Dedeman Şile Otel İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Dedeman Şile Otel İstanbul Otelleri

17 Mart 2010 Çarşamba

Dedeman Şile Otel İstanbul Otelleri





Otel

Dedeman Otel, Türkiye'nin çoğu illerinde olduğu gibi İstanbul Şile'dede Dedeman Müsafir perverliğiyle ideal güzel bir ortamda ağırlıyor.İstanbul'a yakın mesafede olduğu gibi tüm gün koşuşturma ardından kafanızı dinleyebileceğiniz bir ortamı sunuyoruz.Havalimanına 55 km , Şile terminaline 3 km,Harem otogarına 60 km Deniz feneri'ne 4km'dir.


Odalar

Türkiye'nin coğu illerinde hizmet veren Dedeman Otel,İstanbul Şile'de konuklarını en iyi şekilde ağırlamaktadır.standart oda, suit oda,Kral dairesi,Engelliler odası ve tüm odalarımız deniz manzaralıdır.Toplam yatak sayısı 309 , 167 odasıyla hizmet veriyor.Odalardaki özellikler:Direkt telefon ,Minibar ,Elektronik kasa,Elektronik kapı kilit sistemi,TV (LCD),Uydu Tv,Klima (Merkezi sistem),Saç kurutma makinesi,Jakuzi (Suitlerde ve çatı odalarda),Internet bağlantısı,Duman / Yangın dedektörü ve 24 saat oda servisiyle hizmet vermektedir.


Restorant

Türk ve uluslararası mutfak kültürünün birleştiği Dedeman Otel,4 ayrı restoran ve barıyla hizmet veriyor.Artene Restorant,Hoku’s Brasserie Cafe,A'la Carte,D'light,teras ve zemin katta hizmet veren restoranlarımız konukklarımız için en iyisini düşünmüştür.


Hizmetler

Life Style sağlık merkezi bünyesinde, açık, kapalı havuz, sauna, Türk hamamı, fitness center, masaj, at binme ve eğitim, ATV ve tenis kortu barındırmaktadır. Ayrıca oyun salonumuzda, masa tenisi, bilardo oynayabilir ya da lobby barda şömine keyfi yaşayabilirsiniz.


İletişim


Tel: +90 (216) 712 2424
Fax: +90 (216) 712 2429

Adres:Kumbaba Mah. Uygur Sok. No: 40 Şile İstanbul Türkiye



  • Şile Dedeman Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi