Legend Cave Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Legend Cave Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri

11 Haziran 2010 Cuma

Legend Cave Otel Kapadokya Nevşehir Otelleri



Legend Cave Hotel ideal kalmaktır. Göreme Açık Hava Müzesi, Alışveriş Merkezleri, restoranlar ve hatta dini merkezler de dahil olmak üzere Kapadokya popüler lekeler, tüm yürüme mesafesindedir.

Seyahat Acenteleri, taksi ve otobüs duraklarına da kolayca ulaşabilirsiniz.

Hotel Cave Situated Yetkiler merkezi kasaba Göreme kısa bir yürüme mesafesinde size sunar aralığı hizmetler tam bir.

Legend Cave Hotel Göreme şehir merkezinde, merkez hemen karşısında Kapadokya'nın kalbi Nestled olduğunu. Göreme şehir hâkim, Legend Cave Hotel şehir manzarası rakipsiz sahiptir. 1998 yılında yenilenmiş olan bu zarif Kapadokya butik mağara otel, zarif restore edilmiş ve bir karakteri ve cazibesi tüm kendi vardır.

Odalar

Kapadokya'da Bu mağara otel konaklama, tüm ile 20 oda bulunuyor lüks bir dairesi ensuite banyo, ve özel teras mağara odası, açık ve kapalı restoranlar.

Bu zevkli geçmişin ortamda bugün misafirler hoş geldiniz restore edilmiştir. Legend Cave Hotel iki eski evlerin bir kombinasyonudur. Yenilenmiş ve Kadir ve Gülseren Tuğrul ve sahibi bizzat turizm deneyimi bir 25 yıllık otel yönetir tarafından redecorated.


Özünde Legend mağara otel deneyimi hakkında modern konfor tarihi bir ortamda, birlikte dostça ile, kişisel bir hizmettir. Sizi Kapadokya, Türkiye bizim Göreme mağara otel konaklama için bekliyoruz.


Hizmetler

Turlar ve Rehberler: şeyleri Yardım Kişisel görmek ve yapmak. Biz Konuklar Have Some gerçekten benzersiz ve Heyecanlı turlar için dışarı ferreted var Biz! Biz de Rehberleri turları ile profesyonel turist özel Organize düzenli veya.

Sıcak Hava balonlaşma: Orada üzüm bağları hiçbir iyi ve vadiler), Called Way görmek üzerinde benzersiz kaya oluşumları uçuş Kapadokya dan o ve Nazik, serbest yüzen balon (Peri bacaları ve

At Binme: Way Farklı bir Last.fm 'Kapadokya'da. Sen CAN Kapadokya'nın off ride aracılığıyla ata muhteşem manzara ve vadiler.

Bisiklete binme: Farklı varsa ve sen peyzaj, Kapadokya Teklifler heyecan verici bisiklet turlarına güzel tur ruh için bir maceracı. Dayan deneyimi için Köprüsü ve Scenic ve unutulmaz bisikleti.

Transferler: Biz Hotel Legend Cave servis sağlayın düzenli Havaalanı servisi Kayseri. , İstek üzerine WE Mekanlar farklı olarak Transferler sağlayın Özel. Lütfen rezervasyon ve bize için zamanlama, yer.

Kiralık Araçlarımız: off-Arranged de çok rekabetçi fiyatlar ve havaalanı ya da otel pick-up ve bırakın.

Restoranlar: Bizim restoranlar ve kapalı teras sizin hizmet bulunmaktadır. Tavsiye Mayıs şahsen güzel restoran ve çevresinde Göreme Ayrıca bu WE.

Semazenler: Semazenler derhal insan parlatma biridir bir yöntem kalp, izin veren bir devotee deneyim ve 700 disiplin eski yıl ... Ne Sembolizm yaptığında o çarpıcı hakkında Thea yapılan sema töreni oldu.

Türk Gecesi gösterir: Kapadokya dünyanın içinde dans en iyi halk Bazı ev. ve kostüm dans özel halk kendi Her bölgemizde h ile. sanat From halk Belly Dancing için "Semazenler bir" You Can Have örnek tezleri ince zevk fantastik gece.

Düğün & Balayı: Birçok kişi Getaway Romantik bir ziyaret bizim gibi. WE İçerik Özel Bu plan misiniz sevmek için yardımcı. Legend Cave Hotel düğün, romantik ayarı için harika sağlayan bir. Bir eğlenceli düğün Will yapın ve sizin için unutulmaz ve tüm Misafirler.

İletişim


Tel: +90 384 271 2059
Fax: +90 384 271 2192

Adres: Aydinkiragi Mah. No: 11 50180 Göreme Türkiye



  • Kapadokya Legend Cave Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi