18 Temmuz 2009 Cumartesi

Club Magic Life Kemer Imperial/Kemer Antalya Otelleri

Club Magic Life Kemer Imperial


KONUM

Denize sıfır konumdaki tesis Antalya Havaalanı'na yaklaşık 55 km ve Kemer'e 7 km uzaklıktadır. Havaalanından tesise transfer süresi yaklaşık 1 saattir.

TESİS
Fıstık çamları arasında eşsiz bir konuma sahip olan Magic Life Kemer, 35.250 m2'lik bir alana kurulmuştur. Ana bina ile 11 adet Bungalow'dan oluşan tesiste toplam 256 oda bulunmaktadır. Konuklar, yemeklerini ana restoran “Magico”de yiyebilecekleri gibi haftanın 6 akşamı rezervasyon yaptırarak A la Carte restoranlarında da yiyebilirler. Bu restoranlar “Baia” (Akdeniz mutfağı) ile “Sofra” (Türk mutfağı) dır. İçki* ve meşrubatlar ise Wunder Bar (24 saat açıktır), Havuz Bar, Disko Bar, Aqua Bar, Lounge Bar, Tropik Bar ve Türk Kahvesi'nden alınabilir. Bir aktivite havuzu ve bir dinlenme havuzu serinlemek isteyen konuklar için idealdir. Şezlong, minder, güneş şemsiyesi ve havluları misafirlerin kullanımına sunulmaktadır. Anfi tiyatro, kapalı disko, internet cafe, ikiye bölünebilen bir konferans salonu, kuaför (İlk saç kesimi ücrete dahil), gazete bayii ve Magic Shop tesisteki diğer sosyal birimlerdir.
*Misafirlerimizden gelen yoğun talep üzerine mevcut her şey dahil içecek konseptine ilaveten premium alkollü ve alkolsüz içecekler; a la carte restoranlarımız ve Cafe Türk’de misafirlerimize makul bir ücret karşılığında sunulacaktır.

SAHİL
Kumlu ve geniş sahilde bir ahşap iskele bulunmaktadır. Kısa mesafede derinleşen denizin ilk metreleri çakıllıdır. Duşlar ve soyunma kabinleri de bulunan sahilde, şezlong, minder, güneş şemsiyeleri ve havlular tesis tarafından misafirlerin kullanımına sunulmaktadır.

ODALAR
STANDART ODA: En fazla 3 yetişkinin konaklayabileceği odalarda klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, küvet/duş, WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Odalar halı kaplı ve balkonludur. Rezervasyona bağlı olarak deniz manzarası bulunabilen odalar da mevcuttur.

JUNIOR SUIT: Halı döşemeli bu odalarda klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, küvet/duş, WC, saç kurutma makinesi ve kasa bulunmaktadır. Bu suitlerde halı döşemeli, balkonlu ve en fazla 2 yetişkin ile 2 çocuk veya 3 yetişkin kalabilir.

JUNIOR SUIT SUPERIOR: Bu büyük ve genis odalarda klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, küvet/duş, WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Odalar halı döşemeli ve balkonludur. Bu odalarda en çok 2 yetişkin ile 2 çocuk ya da 3 yetişkin konaklayabilir.

BUNGALOW: En fazla 3 yetişkinin konaklayabileceği bu odalarda klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, küvet/duş, WC, saç kurutma makinesi, balkon veya teras bulunmaktadır. Odalar halı kaplıdır.

BUNGALOW SUIT: Bir kapının ayırdığı iki odadan oluşan bu suitlerde klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, küvet/duş, WC, saç kurutma makinesi, kasa, halı zemin, balkon ya da teras bulunmaktadır. Bu odalarda en fazla 4 yetişkin konaklayabilir.

SPOR
MAGIC LIFE Kemer'de aydınlatmalı, üzeri kumlu halı zeminli toplam 2 tenis kortu bulunmaktadır. Raket ve top tesis tarafından sağlanmaktadır. Masa tenisi, okçuluk, plaj voleybolu, dart, zorluk dereceleri değişen rehberli dağ bisikleti turları, su basketbolu, su voleybolu, su polosu, rüzgar sörfü, havuzda dalma, CMAS dalış okulu (ücretli) ve kano tesisteki sportif olanaklar arasında yer almaktadır.
Gruplara yönelik spor kursları: Tenis (acemiden profesyonele kadar), sörf (yeni başlayanlara), ok atma (yeni başlayanlara).

Turnuvalar: Tenis, ok atma ve plaj voleybolu haftada 1 kez, ay ışığı sporları ise haftada 3 kez (23:00 - 24:00 saatleri arasında plaj voleybolu turnuvası gerçekleşmektedir.)

HIGHLIGHT
Dağ Bisikleti Merkezi: Bu merkezde arazinin özelliklerine uygun olması nedeniyle Scott Tampico, Scott Yecora, Scott Montana ile Genesis tipi dağ bisikletleri kullanılmaktadır. Değişik zorluk derecelerindeki seçilmiş turlar, usta dağ bisikleti rehberleri eşliğinde organize edilmektedir. Bisiklet kaskları da bu hizmete dahildir.

CMAS Dalış Okulu (ücretli) ayrıntılı bilgi için www.magicdivers.at

FITNESS & SAĞLIK
Tesiste Nordic Walking, aerobik, aquarobik, step aerobik, karın-bacak-kalça hareketleri, streching, Hip Hop, Taibo, kapalı jimnastik salonu (ağırlık çalışmalı). Misafirler ayrıca SPA olarak masaj (ücretli), güzellik salonu (ücretli), dinlenme alanı, sauna ve hamam gibi olanaklardan da yararlanabilmektedirler.

DİĞER
Doktor (belli saatler arasında), oto kiralama, faks servisi, foto servisi, çeşitli dükkanlar, Beauty Farm.

Adres : Göynük PK 170, 07980 Kemer, Antalya
Tel : +90 242 815 15 11
Fax : +90 242 815 15 10

En iyi 100 otelden 20'si Türk Oteli



Dünyanın en büyük tur operatörlerinden TUI'nin 35 milyon müşterisi arasında yaptığı ankette belirlediği “Dünyanın En İyi 100 Oteli” arasına, 20 Türk oteli de girdi.

TUI Türkiye Ürün ve Kontratlar Müdürü Melih Yetiş, yaptığı açıklamada, 1 Ocak-31 Aralık 2008 tarihleri arasında tüm dünyada TUI markası ile seyahat eden 35 milyon müşteri arasında, tamamen misafir memnuniyetine dayalı anket çalışması yapıldığını hatırlattı. Anket çalışmaları sonucu belirlenen “Dünyanın En İyi 100 Oteli” arasına 20 Türk otelinin de girdiğini kaydeden Yetiş, bu otellerin dünyanın en prestijli turizm ödülü olan “TUI Holly” ödülünü almaya hak kazandıklarını belirtti.

Yetiş'in verdiği bilgiye göre, “Dünyanın En İyi 100 Oteli” arasına giren Türk otellerinin adları şöyle:


Amara Beach Resort
Barut Hotel Acanthus
Barut Hotel Hemera Resort & Spa
Barut Hotel Lara Resort Spa & Suites
Barut Hotel und Appartements Arum
Club Ali Bey Manavgat
Club Ali Bey Belek
Club Magic Life Kemer Imperial
Gloria Serenity Resort
Hillside Beach Club
Hotel Amara Wing Resort
Hotel Delphin Deluxe Resort
Hotel Delphin Palace
Hotel Melas Resort
İberotel Sarıgerme Park
Kempinski Hotel The Dome
Kirman Hotel Arycanda De Luxe
Kumkoy Beach Resort und Spa
Robinson Club Nobilis
Robinson Club Pamfilya
Melih Yetiş, bir önceki yıl bu ödülü almaya hak kazanan otellerin sayısının 17 olduğunu hatırlatarak, sayının 20'ye yükselmesinin Türkiye'de kaliteli turizm ve misafir memnuniyetinin artması anlamına geldiğini ifade etti. kaynak : hürriyet

Sueno Beach Otel Antalya / Side


Tesis KonumuTesis ÖzellikleriSezon FiyatlarıKampanyalarTaksitlendirmeVideo
Tesis Konumu
Adres : Ayıgürü Mevkii 1077- Sorgun
Lokasyon : Tesis Şehir merkezine 1 km, sahile 0 mt,Antalya havalimanına 60 km mesafadedir.


Tesis Detayları
Tesiste 606 oda ve 1818 yatak kapasitesi bulunmaktadır.

00/11 yaş grubu 1 çocuk ücretsizdir.

*Tesise Giriş Saati 14:00 Çıkış Saati 12:00'dir.

Mavi Pansiyon Ayvalık


Binamız, 1950’li yılların başında yapılmış üç katlı bir ev. Zaman içinde mesken ve çocuk yuvası olarak kullanılmış. 2005 yılından beri de Mavi.

Girişte sardunyalar karşılar sizi. Başınızı kaldırınca da hamakları görürsünüz. Eğer onları aşıp kapıya ulaşırsanız, tanışırız.

Göreceksiniz, bahçemiz gerçekten yeşil. Çamlar, zeytin ağaçları, dört asma, bir nar, bir ayva, bir elma ve karadut, armut, şeftali, kayısı ve erik… Yeni dünya bile var.

Sonra çiçekler… Güller ve…sardunyaları zaten söylemiştik...ortancalar! Petunyalar! Adalya ve lavantalar!

Dalından bitki çayları: Adaçayı, kekik, biberiye, mercanköşk, karabaşotu..

Dalından sebzeler: Domates, biber, salatalık, patlıcan, kabak, nane, maydanoz, soğan… Eh, daha ne olsun? Aa, bir de çilek!

Bahçeden sonra herhalde odaları tanımak istersiniz…

Alt katta Salkım Odası ve Zeytin Odası var. Salkım dört, Zeytin üç kişilik.

Bir kişilik İmbat, iki kişilik Bulut ve Yasemin, karşılarındaki üç kişilik Günbatımı ve Deniz odaları da orta katta…

Gelelim en üst kata… Önce teras! Eşsiz günbatımlarının kızıllığını çamların üzerinden gören terasa sürükleyecek ayaklarınız sizi çünkü… Odaları sonra göreceksiniz. Üç kişilik Keyif ile ikişer kişilik İncir ve Poyraz’ı yani. Her katımızda küçük bir kütüphanemiz olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Dilerseniz katkıda bulunabilirsiniz; ama lütfen kitaplarımızı alıp gitmeyin : )

Şimdi de denizi soracaksınız…

Deniz çok yakında. Bahçeden, orta kattaki balkondan ve terastan görmüş olmalısınız zaten. Yirmi adım atıp caddeyi geçerseniz denize atlayabilirsiniz. 100 metre ileride ise bir plajımız var.

Ama biz denizle başka türlü ilişkilere girmeyi de seviyoruz. Yemek yerken, akşam çayı içerken ya da içkimizi yudumlarken, ışıltısıyla bize eşlik etmesine bayılıyoruz.

Siz de bize katılmak isterseniz, buyurun gelin. Hâlâ tereddüdünüz varsa, bir de ücrete dahil kahvaltımızda neler olduğuna bakıp yeniden düşünün.

Ayvalık zeytinyağı, ev yapımı reçeller ve zeytinler, tereyağı, yumurta, yöre peynirleri, kekikli çökelek, muhammara, salata, meyve ve hamur işleri… Dilediğinizden dilediğiniz kadar alın, afiyetle yiyin…

Ucuz Tatil Otel Pansiyon ve Tur Arama


Sitemiz üzerinden ucuz otel, pansiyon, tur ve tatil aramaları yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sitemizdeki kategorilerden uygun olana girerek telefon veya web sitesi bilgilerini almaktır.

Eğer aradığınız bilgiye ulaşamazsanız arama kısmından daha detaylı aramaya geçebilirsiniz.

Umarız size uygun bir otel veya tatile gidersiniz.

Sitemiz üzerinden yapılan etkinlikler: Otel adresleri, otel telefon numaraları, otel web siteleri, turlar tatil firmaları.

Ucuz Tatil Otel Pansiyon ve Tur Arama


Sitemiz üzerinden ucuz otel, pansiyon, tur ve tatil aramaları yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sitemizdeki kategorilerden uygun olana girerek telefon veya web sitesi bilgilerini almaktır.

Eğer aradığınız bilgiye ulaşamazsanız arama kısmından daha detaylı aramaya geçebilirsiniz.

Umarız size uygun bir otel veya tatile gidersiniz.

Sitemiz üzerinden yapılan etkinlikler: Otel adresleri, otel telefon numaraları, otel web siteleri, turlar tatil firmaları.

Garden Resort Bergamot Kemer / Antalya

Garden Resort Bergamot Kemer / Antalya

Turizm Bakanlığı değerlendirmesi değildir.


Garden Resort Bergamot Oda Özellikleri: 140 toplam oda, 377 toplam yatak, 7 bağlantılı oda, 2 özürlü odası, 131 standart oda. Havuz, bahçe, dağ manzarası var.

Detaylar: Balkon, minibar, kasa, uydu tv, split klima, küvet-banyo, wc, banyoda telefon.

Bilgi: Split klima, klima ile ısıtma, bahçe, oyun odası, çamaşırhane, kuru temizleme, market, hediyelik eşya, kuyumcu, telefonla doktor.

Boş Zaman ve Spor:

Açık havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu, su kaydırağı, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, güzellik ve sağlık merkezi, fitness center, masa tenisi, bilardo, disko, animasyon programı, tenis, plaj voleybolu, çocuk klübü, çocuk oyun alanı, muz, jet ski, kano, rüzgar sörfü, yelken.

Yeme ve İçme Lobi bar, havuz bar, sahil bar. 1 açık büfe restoran. Dünya Mutfağı, Türk Mutfağı.

Şirket Toplantıları: 2 toplantı odası (300 max. kapasite).

Adres: Antalya city center 40 km. Antalya Hava Alanı 50 km. Şehir merkezinde, plaja ücretsiz servis, özel plaj

Kapadokya Cave Resort Spa/Kapadokya Otelleri

Cappadocia Cave Resort Spa


Nefes kesici panoraması, lüks odaları ve çok özel spa tesisleriyle Cappadocia Cave Resort sizi büyüleyici ve huzurlu bir ortamda ağırlanacağınız unutulmaz bir deneyime davet ediyor.

Kapadokya'nın ayışığında yıkanan sihirli manzarasını gören tesis Uçhisar'ın kayaya oyulmuş meskenleri arasına yuvalanmış dingin bir sığınaktır. Dünyanın mağarada hizmet veren ilk spa'sında uygulanan terapilerle gerginliğinizi atacaksınız. Şeflerimizin hazırladığı zarif mevsimlik menüleri deneyin veya etkinliğiniz için kusursuz bir yer teşkil eden kapsamlı konferans tesislerimizden faydalanın.

Kendinizi doğanın güzelliğine bırakın ve zihninizin sihir ve dinginlik dolu bir dünyaya kapılıp gitmesine izin verin.

Oda sayısı: 79

Golden Tulip Amsterdam Centre/Amsterdam Otelleri

Golden Tulip Amsterdam Centre


Otel, şehrin tarihi merkezinde bulunur. Sadece yürüyüş uzaklığında çok sayıda alışveriş caddesi ve büyük mağaza vardır.
Trafiğe kapalı meydandaki eşsiz yeri sayesinde size rahatsız edilmeyeceğiniz bir gece uykusunu garanti ediyoruz.
Tümü klimalı odalar, modern ve canlı bir şekilde dekore edilmiş olup lüks banyolar, klima kumandası, kahve ve çay yapma olanakları ve kasa gibi özelliklerle donatılmıştır.

En kısa zamanda sizi misafir etmeyi umuyoruz!

Oda sayısı: 239

Otel Zinciri: Golden Tulip Hotels – Inntel

Starhotels Ritz/Milan Otelleri

Starhotels Ritz


Yakın tarihte tadilattan geçmiş Starhotels Ritz Milan'ın kalbinde konuşlanmış, hem turistler hem iş seyahatindeki profesyoneller için ideal olan çağdaş bir binada yer alan son derece cazip bir tesistir.

Kalabalıkları cezbeden ünlü ve seçkin alışveriş bölgesi Corso Buenos Aires'e yakın bir konuma sahip bu otel Duomo ve La Scala Tiyatrosunu ziyaret edebileceğiniz tarihi merkeze kısa bir yürüyüş mesafesindedir. Toplu taşıma sistemi otele ve şehre erişimi kolaylaştırmaktadır.

Yapının zerafetle dekore edilmiş iç mekanları ve ferah odaları bütün modern konforları barındırmaktadır. La Loggia Restaurant zengin bir yiyecek menüsü sunar. Bir İngiliz birahanesini anımsatan Old Ascot Bar canlı müzik eşliğinde bir içki içerek dinlenebileceğiniz bir mekandır. Milan'da yorucu bir gün geçirdikten sonra gevşemek isterseniz fitness merkezimizden ücretsiz yararlanabilirsiniz. Otelin ADSL İnternet noktasına erişim lobide ilave ücret karşılığı mümkündür.

Oda sayısı: 197

Otel Zinciri: Starhotels

Crowne Plaza Times Square /New York Otelleri

Crowne Plaza Times Square


1605 Broadway Avenue, NY 10019 Manhattan (New York) Haritayı göster
Puan 353 değerlendirmeden edinildi 8

Genel bilgiler Fotoğraflar Nasıl Rezervasyon Yapacaksınız

Times Square'de birinci sınıf bir pozisyona sahip bu lüks Manhattan şehir merkezi oteli şehrin çok sayıda atraksiyonundan sadece birkaç adım ötede heyecen verici tesis içi yemek olanakları ve konforlu konuk odaları sunmaktadır.

Crowne Plaza Times Square yakın zaman önce 85 milyon avroluk bir yenileme sürecinden geçmiştir. Otelde davetkar bir lobi salonu ve Broadway 49 Bar bulunur. Amerikan mutfağının yeni bir yorumunu sunan canlı Brasserie 1605, kentin şehir manzarasına sahip bir kaç restoranından biridir.

Crowne Plaza Times Square'nin şirket ofislerine ve şehrin en iyi atraksiyonlarına yakınlığı işinize gelecek. Broadway'da bir gösteri izledikten sonra lüks, Sleep Advantage marka bir yatakla donatılmış etkileyici konuk odasında dinlenebilirsiniz.

Oda sayısı: 770

Otel Zinciri: Crowne Plaza Hotels & Resorts

Dedeman Antalya Otel Convention Center/Antalya Lara Otelleri

Dedeman Antalya Otel Convention Center

Antalya kıyısında geniş ve sessiz bir konuma sahip bu otelin özel plajı ve eğlence imkanları hoş ve dinçleştirici bir tatili ganati etmektedir.

Dedeman Antalya Hotel açık hava aktiviteleri, kültür turları ve plaj keyfi içeren bir tatil sunmaktadır. Otelin özel plajı, spa imkanları, yüzme havuzları ve çocuk kulübü tüm konuklara hitap etmektedir. Yaz aylarında açık olan plaj kulübünde Antalya'nın gece hayatının keyfini çıkarabilirsiniz.

Dedeman Antalya Hotel'in tam donanımlı fitness merkezi, geniş kapalı yüzme havuzu ve aqua park bağlantılı açık hava yüzme havuzu bulunmaktadır. Otel restoranında kapsamlı Akdeniz mutfağı lezzetleri sunulmaktadır.

Oda sayısı: 483

Sheraton İstanbul Atakoy Otel/Ataköy/İstanbul Otelleri

Sheraton İstanbul Atakoy Otel



Sahilyolu Atakoy, 34158 Istanbul Haritayı göster
Puan 9 değerlendirmeden edinildi 9.4

Genel bilgiler Fotoğraflar Nasıl Rezervasyon Yapacaksınız

Ataköy Yat Limanı'nda Atatürk Havalimanına elverişli bir uzaklıkta olan Sheraton Istanbul Hotel lüks ve çağdaş odalar, modern iş imkanları ve nefes kesen Marmara Denizi manzarası sunmaktadır.

Sheraton Ataköy Hotel'in tüm oda ve süitleri zevkli bir şekilde tasarlanmış olup çağdaş bir tarz ve modern imkanlarla donatılmıştır. Sheraton Sweet Sleeper ™ yataklarında harika bir uykunun keyfini çıkarın ve yat limanı ve deniz manzarasını hayranlıkla izleyin.

Kapalı ve açık hava yüzme havuzlarında vakit geçirin. Tenis kortu veya fitness merkezinde form tutun. Perofesyonel spa ile kendinizi şımartın ve rahatlatıcı masaj ya da saunanın tadını çıkarın.

Tam donanımlı ve yüksek hızda internet erişimine sahip Link@Sheraton süitinde arkadaşlarınız, iş ve ailenizle irtibatta kalın.

Sheraton'un iki restoranında alakart yemek seçeneklerinin yanı sıra harika dünya mutfağı ve yöresel lezzetlerin tadını çıkarın. Barda kokteylinizi yudumlayın ya da akşam içeceği için Executive Lounge'a uğrayın ve Marmara Denizi ve yat limanının pamoramik manzarasının keyfini çıkarın.

Carousel ve Galleria'nın da dahil olduğu İstanbul'un belli başlı alışveriş merkezleri Sheraton'a sadece kısa yürüyüş mesafesindedir. Ayrıca İstanbul'un kültürel bölgesi Sultanahmet ise arabayla yalnızca 10 dakika mesafededir. Sheraton Hotel ayrıca önemli konferans merkezlerine elverişli transfer seçenekleri sunmaktadır.




Oda sayısı: 285

Otel Zinciri: Sheraton

Renaissance Polat İstanbul Otel/Yeşil Yurt Otelleri

Renaissance Polat İstanbul Otel

Deniz kıyısına bakan ve İstanbul Uluslararası Havalimanı'na yakın olan Renaissance Polat harika eğlence imakanları ve geniş odalar sunmaktadır.

Bu lüks business oteli çeşitli büyük ve tam donanımlı, deniz ve çevredeki kıyıları gören muhteşem manzaralı odalar sunmaktadır. Her oda ve süit oturma bölümü ve iş seyahatinde bulunanlar için ideal, geniş bir çalışma masasına sahiptir.

Renaissance Polat İstanbul tamamen yenilenip zinde kalmanız için kapsamlı sağlık, güzellik ve fitness imkanları sağlamaktdır. Güne açık veya kapalı havuzda yüzerek başlayın. Toplantılar veya gezip görmeyle geçen yoğun bir günün ardından kendinizi güzellik bakımı veya rahatlatıcı bir masajla sevindirin. Geleneksel Türk buhar banyosunun keyfini çıkarın.

Polat İstanbul ayrıca kolaylığınız için çeşitli restoran ve barlar içerir. Nefes kesen Marmara Denizi manzarası eşliğinde Türk ve dünya mutfağı lezzetlerinin veya sade bir şekilde içeceğin keyfine varabilirsiniz.

Polat Istanbul Hotel iş amaçlı gezginler için de oldukça elverişlidir. Havalimanına sadece 4 kilometre mesafededir. Konuklar için havalimanı transfer servisi ayarlanabilmektedir. İstanbul kent merkezi sadece 20 dakika uzaklıkta olup, toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşılabilir.

Oda sayısı: 414

Otel Zinciri: Marriott Hotels & Resorts – Renaissance Hotels & Resorts

Konaklama imkanı
Yer durumunu kontrol etmek için lütfen kalış tarihlerinizi giriniz

wow İstanbul Airport Otel/Atatürk Hava Alanı Otelleri

WOW İstanbul Airport Otel


Atatürk Havalimanı yakınında ve İstanbul Dünya Ticaret Merkezi ve CNR Expo Centre'in yanında ideal bir konuma sahip olan otel 5 yıldızlı konfor ve imkanlar sunmaktadır.

Harika konumu ve üstün hizmet ve imkanlanları ile WOW İstanbul Hotel hem iş hem de eğlence amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir mekandır. Şirin ve davetkar otelin odaları harika bir dekor ve en üst seviyede konforla konukların kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamaktadır. İstanbul sahiline yakın ve şehir merkezine yaklaşık 16 km mesafededir. Otelin lüks eğlence etkinlikleri arasında sauna, fitness merkezi, Türk hamamı ve masaj imkanları bulunmaktadır. Atatürk Havalimanı'na 2 km kısa mesafede olması özellikle İstanbul'u ziyaret eden yabancı konuklar için oldukça elverişlidir.

Oda sayısı: 277

Konaklama imkanı
Yer durumunu kontrol etmek için lütfen kalış tarihlerinizi giriniz

About me

Şarkı Sitesi