Sheraton İstanbul Atakoy Otel/Ataköy/İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Sheraton İstanbul Atakoy Otel/Ataköy/İstanbul Otelleri

18 Temmuz 2009 Cumartesi

Sheraton İstanbul Atakoy Otel/Ataköy/İstanbul Otelleri

Sheraton İstanbul Atakoy Otel



Sahilyolu Atakoy, 34158 Istanbul Haritayı göster
Puan 9 değerlendirmeden edinildi 9.4

Genel bilgiler Fotoğraflar Nasıl Rezervasyon Yapacaksınız

Ataköy Yat Limanı'nda Atatürk Havalimanına elverişli bir uzaklıkta olan Sheraton Istanbul Hotel lüks ve çağdaş odalar, modern iş imkanları ve nefes kesen Marmara Denizi manzarası sunmaktadır.

Sheraton Ataköy Hotel'in tüm oda ve süitleri zevkli bir şekilde tasarlanmış olup çağdaş bir tarz ve modern imkanlarla donatılmıştır. Sheraton Sweet Sleeper ™ yataklarında harika bir uykunun keyfini çıkarın ve yat limanı ve deniz manzarasını hayranlıkla izleyin.

Kapalı ve açık hava yüzme havuzlarında vakit geçirin. Tenis kortu veya fitness merkezinde form tutun. Perofesyonel spa ile kendinizi şımartın ve rahatlatıcı masaj ya da saunanın tadını çıkarın.

Tam donanımlı ve yüksek hızda internet erişimine sahip Link@Sheraton süitinde arkadaşlarınız, iş ve ailenizle irtibatta kalın.

Sheraton'un iki restoranında alakart yemek seçeneklerinin yanı sıra harika dünya mutfağı ve yöresel lezzetlerin tadını çıkarın. Barda kokteylinizi yudumlayın ya da akşam içeceği için Executive Lounge'a uğrayın ve Marmara Denizi ve yat limanının pamoramik manzarasının keyfini çıkarın.

Carousel ve Galleria'nın da dahil olduğu İstanbul'un belli başlı alışveriş merkezleri Sheraton'a sadece kısa yürüyüş mesafesindedir. Ayrıca İstanbul'un kültürel bölgesi Sultanahmet ise arabayla yalnızca 10 dakika mesafededir. Sheraton Hotel ayrıca önemli konferans merkezlerine elverişli transfer seçenekleri sunmaktadır.




Oda sayısı: 285

Otel Zinciri: Sheraton

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi