Grand Şile Otel Şile İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Grand Şile Otel Şile İstanbul Otelleri

17 Mart 2010 Çarşamba

Grand Şile Otel Şile İstanbul Otelleri





Otel

Tarihi kültürü ve sanatıyla ilgi çeken şile,masmavi denizi ve yemyeşil ormanıyla tüm konuklarımızı ağırlayan semtinde Grand Şile,müsafirlerini en iyi şekilde şık bir görünümüyle konforlu odalarıyla herşeyin en iyisini düşünmüştür.Grand Şile ,İstanbul'a 52 km uzaklıktadır.Atatürk havaalanına 90 km , Sabiha Gökçen havaalanına 30 dk dır.


Odalar

Odalarımız son derece konforlu olup özenle dizayn ve dekore edilmiştir. Denize sıfır olan Grand şile, odalar deniz manzarasını görmektedir.Odalarımız: 80 oda 240 yatak kapasitesindedir.1 Balo Suiti, 2 Delux , 5 jakuzili suit oda bulunmaktadır.Deniz görünen odlarımızdaki özellikler:LCD Uydu TV ,Minibar,Klima ,Oturma grubu,Telefon,Balkon,Gömme banyo ,Buklet malzemesi,Bavulluk ,Saç kurutma makinası,internet bağlantısı ve 24 saat oda servisimiz mevcuttur.


Restorant

Türk mutfağından özenle hazırlanmış menüsüyle donatılmış yemekler müsafirler için özenle hazırlanmıştır.Özel günleriniz içinde salonlarımız mevcuttur;düğün,nişan,toplantı salonu ile hizmet vermektedir.Ayrıca hafta sonları canlı müzik eşliğinde damak tadınıza uygun zengin menümüzle yorgunluğunuzu atabilirsiniz.Gran Şile Oteldeki Salonlarımız:500 kisi kapasiteli toplantı ve balo salonu ,200 kisi kapasiteli snack bar restaurant, 700 kişilik sinema düzeninde toplantı salonu ,250 kisi kapasiteli kapalı restaurant,150 kisi kapasiteli teras restaurant,Havuz başında 1000 kisilik nişan, düğün, kokteyl organizasyonu.


Hizmetler

Grand Şile Otel, Müsafirlerimizin güvenliği ve rahatını en ön plana alarak herşeyi en iyi şekilde düşünüp tasarlamıştır.

Geniş ve rahat lobby
Güvenlik kasaları
Oyun Salonu (bilardo, masa tenisi, okey, tavla)
Yarı olimpik açık yüzme havuzu
Çocuk havuzu
Sauna - Şok havuzu
Türk hamamı

İletişim

Tel : 0216 712 21 21 - 22 / 0216 711 46 78 - 79
Fax : 0216 711 46 80

Adres: Plaj Yolu No: 19 Şile İstanbul Turkey

  • Şile Grand Şile Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi