20 Şubat 2010 Cumartesi

Sidonya Otel Kadıköy İstanbul Otelleri




Otel

Sidonya otel'i 1996 yılında Kadıköyde ilk projeli otellerinden biridir.
Yamaçta kurulan sidonya oteli marmara denizi görmektedir;iskeleye yakın olduğu için yürüyüş mesafeside yakındır.Tren garına 5 dakika mesafesi olduğu için dışından gelen müsafirlerede kolaylık sağlamaktadır,Ayrıca havalimanına 45 dakika uzaklıktadır,müsafirlerimize hizmetin en iyisini sunmaktan gurur duyarız.

Kübadan çine kadar dünyanın dört bucağından özel konuklar ağırlayan otelimiz bundan sonrasında da aynı çizgide gelişerek ve güzelleşerek ev sahipliğini sürdürmeye devam edecektir.


Odalar

evinizde gibi hissettirecek şekilde döşenmiş Sidonya otel, konforlu ve ferah odalarımızda kablosuz internet erişimi, minibar, özel kasa, klima, direkt telefon, saç kurutma makinesi,24 saat sıcak su, çamaşır ve kuru temizleme oda servisi bulunmaktadır.


Güvenliğiniz amacıyla odalarımızda yangın alarmı ve otelimizde jeneratör bulunmaktadır.

Sidonya hotel, Sizin rahatınız için herşeyi ön planda tutarak maksimum düzeyde konforu size ulaştırmayı amaçlamaktadır.


Teras Restorant

Terasbar ve restorantımız, eşsiz mutfağımızında birleşmesiyle ve inanılmaz manzarasıyla bulunduğu konum itibari ile kadıköy’ün en eşsiz köşesindedir.

Terasbar ve restorantımızda özel geceler ve programlar yapılmaktadır.
Terasbar ve restorantımız sadece otel müşterilerine değil dışarıdan gelen müşterilere hizmet vermektedir.

Uygun fiyat politamız ve kaliteden ödün vermeyen üstün hizmet anlayışımızın bütünleşmesiyle 9 yıldır hizmet vermekteyiz.


Aktiviteler

- Otelimizin içerisinde internet cafe mecvuttur.
- Restorantımızda düğün, nişan, ayrıca özel geceler yapılmaktadır.
- Sauna ve masaj hizmeti verilmektedir.
- Projeksiyon ekranda sinema keyfi.

Sidonya hotel ayrıcalıklarından faydalanabilmek ve bu keyfi yaşayabilmek için sizi bekliyoruz.

İletişim

Tel : 0216 349 53 0
Fax : 0216 337 01 91
Adres : Rıhtım cad. Nemlizade sok. no : 34 Kadıköy İstanbul

  • Kadıköy Sidonya Otel sitesi için tıklayın
  • Dila Otel Kadıköy İstanbul Otelleri











    Otel

    2002 yılının nisan ayında faaliyete geçen Dila otel,Anadolu yakasında ilk Business class olarak tanınmıştır.

    Dila otel kadıköyde kurulmuştur , 4 yıldızlı otel kalitesini sunar.
    4 suit 1 engelli odası olmak üzere 80 oda ve 160 yatak kapasitesi,3 adet toplantı oadası ,Terraca bar cafe ile sizi otelimize davet ediyoruz ..

    Odalar

    Standart Oda

    Odalarımız tatil veya iş amaçlı gelen konuklarımızın rahat edebilmeleri için, özenle hazırlanmış olup konfor, güvenlik ve ileri teknoloji standartları ile donatılmıştır.

    Sizleri konfor ve ayrıcalıklı bir ortamda ağırlamak kadar sağlığınız ile de yakından ilgileniyor ve odalarımızın tümünün temizliğinde özel dezenfekte ve hijyen kullanıyoruz.

    Sigara içilen ve içilmeyen odalarımız mevcut olup bütün odalarımızda güvenlik kasası, pres ütü, küvetli banyo, 6 dil 45 kanal televizyon yayını, pay TV, mini bar, internet bağlantısı, direk telefon ve klima bulunmaktadır.

    Süperior Oda

    Odalarımız tatil veya iş amaçlı gelen konuklarımızın rahat edebilmeleri için, özenle hazırlanmış olup konfor, güvenlik ve ileri teknoloji standartları ile donatılmıştır.

    Sizleri konfor ve ayrıcalıklı bir ortamda ağırlamak kadar sağlığınız ile de yakından ilgileniyor ve odalarımızın tümünün temizliğinde özel dezenfekte ve hijyen kullanıyoruz.

    Sigara içilen ve içilmeyen odalarımız mevcut olup bütün odalarımızda güvenlik kasası, pres ütü, küvetli banyo, 6 dil 45 kanal televizyon yayını, pay TV, mini bar, internet bağlantısı, direk telefon ve klima bulunmaktadır.


    Restorant

    110 kişi kapasiteli salonumuzda yemekli organizasyon ve davetlerinizde, kapasiteli servis anlayışımız ve güler yüzlü personelimiz ile TÜrk mutfağının eşsiz
    örneklerinden lezzetler sunuyoruz.
    Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin sunulduğu mutfağımızda, günümüzün son teknolojik imkanları hijyenik ortamda hizmetinize sunulmuştur.

    Teras Bar

    Sıcak yaz akşamlarında serin alternatifler sunan teras bar cafemizde, sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

    Lobi Bar

    Odalarınızın hazırlanmasını yada misafirlerinizi beklerken keyifli anlar geçirebileceğiniz yüksek standartlarda döşenmiş lobimizde sizlere yorgunluk kahvenizi ikram ederken odalarınız son bir kez daha gözden geçirilir.

    İletişim

    Tel : +90 (216) 418 83 83 pbx
    Fax : +90 (216) 418 98 94
    Adres : Fuat Bey Sok. No:5 81300 Kadıköy İstanbul



  • Kadıköy Dila Otel sitesi için tıklayın



  • 19 Şubat 2010 Cuma

    Butik Star Otel Taksim İstanbul Otelleri






    Otel

    Odalar


    Nefes kesen 7 boğaz manzaralı ve balkonlu, şehir ve bahçe manzaralı 24 oda ile sizleri beklemekteyiz.

    Bu özel kategorideki alışkanlık yaratan otelimiz oldukça hoş dekorasyonu ve servis kalitesi ile sürekli bizi tercih eden misafirlerimize evlerinden uzaktayken de evlerindeki konforu hissettirmektedir.

    Odalarımız en üst seviyede konforunuz için split klima, minibar, yerli ve yabancı kanallar, pay tv, kişisel temizlik ürünleriyle, küvet, saç kurutma makınası, direk telefon,24 saat oda servisiyle hizmetinizdedir.

    Banyo küveti
    Isıtma-Soğutma
    Room - Writing desk
    Karartma perdesi


    Banyoda telefon
    24 saat oda servisi
    Uyandırma servisi
    Mini bar


    Saç kurutma makinesi
    Direk telefon
    6 dilde yayın yapan Uydu/Kablo LCD TV
    Bebek yatağı


    Çay/Kahve için elektrikli
    su ısıtıcısı
    Bütün odalarda ücretsiz kablosuz internet (Wi-Fi)
    ve data kablosu mevcuttur
    Sigara içilen
    odalarımız mevcuttur.
    Deniz manzaralı oda mevcuttur.


    İstek üzerine geçmeli
    birbirine bağlı odalar mevcuttur.
    Bütün odalarda kablolu internet mevcuttur
    İsteğe bağlı olarak bağlantılı oldalarımız mevcuttur

    Restorant

    Sıcak atmosferimizde herkesi içten ve samimiyetle karşılıyoruz. Güzel bir güne başlamak için pek çok seçeneğin sunulduğu kahvaltı büfemiz 07:00 – 10:00 arasında hizmet vermektedir.

    Kışlık Bahçesi restaurant 50 kişiye kadar olan özel yemek organizasyon ve davetlerinizde doğru ve alternatif bir mekan…

    Aktiviteler


    Bay Bayan Kuaför, çamaşırhane, kuru temizleme, ütüleme, kapalı otopark, otel içerisindeki genel alanlarda (restoran, bar, otel odaları, toplantı salonlarında ücretsiz yüksek hızda internet erişimi.

    DİNLENCE
    Yorucu bir günün ardından kapalı havuz, jakuzi, sauna ve Türk hamamında dinlenme, profesyonel masaj uzmanları ile rahatlama.

    Doktor Çağırma

    Otelimize doctor çağırma hizmetimiz vardır, talep edildiğinde hastanede sıra beklemek yerine doktoru ayağınıza kadar getiriyoruz. Resepsiyon şikayetleriniz doğrultusunda ilgili doktora durumunuzu hemen aktarıyor.


    Toplantı Salonları

    İkinci ofisiniz olarak kullanabileceğiniz Cross toplantı salonumuz lobi katındadır. Haftanın 7 günü 24 saat size hizmet sunmaktadır. Yüksek hızda internet erişimi, tele-faks makinesi, yazıcı, tarayıcı, fotokopi makinesi ve diğer ofis ekipmanlarıyla 14-50 kişi kapasitesiyle hizmetinizdedir.

    Tam donanımlı “Capital Hall Toplantı salonumuz gereksinimlerinize göre 24 - 150 kişi kapasitesine sahiptir.
    Cross Meeting Room adlı salonumuz 14 ila 50 kişi kapasitelidir ve talep halinde tüm sekreterlik hizmetlerini sunmaktadır.

    Capital Toplantı Salonu

    150 kişilik toplantı kapasitesi, fuayesi ile birlikte isteğe göre çok çeşitli düzenlenebilen oturma planı, yüksek hızda internet erişimi, teknik ekipmanı, tepegöz projektör, perde, yazı tahtası, barkovizyon, ses sistemi mevcuttur.



    Cross Toplantı Salonu

    50 kişi kapasiteli olan salonumuz lobidedir. Fuayesi, yüksek hızda internet erişimi, tepegöz projektör,
    barkovizyon, ses sistemi mevcuttur.


    İletişim



    Tel : +90 212 293 80 80 (pbx)
    Fax : +90 212 292 95 95
    Adres:Sıraselviler Caddesi No:37 Taksim 34437 İstanbul Turkey

  • Taksim Butik Star Otel sitesi için tıklayın
  • Divan İstanbul Şişli Otelleri

    Oteller

    İstanbul divan otel 1956 yılında kurulmuştur. 54 yıldır istanbul'da siz müsafirlerimize hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz, her geçen gün yeni otellerle gönül rahatlığıyla huzur bulabileceğiniz yeni otellerle hizmet vermektedir.
    Sadece istanbul'da değil bazı illerimizdede hizmet veriyoruz

    Diğer otellerimizin isimleri şunlardır:Divan İstanbul . Divan İstanbul City . Divan Ankara . Divan İstanbul Asia . Divan Antalya . Divan Bodrum . Divan Çorlu



    İstanbul’un yarım asırlık tarihine tanıklık etmiş en önemli yapılarından, Koç Holding bünyesinde hizmet veren Divan İstanbul Oteli yeniden inşa ediliyor. Yaklaşık 50 milyon dolar yatırımla yenilenecek otel, Istanbul’un mimari ve kültürel özelliklerini Divan’ın uluslararası servis ve hizmet kalitesi ile buluşturacak.

    1956 yılında Koç Holding kurucusu Vehbi Koç tarafından, Türk turizmine katkı sağlamak amacıyla yüzde yüz yerli sermaye ile açılan, Türk turizmcilerinin okulu olmuş, sektörün lider markalarından Divan’ın temellerini atmış Divan İstanbul Oteli, 53 yıl sonra yeniden inşa ediliyor. İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Taksim’de bulunan otel, yarım asırdır şehrin sosyal, kültürel ve iş hayatına hizmet veriyordu.

    Dış Cephe tasarımı ve iç dekorasyonu, Thierry W. Despont tarafından geliştirilen Divan Oteli’nin, mimari projeleri Akan Mimarlık, Tanju Verda Akan tarafından hazırlanmaktadır. Mimarisinde eski İstanbul’un klasik değer ve özelliklerinin çağdaş yorumlanmasına yer verecek olan yeni otelde yaklaşık 230 oda, 3 teraslı penthouse suit, 2 restaurant, Divan pastanesi, kapalı ve açık otopark, fitness, SPA, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve geniş toplantı salonları yer alacak. Yıkımı Aralık 2008’de tamamlanan ve 50 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen otelin 2010 yılı içinde hizmete girmesi planlanıyor.

    Otelin Mimarisi Hakkında

    Yeni Divan İstanbul Oteli, geleneksel Türk mimari anlayışıyla uyumlu, modern bir bina olarak inşa ediliyor. Binanın tasarımında, otelin eski müşterilerinin Istanbul’un ve Divan’ın zengin tarihçelerine dair bulabilecekleri birçok detay, kentin yaşam kültürünü de yansıtacak şekilde modernize edilerek yeniden yorumlanacak.

    Otelin girişinde, Türk mimarisine bir gönderme yapan ve mekanın doğal gün ışığı ile aydınlatılmasına da yardımcı olan yarı saydam üç kubbe yer alıyor. Otelin iç mekanlarında kullanılan doğal ahşap panel ve mobilyalar ise, otele sıcak, konforlu ve rahat bir ortam kazandıracak.
    Yine lobide, eski Divan Oteli’nin ayrılmaz parçalarını oluşturan sanatsal çalışmaların değerlendirilmesi ve misafirlere sanat ortamında nostaljik bir hava yaşatılması da planlanıyor.

    Otelin en önemli mekanlarından olan ve Divan müdavimlerinin buluşma noktası Divan pastanesi ise unutulmaz tatları ve keyifli çay saatlerine ev sahipliği yapacak özel bir oturma bölümü ile oteldeki yeni yerini alacak.

    Koyu renk doğal ahşap panellerle tasarlanan ve deri koltuklarla döşenen bar bölümü, yorgunluk atmak isteyen misafirler için samimi bir ortam sunuyor.
    Otelin odalarında da Türk ve Osmanlı kültürel mirasından izleri modern bir yorumlama ile bulmak mümkün olacak. Krem, kahve ve karamel tonlarının ağırlık kazandığı oda dekorasyonları geleneksel Osmanlı divanlarını anımsatan ahşap oturma bölümleri ile tamamlanacak. Konfor ön planda tutularak hazırlanan banyolarda ise ana malzeme, eski İstanbul evlerinde olduğu üzere mermer olacak.

    Divan İstanbul Oteli Tarihçesi

    16 Ocak 1956 yılında açılan ve İstanbul’un yarım asırlık tarihine tanıklık eden Divan İstanbul Oteli, Koç Grubunun kurucusu Vehbi Koç’un, İstanbul’da kalacak yer sıkıntısına son vermek için yaptırdığı bir otel. İlk olarak Semahat Arsel ve Dr. Nüsret Arsel’in düğünleri ile kapılarını hizmete açan otel, daha sonra İstanbul’un en önemli buluşma mekanı haline geliyor.
    Açılış gecesinde davetliler arasında başta dönemin başbakanı Adnan Menderes olmak üzere hatırı sayılır bir devlet erkanı, gazeteciler, işadamları ve sanatçılar hazır bulunuyor.
    Divan Pastanesi, Divan Pub ve Divan Lokantası’nı ile İstanbul yeme-içme kültürüne ilkleri kazandıran otel, Türkiye’nin ilk pastane ve restaurant mekanlarının da temellerini atmış oluyor.
    Otelin bünyesinde hizmet veren Divan Bar, o dönemlerin en ünlü simalarını ağırlıyor. Başta Doğan Nadi olmak üzere (yıllarca Divan Bar’a geldiği için kendisine Divan Nadi ismi takılmış), James Baldwin, Safiye Ayla, Müzeyyen Senar, Bedii Faik, Şevket Rado, Çetin Altan, Gönül Yazar, Ajda Pekkan, Ekrem Bora, İzzet Günay, Sadri Alışık, Celal Şahin, Orhan Boran, Abdi İpekçi, Nadir Nadi, Erol Simavi, Zeki Müren, Yahya Kemal, Aydın Boysan, Günseli Başar, Nezih Demirkent, Haşim İşcan gibi isimler yıllarca Divan Bar’ın müdavimleri olmuş. Divan Pastanesi’nin en sadık müşterilerinden biri ise Atilla İlhan. Devamlı oturduğu köşeye pirinçten bir plaket yaptırılıp duvara asılmış.

    Divan İstanbul Oteli içindeki nadide sanat eserleri ile de meşhur olmuş. Bedri Rahmi Eyüboğlu’na ait duvar panosu, Divan Lokantası içindeki Füreya’ya ait seramik duvar panosu, otelin girişindeki İlhan Koman heykeli, Divan Pub’da yer alan Jale Yılmabaşar imzalı seramik bar, yıllarca Kehribar’ın duvarını süsleyen Balkan Naci İslimyeli tablosu bu eserlerden birkaçı.

    Divan İstanbul Oteli, yarım asrı aşkın süre İstanbul’un mihenk taşlarından biri olmuş ve bugün Türkiye çapında hizmet veren dev bir şirkete dönüşmüş.

    Divan İstanbul Oteli şuan yepyeni bir çehre ile İstanbul’a hizmet vermek için yenibaştan yapılıyor. 2010 yılında kapılarını yeniden hizmete açması planlanan otel, özellikle İstanbul 2010 projesi çerçevesinde şehrin siluetine farklı bir hava katacak.

    İletişim

    DİVAN GENEL MÜDÜRLÜK
    İnkılap Mahallesi Dr. Fazıl Küçük Caddesi No: 15
    34768 Ümraniye İstanbul
    T: +90 216 522 63 00 pbx
    F: +90 216 522 63 63
    divan@divan.com.tr

    DİVAN ISTANBUL CITY
    Büyükdere Caddesi No:84
    34398 Gayrettepe İstanbul
    T: +90 212 337 49 00
    F: +90 212 337 49 49
    info.divancity@divan.com.tr

    DİVAN ISTANBUL ASIA
    E5 Karayolu üzeri No: 209 Üst Kaynarca
    Pendik 34899 İstanbul
    T: +90 216 625 00 00
    F: +90 216 625 01 01
    info.divanasia@divan.com.tr

    DİVAN ANKARA
    Tunalı Hilmi Caddesi Güniz Sokak
    No:42 06700 Kavaklıdere Ankara
    T: +90 312 457 40 00
    F: +90 312 457 40 40
    info.divanankara@divan.com.tr

    DİVAN ANTALYA
    Fevzi Çakmak Caddesi
    No: 30 07100 Antalya
    T: +90 242 248 68 00 (pbx)
    F: +90 242 241 54 00
    info.divanantalya@divan.com.tr

    DİVAN BODRUM
    Keleşharim Caddesi No:6
    Türkbükü 48483 Bodrum Muğla
    T: +90 252 377 56 01 - 02
    F: +90 252 377 59 52
    info.divanbodrum@divan.com.tr

    HAI! SUSHI
    Amiral Fahri Korutürk Yat Limanı
    Kalamış İstanbul
    T: +90 216 541 03 54
    F: +90 216 414 57 05

    KALAMIŞ BRASSERIE
    Amiral Fahri Korutürk Yat Limanı
    Kalamış İstanbul
    T: +90 216 414 57 03 - 04
    F: +90 216 414 57 05

    BEBEK BRASSERIE
    Cevdet Paşa Caddesi
    No: 28/A Bebek İstanbul
    T: +90 212 263 29 73
    F: +90 212 287 51 79

    ÇENGELHAN BRASSERIE
    Tarihi Ankara Kalesi
    Necatibey Mahallesi Depo Sokak
    No.1 Ulus Ankara
    T: +90 312 309 68 00
    F: +90 312 309 12 09

    DİVAN KURUÇEŞME
    Kuruçeşme Caddesi No:61
    34345 Kurucesme İstanbul
    T: +90 212 257 71 50
    F: +90 212 257 33 13

    FENERBAHÇE FARUK ILGAZ TOPLANTI ve ZİYAFET MERKEZİ
    Fenerbahçe Burnu Fenerbahçe Kadıköy İstanbul
    T: +90 216 550 19 07
    F: +90 216 418 09 09

  • divan oteller sitesi için tıklayın
  • Ceylan İnter Continental Taksim İstanbul Otelleri



    Otel

    Ceylan InterContinental İstanbul siz değerli misafirlerini; kusursuz hizmetin konforla buluştuğu, çok özel konaklama, yeme-içme ve eğlenme
    imkanlarıyla dolu ayrıcalıklı bir dünyaya davet ediyor. İstanbul'un iş ve eğlence merkezinin kalbi olan Taksim'e ve önemli kongre ve sergilerin
    düzenlendiği Lütfi Kırdar'a Dolmabahçe Sarayı'na ve Atatürk Kültür Merkezi'ne yürüyüş mesafesindeki otel, Boğaz'a ve Marmara Denizi'ne hakim,
    nefes kesen manzarasıyla konuklarını eşsiz bir ortamda karşılıyor.


    Oda ve Suitler

    Farklı ihtiyaçlar için farklı imkanlar sunan Junior Süit, Business Süit, Executive Süit ve Bosphorus Süit'lerimiz misafirlerimize özel ayrıcalıklar sunmaktadır. Muhteşem Boğaz manzarasına sahip, 54 adet süitimizin sunduğu tüm ayrıntılarda lüks ve konforu yaşayacaksınız. Ayrıca 200 m2'ye varan alanı, size Osmanlı ihtişamını yaşatacak görkemli dekorasyonu, jakuzi ve saunasıyla misafirlerine krallara layık hizmet veren 2 Kral Dairesi'nde yerden tavana uzanan camlar sayesinde Boğaz'ın eşsiz manzarısının tadına doyasıya varabilirsiniz.

    Süitlerimizde kalan misafirlerimiz ayrıca; ücretsiz olarak kablolu ve kablosuz yüksek hızlı internet bağlantısı, büfe kahvaltı, akşam üzeri çayı ve kokteyl saatinin de dahil olduğu Club Lounge ayrıcalıklarından faydalanabilirler.


    Restorant

    Her damak zevkine hitap edebilen evrensel tatlarla donatılmış zengin açık büfesi, sofistike ve modern atmosferiyle The Brasserie, sizleri gerçek bir lezzet şölenine davet ediyor.

    Geniş à la carte seçenekleri de sunan 138 kişi kapasiteli bu özel restoran, haftanın her günü 06:30–23:00 saatleri arasında kahvaltı, öğle ve akşam yemeği servisi veriyor.

    Safran Restorant

    Garden Grill

    The Brasserie Restoran


    Hizmet ve Mekanlar

    Fitness Cardio Zone

    Masaj

    Spa InterContinental Üyelik

    Dinlenme Odası

    Türk Hamamı

    Açık Havuz Pool Bar

    Solaryum Sauna

    Toplantı Salonları

    13 toplantı salonu
    2.529.00 m2/27.223.00 ft2 ‘lik Toplantı alanı
    En geniş salon kapasitesi:900 Resepsiyon şekli
    En geniş salon ölçüsü: 32.55m/106.79 ft x 24.66m / 80.90
    En küçük salon kapasitesi 12 kişi blok masa düzeninde
    En küçük salon ölçüsü: 3.41m/11.18 ft x 8.66 m /28.4 ft
    4m / 13.12 ft x 7.07m / 23.2 ft (tavan yüksekliği=2.46 /8.07)
    1.146 m2 / 12.332.00 ft2 sergi alanıv

    İletişim


    Tel: +90 212 368 44 44
    Genel Faks Numarası: +90 212 368 44 99
    Danışma: +90 212 368 45 60
    Front Desk: +90 212 368 44 44 ext. 6200
    Havaalanı taksi: +90 212 465 52 36 ext. 117
    Otel taksi: +90 212 234 56 02
    Turizm danışma: +90 212 522 49 03

    Adres:Asker Ocağı Cad. No:1 Taksim 34435, İstanbul

  • Taksim Ceylan İnter Continental Otel
  • 3T Residence Otel Taksim İstanbul Otelleri





    Otel

    3T Residence Offices İstanbul'un en popüler merkezi Taksim Meydanı'nda, İstiklal Caddesi'ne ise sadece yürüme mesafesinde...
    Modern iç dekorasyonu, ev tipi oturma odası, banyo ve Amerikan mutfaktan oluşan daireleri, ister ev, ister ofis, ister home-office rahatlığında tüm gereksinimlerinizi karşılamak için hazır.
    Taksim 3T residence otel siz müsafirlerimize güler yüz ve hizmetin en iyisini yapmaktan gurur duyar..

    Daireler

    Aslına uygun olarak restore edilmiş olan 3T Residence & Offices mutfaklı ve mutfaksız daire seçenekleriyle evinizin ve ofisinizin rahatlığında...

    Dairelerimizde, minimalist tarzdaki mobilyalar ile yatak odası, banyo (küvet veya duş), salon ve mutfak (malzemeli) bulunmaktadır.

    Tüm dairelerde klima, uydu yayınları 51 ekran TV, bina içerisinde kablosuz internet bulunmakta olupcamlar ısı ve ses yalıtımlıdır.

    Teras dairemiz panaromik Beyoğlu manzarasıyla konuklarımızı ağırlamaya hazırdır.

    A Tipi Daireler

    Salon (Oturma gruplu)
    Yatak odası (çift kişilik yatak veya iki adet tek kişilik yatak)
    Oturma Grubu
    Mutfak (buzdolabı, elektrikli ocak, mikrodalga fırın, ekmek kızartıcı, su ısıtıcı)
    Uydu yayınlı 51 ekran TV
    Direk telefon, internet
    Tip A da 3 kişiye kadar standart fiyat uygulanmaktadır.



    B Tipi Daireler


    Büyük halleri için üzerlerine tıklayınız.
    Yatak odası (çift kişilik yatak veya iki adet tek kişilik yatak)
    Oturma Grubu
    Mutfak (buzdolabı, elektrikli ocak, mikrodalga fırın, ekmek kızartıcı, su ısıtıcı)
    Uydu yayınlı 51 ekran TV
    Direk telefon, internet
    Tip B de 2 kişiye kadar standart fiyat uygulanmaktadır.



    C Tipi Daireler


    Büyük halleri için üzerlerine tıklayınız.
    Yatak odası (çift kişilik yatak veya iki adet tek kişilik yatak )
    Oturma Grubu
    Buzdolabı

    Uydu yayınlı 51 ekran TV
    Direk telefon, internet
    Tip C de 2 kişiye kadar standart fiyat uygulanmaktadır.


    Servisler

    Temizlik hizmeti

    Dairelere hergün temizlik hizmeti sunulmaktadır. Ekstra ihtiyaçların resepsiyona bildirilmesi yeterlidir.

    Klima, ısıtma ve soğutma

    Bütün dairelerde mevcut olan klima, yazın soğutma, kışın ısıtma görevi görür.

    Dairelerdeki elektronik donanım

    Dairelerde buzdolabı, televizyon, elektrikli ocak, su ısıtıcı ve mikro dalga fırın bulunmaktadır.

    Kuru temizleme ve çamaşır servisi

    Misafirlerimiz, anlaşma yapılan kuru temizleme şirketinin özel fiyatlarından yararlanarak çamaşır yıkama ve kuru temizleme hizmetinden yararlanabilir.

    Daire bakımı

    Bakım veya onarım gerektiren bir tamirat olduğu takdirde teknik servis personeli anında müdahale etmektedir.

    Elektrik kesintisi

    Kesinti olduğu takdirde jeneratör otomatik olarak devreye girecektir.

    İnteraktif ofis


    Tüm katlarda ve dairelerde kablosuz internet hizmeti mevcuttur.
    24 saat resepsiyondan diğer ofis hizmetlerinizi temin edebilirsiniz.

    Yangın önlemleri

    Her daire ve tüm ortak mahaller yangın detektörleri ile donatılmıştır. Acil durumlar için yangın söndürme cihazları mevcuttur.

    Toplantı Salonları

    10, 20, 30 ve 40 kişilik dört adet toplantı salonlarımız tasarım ve teknolojik donanımı açısından tüm gereksinimlerinize uygundur.


    İletişim

    Tel: 090 212 3610575
    Fax: 090 212 3614129
    Adres: Taksim, Tarlabaşı Bulvarı No: 60 Beyoğlu 34435 İstanbul Türkiye

  • Taksim 3T Residence Otel sitesi için tıklayın
  • Lamartine Otel Taksim İstanbul Otelleri






    Otel

    Lamartine Otel’i şehrin merkezi ve kalbi olan Taksim’de bulunur. Taksim şehir merkezine yakın olmak ve birçok mekana kısa zamanda yürüyerek ulaşmak isteyen misafirlerimiz için ideal bir konaklama yeridir.

    Aşağıdaki haritayı kullanarak tarihi bölgeler ve Lamartin Oteli’ne olan uzaklıkları hakkında ayrıntılı bigi edinebilirsiniz. Ayrıca ilgili bölgeyi tıklayıp tarihi yapılar hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz

    Odalar

    Lamartin otel 67 odası bulunmaktadır,her odasında klima ve ısıtma sistemi bulunmaktadır.
    Kablolu TV, odada ve banyoda direk telefon hattı, elektronik kilit sistemi, duman dedektörleri, saç kurutma makineleri, çift camlı pencereler, mini bar, 24 saat oda servisi bulunur.

    Restorant

    Concorde restorant 150 kişilik kapasitesi vardır,Bütün personelimiz görevimizin misfirlerimizin yemek deneyimini öte bir boyuta taşıyacak olan hizmeti en iyi şekilde sunmak olduğuna inanmaktadır. Burada Türk ve dünya mutfağına ait pek çok spesyalite bulabilirsiniz..

    Aktiviteler

    Lamartine Oteli misfirlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sunduğu hizmetlerle tanınır. Misafirlerimizin memnuniyeti üzerine kurulu olan hizmetimiz otelimizi gelenekseliliğin, komforun ve lüksün mekanı haline getirir.

    Lamartin Oteli’nde aşağıdaki hizmetleri sunuyor olamaktan mutluluk duyuyoruz. Bebek bakıcılığı, kasa, Otel Doktoru, Posta ofisi, fotokopi, Çamaşır ve Kuru Temizleme, 24 saat oda servisi, Güzellik Salonu, döviz değiştirme olanakları.

    Lobby

    Lamartine Hotel hotel tümü ile yenilenen modern ve sessiz lobisine sizleri davet ediyor.
    Amerikan Bar arkadaşlarınız ile hoş vakit geçirebileceğiniz bir ortam sunuyor.


    Toplantı Salonları

    Lamartine Oteli toplanı ve resmi yemek organizasyonları için tasarlanmuş iki adet odaya sahiptir. Bir tarafta Lafayette toplantı organizasyonlarız için mükemmel bir çözüm sunarken, öte yanda Concorde 110 kişiyi ağırlayacak kapasiteye sahiptir.


    İletişim

    Tel: +90 (212) 254 62 70 Pbx
    Fax: +90 (212) 256 27 76
    Adres: Lamartin Caddesi No:25 34437 Taksim İstanbul Türkiye

  • Taksim Lamartine Otel sitesi için tıklayın
  • 18 Şubat 2010 Perşembe

    Riva Otel Taksim İstanbul Otelleri







    Otel


    Odalar

    Tüm odalarda klima, uydu T.V. sistemi, muzik yayını,
    direk telefon, minibar, saç kurutma makinası.

    İkiz yataklı çift kişil oda

    Restorant ve Barlar

    Restaurantımız sabah açık büfe, öğlen ve akşam yemeği sunmaktadır.
    Oda servisimiz 24 saat boyunca hizmetinizdedir.

    Riva Bar'da hafif müzik eşliğinde en sevdiğiniz içecekleri bulabilirsiniz.


    Toplantı Salonları

    Riva Hotel'in 120 kişilik toplantı odası her türlü teknolojiye sahip olarak
    tüm seminer ve kokteyl organizasyonlarınıza evsahipliği yapabilir.

    İletişim

    Tel: +90 (212) 256 44 20 Pbx
    Fax: +90 (212) 256 20 33
    Adres:Aydede Caddesi No 8 Taksim Istanbul Turkiye 80090

  • Taksim Riva Otel sitesi için tıklayın
  • Taksim Gönen Otel İstanbul Otelleri








    Otel

    Kaliteli eğlence anlayışı ile ilerlediğimiz Roof Restaurant'ımızda zengin repertuarları ile sizlere eşlik eden deneyimli solistimiz ve ekibi, canlı müzik keyfinize keyif katacak, kulaklara ve göze hitap eden sahne performansları ile eğlencenin tadına varacaksınız. Deneyimli personelimiz sizlere hizmet ederken, sizde İstanbul'un gece görünümüyle büyülenecek, nostaljik ve modern şarkılarla gecenize renk katacaksınız. Ayrıca zengin yemek mönüsünden, dilediğiniz birini kendiniz ve sevdikleriniz için ısmarlayabilir, yanında bir kadeh içki ile bir yandan günün yorgunluğunu atarken sevdiklerinizle beraber olmanın huzurunu yaşarsınız, diğer yandan solistimiz ile beraber şarkılara eşlik ederken, kaliteli bir şekilde eğlenebilirsiniz. Bu keyfi hep beraber, Taksim Gönen Hotel farkı ile yaşayalım.


    Odalar

    İstanbul'un iş, kongre, sanat, alışveriş ve eğlence merkezi olan Taksim'deki 4 yıldızlı Taksim Gönen Hotel'in siz değerli misafirleri için özenle ve titizlikle hazırlanmış, son derece konforlu odalarında, konaklamalarınızı rüyaya dönüştürün...



    Kendinizi evinizin sıcaklığında hissedeceğiniz, lüks odalarımızda herşey yine her zaman olduğu gibi sizler için düşünülerek tasarlandı.



    Odalarda klima, uydu kanallı LCD TV, LİG TV, konforlu ve geniş yataklar, minibar, jakuzi, kablosuz internet bağlantısı, elektronik güvenlik sistemli kişisel ve değerli eşyalarınızı güvenle saklayabileceğiniz özel kasalar, oda ve banyolarda telefon, konforlu mobilyalar, şık tasarımlı banyo mevcut olup, rahatınız ve konforlu günler geçirmeniz için neredeyse ihtiyaç duyacağınız herşey diğer tüm küçük detaylarla beraber düşünülmüştür.


    Suitler

    Otelimizin, her biri farklı zevklere göre döşenmiş, farklı tasarımlı 3 ayrı suitinde ; muhteşem boğaz ve İstanbul manzarasıyla konaklamanızı bir rüyaya dönüştürün…


    Özel suitlerimizde içeriye girdiğiniz andan itibaren kendinizi farklı bir atmosferde hissedeceksiniz. Suit odalarımız, diğer odalarımızın iki katı büyüklüğünde olup, dekor olarak farklı bir tasarımla döşenmiştir. Tasarım amacı, misafirlerimizin tamamen konforlu bir ev ortamında hissetmelerini sağlamaktır, çünkü memnuniyetiniz bizim herşeyimizdir...


    Restorant ve Barlar

    ROOF RESTAURANT
    Göz alıcı İstanbul manzarası eşliğinde, masmavi boğaz manzaralı, şık restoranımızda sevdiklerinizle beraber keyifli bir akşam yemeği yiyebilmeniz için yine her şeyi sadece sizler için düşündük...

    ZÜMRÜT RESTAURANT
    Her türlü yemek organizasyonlarınızda, davet, doğum günü vb kutlamalarınızda siz değerli konuklarımıza ev sahipliği yapmak için hazırladığımız nezih bir mekan...



    ÇINARLI RESTAURANT
    Dünya mutfağından farklı ve çok özel seçim yemekleri tadabileceğiniz, kendine özgü tarzı ile fark yaratan bir restaurant...

    detaylı bilgi için tıklayınız

    MADO CAFE
    Leziz dondurma, pasta ve tatlı çeşitleriyle alanında iddialı "MADO" markasını yine siz değerli konuklarımız için otelimize taşıdık.

    Gelin bu keyfi beraberce paylaşalım...

    Otelimizde bulunan ve yine sadece siz değerli konukların rahatını sağlamak üzere hazırlanmış sakin KEHRİ BAR'da kahve veya çayınızı yudumlarken, sevdiklerinizle samimi sohbetler edebilir, şık ve rahat oturma gruplarımızda kendinizi evinizin rahatlığında hissedebilirsiniz.


    Dilerseniz kendinize aperatif birşeyler ısmarlayabilir, dilerseniz yanlızca gazetenizle beraber zengin bir kahvaltının ardından güne sakin bir biçimde başlayabilirsiniz...


    Kahve keyfi için KEHRİ BAR'da herşey sizler için düşünüldü...


    Sağlık Kulübü

    TÜRK HAMAMI SAUNA


    Yoğun ve stresli bir günün ardından Türk Hamamı'nda veya Sauna'da huzurlu bir arınmaya ne dersiniz?... Yanlızca otel misafirlerine ücretsiz hizmetlerimizden bir kaçı olan sauna ve Türk Hamamı hizmetinde herşeyi düşündük. Göbek taşında dinlenecek, sauna da toksinlerinizden arınacak, stresten uzaklaşacak ve keyifli bir güne yeniden hazırlanacaksınız.




    SPOR SALONU

    Sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmezleri arasında yer alan etkin spor programları, teknolojik aletlerle donatılmış spor salonumuzda, deneyimli eğitmenler eşliğinde sunulmaktadır.


    Yüzme Havuzları

    Yaz aylarında otelimizin terasındaki 44 m2 lik açık havuzunda yüzerken, Boğaziçi ve Taksim meydanını seyredebilir, kışın ise 64 m2 lik kapalı yüzme havuzumuzu ve jakuziyi kullanarak yılın her mevsiminde havuz keyfini yaşayabilirsiniz...


    İletişim

    Tel : 90 212 297 22 00
    Fax : 90 212 238 87 90
    Adres : Aydede cd. No: 15 34437 Taksim İstanbul

  • Taksim Gönen Otel sitesi için tıklayın
  • Savoy Otel Taksim İstanbul Otelleri





    Otel


    Odalar

    Best Western İstanbul Savoy Hotel sahiptir iki büyük suit, yedi junior suit yetmiş dokuz oda hangi kırk bir görünümü var Boğaz ve thirthy dokuz heyecan verici üzerinde Taksim Meydanı. Siz de yararlanabilirsiniz her odada:


    klima

    özel banyo duş

    Saç kurutma makinesi

    minibar

    Uluslararası direkt telefon

    paralel bir banyo telefon

    uydu tv
    modem bağlantısı
    kasalar
    Oda servisi hizmetinizdedir yirmi dört saat bir gün olacak.


    Restorant ve Barlar

    Bizim 133 metrekarelik toplantı salonu her türlü organizasyon için uygundur. Bu TV, video, slayt projektör, perde, mikrofon, flipchart gibi 100 koltuk kapasitesi ve tüm genel toplantı ekipmanları vardır.



    Pera Bar, "Buluşma noktası" Burada günlük planlar yapabilir ve rahatla sırasında arkadaşlarınızla seçkin bir çevre içinde keyfini çıkarırken, hoş bir bar. Birisi size teslim edileceğine arzu içmek ... Bir rahat ve huzurlu hissediyorum. Pera Bar Özel toplantılar ve toplantılar için idealdir.



    Sabah, öğle ve akşam. İstanbul Savoy Hotel "size sunuyorTeras Cafe". Tasteful seçilmiş yerel ve uluslararası ürünleri imal öğle yemeği. Teras Cafe, Keyifli ve çevresindeki rahat ki olmadan çay zamanlarda yapmak mümkün olmayacaktır.




    Sizin akşam yemekleri için ayrı bir yeri; Beyoğlu Restoran. Bizim şefler ve servis bile titiz gurmeler tarafından kabul vardır.



    Onay biletleri için Opportunites
    Değişim ofisi

    Bir profesyonel personeli yabancı dil akıcı
    Kredi kartları kullanma imkanı

    Bir gazete standı ve hediyelik eşya ile dükkanlar Kuaförlük
    Doctor on call 24 saat

    Bakıcı
    Özel kasalar


    İletişim

    Tel: 90 (212) 252 93 26 (pbx)
    Fax: +90 (212) 243 20 10
    Adres:Sıraselviler Caddesi, No: 11 34437 Taksim - İstanbul Turkey

  • Taksim Savoy Otel sitesi için tıklayın
  • About me

    Şarkı Sitesi