Kelebek Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Kelebek Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri

11 Haziran 2010 Cuma

Kelebek Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri


Şimdiye kadar tüm mod eksilerini bir mağara otelde kalıyor hayal? Eh, artık şans bu rüyalar gerçek muhteşem Kelebek Hotel, Göreme en popüler yerinde kalarak gelmek harika.

Kelebek, Göreme tarihi eski köyün kalbinde, muhteşem manzarası Uçhisar ve Çavuşin doğru bakan ile harika bir konuma sahiptir.

1993 yılına kadar Kelebek ailem ev ve Göreme en evleri gibi, mağara odaları ve sonradan eklenmiş taş kemerli odalar karışımından yapılmıştır. Ama sitenin geçmişi geri tarih öncesi için gün Mt Erciyes patlama ve ardından tüf üzerinde rüzgar ve yağmurun etkisi bizim iki peri bacalarını oluşturdu kadar uzanmaktadır.

ortaçağ zamanlarda iki bacaları yerel münzevi için basit şapel olarak görev üst kısmında oda; bunlardan biri bile tavanda bir fresklerle haç vardır. Daha sonra ailem onları, mağaza üzüm güvercinler yükseltmek için bile küçük bir kütüphane ev sahipliği yapmaktadır.


Bugün Kelebek-Kelebek İngilizce, 31 oda bulunuyor içinde bazıları peri bacaları, bazı mağaralarda ve bazıları ailem yaşardım geleneksel kemerli odalarında. Oda altı kategorileri: Standart Oda, Delüks Oda, Junior Suit, Suit, Kral Dairesi ve Presidential Suit ayrılmıştır.

Suites ile geniş mağara yatak odası var el mobilyalar ve yerel kumaşlar yapılmış oyma, arkasında peribacaları ve Güvercin Vadisi açılımını kendi hamam havzaları, power-duş ve küvet mermer duvarlı banyolar ve hoş bir çiçek dolu bir bahçe onun önünde. Dahası arzu yapabildin?

Her yerde açtığınızda, detaylara dikkat şaşıracaksınız. Kelebek dışarı taş inşa edilmiştir yıkılan evler kurtarıldı. Ben de çok ve geniş bit boyunca dekorasyon olarak hizmet Kapadokya'nın tarihi parçalar ile gelip ıslah metre scoured var.


Hizmetler

Türk Hamamı
Türk hamamı, ayrıca hamam ya da bilinen hamam, gümrük olduğu ihraç biri antik dünyanın en yaygın. Bu gelenek bugün yılına kadar doğmuş kuşak ve dan önce kabul Romalılar Bizans ve Selçuklu ve sonra mükemmel tarafından Osmanlı bile devam Türkler ve. Kelebek olarak, sauna ile Bath büyüleyici Türk bir bizim mağaralar çevirdim. Bizim masör masaj uzman, Türk sadece değil. Onlar dünyanın tüm dört bir masaj farklı sunuyoruz size. Lütfen ziyaret Türk Hamamı bilgi daha fazla sayfa için.

Yüzme havuzu
küçük havuz Kelebek Bu elimizdeki da ekledi, yıl. Bu ısıtma açık yüzme havuzu olmayan bir olduğunu. Zemin Reis Piri denizci olan Türk haritanın ünlü dünya örtülü mozaikler gösteren. Bu harita 1513 boğulmak vardı ve kıta tarihini gösteren Amerika'da olduğu harita ilk. Bizim bakışta bir atın Yüzme Havuzu detayları daha sayfası için.

Ücretsiz İnternet Erişimi
Biz Kelebek de misafirlerimizin complimentry kullanılmak üzere iki bilgisayar var. Ayrıca geniş bant teras ve restoranda kablosuz internet bağlantısıdır.

Çamaşırhane
Sen giysilerini yıkadı ve birkaç saat içinde kurutulmuş alabilirsiniz. Makinenin bir yük (yaklaşık 5kg) ise 15 TL.

Ücretsiz Otopark
Tüm misafirlerimize ücretsiz olarak otopark at arabalarını park edebilirsiniz.

Restoran ve Bar
Restoranımızda tadını çıkarın geleneksel Kapadokya mutfağının yanı sıra uluslararası içecekler yerel şarap deneyin. Restoran hem öğle ve akşam yemeği ve bar açıktır gece yarısına kadar açıktır.

Bahçe ve teras
Bizim teras ve bahçelerde dinlenme için en sevdiğim yer, okuma ya da arkadaşlarınızla sohbet olacak.

Havaalanı Transferleri
Biz aktarabilirsiniz düzenlemek hem servis otobüsü ve özel. Lütfen ziyaret Havaalanı Transferleri bilgi daha fazla sayfa için.

İletişim


Tel. 90 384 271 2531
Fax. 90 384 271 2763

Adres:Aydınlı Mahallesi, Yavuz Sokak, No: 1 50180, Göreme, Nevşehir, TÜRKİYE




  • Kapadokya
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi