Celal Ağa Konaği Otel Eminönü İstanbul Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Celal Ağa Konaği Otel Eminönü İstanbul Otelleri

16 Mart 2010 Salı

Celal Ağa Konaği Otel Eminönü İstanbul Otelleri







Otel

Osmanlı döneminde Deniz Gümrüğü ve Gümrük Eminliğinin burada bulunması sebebiyle Eminönü adını almış olan Eminönü, merkezi alanın en canlı yerindendir.Tarihi yarımadada 5 yıldızlı konfora sahip Celal Ağa Konaği, beklentilerinizin ötesinde bir keyifli tatil sunuyor.


Odalar

Odalarımız özenle dizayn ve dekore edilmiş olup 5 yıldızlı bir konfora sahiptir.87 Oda 2 suit,23 standart oda,62 deluxe mevcuttur. Tüm Odalarımızda,Plazma Tv, Uydu kanalları, Bilgisayar ve Fax bağlantıları, internet, minibar, güvenlik kasası, direkt telefon, şömine ve 24 saat hizmet vermektedir.


Restorant

Türk ve dünya mutfaklarından seçilmiş zengin menüsüyle hizmet vermektedir.Açık büfeden oluşup sabah kahvaltısından başlayabilirsiniz.150 kişilik kapasitesiyle sabah,öğle ve akşam yemeklerinizi damak tadınıza uygun lezzetlerle sunuyoruz.


Hizmetler

Açık ve Kapalı olmak üzere 2 adet yarı olimpik havuz.Jakuzzi özellikli ve dalga efektli. Mevsimlere göre ısıtmalı.Terasta yeralan açık-havuzumuzda iki bar ve bir restaurant eşlik etmekte..2009 model Cardio Gym ekipmanları..Vücut analiz cihazları..Özel üretilen tansiyon aleti ve metabolik holder..ayrıca kişi tanıma cihazıyla size hizmete hazır..6 ayrı masaj tekniği ile istenilen rahatlama düzeyi..2 adet cafe-Bar'ın eşlik ettiği Şelalede dinlenme bölümü..Cilt bakımı, manikür, pedikür odası.. Ünlü Osmanlı Bestekarı Hamamizade İsmail Dede Efendi (1178-1846)'nin ailesine ait tarihi Acemoğlu Hamamı(17.yy) Kaderine terkedilen bu tarihi hamam Celal Ağa Konağı'nın İnşaasıyla birlikte restore edilerek yeniden canlandı.


İletişim

Tel: +90 212 519 09 09
Fax: +90 212 514 09 09

Adres:Balabanaga Mah.Sehzadebas Cad. No: 5 / 7 Eminönü İstanbul Turkiye

  • Eminönü Celal Ağa Konağı Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi