit, 1 engelli odası ile 53 standart odadan oluşan) her türlü konfor sizin için düşünülmüştür.

    CAPPADOCIA TOURIST OTEL bahçesinde yer alan Peri Bacaları’nın arasına serpiştirilmiş olan 15 adet konforlu apartlara yapacağınız kısa yolculuklarla , kendinizi sanki tarihin derinliklerinde yolculuk ediyormuş gibi hissedeceksiniz.

    Restaurant

    Bölge ve Dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini bulabileceğiniz iki adet restaurant mevcuttur. Dome Main Restaurant 185 kişilik kapalı bölüm, 500 kişilik açık bölümden oluşmaktadır.
    Kahvaltı (açık büfe): 07.00 – 10.00 Dome Main Restaurant
    Akşam Yemeği (açık büfe): 19.00 – 21.30 Dome Main Restaurant
    Restaurant (’la carte): 19.00 – 22.00 Grapes Restaurant( Rezervasyonlu Extra )

    Aktiviteler

    Masa tenisi, air hokey, langırt, satranç, tavla, okey, kart oyunları, çocuk oyun salonu, business center, okuma bölümü, cocuk kulübü ile otelimiz hizmetinizdedir.

    Sağlıklı Yaşam Merkezi:
    Fitness center, sauna, hamam, jakuzi, masaj hizmetleri ile tüm yorgunluğunuzu ve stresinizi atabilirsiniz.

    Diğer Hizmetler

    Araba kiralama, faks, telefon, fotokopi, istek üzerine doktor, döviz bozdurma, çamaşır yıkama, 24 saat oda servisi, internet cafe, açık otopark, havaalanı transfer, atv safari, motor safari, trekking, balon turu, at turu, bisiklet, motosiklet, spor sahası, yöre gezisi hizmetleri için resepsiyondan bilgi alabilirsiniz.

    Spor Kulüpleri için

    75m X 90m ebatlarında doğal çim futbol sahası mevcuttur.

    İletişim

    Adres: Açık Hava Müzesi yolu üzeri , Göreme Nevşehir Türkiye
    Tel: + 90 384 271 24 30 Pbx(3 Hat)
    Fax: + 90 384 271 20 11, + 90 384 271 24 32

  • Kapadokya Tourist Otel sitesi için tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi