19 Mart 2010 Cuma

Sheraton 2010 Erken Rezarvasyon

2 bin 200 TL’lik Çeşme tatili New York’ta 4 gün tatil kazandıracak

SHERATON Çeşme, 1 Haziran-30 Ekim tarihleri arasında ortalama 2 bin 200 TL’ye malolan 8 gecelik tatil yapan müşterilerini 4 günlüğüne New York’a gönderecek. Kampanyaya katılanlar 1 gece Viyana’da kalıp sonra New York’a uçacak ve The Marmara Manhattan’da konaklayacak.

SHERATON Çeşme, 1 Haziran-30 Ekim tarihleri arasında ortalama 2 bin 200 TL verip 8 gece konaklayan müşterilerini 4 günlüğüne New York’ta tatile gönderecek. 2007 yılından bu yana düzenlediği kampanyalarla müşterilerine Barcelona, Roma, Milano gibi Avrupa şehirlerinde ve Dubai’de tatil hediye eden Sheraton Çeşme’nin yeni rotasında ise New York var.

Kampanyanın çok esnek olduğunu ve Çeşme’de 8 gün tatilin uzun geldiği müşteriler için 4’er günlük 2 tatille de aynı kampanyadan yararlanma fırsatı verdiklerini söyleyen Sheraton Çeşme Oteli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, 30 Nisan’a kadar rezervasyon yaptıranların katılabileceği yeni kampanyayla 750 kişiyi hedeflediklerini açıkladı.

1 gece Viyana’da kalış

Avusturya Havayolları işbirliği ile yapılan kampanya kapsamında havayolundan uçak bileti ile The Marmara Manhattan Oteli’nde konaklama bedava olacak. Kampanyaya katılanlar, New York’ta tatil haklarını 1 Kasım 2010 ile 30 Haziran 2011 arasında kullanabilecek. Avusturya Havayolları’nın Viyana aktarmalı uçuşu ile önce 1 gece Viyana Le Meridien Otel’de konaklanacak. Ertesi gün New York’a gidilerek The Marmara Manhattan Otel’de kalınacak. Ayrıca Avusturya Turizm ofisi Viyana’da müze ve ulaşımda kullanılacak City Bus kartını bedava verecek.

Avusturya Havayolları Türkiye Genel Müdürü Altuğ Bekdemir ve The Marmara Manhattan Oteli Genel Müdürü Nur Ercan Mağden de kampanyaya dahil olmaktan memnun olduklarını açıkladı.

SIRADA BANGKOK VE PHUKET VAR

- DAHA önce Sheraton Çeşme Oteli’nde 6 gece konaklayanlara Roma, Milano, Prag, Amsterdam ve Barcelona gibi Avrupa şehirlerinde 2 gece 3 gün tatil hediye ettiklerini hatırlatan İskender Dilek, geçtiğimiz yıl bu kampanyalardan 3 bin 500 kişinin yararlandığını söyledi. 3 gece 4 günlük New York kampanyasından sonra sırada Bangkok ve Phuket olduğunu açıklayan Dilek, görüşmelerinin devam ettiğini ifade etti. Çeşme’nin sezonunun yılda 7 hafta olduğuna ve yüzde 90 yerli turist ağırlıklı çalışan bir otel için bu kadar kısa sezonda sürekli doluluk yakalamak için kampanyalara ihtiyaç olduğuna dikkat çeken İskender Dilek, “Sektördeki 6 gece kal, 5 gece öde gibi klasik kampanyalar yapmak istemiyoruz. Daha önce iPod, Chrysler otomobil gibi hediyeler de verdik ama en çok talep tatil kampanyasına oldu” dedi.


  • Çeşme Sheraton 2010 Erken Rezarvasyon Sitesi için tıklayın
  • 2010 Erken Rezervasyon

    Jolly Tour, 8 Şubat’ta başlattığı ve yüzde 40’a varan indirim içeren erken rezervasyon kampanyasının ilk dönemini 8 Mart’ta sonlandırdı. Jolly Tur’un Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, erken rezervasyon satışlarını geçen yıla oranla yüzde 80 arttırdıklarını açıkladı.



    Erken rezervasyon kampanyasının ikinci dönemini 9 Mart 2010 itibariyle başlatan acente, bu dönemde peşin ve 6 taksit ödemelerde yüzde 35, 12 taksitte ise yüzde 30’a varan indirim yapacak. Geçtiğimiz yıl yüzde 18’lik bir büyüme yakaladığını açıklayan Jolly Tur’un Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, toplam kapasitesinin yüzde 40’ını erken rezervasyon ile gerçekleştirdiklerini söyledi. 2010 yılında yüzde 25 büyüme hedeflediklerini vurgulayan Vardar, ilk dönemi sona eren erken rezervasyonda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 bir artış kaydettiklerini açıkladı. Yurt içinde toplam 250 bin kadar kişinin Jolly Tur aracılığıyla tatile çıkmasının beklediğini belirten Vardar, erken rezervasyonun ilk döneminde 30 bin civarında tatilcinin erken rezervasyon paketini Jolly Tur aracılığı ile satın aldığını bildirdi. En çok Adam&Eve, Cyrstal Hotels, Paloma Hotels, SuSesi Hotel, Orange Country Otel, Majesty Hotels ve Asteria Hotels gibi otellerin tercih edildiğine işaret eden Vardar, en çok tercih edilen bölgelerin sıralamasını ise, yüzde 24 ile Kemer, yüzde 20 ile Belek, yüzde 18 ile Bodrum, yüzde 17 ile Side – Alanya, yüzde 14 ile Marmaris –Fethiye ve yüzde 7 ile Kuşadası –Ayvalık olduğunu kaydetti.


  • Daha Detaylı Bilgi İçin Tıklayın
  • 18 Mart 2010 Perşembe

    Titanic Port Otel Bakırköy İstanbul Otelleri



    Otel

    Alışverişin bol olan yeri Bakırköyde hizmet veren Titanic Port Otel, 2009 da hizmet vermeye başlamıştır.Türkiye'nin bir çok yerindede otelleri bulunmaktadır.Otelimiz iş adamlarına yönelik yapılmış ve son derece konforludur.7 adet toplantı salonu ve 1 adet balo salonumuz mevcuttur. Türk ve Uluslararası zengin menü çeşitleriyle Roof Bar'da eşsiz mükemmel manzarasında ziyafete davet ediyor.İstanbul Atatürk Havalimanı 5 km, CNR Fuar Merkezi 5 km, Tüyap Fuar Merkezi 17 km, Metrobus istasyonu 1,5 km mesafededir.


    Odalar

    Odalarımız son derece konforlu olup çoğu odalarda deniz manzaralıdır.Otel'de, çalışma masaları,stil sahibi tasarım ürünleri ve duvarları sanatçılara ait eserlerle donatılmıştır.Otel'de 180 oda,1 suit olmak üzere toplam 181 oda ve 400 yatak bulunmaktadır.Odalardaki özellikler:Banyo,LCD TV ,uydu bağlantısı,lüks minibar,merkezi sistem klima ,özel tasarım duş ve küvet,telesekreterli çift hat telefon,elektronik özel kasa,ışıklandırma, açılır pencere sistemi,saç kurutma makinesi,büyüteçli ayna,ortopedik yatak ve yastıklar,doğal textil ürünleri,geniş ve konforlu çalışma alanı, internet erişimi, data port, elektronik özel kapı sistemi ve 24 saat oda hizmeti vermektedir.

    Restorant

    Otel Titanic Port, Açık büfesiyle hizmet vermektedir.Beklentilerinizden daha fazlasını sunan Titanic Port Otel, öğle ve akşam A la carte restorantıyla özenle dekore ve dizayn edilmiş yerimizde hizmet vermektedir.Otelimizde elle yapılan kaliteli pasta kurabiye snack tarzı tadlar ve türk ve dünya kahvesiyle modern ortamda sunuluyor.Ayrıca Eşsiz manzarasıyla Compass bar,canlı müzik eşliğinde kafanızı dağıtabilirsiniz.


    Sağlık Kulübü

    Otelimiz Son derece lüks ve tüm sağlık hizmetleriyle müsafirlerimizin hizmetindedir.

    TITANIC Wellness Spa, TITANIC Port Hotel içinde yer alan 5500 m2’lik yepyeni bir sağlık ve güzellik merkezi. ‘Sadece isteyin…’ konsepti ile hayallerinizdeki hizmet ve kaliteyi, sertifikalı eğitmenler eşliğinde, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış dev salonlarda ayrıca Spa keyfini de muhteşem dekore edilmiş bu ayrıcalıklar dünyasında özgürce yaşayın.

    • 500 m2 3 adet çok amaçlı salon
    • 20 farklı ders seçeneği, grup yada kişisel egzersizler
    • 20-25 dk.’lık ‘Business Station’ ve Express Gym ayrıcalığı
    • Son teknoloji yeni ekipmanlar
    • Sertifikali eğitmenler
    • Beslenme Danışmanlığı
    • Çocuk Bakım Ünitesi
    • Kapalı Yüzme Havuzu
    • Türk Hamamı
    • Buhar Banyosu
    • Sauna
    • Deniz sulu ve sıcak Jakuzi
    • Şok Banyosu
    • Kar Odası
    • Masaj Ve Terapi
    • Cilt ve Vücut Bakımı
    • Dinlenme Odaları
    • Modern soyunma odaları ve duşlar
    • Vitamin Snack Bar
    • Bay Bayan Kuaför
    • 5 Yıldız ayrıcalığı…


    Fitness
    SPA
    Havuz

    Hizmetler

    Titanic Otel, müsafirlerimizin rahatını en ön plana alarak rahat ve huzurlu bir ortamda sizi davet ediyor.


    Shuttle Bus hizmeti
    - TITANIC Wellness Spa
    - Kapalı Yüzme Havuzu
    - Bay Bayan Kuaför
    - Bebek Bakıcısı (istek halinde)
    - İnternet (wi-fi)
    - 24 saat Oda Servisi
    - Kuru Temizleme Çamaşır Servisi
    - Business Center
    - Otopark
    - Valet Parking



    İletişim

    Tel:0212 413 70 00
    Fax:0 212 661 18 29

    Adres:Fisekhane Cd. No.7/3 Bakirkoy 34140 İstanbul Türkiye

  • Bakırköy Titanic Port Otel sitesi için tıklayın
  • 17 Mart 2010 Çarşamba

    Yeşilçay Ağva Otel Şile İstanbul Otelleri









    Otel

    Şehrin gürültüsü, trafik karmaşası, hızla akan zaman, yorgunluk... Bütün bunlar artık çok uzağınızda kaldı.

    Çünkü artık İstanbul'un yanı başında, yeşille mavinin birleştiği, iki nehir arasında kalmış eşsiz bir doğa harikası olan Ağva'dasınız.


    Odalar

    Yeşilçay Tatil Köyü, Göksu Nehri kıyısında toplam 6000 m²'lik geniş bir alana kurulmuştur.Konutlarımızın tümü kaliteli ahşaptan yapılmış, iç ve dış yalıtımı sağlanmıştır.

    Tesisimizde, 24 adet çift kişilik, 7 adet üç kişilik ve 8 adet dört kişilik olmak üzere toplam 39 oda ve 101 yatak kapasitesi mevcuttur. Tesisimizdeki evler birbirinden bağımsız ahşap evlerden oluşmaktadır.

    Restorant

    Gününüze iskele restoranımızda alacağınız sıkı bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Açık büfe kahvaltısı, zengin çeşitleri ve lezzetleri yemekleri ile ilginizi çekecektir. Günün ilerleyen saatlerinde bahçemizde çimlerdeki minderlere uzanabilir, hamakta kitap okuyabilir, gökyüzünü seyredip hayal kurabilir ya da iskeleden balık tutabilirsiniz. Akşam olduğunda yemeğinizi kapalı ya da açık restoranda alabilirsiniz. Size sunulacak balık ve deniz ürünlerinin ilginizi çekeceğini düşünüyoruz. Bir yandan yemeğinizi yerken, diğer taraftan son derece kaliteli şaraplardan yudumlayabilirsiniz.


    Hizmetler

    Yeşilçay Tatil Köyü olarak size sunduğumuz hizmetlerde, özel otel olmamızın verdiği özen ve modern yaşamın gerektirdiği tüm ayıntılar düşünülmüştür.

    Bir bakışta size sunduğumuz hizmetler;

    Açık havuz (Yetişkin ve çocuk)
    Çim kaplı ve bol ağaçlı bir bahçe
    İskele Restoran
    Kapalı Restoran
    Bar
    Havuz Bar
    Lobi
    Minder ve hamak keyfi
    TV ve Oyun Salonu
    Balık Tutma
    Ücretsiz su sporları imkanı (Deniz bisikleti, sandal gibi)
    Ücretsiz motor ile plaj servisi
    Konferans Salonu
    Wireless Internet Hizmeti

    İletişim

    Tel : 0216 721 73 48 (2 hat)
    Fax : 0216 721 73 51
    GSM : 0536 436 55 64 - 0542 825 31 36

    Adres:Yakuplu Cad. No:118 Ağva - İstanbul Türkiye

  • Şile Yeşilçay Ağva Otel sitesi için tıklayın
  • Dedeman Şile Otel İstanbul Otelleri





    Otel

    Dedeman Otel, Türkiye'nin çoğu illerinde olduğu gibi İstanbul Şile'dede Dedeman Müsafir perverliğiyle ideal güzel bir ortamda ağırlıyor.İstanbul'a yakın mesafede olduğu gibi tüm gün koşuşturma ardından kafanızı dinleyebileceğiniz bir ortamı sunuyoruz.Havalimanına 55 km , Şile terminaline 3 km,Harem otogarına 60 km Deniz feneri'ne 4km'dir.


    Odalar

    Türkiye'nin coğu illerinde hizmet veren Dedeman Otel,İstanbul Şile'de konuklarını en iyi şekilde ağırlamaktadır.standart oda, suit oda,Kral dairesi,Engelliler odası ve tüm odalarımız deniz manzaralıdır.Toplam yatak sayısı 309 , 167 odasıyla hizmet veriyor.Odalardaki özellikler:Direkt telefon ,Minibar ,Elektronik kasa,Elektronik kapı kilit sistemi,TV (LCD),Uydu Tv,Klima (Merkezi sistem),Saç kurutma makinesi,Jakuzi (Suitlerde ve çatı odalarda),Internet bağlantısı,Duman / Yangın dedektörü ve 24 saat oda servisiyle hizmet vermektedir.


    Restorant

    Türk ve uluslararası mutfak kültürünün birleştiği Dedeman Otel,4 ayrı restoran ve barıyla hizmet veriyor.Artene Restorant,Hoku’s Brasserie Cafe,A'la Carte,D'light,teras ve zemin katta hizmet veren restoranlarımız konukklarımız için en iyisini düşünmüştür.


    Hizmetler

    Life Style sağlık merkezi bünyesinde, açık, kapalı havuz, sauna, Türk hamamı, fitness center, masaj, at binme ve eğitim, ATV ve tenis kortu barındırmaktadır. Ayrıca oyun salonumuzda, masa tenisi, bilardo oynayabilir ya da lobby barda şömine keyfi yaşayabilirsiniz.


    İletişim


    Tel: +90 (216) 712 2424
    Fax: +90 (216) 712 2429

    Adres:Kumbaba Mah. Uygur Sok. No: 40 Şile İstanbul Türkiye



  • Şile Dedeman Otel sitesi için tıklayın
  • Grand Şile Otel Şile İstanbul Otelleri





    Otel

    Tarihi kültürü ve sanatıyla ilgi çeken şile,masmavi denizi ve yemyeşil ormanıyla tüm konuklarımızı ağırlayan semtinde Grand Şile,müsafirlerini en iyi şekilde şık bir görünümüyle konforlu odalarıyla herşeyin en iyisini düşünmüştür.Grand Şile ,İstanbul'a 52 km uzaklıktadır.Atatürk havaalanına 90 km , Sabiha Gökçen havaalanına 30 dk dır.


    Odalar

    Odalarımız son derece konforlu olup özenle dizayn ve dekore edilmiştir. Denize sıfır olan Grand şile, odalar deniz manzarasını görmektedir.Odalarımız: 80 oda 240 yatak kapasitesindedir.1 Balo Suiti, 2 Delux , 5 jakuzili suit oda bulunmaktadır.Deniz görünen odlarımızdaki özellikler:LCD Uydu TV ,Minibar,Klima ,Oturma grubu,Telefon,Balkon,Gömme banyo ,Buklet malzemesi,Bavulluk ,Saç kurutma makinası,internet bağlantısı ve 24 saat oda servisimiz mevcuttur.


    Restorant

    Türk mutfağından özenle hazırlanmış menüsüyle donatılmış yemekler müsafirler için özenle hazırlanmıştır.Özel günleriniz içinde salonlarımız mevcuttur;düğün,nişan,toplantı salonu ile hizmet vermektedir.Ayrıca hafta sonları canlı müzik eşliğinde damak tadınıza uygun zengin menümüzle yorgunluğunuzu atabilirsiniz.Gran Şile Oteldeki Salonlarımız:500 kisi kapasiteli toplantı ve balo salonu ,200 kisi kapasiteli snack bar restaurant, 700 kişilik sinema düzeninde toplantı salonu ,250 kisi kapasiteli kapalı restaurant,150 kisi kapasiteli teras restaurant,Havuz başında 1000 kisilik nişan, düğün, kokteyl organizasyonu.


    Hizmetler

    Grand Şile Otel, Müsafirlerimizin güvenliği ve rahatını en ön plana alarak herşeyi en iyi şekilde düşünüp tasarlamıştır.

    Geniş ve rahat lobby
    Güvenlik kasaları
    Oyun Salonu (bilardo, masa tenisi, okey, tavla)
    Yarı olimpik açık yüzme havuzu
    Çocuk havuzu
    Sauna - Şok havuzu
    Türk hamamı

    İletişim

    Tel : 0216 712 21 21 - 22 / 0216 711 46 78 - 79
    Fax : 0216 711 46 80

    Adres: Plaj Yolu No: 19 Şile İstanbul Turkey

  • Şile Grand Şile Otel sitesi için tıklayın
  • 16 Mart 2010 Salı

    Değirmen Otel Şile İstanbul Otelleri


    Otel

    Otel Değirmen, Şile'de inşa edilmiş olup toplantı ve özel günleriniz için tasarlanan otelimiz gösteriler ve danslarıyla ilginizi çeken ve eski tarzda oyunlarıyla hizmet vermektedir.ayrıca tanınmış yazar ve şairlerimizin eserlerini 40 yıldır tanıtıyor.En eski hizmet veren otel olup 2006 yılında yeniden inşa edilen Değirmen otel,2 yıldıza sahiptir.



    Odalar

    Odalarımız son derece konforludur.Standart odalar duşkabinli,Suit odalarımız deniz manzaralı ve jakuzilidir.odalardaki özellikler:merkezi klima, odalarda elektronik kartlı anahtar sistemi, su ısıtıcısı (kettle), internet bağlantısı, lcd ekran tv (uydu yayınlı) elektronik kasa, banyoda ( wc, kuvet, fön makinası, bazı odalarda jakuzi)ve 24 saat oda servisimiz mevcuttur.


    Restorant

    Dünya'dan seçme zengin menüsüyle hizmet veren değirmen restorant 250 kapasiteli olup eşsiz manzarasıyla damak tadınıza uygun yemeklerimizle günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz .Ayrıca alkollü alkolsüz içeceklerinizi roof bardan alabilirsiniz.


    İletişim

    Tel:0216 710 32 32
    Fax:0216 711 52 48

    Adres:plaj yolu no:2 - 34980-şile istanbul


  • Şile Değirmen Otel sitesi için tıklayın
  • Blue House Otel Eminönü İstanbul Otelleri





    Otel

    Osmanlı döneminde Deniz Gümrüğü ve Gümrük Eminliğinin burada bulunması sebebiyle Eminönü adını almış olan Eminönü merkezi alanın en canlı yerindendir.

    1997 yılında restore edilen osmanlı tarzıyla restore edilen Blue House Otel,3 ayrı restorantıyla hizmet vermektedir;sera restaurant, bahçe restaurant ve Marmara teras Türk ve Uluslararası zengin menüsüyle konuklarımızı en iyi şekilde ziyafete davet ediyoruz.


    Odalar

    Marmara denizi ve Sultanahmet Camiiyi gören odalar tüm ihtiyaçlarınızı gideren House Otel,26 standart oda,1 suit odası bulunmaktadır.klima, minibar, kablolu TV, Saç kurutma makinesi, direk telefon ve duşlu banyo 24 saat oda servisimiz vardır.


    Restorant

    Marmara denizi,Sultanahmet Camii, Adalar ve Ayasofyayı gören Blue House Otel, 3 ayrı restorantıyla hizmet veriyor;Teras Marmara Restoran, Bahçe Restoran ve İç Restoran. Teras restoranımız çatımızdadır.Toplam 180 kapasitesiyle Konuklarını en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyarız.


    İletişim

    Tel:+90 (212) 638 90 10 - 11- 12 - 13 - 14 - 15 - 16
    Fax:+90 (212) 638 90 17


    Adres:Dalbastı Sokak No:14 Sultanahmet İstanbul Türkiye

  • Eminönü Blue House Otel sitesi için tıklayın
  • Celal Ağa Konaği Otel Eminönü İstanbul Otelleri







    Otel

    Osmanlı döneminde Deniz Gümrüğü ve Gümrük Eminliğinin burada bulunması sebebiyle Eminönü adını almış olan Eminönü, merkezi alanın en canlı yerindendir.Tarihi yarımadada 5 yıldızlı konfora sahip Celal Ağa Konaği, beklentilerinizin ötesinde bir keyifli tatil sunuyor.


    Odalar

    Odalarımız özenle dizayn ve dekore edilmiş olup 5 yıldızlı bir konfora sahiptir.87 Oda 2 suit,23 standart oda,62 deluxe mevcuttur. Tüm Odalarımızda,Plazma Tv, Uydu kanalları, Bilgisayar ve Fax bağlantıları, internet, minibar, güvenlik kasası, direkt telefon, şömine ve 24 saat hizmet vermektedir.


    Restorant

    Türk ve dünya mutfaklarından seçilmiş zengin menüsüyle hizmet vermektedir.Açık büfeden oluşup sabah kahvaltısından başlayabilirsiniz.150 kişilik kapasitesiyle sabah,öğle ve akşam yemeklerinizi damak tadınıza uygun lezzetlerle sunuyoruz.


    Hizmetler

    Açık ve Kapalı olmak üzere 2 adet yarı olimpik havuz.Jakuzzi özellikli ve dalga efektli. Mevsimlere göre ısıtmalı.Terasta yeralan açık-havuzumuzda iki bar ve bir restaurant eşlik etmekte..2009 model Cardio Gym ekipmanları..Vücut analiz cihazları..Özel üretilen tansiyon aleti ve metabolik holder..ayrıca kişi tanıma cihazıyla size hizmete hazır..6 ayrı masaj tekniği ile istenilen rahatlama düzeyi..2 adet cafe-Bar'ın eşlik ettiği Şelalede dinlenme bölümü..Cilt bakımı, manikür, pedikür odası.. Ünlü Osmanlı Bestekarı Hamamizade İsmail Dede Efendi (1178-1846)'nin ailesine ait tarihi Acemoğlu Hamamı(17.yy) Kaderine terkedilen bu tarihi hamam Celal Ağa Konağı'nın İnşaasıyla birlikte restore edilerek yeniden canlandı.


    İletişim

    Tel: +90 212 519 09 09
    Fax: +90 212 514 09 09

    Adres:Balabanaga Mah.Sehzadebas Cad. No: 5 / 7 Eminönü İstanbul Turkiye

  • Eminönü Celal Ağa Konağı Otel sitesi için tıklayın
  • Legacy Ottoman Otel Eminönü İstanbul Otelleri






    Otel

    Osmanlı döneminde Deniz Gümrüğü ve Gümrük Eminliğinin burada bulunması sebebiyle Eminönü adını almış olan Eminönü İstanbul'un merkezi alanın en canlı yerindendir.I.abdulhamit külliyesinin yerine 4.vakıf hanı dizayn ve dekore edilerek Legacy Ottoman Otel olarak hizmete sunulmuştur.otel 7 katlı olup çelik iskeletlerle yapılmıştır.Legacy Ottoman Otel, havaalanına 20 dk uzaklıktadır.


    Odalar

    odalarımız son derece konforlu olup 5 çeşit odalardan oluşmaktadır.Standart Oda,Corner Suite,Deluxe Oda,Triple Oda, Junior Suites Odalarımız mevcuttur.Standart Odalarımızda,uydu yayını, kablosuz Internet erişimi, minibar, kasa, çalışma masası, saç kurutma makinesi ve banyo aksesuarları, bornoz, terlik, şampuan, sabun, nemlendirici, duş jeli, istenildiği taktirde uyandırma sistemi de mevcuttur.Diğer odalarımızdada,jakuzili küvet ve gün ışığı alan pencerelerimiz ve 24 saat oda servisiyle hizmet vermektedir.


    Restorant

    Türk ve Uluslararası zengin menüsüyle hizmet veren Otel Legacy Ottoman ,Boğaz manzaralı ve tarihi binaları gören teras restorantta,sabah kahvaltısı,öğle ve akşam yemeğinizi alabilirsiniz.500 kişilik kapasiteli olup özel günleriniz içinde hizmet veriyoruz.Ayrıca Güzel bir yemekten sonra Çatı barımızdan alkollü alkolsüz içeceklerinizi alarak günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.


    Sağlık Merkezi

    Jakuzili-Kapalı Yüzme Havuzu, Dinlenme Salonu, Sauna, Buhar Banyosu, Şok Duşlar, Bay ve Bayan Soyunma Odaları, Vitamin Bar Sağlık Kulubü yararlanabileceğiniz sağlık ve dinlence hizmetlerimiz arasındadır.Türk Hamamı,Masaj Terapi ve Özel Vücut Bakımları mevcuttur.


    İletişim

    Tel: +90 212 527 6767
    Fax: +90 212 519 8763

    Adres: HOBYAR MAH. HAMİDİYE CAD. No: 64 EMİNÖNÜ, 34112 ISTANBUL TURKEY

  • Eminönü Legacy Ottoman Otel sitesi için tıklayın
  • 15 Mart 2010 Pazartesi

    Ambassador Otel Sultanahmet İstanbul Otelleri


    Otel

    Osmanlı ve Bizanslıların yaşadığı eski şehirde tarihi ve mimari yapılarıyla ilgi çeken Sultanahmet,eski tarihi yeniden canlandırıyor.Otel Ambassador,konuklarına eski şehrin eşsiz mükemmel manzarasını sunuyor.Ambassador Otel'e Atatürk havalimanı 16 km dir.


    Odalar


    Marmara denizi ve eşsiz manzarasıyla çevrili olan odalarımız herşey en üst düzeyde dizayn ve dekore edilmiştir.Odalarımızın özellikleri: telefon, minibar, televizyon, v (digiturk, uydu ve interaktif tv yayınlı), internet bağlantısı, merkezi klima, banyoda (wc duş, telefon, fön makinası suitlerde jakuzi) ve 24 saat oda hizmeti bulunmaktadır.


    Restorant



    Türk ve Uluslararası zengin menüsüyle damak tadınıza uygun yemeklerle hizmet vermektedir.Açık büfesiyle sabah kahvaltı salonu,lobi bar,roof bar,teras bar,restorant bar,açık restorant40 kişilik, kapalı restorant 30 kişilik ve eski şehrin manzarasını izleyerek içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz.


    Hizmetler


    Ambassador Otel'de Türk hamamı,Sauna, Bebek bakıcılığı,24 saat oda hizmeti, merkezi klima,jeneratör,Busines merkezi,otopark mevcuttur.


    İletişim


    Tel : + 90 212 512 0002
    Fax : + 90 212 512 0005

    Adres : Divanyolu Ticarethane Sokak No: 19 34420 Sultanahmet Istanbul TURKEY

  • Sultanahmet Ambassador Otel sitesi için tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi